Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Tesekkür ederim o zaman idman sırasında bayarsa çok, ıdman oncesı kafaya dıkıp cıkıcam
Cem abi aldığım arkadasda cok cabuk kana karıstıgı ıcın ( 5-6 dk gıbı bı sureden bahsettı) ılk setinden itibaren yudum yudum ıdman sonuna kadr almalısın dedı.eger dedıgın gbı 30 dakıka falansa en mantıklısı zaten ıdman oncesı ıcmek eyv abi
What Goes Around,Goes Around
Cem abiye'de özel mesaj attım ancak buraya da yazayım.
Spor salonuna gidecek zamanım yok malesef sabahtan akşama ofis , ofisten sonrada ders çalışmak zorundayım . Kollarım biraz zayıf durumda . İstedigim çok büyük şeyler değil , biraz omuzlarım genişlesin biraz da kollarım düzene girsin yeterli . Ev için ideal çalışma sistemi önerebilecek olanlar var mı ? Dambıl seti falan mı almalıyım
imzasız..
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
tecrübeli ve bilgili arkadaşlara şöyle bir sorum var , kreatin kullanımı için " ilk yüklenme için 5-7 gün arası günde 20 gram'ı öneriyorlar. Daha sonrasında ise günde 5 gram. " deniliyor , bir diğer makale de ise 1 ay kullanımdan sonra 1 hafta 10 gün kadar kullanmayınız deniliyordu , en verimli ve olması gereken kullanım şekli nasıldır ? ve tavsiyeleriniz neler .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Kreatinlerin hepsi yüklemeli şekilde degil, içerigi iyi okudunuz mu? Birde kreatin böbrek için biraz agır 20gr kullanım için bana agır gibi geldi idman öncesi sonrası 5gr ideal gibi.
Ek olarak, zaten deponun yarısı vücudun doldurucak birde fazladan yükleme gereksiz olur. Gün içinde diyetinde kırmızı et ve ton balıgı var ise bunlardanda kreatin alıyorsun zaten güzelce araştırılması gerek bence.
Ben çeşit çeşit kreatin kullandım. En etkili olan bence kreatin monohidrat. Günde 5 gram hatta daha az alırsan güç artışını hissediyorsun.
Marka olarak da zamanında bir kaç çeşit monohidrat kullandım şimdi markalarını hatırlamıyorum ama en etkilisi musclepharm'ın kreatini. En kötüsüyse MuscleTech Cell kreatin. Kullanıcı yorumlarında 1 haftada 2 kilo aldığını söyleyen bile vardı. Söylenilene göre hard-core gainer ama pratikte -belki de benim beklentilerim yüksek olduğundan- bir etkisini görmedim.
Bir yanlışınız olmasın? Ben kreatini dışarıdan alamıyoruz diye biliyorum. Yani hatırı sayılacak bir miktarda..
Selam,
Dışarıdan alabiliyoruz kreatini benim bildigim. Benim diet dönemimde günlük sadece kırmızı etim 750gr dı bazı günler. Bu yüzden kreatini ona göre ayarlıyodum. Yani demek istedigim yediklerinide hesaba katarak kullanmak gerek kreatini. Kan testini bile göz önünde bulundurmak lazım kullanırken.
2 makale okuduktan sonra sormak istedim kullandığımdan dolayı değil , ilk hafta 20 gr dediği kreatin monohidrat , peki belli bir süre sonra ara verilmesi gerekli midir , günlük 5 gr alan biri için .
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)