User Tag List

Sayfa 185/326 İlkİlk ... 85135175183184185186187195235285 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.497 ile 3.515 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kinao çok pahalı.

Yulaf kasları besler ve dolgun durmasını sağlar..
    markette 26 -27 tl 500 gr , ama araştırırsan 10-15 tl arası var kilosu aktar gibi yerlerin bazılarında mevcut yulaftan daha fazla protein barındırıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

çok güldüm sabah sabah azme gel

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    markette 26 -27 tl 500 gr , ama araştırırsan 10-15 tl arası var kilosu aktar gibi yerlerin bazılarında mevcut yulaftan daha fazla protein barındırıyor
    Yine pahalı bence. Ama güzel karbo o da

Herşey protein değil. Biz sporcular yulafı içinde protein var diye almıyoruz. Kompleks karbonhidradtır. Yavaş sindirilir, lif kaynağıdır. Kaslara dolgunluk verir v.s
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo vermem ve yağ oranını azaltmam iyi gidiyor, % 12'lere kadar düştüm. 1 veya 2 ay daha kilo verip sonra kas kütlesini artırarak ve kiloyu sabit tutarak yağ oranını azaltmayı planlıyorum. şu anda aldığım tek supplement idman öncesi bsn noxplode. önümüzdeki dönem izole protein tozu kullanmayı düşünüyorum. gündemimde hardline bipro var. kullanan arkadaşlardan performans ve tat olarak yorum rica ediyorum . 3 ayrı tat var: aromasız, çilekli ve çikolatalı. hangisini tavsiye edersiniz? çileği pek sevmem o yüzden çikolatalı veya aromasız üzerinde duruyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine pahalı bence. Ama güzel karbo o da

Herşey protein değil. Biz sporcular yulafı içinde protein var diye almıyoruz. Kompleks karbonhidradtır. Yavaş sindirilir, lif kaynağıdır. Kaslara dolgunluk verir v.s
    kesinlikle haklısınız yulaf enerjide veren bir yiyecek peki alternatif başka neler olabilir bu tarz aynı şeylerden sıkıldım artık öğğğ geldi

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle haklısınız yulaf enerjide veren bir yiyecek peki alternatif başka neler olabilir bu tarz aynı şeylerden sıkıldım artık öğğğ geldi
    Patates, esmer pirinç, bulgur bunlar kaliteli karbolardır.
    セルカン+レーラ=愛

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.80 boy ve 93kg yum,

biraz iyi kıyım sayılsamda fena bir göbeğim var,

dobloyu sattım 1 ay arabasızım bol bol yürüyüş yapıcam demek

bunun yanında haftada 3-4 halı saha maçım var, ama göbeğim bir türlü erimiyor

Askerde bile 8kg aldım onun 4kgsunu anca verebildim.

Spor yapacak vaktim yok, işler inanılmaz yoğun.

Maçlardan önce yağ yakıcı alsam faydasını görür müyüm ?

Veya günlük hayatımda ne yapmam gerek ?

Şeker kullanmıyorum,askerde hiç ekmek yemedim ama şimdi tekrar başladım

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Sen askerlik mi yaptın tabi kilo alırsın ben 14kg verdim
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poz verme ozurlusu oldgum dogrudur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırtındaki izlerin protein enziminden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum daha önce benimde başıma geldi karaciğer ile alakalı bir problem karaciğer enzim testi yaptırmanı öneririm eğer başka birşeyden alerji olmadıysan.
    fazla protein alıyorsun yani ihtiyacından fazla ve karaciğer enzimliyemiyor ve sırtta iz yapıp dışa vurabilir yada içten hasar verebilir karaciğer.

benim bildiğim kadarı ile yarım saat spor yapan soft 3 yumurta ise hard olan 10 yumurta gibi düşün eğer antremanın çok ağır değil ve uzun sürmüyorsa proteine çok çok yüklenme derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırtındaki izletüket enziminden kaynaklı olduğunu tahmin ediyorum daha önce benimde başıma geldi karaciğer ile alakalı bir problem karaciğer enzim testi yaptırmanı öneririm eğer b. Icinka birşeyden alerji olmadıysan.
    fazla protein alıyorsun yani ihtiyacından fazla ve karaciğer enzimliyemiyor ve sırtta iz yapıp dışa vurabilir yada içten hasar verebilir karaciğer.

