User Tag List

Sayfa 186/326 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.516 ile 3.534 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bahsettiğiniz shakerların bir özelliği mi var yoksa sadece renkli plastik mi? bir özelliği varsa belki öyle bulmak kolaylaşır?
    özelliği varmı bilmiyorum hatun işi heves etmiş o yüzden sordum..cla protein vb ürünleride var markanın instagramda denk geldim ama türkiye yok sadece amerika içi satış var.
    2000 A3 8L

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..
    Çok teşekkürler abi yorumunu sonuna kadar okudum haklısın benimde çok korktuğum birşey sarkma ozaman ben hani bilgim yok ama düşünce olarak olabilitesi varsa 80'e düşsem sarkmalarıda kasa çevirsem 10 kg da öyle gelse 90a tamamlasam 1-2 yıl içerisinde yaparım gibi geliyor inşallah umarım teşekkür ederim bilgi için abi bir sorun olursa seni özelden rahatsız edebilirim
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elimde siyah var siyah daha güzel diyip kandırabilrsen hediye olarak verebilrim
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim hic şeykırım olmadi ağbiyy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim hic şeykırım olmadi ağbiyy
    ayırdım bi tane bro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..

yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.

beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
    120 kilo adam nasil kossun derken ? Suan 121 kiloyum 1 saat kosarim net net.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş orda insandan bahsediyor mutanttan değil

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o bacak kası kalfler bir sende birde herkülde varmış abi seni koşuda ayrı tutalım lütfen cem abi haklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abartma ne kalfi

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert Alpay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkürler abi yorumunu sonuna kadar okudum haklısın benimde çok korktuğum birşey sarkma ozaman ben hani bilgim yok ama düşünce olarak olabilitesi varsa 80'e düşsem sarkmalarıda kasa çevirsem 10 kg da öyle gelse 90a tamamlasam 1-2 yıl içerisinde yaparım gibi geliyor inşallah umarım teşekkür ederim bilgi için abi bir sorun olursa seni özelden rahatsız edebilirim
    Yazmissin 120den inemiyorm diye bende 98den inemedim aylarca orasi senin kirilma noktan vazgecme saldirmaya devam kolay gelsn cumlemize
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kalf selfisi çekte mutant bacakların tescillensin abi

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özelliği varmı bilmiyorum hatun işi heves etmiş o yüzden sordum..cla protein vb ürünleride var markanın instagramda denk geldim ama türkiye yok sadece amerika içi satış var.
    hatun işi shakerlardan boynerde yada ykm de tam hatırlamıyorum T-Box da gördüm fena değildi onları bir göster istersen onun dışında renkli olanlar decathlonda var bildiğim kadarıyla..
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pembe shaker , umarım reklama girmez...

https://www.besinmarket.com.tr/akses...l-pink-edition

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Begendıgım bı arkadasın yazısı kopyalıyorum

Bodybuilding.comdan uyduruk hesap cetvelinden hesap yapıp uygulamayın orda almanız gereken miktarın 2-3 katı yazar. Paranın yüzü sıcaktır.Reklam sektöründe olduğum için firmaların ajanslara,tanıtıma,pazarlamaya ne kadar bütçe ayırdıklarını iyi bilirim.Siz siz olun ayık olun saçma sapan pohpohlamalara uymayın.Mümkün olduğunca yavaş sindirilen protein almak daha mantıklı.Özellikle düşük karbonhidratlı diyet yaparken fazla protein almak tehlikeli.Proteinden şeker üreten mekanizmada ana rolü kortizol oynuyor.Bu da gelişmeye negatif yönde etki edebilir.Vücuda az karbonhidrat fazla protein verdiğinizde vücut proteinden onu bunu üretecek salgıları harekete geçirir fakat bunlar dışardan aldığınızla kasınızdakini ayırt etmez kası da şekere çevirir dışardan aldığınızı da.Vücudun sırf bu özelliğini alevlendirip maksimuma çıkaran dukan diyetleri var mesela değil kası kemiği bile eritiyor bi süre sonra.Bu konuda supplement firmalarından tomarla para alan bilgi kaynaklarının yarattığı müthiş bir bilgi kirliliği var.At izi it izine karışmış durumda.Dolayısı ile günde 250gr protein alınması gerektiğini zanneden insanlar da olacaktır.

