User Tag List

Sayfa 209/326 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.953 ile 3.971 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 sene önce 40 cm kollarım yağ oranım en alt seviyede , 94 kilo bi gençtim yıllar sigaralar hatunlar beni mahvetti sporu bıraktım, 4 senenin ardından tekrar başladım hedefim yine yağ yakıp kaslar yağlara dönüşmüştü 95 kiodan 86 ya düştüm daha çok zaman var tekrar eski halime gelmem için

şuan 1 ay 20 gün falan oldu , ağır bi şekilde çalışıyorum , kol sıcak durumda iken 39 fakat tabiki istenilen bi yapısı yok yalan 39 diyelim

malesef 3 haftaya askere gidiyorum , bakalım askerlik boyunca yağ yakıp asker dönüşü güzel planlarım var

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + olarak önemli olan noktayı yazmayı unutmuşum

Göğüsün alt kısmı doğal olarak yağlanmış durumda alt göğüs çizgisini keskinleştirmek için özel antrenman tavsiyelerinz var mıdır

birde kalça bölgesini yakmak için neler yapmak lazım

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Greg Plitt kaza geçirip vefat etmiş.Yazık oldu bu sporda iyilerdendi.
    http://www.fanatik.com.tr/2015/01/18...z-olumu-409109

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + olarak önemli olan noktayı yazmayı unutmuşum

Göğüsün alt kısmı doğal olarak yağlanmış durumda alt göğüs çizgisini keskinleştirmek için özel antrenman tavsiyelerinz var mıdır

birde kalça bölgesini yakmak için neler yapmak lazım
    gögüs alt çizgisi için eğik bench press yapardım ben

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burakgunay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gögüs alt çizgisi için eğik bench press yapardım ben
    Bas egik bacaklar yukarda ters aci yani alt gogus cizgisinde kldirip indirme bn oyle htirliyorum dogru tespit bncede faydali

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gogus alt ciZgisi gorunmeme sebebi yagdir yag oranin dusmeden orasi cikmaz.
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstadlar resimdeki ürünü kullanıp artı veya eksi yorum yapabilecek var mı?Yada aynı özellikte başka ürün tavsiyesi verebilecek olan?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir önceki sayfada yazdığım derdime çare abilerrr arada kaynamasın

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üstadlar resimdeki ürünü kullanıp artı veya eksi yorum yapabilecek var mı?Yada aynı özellikte başka ürün tavsiyesi verebilecek olan?
    Benim kullandıklarım arasında en etkili olan şuan piyasada bulunanlar arasında. bu tarz preworkout larda etki her markada kişiden kişiye değişir ama ben genede kendi adıma ;
    +antremanlarda güzel enerji ve pump hissi, kilolarda artış
    +giderken isteksizlik varsa ona çare olur motive şeklilde gidersiniz
    - geç saatte alınırsa gece uykusuzluk yapar
    - boş mideye alınması gerekiyor yemek-antrenman aralarınız ucu ucuna darsa saat aralığı zorlayabilir
    - bende uzun süreli kullanımda kalp ağrısı yapmıştı bir süre kullanıp ara vermek gerek çünkü devam ettikçe vücut alışıyor bu sefer etki etmesi için ölçek arttırmak gerekiyor belli bi yerden sonra sıkıntı olabiliyor bu durum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim kullandıklarım arasında en etkili olan şuan piyasada bulunanlar arasında. bu tarz preworkout larda etki her markada kişiden kişiye değişir ama ben genede kendi adıma ;
    +antremanlarda güzel enerji ve pump hissi, kilolarda artış
    +giderken isteksizlik varsa ona çare olur motive şeklilde gidersiniz
    - geç saatte alınırsa gece uykusuzluk yapar
    - boş mideye alınması gerekiyor yemek-antrenman aralarınız ucu ucuna darsa saat aralığı zorlayabilir
    - bende uzun süreli kullanımda kalp ağrısı yapmıştı bir süre kullanıp ara vermek gerek çünkü devam ettikçe vücut alışıyor bu sefer etki etmesi için ölçek arttırmak gerekiyor belli bi yerden sonra sıkıntı olabiliyor bu durum.
    Peki hocam ürün bittikten sonra herhangi bir performans düşüklüü oluyormu?

