User Tag List

Sayfa 249/326 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.713 ile 4.731 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estafurllah yanlış anlıcak bir şey yok ileri derecede bel fıttığım var ve arkadaşda da aynı sorun varmış ters mekiği tavsiye etmememin sebebi yere egilip fazla yukarı çıkmadan kalkmak ve buda bele fazlasıyla baskı yaptığı için 1 kere olmasada 2 incisinde sorun yaşatıyo onun dışında bel fıtığı olmasa çok etkili bir hareket ve gayet faydalı yapmak istiyorum ama canımı yakıyo bu yüzden arkadaşda kendini riske atmasın diye zorlamamasından dedim

Belime kemer takmamın sebebi ise kemeri iyice sıktığım zaman sert yüzeyi belime düz şekilde baskı uyguluyo ve bu sebeple yerden ağırlık alırken belime zarar verecek bir hareket yapmamış oluyorum.
    Ters mekiği belfıtığı sorununuz yoksa eğer yapmanızı tavsiye ederim gerçekten faydalı
    Ters mekiğin ne sakıncası var deyince sanki atarlanıyor gibi hissetme diye
    Bende de lanet olası bel fıtığı var hayatı zindan ediyor bazen de o yüzden merak ettim. O ters mekiği düşünüyordum 6ayda filan düzelir belki diyerekten. Sonuçta bel kasları güçleniyor. Ben de spora başlayacağım da tekrardan. Kemer olayını anlamamıştım ne işe yarıyor diye o yüzden sormak istedim sağolasın
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ters mekiğin ne sakıncası var deyince sanki atarlanıyor gibi hissetme diye
    Bende de lanet olası bel fıtığı var hayatı zindan ediyor bazen de o yüzden merak ettim. O ters mekiği düşünüyordum 6ayda filan düzelir belki diyerekten. Sonuçta bel kasları güçleniyor. Ben de spora başlayacağım da tekrardan. Kemer olayını anlamamıştım ne işe yarıyor diye o yüzden sormak istedim sağolasın
    Rica ederim evet bel kaslarını güçlendiriyo faydası ilerleyen zamanlarda illaki olur ama o hareket yüzünden 2 hafta sporu bırakmak zorunda kaldım ondan sonrada yapmaya cesaret edemedim.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rica ederim evet bel kaslarını güçlendiriyo faydası ilerleyen zamanlarda illaki olur ama o hareket yüzünden 2 hafta sporu bırakmak zorunda kaldım ondan sonrada yapmaya cesaret edemedim.
    Geçmiş olsun. Bir çaresini bulursan aklında bulunsun hatta foruma konu aç biz de faydalanalım Şu son iki haftadır özellikle mahvetti beni.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Bir çaresini bulursan aklında bulunsun hatta foruma konu aç biz de faydalanalım Şu son iki haftadır özellikle mahvetti beni.
    profonid jel 3 günde düzenli sürüldüğü sürece ayağa kaldırıyo çok sıkıntı çekersen dene bir
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.79 boy 80 ila 83 arası kilom var tam bilmiyorum.1 haftadır günlük 3 kilometre kardiyo yapıyorum bunun 1.5 kilometresi sağlam rampa diyebilirim.1 haftada bile beni sıkan pantolonun içinde rahat etmeye başladım diyebilirim yani biraz kilo vermişim.

Beslenmem şu şekilde ne kadar doğru hiç bir fikrim yok.Kahvaltıyı şekersiz çay ve 1/4 ekmek ile yapıyorum onun dışında diğer öğünlerde hiç ekmek yemiyorum.Ekmek,şeker,kola,dondurma,bira hepsini sıfırladım.Bir koli sade soda aldım serinlemek için onu içiyorum.Kahvaltı dışındaki öğünlerde bir kase yoğurt yiyorum.Yoğurt yemezsem iki adet yumurtayı haşlıyorum bir domates bir salatalık ile onları yiyorum (tuz sıfır).

Mekik çekerken belimden kütürt diye bir ses geldi ağrı filan yaşamadım ama o beni korkuttu mekik çekmeyi bıraktım onun yerine yarı mekik çekiyorum ve uzanıp dizimi karnıma çekip ileri itiyorum yine aynı kaslarımı çalıştırdığını hissediyorum.6 kilo dumbell ile 20x6 set göğüs çalışıyorum 20x3 set kol çalışıyorum 15x3 set arka kol çalışıyorum 20x3 set adını unuttum dumbellar elimde ayaktayken kolları yana açıp kapatıyorum.Çalışma programım bu şekilde.Beslenme ile ilgili tavsiyelerinze açığım halen açlık çekiyorum alışamadım diyebilirim.Alışamasam da yemiyorum.72-74 kilo bandına inmeden bırakmayacağım.6 ay sonra before-after resim koyabilirim tabii bıkıp da bırakmazsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Mekik çekerken belimden kütürt diye bir ses geldi ağrı filan yaşamadım ama o beni korkuttu mekik çekmeyi bıraktım onun yerine yarı mekik çekiyorum ve uzanıp dizimi karnıma çekip ileri itiyorum yine aynı kaslarımı çalıştırdığını hissediyorum.
    O ses bir şey değil sanırım ya arada bana da oluyor çat çut diye Ama hareketleri ısınmadan yapmayın ciddi sonuçları olabilir.

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ses bir şey değil sanırım ya arada bana da oluyor çat çut diye Ama hareketleri ısınmadan yapmayın ciddi sonuçları olabilir.

