Çok teşekkürler abi yorumunu sonuna kadar okudum haklısın benimde çok korktuğum birşey sarkma ozaman ben hani bilgim yok ama düşünce olarak olabilitesi varsa 80'e düşsem sarkmalarıda kasa çevirsem 10 kg da öyle gelse 90a tamamlasam 1-2 yıl içerisinde yaparım gibi geliyor inşallah umarım teşekkür ederim bilgi için abi bir sorun olursa seni özelden rahatsız edebilirim![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
elimde siyah var siyah daha güzel diyip kandırabilrsen hediye olarak verebilrim![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
o bacak kası kalfler bir sende birde herkülde varmış abi seni koşuda ayrı tutalım lütfen cem abi haklı![]()
Pembe shaker , umarım reklama girmez...
https://www.besinmarket.com.tr/akses...l-pink-edition
Begendıgım bı arkadasın yazısı kopyalıyorum
Bodybuilding.comdan uyduruk hesap cetvelinden hesap yapıp uygulamayın orda almanız gereken miktarın 2-3 katı yazar.Paranın yüzü sıcaktır.Reklam sektöründe olduğum için firmaların ajanslara,tanıtıma,pazarlamaya ne kadar bütçe ayırdıklarını iyi bilirim.Siz siz olun ayık olun saçma sapan pohpohlamalara uymayın.Mümkün olduğunca yavaş sindirilen protein almak daha mantıklı.Özellikle düşük karbonhidratlı diyet yaparken fazla protein almak tehlikeli.Proteinden şeker üreten mekanizmada ana rolü kortizol oynuyor.Bu da gelişmeye negatif yönde etki edebilir.Vücuda az karbonhidrat fazla protein verdiğinizde vücut proteinden onu bunu üretecek salgıları harekete geçirir fakat bunlar dışardan aldığınızla kasınızdakini ayırt etmez kası da şekere çevirir dışardan aldığınızı da.Vücudun sırf bu özelliğini alevlendirip maksimuma çıkaran dukan diyetleri var mesela değil kası kemiği bile eritiyor bi süre sonra.Bu konuda supplement firmalarından tomarla para alan bilgi kaynaklarının yarattığı müthiş bir bilgi kirliliği var.At izi it izine karışmış durumda.Dolayısı ile günde 250gr protein alınması gerektiğini zanneden insanlar da olacaktır.
Gerçekler çok acıdır.Asıl yabana atılan bir gerçek daha var ve gelişim çok çok yavaş olduğu için bahsedilmiyor.Hiç protein almasan bile kası yorduğunda vücudun kasa yaptığı hidrasyon kasın hacmini bir miktar artırır ve dokular gerilir.Gerilen doku er ya da geç gerilmiş haline adapte olur bunun kaçarı yoktur.Kortizolün kıçınızdan kopardığı aminoasitler bile gider yavaş yavaş kasınıza yapışır kas olur bu iş yine olur.Öyle vücud proteinsizlikten ölüyormuş falan yok öyle bişey.Vücudun her tarafı proteindir zaten siz proteinsiniz.Vücut kendi aminoasit havuzunu günlerce kendisi destekleyebilir.Hiçbişey yemeseniz de vücutta oluşan yaralarınız,çizikler bu rezervlerle iyileştirilir mesela.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
https://www.dropbox.com/s/5lxvpt4ulh...-1~01.jpg?dl=0
Benim değerler bunlar.
Diyetisyen 2 kg alabilirsin biraz daha karbonhidrat al dedi..
Built to fall....
siyah olmuyor abi pempeye heves etmiş ve shaker hariç cla protein vs. de alınacaktı çok teşekkürler hediye düşüncen içinbende 2 tane var 1 tanesini sıcak suyla yıkamak gibi bir hata yaptım yamuldu gitti..sonra 2. aldım daha kalite bu..
abi seninle o bir değil...yağlı 120 ile kaslı 120 aynımı ? bende koşuyorum 20 dk rahat şekilde sıksam fazlasını koşarım 95 kg yim..
![]()
2000 A3 8L
Bakıyım varsa eklerım
Yok bazı şeylerı abartarak yazsada saglıklı ınsanın kg basına alması gereken 0.8 gram proteınden cok fazlasını almasının tahmın edıldıgı gıbı cok etkısı olmadıgını temel mıktarı aldıktan sonra (1.2 1.5 arası gibi) fazlasının etkısı olmayacagınından bahsetmış.
Anlık proteınsız kaldım takvıye almam lazım zaman gectı gıbı soylemlerı var bunlar çok doğru zaten ki bende tecrube ettim![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
gnc ye tmsf el koymuş, ürün tedarikide sıkıntı çıkabilir bundan sonra. bilginiz olsun.
TMSF, GNC Türkiye'ye el koydu - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)