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oluyor biraz ama hem psikolojik olarak daha ağırda olsa ben bunu artık kaldırabiliyorum hissi hem de bitene kadar iyi antrenman yaptığınız takdirde daha kuvvetlenmenizle gene çok yakın kilolara girersiniz. ufak bir not antrenmanlardan önce muhakkak güzelce ısının esneme hareketlerinizi yapın ki istenmeyen sakatlıklar olmasın bende hızlı ağırlık artışlarında kaslardan ziyade eklemlerde sorunlar olmuştu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oluyor biraz ama hem psikolojik olarak daha ağırda olsa ben bunu artık kaldırabiliyorum hissi hem de bitene kadar iyi antrenman yaptığınız takdirde daha kuvvetlenmenizle gene çok yakın kilolara girersiniz. ufak bir not antrenmanlardan önce muhakkak güzelce ısının esneme hareketlerinizi yapın ki istenmeyen sakatlıklar olmasın bende hızlı ağırlık artışlarında kaslardan ziyade eklemlerde sorunlar olmuştu
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar rica etsem banada bir yardımcı olun takviyeler aldım ama internette olsun salonda olsun her kafadan bir ses çıkıyor kafam iyicene karıştı. Bende şimdi lecarnitin, glutamin, kreatin, bcaa, aminoliqid var. Ben sabah ve akşam çift idman yapmaya başladım. Sabahları aç karnına gidiyorum. Şimdi bu ürünleri ne zaman almam gerekiyor hangileri idmandan önce hangileri sonra hangileri yatarken ve atıyorum shakerin içinde bcaa ve glutamini karıştırıp içsem falan sıkıntı olurmu cevaplar için teşekkürler şimdiden

Ahmet Bby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sarkık vucut fitness'da kaç ayda kendini toplayabilir sıkı bir çalışma ile 6ay'da iyi sonuclar alabilirmiym ? Boy : 1,78 , Kilo : 86 .. ( Boy kilo oranına göre fazlam var 78'e kadar düşmem gerekiyor )
    SKODA SIMPLY CLEVER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Bby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sarkık vucut fitness'da kaç ayda kendini toplayabilir sıkı bir çalışma ile 6ay'da iyi sonuclar alabilirmiym ? Boy : 1,78 , Kilo : 86 .. ( Boy kilo oranına göre fazlam var 78'e kadar düşmem gerekiyor )
    Üstad kilo verdiğin zaman her şey bitmiş olmuyor, Bence kilon normal bu şekilde kalmalı fakat yağ yakıp kas kütleni artırmak olmalı amacın.
    Yan, 1.78 boy 78 kg herkes süper fizikte değil, vücüdun duruşu, nereden yağ yakıp neredeki kas kütleni artırman çok önemli. 6 ay güzel süre, 6 ay boyunca sıkı çalışıp ve en önemlisi beslenmeye özen göstererek epey yola gelir her şey.

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S.a Arkadaşlar bende 1 hafta önce bi salona yazıldım haftada 5 gün gibi bi program hazırladım kendime vucut çalışıyorum doğal besinleri araştırdım yemeye gayret gösteriyorum kilomla ilgili sıkıntım yok kilom az da değil çok ta değil biraz göbeğim var ama vucudumu tanıdığım için istediğim zaman yok edebiliyorum size sormak ve danışmak iatediğim bi husus var salonda çalışırken (hayatımda ilk kez salonda spora yapıyorum) herkesin ekstradan takviye olarak bişiler içtiğini gordum her tarafta rengarenk bişiler içiyolar ben elimde garibanım 0.5 lik suyla geziyorum ( ; bi kaç kişiyle sohpet sırasında sordum hepsi farklı ürünler kullanıyor bende güvenemedim.Sağlığımı tehlikeye sokmadan vucut gelıştirmede bana yardımcı olucak en iyi ürün hangisidir veyahutta böyle biseý kullanmak şartmıdır teşekkürler saygılaR.
    Otomobil Yakıt Katkıları