benim bildiğim kadarı ile yarım saat spor yapan soft 3 yumurta ise hard olan 10 yumurta gibi düşün eğer antremanın çok ağır değil ve uzun sürmüyorsa proteine çok çok yüklenme derim
    Protein olarak sadece yumurtayi cok tüketiyorum protein tozu felan kullanmiyorum spor salanunuda gitmiyorum zaten evde calisiyorum dediginiz gibi bi karacığer emzimi yaptirayim tesekkurlrr uyariniz icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle baktır yumurtayı azalt kardeşim test 30 tl gibi bir rakamdır yaptırınca daha iyi anlıcaksın doktorun söyledikleri ile beraber beni tüketilmeyen yakılmaya sporda yedirilmeyen fazla besin cilde zarar , geçmesine yardımcı olarak yğurt ve kuru kayısı tüket bir avuç günlük birde brokoli . azaltıcaktır izleri

Mert Alpay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar abile şimdi bendeniz 120 Kg ağırlığındayım bunun 42 KG'si kemik miş doktorlar ve makina öyle dedi şimdi ben kilo vermek istiyorum spor salonlarına gittim fakat ilk gittiğim spor salonu çok etkili olmasına rağmen (150'den 120'ye düşürdü) ikinci spor salonum işe yaramadı 120 Kilo girdim 120 Kilo çıktım salondan verdikleri diyet listesi ve spor programı farklıydı sanırım işe yaramadı yada ben gayret göstermedim.

Şimdi gelelim asıl meseleye ben acele etmeden şöyle bi 80 kiloya falan düşmek istiyorum spor salonuna gitmelimiyim sizce(gidersem ilk işe yarayan salonuma gidicem) ?

Yada para tuzağı kardeşim sen şu diyeti uygula şunları yap gibi bir öneriniz varmıdır ?
    paranın artanıylada turboya nosa gireriz

//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hergun sabah kalkip kosu yapmak en iyisi

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Spor salonuna daha sağlıklı ve daha fit bir vücuda ulaşırsınız yaz günleri kilo vermek için çok büyük fırsat çıkıp yürüyüş yapıp ter atsanız bile faydasını görebilirsiniz yada yüzmek çok faydalı kilo vermek konusunda 2 ayda 3 kilo verdim ben ama tabi bünyeye göre değişir bişey diyemem
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert_Alpay kardesim sana binayen yaziyorum. Bende 132den 85e dustum spor salonuna gitmen sart daha dogrusu spor yapman sart. Zayiflasan bile sarkiklik asiri olacaktir salona gitmezsen. Ben salonda yatip kalktigim halde azda olsa sarkma var. Diyet diye bise yok herseyi yiceksin ama az yiceksin. Ekmek , seker , beyaz un , gazoz vs bunlari hayatindan cikaricaksin. Geceleri yemeyi birakicaksin aksam 7den sonra yemek yemiceksin. Gazli iceceklerden elinden geldigi kadar uzak durucaksin protein agirlikli beslenir ve sporla desteklersen zayiflamaman imkansiz. Bu iste en onemli sey gazdir kendi kendini gaza getireceksin. Canin sikildimi cik ayaklarin agriyana kadar yuru. Tatliyi hayatindan cikar ozellikle yemek yedikten 1 2 saat sonra tatli kacirma kesinlikle cunku sekerin yukselip dusecegi icin tekrar acikacaksin yine yemek yeme istegi doguracak bu sende.. ozel bi sorun olursa sor elimden geldigi kadar yanitlarim. Kolay gelsin hepimize..
    +100000

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..

yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.

beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
    2000 A3 8L

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ferhat_V Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    120 kilo adam nası koşsun...sen 95 leri görene kadar yürü yada bisiklet çevir..spor salonu şart belli bir zaman sonra dışarda spor yapasın gelmiyor..ben karda kışta yağmur demez yürürdüm 120 den 88 leri gördüm..şuan 95 kg ım ama istediğimde tekrar 90 ları görüyorum..

yapıcağın şey uzun uzun yürüyüşler..koşmayla filan yorma kendini..diyetle birlikte zamanla kilo vericeksin.

beyler bi soru sorcam pembe eflatun gibi renklerde shakerler var markaların bunları türkiyede nerde buluruz...cla protein vs. ürünlerde olur ama amerikada var türkiye getirmek nasıl olacak bilgisi olan varmı ?
    bu bahsettiğiniz shakerların bir özelliği mi var yoksa sadece renkli plastik mi? bir özelliği varsa belki öyle bulmak kolaylaşır?
    What Goes Around,Goes Around

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)