Ahah ya size belki abartı gibi gelecek ama hani çat çut değil çatırt-kütürt gibi bir ses çıktı tam kalkıyordum o esnada sesi duyunca aha bir şeyi kırdım galiba dedim yarıda durdum yavaşça kontrol ettim sağa dola döndüm ayağa kalktım filan rahat bir nefes aldım Gerçekten iyi korkuttu ama o ses beni

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bacaklarim çok kalin. herkese normal olan pantolonlar bana özellikle bacağin üst kismindan olmuyor. istediğim pantolonlari giyemiyorum.
    hangi kardiyo şekli bacaklarimizin incelmesine daha faydali olur sizce? (koşu bandı , bisiklet , eliptik biriklet , kürek vs?)

///berke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ///berke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam vücut geliştirmeyle ilgilenen kişilere bir kaç sorum var set set omuz ve kol çalışıyorum daha iyi ilerleme alırsam şekillensin diye göğüsde çalışıcam ama size sorum boyum 1.72 kilo 59 yaş 15 uzama dönemindeyim dumbell ile çalışırken 8 kg geçmiyorum kemiklerim sertleşmesin diye tavsiyeleriniz nelerdir? Kas yapmak için 2-3 kilo almalımıyım teşekkürler..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://eksisozluk.com/entry/53051771

Küfürlü anlatmış ama doğruları söylemiş
    セルカン+レーラ=愛

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya bi güncel çekeyim hemde durumumu anlatayım 175 boy 79 kilo falanım göbek kısmında falan acayip yağlanma var fastfood alkolün sonuçları sanırım, spora başlamaya karar verdim hem kilo vermek hemde vücut geliştirme için ankara keçiören/subayevleri'ne yakın güzel kaliteli salon iyi hocası olan salon tavsiyeleri bekliyorum..

Sanırım ilk 1-1.5 ay falan kardiyo yapmam lazım sonrasında mı ağırlık çalışmaya başlarım protein tozu kullanmaya gerek var mı ne zaman başlanmalı?

MightyIV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende spora yeni başladım, Spor salonundaki hocadan pek memnun değilim açıkçası. Salon güzel kalabalık olmuyor fakat program olmadığı için boşa kürek çekmek istemiyorum. 180 boy 85kg civarıyım, Elinde güzel faydalı program olan varsa pm atarsa memnun olurum.

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya bi güncel çekeyim hemde durumumu anlatayım 175 boy 79 kilo falanım göbek kısmında falan acayip yağlanma var fastfood alkolün sonuçları sanırım, spora başlamaya karar verdim hem kilo vermek hemde vücut geliştirme için ankara keçiören/subayevleri'ne yakın güzel kaliteli salon iyi hocası olan salon tavsiyeleri bekliyorum..

Sanırım ilk 1-1.5 ay falan kardiyo yapmam lazım sonrasında mı ağırlık çalışmaya başlarım protein tozu kullanmaya gerek var mı ne zaman başlanmalı?
    Protein tozunu ilk zamanlar hiç düşünme. Kardiyo tek başına hiç bir işe yaramaz. Öncelik sağlam ve sana özel hazırlanmış, protein miktarı yüksek bir diyet olmalı. Diyet + kardiyo seni çok iyi bir noktaya götürür. Şeker yok, tatlı yok, tuz yok, un yok, karbonhidrat çok çok az Eğer sabredebilirsen iyi yerlere gelirsin. Bu zaman zarfında kardiyona hafif bir ağırlık programı da katabilirsin. Senin için iyi olabilir. Şöyle düşünmek gerek ne kadar çok kasın varsa vücut o kadar çok kaloriye ihtiyaç duyar. Birde ağırlık antrenmanları sonrasında da vücut bir süre kalori yakmaya devam eder fln. Uzun konular ancak en güzeli sağlam bilgisi olan birinden destek alman
    instagram.com/omersaglm

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MightyIV Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende spora yeni başladım, Spor salonundaki hocadan pek memnun değilim açıkçası. Salon güzel kalabalık olmuyor fakat program olmadığı için boşa kürek çekmek istemiyorum. 180 boy 85kg civarıyım, Elinde güzel faydalı program olan varsa pm atarsa memnun olurum.
    dostum pm den mail adresini gönderirsen bir program paylaşabilirim senle.
    instagram.com/omersaglm

MightyIV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum pm den mail adresini gönderirsen bir program paylaşabilirim senle.

Tekrardan teşekkürler

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://eksisozluk.com/entry/53051771

Küfürlü anlatmış ama doğruları söylemiş
    abi bunu bizden biri yazmış olabilir mi ? çünkü aynı bizim gibi cinnete bağlamış adam
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bunu bizden biri yazmış olabilir mi ? çünkü aynı bizim gibi cinnete bağlamış adam
    EŞOFMANLI şevket hoca gibi anlattı dürzü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba spora tekrardan başlayalı 3 ay civarı oldu artık özel hoca eşliğinde çalışıyorum ve bundan önceki çalışmaların fasa fiso olduğunu öğrenmiş oldum özel hoca ile bu 2. ayımızın ilk haftası 96 kilodan 89 kiloya düştüm yağ oranımı azaltırken kas oranımı arttırıyorum saçma sapan kilo vermedim yüzüm gözüm çökmedi
    uyguladığım diyet

Sabahları 5 yumurta beyazı 1 tane sarısı 1 saat sonra yulaf ezmesi ufak muz
    3 saat sonra bulgur lapası ve haşlanmış tavuk 3 tekrar 3 saat arayla bu şekilde
    en son 4 yumurta beyazı yatmadan öncede yeşil çay

Sabah yürüyüş yaparsam yürüyüşe çıkmadan önce acı kahve

Sporda ki en sıkıntılı konu haraketlerin yanlış şekilde yapılması ve hocaların ilgisizliği
    Bursa da ikamet edenlere hocamı tavsiye edebilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)