https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
çok güldüm sabah sabah azme gel![]()
kilo vermem ve yağ oranını azaltmam iyi gidiyor, % 12'lere kadar düştüm. 1 veya 2 ay daha kilo verip sonra kas kütlesini artırarak ve kiloyu sabit tutarak yağ oranını azaltmayı planlıyorum. şu anda aldığım tek supplement idman öncesi bsn noxplode. önümüzdeki dönem izole protein tozu kullanmayı düşünüyorum. gündemimde hardline bipro var. kullanan arkadaşlardan performans ve tat olarak yorum rica ediyorum . 3 ayrı tat var: aromasız, çilekli ve çikolatalı. hangisini tavsiye edersiniz? çileği pek sevmem o yüzden çikolatalı veya aromasız üzerinde duruyorum.
1.80 boy ve 93kg yum,
biraz iyi kıyım sayılsamda fena bir göbeğim var,
dobloyu sattım 1 ay arabasızım bol bol yürüyüş yapıcam demek
bunun yanında haftada 3-4 halı saha maçım var, ama göbeğim bir türlü erimiyor
Askerde bile 8kg aldım onun 4kgsunu anca verebildim.
Spor yapacak vaktim yok, işler inanılmaz yoğun.
Maçlardan önce yağ yakıcı alsam faydasını görür müyüm ?
Veya günlük hayatımda ne yapmam gerek ?
Şeker kullanmıyorum,askerde hiç ekmek yemedim ama şimdi tekrar başladım![]()
Sen askerlik mi yaptın tabi kilo alırsın ben 14kg verdim![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
sırtındaki izlerin protein enziminden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum daha önce benimde başıma geldi karaciğer ile alakalı bir problem karaciğer enzim testi yaptırmanı öneririm eğer başka birşeyden alerji olmadıysan.
fazla protein alıyorsun yani ihtiyacından fazla ve karaciğer enzimliyemiyor ve sırtta iz yapıp dışa vurabilir yada içten hasar verebilir karaciğer.
benim bildiğim kadarı ile yarım saat spor yapan soft 3 yumurta ise hard olan 10 yumurta gibi düşün eğer antremanın çok ağır değil ve uzun sürmüyorsa proteine çok çok yüklenme derim
kesinlikle baktır yumurtayı azalt kardeşim test 30 tl gibi bir rakamdır yaptırınca daha iyi anlıcaksın doktorun söyledikleri ile beraber beni tüketilmeyen yakılmaya sporda yedirilmeyen fazla besin cilde zarar , geçmesine yardımcı olarak yğurt ve kuru kayısı tüket bir avuç günlük birde brokoli . azaltıcaktır izleri
Selamlar abile şimdi bendeniz 120 Kg ağırlığındayım bunun 42 KG'si kemik miş doktorlar ve makina öyle dedi şimdi ben kilo vermek istiyorum spor salonlarına gittim fakat ilk gittiğim spor salonu çok etkili olmasına rağmen (150'den 120'ye düşürdü) ikinci spor salonum işe yaramadı 120 Kilo girdim 120 Kilo çıktım salondan verdikleri diyet listesi ve spor programı farklıydı sanırım işe yaramadı yada ben gayret göstermedim.
Şimdi gelelim asıl meseleye ben acele etmeden şöyle bi 80 kiloya falan düşmek istiyorum spor salonuna gitmelimiyim sizce(gidersem ilk işe yarayan salonuma gidicem) ?
Yada para tuzağı kardeşim sen şu diyeti uygula şunları yap gibi bir öneriniz varmıdır ?
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
Spor salonuna daha sağlıklı ve daha fit bir vücuda ulaşırsınız yaz günleri kilo vermek için çok büyük fırsat çıkıp yürüyüş yapıp ter atsanız bile faydasını görebilirsiniz yada yüzmek çok faydalı kilo vermek konusunda 2 ayda 3 kilo verdim ben ama tabi bünyeye göre değişir bişey diyemem![]()
Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..
120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..
yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.
beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)