herkes TYPE R i test ediyor bence normal
şaka bir yana ben yeni gördüm topici sadece ilk sayfadaki uyarıları okudum
takdir edersiniz ki 250 sayfayı da okumam pek mümkün değil kısaca sormak istiyorum
1-kendi fotolarımızı paylaşabiliyor muyuz?
2-Eczane de satılan her ilacı tavsiye etmemiz mümkün mü? hepsi yasal ama hastalık tedavisinde kullanılan bu ilaçların sağlıklı kişilerde kas kütlesi arttırmak amacıyla kullanılması doğru değildir? Sen yapmadın mı dersen " dediğimi yap, yaptığımı yapma" derim![]()
yok yau üzerinden çok yıllar geçti yaşlandık artık. ama bir zamanlar ciddi emek harcamıştım. Okula gitmeyip evde yemek yiyip uyuduğumu sonra da günde 2 antreman yaptığım günleri bilirim.
Benim en sağlam projem kendi vücudumdu
genç arkadaşların isteklerini anlayabiliyorum birçoğunun yaptığı ve yapabileceği hataları da tahmin edebiliyorum. Soru sormak isterseniz elimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım. Formdan düştük ama bilgiler aklımızda hala![]()
haklısın kardeşim, ben o konuda biraz şanslı olanlardanım, 30 yaşıma kadar yediklerimi hiçbir zaman düşünmedim, sadece kendi istediğim zamanlarda yemek seçtim kilo derdim hiç olmadı, Allah ne verdiyse tam gaz devam...
ama senin de şanslı olduğun yön şu, alt yapıyı oluşturduktan sonra yani 12-18 aylık sıkı bir antremandan sonra kas kütlesinin oluşturduktan sonra spora ara versen de, tekrar kilo alıp kasların üstünü yağ da kaplasa :-) özünde kilo aldığından kas kütlesi kaybolmuyor sadece maskeleniyor,( yağlar üstünü örtüyor)
ama benim gibi metabolizması yağ yakmaya daha müsait olanlar sporu bıraktıktan sonra genelde hızlı kilo verdiklerinde kas kütlesinde ciddi kayıplar oluyor.( bu durum 30 yaşından sonra değişiyor ama :-) )
Özetle her ikisinin de + ve - leri var kendini iyi tanıyıp ona uygun beslenme ve program oluşturmalısın
En önemli şey beslenme ve uyku gerisi kolay
Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.
buda benim 2 aylık serüven![]()
![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Odanın tavanına barfiks demiri yapacağım kapı barı ile zorlanıyorum
Anadolu yakasında dilimden anlayıp yardımcı olabilecek demirci tanıdığı olan var mı ?
Hacim problemi yasiyorum suplament kombinasyonuna ihtiyacim var bilgili tecrubeli abilerden tavsiyeleri bekliyorjm hacim kombinasyonu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)