Onat aslında genel hatlar yerinde gözüküyo 2010da çok hard bişi yapmamıştır bence. Normal bi gelişim 3 sene o alt yapıya
Onat aslında genel hatlar yerinde gözüküyo 2010da çok hard bişi yapmamıştır bence. Normal bi gelişim 3 sene o alt yapıya
Abi nette daha onceki resimleri falan var 2010daki halinden daha duzgun, sanmiyorum 2010daki halinin bu oldugunun, yok eger buysa dedigin gibi 3 senede ne ettin sen kendine
TR - B13
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=200926
abiler bi yardım, konu önemli benim için.
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Ben sana receteyi yaziyorum. Kayet bi yere kimseyle paylasma.
Sabah kaymak bal simit demli cay. Oglenleri kurufasulye ama afyon sucugundan. yaninda sarmisakli cacik kemal pasa tatlisi. aksamlari kayseri mantisi mercimek corbasi. tatli olarak keşkül.
Siz normal antrenmanla steroid, kurutucu vs takviyeler kullanmadan o damarlari cikartamazsiniz.
Yanlış anlaşıldık ama Kötü bir şey yazmadım ben. Alp1903' abinin mesajı içinde önce araştırsaydım keşke dedim, google'a sorsaydım ilk başta keşke anlamında. Adam o kadar uğraşıp link koymuş, saygısızlık yapmam. Konu uzamasın diye cevap yazmamıştım ama yinede teşekkürler.
Real Cars, Real Roads.
6 ayda natural olarak tamamen kendi emeğimle şu değişimi yaşayabildim , yolun çok başındayım ama araştırarak deneme yanılma yaparak iyi yerlere gelebilmek hedefim
![]()
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
@schizophrenic hocam o mideyi nasıl erittin Allah aşkına söyle yahu.Naparsam yapayım gitmiyor benimki![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Tebrikler, bi çok kişiye örnek olsun.![]()
Çok teşekkür ederim bunu tekrar tekrar söylüyorum , bu iş tamamiyle ne yediğinizi ve ne miktarda yediğinizi bilmekle alakalı ilkokul çocuğunun beslenme götürdüğü gibi 6 aydır iş yerime kendi yemeğimi akşam kendim yaparak götürüyorum , antreman sonrası ve antreman öncesi beslenmeme dikkat ediyorum . Düşük karbonhidrat yüksek protein'e dayalı kendimce yaptığım bi diyetim var . son 1 aydırda suplement takviyesine başladım güzel gidiyorum diye düşünüyorum , belirli periyodlarda sizle paylaşacam gelişimimi![]()
öğlen yemeğimden bir örnek ;
tam buğday makarna
haşlanmış brokoli
tavuk göğsü
zeytinyağı baharat biraz salça
![]()
3 aydır haftada 4 yada 5 gun olarak gunde 2 saat vucud gelıstırmek ıcın spor salonuna gıdıyorum
kılom bıraz fazla 98 kiloyum 187 boyum var kollarım ve göğüsümü erittim ama karın kısmını bi şekilde daha çabuk eritmek istiyorum protein ağırlıklı besleniyorum şekerli gıdaları kestim tamamen pilav yada makarna yemiyorum
Karın hareketlerı yapmaktayım spor salonunda önerebileceğiniz bir diyet varmıdır. acaba
Cardio yap karin calismakla erimez daha cok disari cikarcardio yapin...
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Karın için daha doğrusu düz durması için bel çalışmakta önemli,belinde çukurluk olanlar göbek dışarda hissi yaratıyor.
Bu durumu düzeltmek zor ama back extansion gibi hareketlerle az biraz fayda sağlanabilir.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)