evde p90x yapıyorum da yeni bir mindere ihtiyacım var. Parke zemin üzerinde kullanışlı bir ürün önerebilecek var mı acaba?
Bu fitintime hakkında tecrubesi olan varmı aramızda
facebookta denk geldi biraz arastırdım termal bir kıyafete 3-5 tane sensor ve uyarıcı takıyorlarmıs
elektrik destekli 25 dk lık seanslarla 1-2 saat spor yapmıs etkisi alınıyormus.
tembel kandırmaca sistemimi yoksa gercekten dedikleri kadar etkili bir spor yöntemi midir?
Spor yapmadan, bol et / mangal tüketerek, ekmeksiz öğün geçirmeyerek
arada kaçamak yapıp waffle'ından tut hamburgerine, pizzasına, bak-kaymağına kadar yiyerek
aç kalmadan
2 ayda 10 kilo civarı verdim.. Diyetisyene gitmek cidden faydalıymış...
Yeşilköy de tavsiye edebileceğiniz spor salonu varmı acaba sports int senelik 3500 tl Marina da ki yeri benim gözüme çarpam aplusda macfit var başka düzgün bi yer bilen var mı acaba
1 haftaya kadar spora başlıyorum.Boy 1.80m,kilo 100.Motivasyonum kırılmadan hedeflediğim ölçülere ulaşırım umarım..
Ben ataköyde fitnessport ayazıldım fiyat bana uygun gibi geldi 12+3 ay havlu su herşey dahil 1600 liraya yazıldım hocalar diğer spor salonlarına göre ilgili cok kalabalıkda olmuyo
Agalar birsey sorcam ben sporu simdi 3 güne böldüm o sekilde yapıyorum da göğüs + on kol mu yoksa göğüs +arka kol seklinde çalışmak mı daha doğru verimli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)