Gerçekler çok acıdır.Asıl yabana atılan bir gerçek daha var ve gelişim çok çok yavaş olduğu için bahsedilmiyor.Hiç protein almasan bile kası yorduğunda vücudun kasa yaptığı hidrasyon kasın hacmini bir miktar artırır ve dokular gerilir.Gerilen doku er ya da geç gerilmiş haline adapte olur bunun kaçarı yoktur.Kortizolün kıçınızdan kopardığı aminoasitler bile gider yavaş yavaş kasınıza yapışır kas olur bu iş yine olur.Öyle vücud proteinsizlikten ölüyormuş falan yok öyle bişey.Vücudun her tarafı proteindir zaten siz proteinsiniz.Vücut kendi aminoasit havuzunu günlerce kendisi destekleyebilir.Hiçbişey yemeseniz de vücutta oluşan yaralarınız,çizikler bu rezervlerle iyileştirilir mesela.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    https://www.dropbox.com/s/5lxvpt4ulh...-1~01.jpg?dl=0

Benim değerler bunlar.

Diyetisyen 2 kg alabilirsin biraz daha karbonhidrat al dedi..
    Built to fall....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Begendıgım bı arkadasın yazısı kopyalıyorum

Bodybuilding.comdan uyduruk hesap cetvelinden hesap yapıp uygulamayın orda almanız gereken miktarın 2-3 katı yazar. Paranın yüzü sıcaktır.Reklam sektöründe olduğum için firmaların ajanslara,tanıtıma,pazarlamaya ne kadar bütçe ayırdıklarını iyi bilirim.Siz siz olun ayık olun saçma sapan pohpohlamalara uymayın.Mümkün olduğunca yavaş sindirilen protein almak daha mantıklı.Özellikle düşük karbonhidratlı diyet yaparken fazla protein almak tehlikeli.Proteinden şeker üreten mekanizmada ana rolü kortizol oynuyor.Bu da gelişmeye negatif yönde etki edebilir.Vücuda az karbonhidrat fazla protein verdiğinizde vücut proteinden onu bunu üretecek salgıları harekete geçirir fakat bunlar dışardan aldığınızla kasınızdakini ayırt etmez kası da şekere çevirir dışardan aldığınızı da.Vücudun sırf bu özelliğini alevlendirip maksimuma çıkaran dukan diyetleri var mesela değil kası kemiği bile eritiyor bi süre sonra.Bu konuda supplement firmalarından tomarla para alan bilgi kaynaklarının yarattığı müthiş bir bilgi kirliliği var.At izi it izine karışmış durumda.Dolayısı ile günde 250gr protein alınması gerektiğini zanneden insanlar da olacaktır.

Gerçekler çok acıdır.Asıl yabana atılan bir gerçek daha var ve gelişim çok çok yavaş olduğu için bahsedilmiyor.Hiç protein almasan bile kası yorduğunda vücudun kasa yaptığı hidrasyon kasın hacmini bir miktar artırır ve dokular gerilir.Gerilen doku er ya da geç gerilmiş haline adapte olur bunun kaçarı yoktur.Kortizolün kıçınızdan kopardığı aminoasitler bile gider yavaş yavaş kasınıza yapışır kas olur bu iş yine olur.Öyle vücud proteinsizlikten ölüyormuş falan yok öyle bişey.Vücudun her tarafı proteindir zaten siz proteinsiniz.Vücut kendi aminoasit havuzunu günlerce kendisi destekleyebilir.Hiçbişey yemeseniz de vücutta oluşan yaralarınız,çizikler bu rezervlerle iyileştirilir mesela.
    arkadaşın fiziğini görebilirmiyiz

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elimde siyah var siyah daha güzel diyip kandırabilrsen hediye olarak verebilrim
    siyah olmuyor abi pempeye heves etmiş ve shaker hariç cla protein vs. de alınacaktı çok teşekkürler hediye düşüncen için bende 2 tane var 1 tanesini sıcak suyla yıkamak gibi bir hata yaptım yamuldu gitti..sonra 2. aldım daha kalite bu..

abi seninle o bir değil...yağlı 120 ile kaslı 120 aynımı ? bende koşuyorum 20 dk rahat şekilde sıksam fazlasını koşarım 95 kg yim..
    arkadaş orda insandan bahsediyor mutanttan değil
    2000 A3 8L

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşın fiziğini görebilirmiyiz
    Bakıyım varsa eklerım

Yok bazı şeylerı abartarak yazsada saglıklı ınsanın kg basına alması gereken 0.8 gram proteınden cok fazlasını almasının tahmın edıldıgı gıbı cok etkısı olmadıgını temel mıktarı aldıktan sonra (1.2 1.5 arası gibi) fazlasının etkısı olmayacagınından bahsetmış.
    Anlık proteınsız kaldım takvıye almam lazım zaman gectı gıbı soylemlerı var bunlar çok doğru zaten ki bende tecrube ettim
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gnc ye tmsf el koymuş, ürün tedarikide sıkıntı çıkabilir bundan sonra. bilginiz olsun.
    TMSF, GNC Türkiye'ye el koydu - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)