Vpracing-torco-prooctane

https://instagram.com/fuelronay

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar mekik çekmek yağ yakıyormu yakmıyormu ? kimisi yakar kimisi yakmaz boşa diyor kafam acayıp karıştı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ronay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S.a Arkadaşlar bende 1 hafta önce bi salona yazıldım haftada 5 gün gibi bi program hazırladım kendime vucut çalışıyorum doğal besinleri araştırdım yemeye gayret gösteriyorum kilomla ilgili sıkıntım yok kilom az da değil çok ta değil biraz göbeğim var ama vucudumu tanıdığım için istediğim zaman yok edebiliyorum size sormak ve danışmak iatediğim bi husus var salonda çalışırken (hayatımda ilk kez salonda spora yapıyorum) herkesin ekstradan takviye olarak bişiler içtiğini gordum her tarafta rengarenk bişiler içiyolar ben elimde garibanım 0.5 lik suyla geziyorum ( ; bi kaç kişiyle sohpet sırasında sordum hepsi farklı ürünler kullanıyor bende güvenemedim.Sağlığımı tehlikeye sokmadan vucut gelıştirmede bana yardımcı olucak en iyi ürün hangisidir veyahutta böyle biseý kullanmak şartmıdır teşekkürler saygılaR.
    Abi senin ek besin almadan önce zaten minimum 3-4 ay düzenli spor yapman lazım, artık doğal beslenmenin sana yetmemesi gerekli.
    Şimdiden gerek yok, onların içtikleri muhtemelen protein tozu, amino ve ya lekarnitin falandır. Çok takılma ne olduğuna, sen spordan 2 saat önce güzel yemeğini ye yağsız, antrenman çıkışı da çak bi lapa+tavuk gayet yeter zaten. Sabahları da kahvaltı niyetine 4 yumurta beyazı + 1 tam yumurta iyidir

Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar mekik çekmek yağ yakıyormu yakmıyormu ? kimisi yakar kimisi yakmaz boşa diyor kafam acayıp karıştı.
    Kardiyo yapmadan yağ yakımı zor, mekik çekmek karın bölgesindeki kasları zorlar, bu da demek ki o bölgedeki kasları geliştirir. Yağ yakımı farklı bişey, sen koşup yorulup terledikçe bir yerlerden yağ eritir vücut ama bunu lokal olarak yapamaz.

Ben de kendi sorunumu güncelleyeyim, bel düzleşmesi için yüzme yapmam gerektiğini söyledi doktor, bunu kardiyo olarak da kullanmak istiyorum. Var mı bir önerisi olan, şu kadar yüz, gün içinde şunları ye vs vs

srkn.ylc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BurakGunay kardesımın dedıklerıne katılıyorum 1sene 2 ay vucut gelıstırme yaptım çektiğim mekiklerin hattı bi sette 60 70 tekrar yaptım dahada fazla bazen daha sonra blog ve internette araştırma yaptım neden hala daha erimedi bu göbek diye ve bunu ogrendım yaptığımız antrenman sonucunda kalori yakarız ve vücut yakılan kaloriyi telafi etmek için depoladığı yağları yakmaya başlar.Ve bu yağlar karın kasındaysa vücut o bolgedeki yağları yakar.Karın antrenmanında dahi enerji vücdumuzdaki yağlardan sağlanacaktır. O nedenle yağın nerde olduğu önemli değil yağ bölgesel olarak değil bütün vücuttan eşit olarak yakılır. Yağ varken karın antrenmanı sadece karın kaslarını sertlestırıyo buyuzden sağlam kardiyo yapılmalı.
    Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
    'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)