salı ve perşemde cardio var yazmayı unutmuşum.
sporu bıraktım 10 gündür.Sabah 8 akşam 8 gibi bi şantiye mesaim var baya yoruyor.Ofis saha arası 300m gibi.Günde en az 10 kere gitsem git gel 5 6 km.Yediklerime dikkat ediyorum.Kahvaltı akşam yemeği diet.Bi tek öğlenleri çıkan yemekteki çorba+et i yiyorum.Pilav vs.yok.
Bu tempoya adapte olup akşamları 45dk 1 saat yürüyüş+öğle yemeğimi de oraya götürebilirsem çok daha iyi olacak.Bakalım.
Şuan 98-99 aralarında indim.Yaz sonuna kadar 90 hedefim.
Ne zaman asirdin olm bu benim programim asil
Tek fark gogus gunu mide girmiyorum. Sadece goguse konsantre oluyorum. Bir de gogus omuz ve kol antrenmanlarini arka arkaya yapmiyorum. Cunku hepsinde kollar ve eklemler inanilmaz yoruluyor. Mutlaka araya bir gun sokuyorum bu 3 idmanda da.
Trapez kaslarım eşit değil.gelişmemiş olan tarafa daha fazla ağırlık koysam işe yararmı ? Bildiğiniz farklı çözümlerede açığım.
spor progrsmının tek bir doğrusu olmaz. kişiden kişiye değişen birşey için daha iyi olur diyemezsin. ayrıca arkadaşın sorusunu okusan zaten senin yazdığına benzer bir program uyguluyor ve memnun değilmiş. bende kendi programımı yazdım. ayrıca ben genelde benden daha iyi bilen veya müsabık derecede iş çıkaran insanlardan yardım almayı daha uygun buluyorum. zira bende bilgi olarak standart insanlardan çok daha iyiyimdir.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Haftada 4 gün kol çalışılmaz kardeşim. Bu program tümden yalan olur birde tecrübesiz birine yaptırırsan.
Belli başlı standart programlar vardır nette,salonlarda heryerde mevcuttur. Kişi önce bununla başlar sonrasında iş,beslenme vsvs durumuna göre tecrübe ederek kendi programlarını belirler.
Haklısın beslenme çok önemli öneride bulunurken kendinde uygulamalısın bence. Bak belin kalçalarından bile kalın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)