Buraya koyduğumuz fotolar google görsellerde de çıkıyor, eski postlar silinmiyormu ?
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
arkadaşlar spora başlayalı 2 ay oldu rutin çalışıyorum cardio agırlıklı 186 boy 91 kilo vücut yag oranım % 19 göbek felan yoksaglıklı şekilde vücutumu geliştirebilmem için tecrübeli arkadaşlar bulunabileceginiz tavsiyeler varmı
L-Carnitine mi ? CLA mı ? diye sorsam ?
L-Carnitine yerine CLA yı tavsiye ederim dedi bi arkadaşım da. Sizlere de bi sorayım dedim.
Beyler en iyi ag yakiciyi yaziyorum deneyin anlycaksiniz 2 litre 90 derece suya 4 sallama paket yesil cay 1 saat demlemeye birakin 1 limonu sikin icine antreman boyunca bunu icin![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
W700 kullaniyorum. Amerikadan gelirken getirmistim. Antrenmandan yarim saat once 2 adet iciyorum hap seklinde. Antrenman esnasinda baya vucudu isitiyor ve inanilmaz terletiyor. Baya guzel kuruttu beni.
yağ yakımından en etkin ilaç sağlam kardiyo antremanları ve dengeli beslenmedir gerisi hikaye L cartine miş CLA mış bunlar bu söylediklerimin ikisini dengeli şekilde yapmadığınız takdırde zaten bir yararı olmaz paranız boşa gider yağ yakımı sabır isteyen bir süreçtir herkes bi anda 2 hafta 3 hafta olsun bitsin ister ama süreç zaman ve sabır işidir günlük max 150-200 gram arası yağ yakımı gerçekleşir düzenli spor yapan bir bireyde bu da aylık 4-6 kg sağlıklı şekilde verilmesiyle olur diğer yağ yakımı sağlayan ürünler yeşil çay vs bunlar faydaları elbet vardır fakat bazı ürünler sadece cebinizden extra para çıkmasından başka birşey değildir ...
Gainer icin tavsiye edeceginiz urun var midir ? Muscletech masstech almayi dusunuyorum. Gainerlarin hepsinde kaloriyi sekerden mi aliyoruz ? Spora baslayali 4 ay oldu. Kilo alma amacli spor yapiyorum bu arada . Basladigimda 1.85 boy 57 kiloydum , suan 65 im. Ama yaz aylarinda yemem azaldigi icin gainer kullanmayi dusunuyorum. Daha once hardline kullandim ama tadini cok sevmedim hemde kalori hep sekerden oldugu icin hafif gobek yapti.
Hydroxycut bugün başlıyalı 1 hafta oldu.verilen kilo 2.5-3 civarı.günde minimum 3.5 ltre su içiyorum.metobolizmam inanılmaz hızlandı.cardio günde minimum yarım saat agır idman harici.1 ay sonunda öncesisonrası fotosuyla değişimi farkersiniz.daha şimdiden karın bölgesinde gözle görülür fark var.şunu hatırlatmakta fayda var yağ oranı düşük bi fiziğe sahibim parçalamaya yönelik şu an idmanım.
Edit: alp sana ayrı teşekkür verdiğin bilgiler çok yardımcı oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)