User Tag List

Sayfa 255/326 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.827 ile 4.845 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer sıkıntıları bende yaşamıştım. Hatta ilk başladığım yıllarda kışın spor salonunun kaloriferleri çalışmadığı için kalın elbiselerle spor yapmak zorunda kalıyorduk. Tabi tahmin edeceğiniz üzere duş yerleri bile yoktu. 1 ay dayanabildik sonrasında daha uygun ve daha kaliteli bir yere geçtik. Sonra da orasıyla da sorunlar başlayınca daha büyük daha kaliteli bir yere geçtik.

Kısacası salon senin için çok sorun olmamalı. İşine gelmiyorsa iptal edersin üyeliğini çıkar gidersin. Önerim başlamadan önce salonu iyice incele ve detayları salon sahibi ile konuş. En azından kafan rahat eder
    Abi hoca ile görüştüm herşey iyi hoştu biraz kalabalıktı (işte metrekareye 3 insan filan düşüyor ) Bu squat olayına kadar idare ediyordum ölçülerimi filan kendim alıyordum düzenli tartılıyordum squatta taş**k geçer gibi cevap verince tepem attı bağırdım bende iyide oldu benle birlikte 8 üye ayrılmış ordan ben ayrıldıktan 2 gün sonra
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Bende yaklaşık 2 aydır düzenli olarak spor yapmaya başladım. Şu an 2. programa geçtim, yani o hamlık dönemini attım diyebilirim. Boy 184 kilo 89-91 arası gidip geliyor sürekli. Yani öyle pek bir fazlam yok kilomdan memnunum. Takviye kullanmayı düşünüyorum ama şu an için erken midir ? eğer erken değilse ne önerirsiniz ?

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler Bende yaklaşık 2 aydır düzenli olarak spor yapmaya başladım. Şu an 2. programa geçtim, yani o hamlık dönemini attım diyebilirim. Boy 184 kilo 89-91 arası gidip geliyor sürekli. Yani öyle pek bir fazlam yok kilomdan memnunum. Takviye kullanmayı düşünüyorum ama şu an için erken midir ? eğer erken değilse ne önerirsiniz ?
    eğer bu işi ciddiye alıp kas kütlenizi artırmak ve daha hacimli yağsız bir vucuda kavuşmak istiyorsanız takviye almanız sizin için iyi olacaktır.tabi bu takviyeler mucize değil size etkisi yüzde 10/15 olur.eğer bu şekilde bir hedefiniz varsa biraz daha ağırlıklara alıştıktan sonra protein tozu,kreatin ve bcaa kullanmanızı öneririm.

onun dışında ter atayım,fit kalayım,maksat spor olsun falan diyorsanız takviyeye hiç gerek yok bence.

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerek yok bence takviyeye fln. Sen işin beslenme ile ilgili tarafıyla devam et eksik kaldığını hissettiğinde takviye arayışına girersin. Proteinmiş creatine miş vereceğin parayı daha düzgün beslenmeye harca. Kilonda gayet müsait biraz yemek düzenine dikkat ederek güzel yol alabilirsin.

Diyelim ki kullanmak istiyorsun tabi senin tercihin. Kaliteli izole bir protein tozu ve kompleks amino asit (içerisinde bcaa ve glutamine olan) alarak başlayabilirsin. Aldığın protein içinde creatine yoksa harici creatine monohidrat alabilirsin. Ancak böbreklerinde sorun varsa kesinlikle önermem. Bol su tüketmek zorundasın biraz dikkatli olman daha sağlıklı ilerlemeni sağlar. Bunların yanında eksiklik hissetmen durumunda multi vitamin ve yeterli omega almıyorsan omega 3 takviyesi ekleyebilirsin
    instagram.com/omersaglm

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne göğüs koymuşsun be helal olsun
    Sagolasin onat abi gogus programim sahane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hoca ile görüştüm herşey iyi hoştu biraz kalabalıktı (işte metrekareye 3 insan filan düşüyor ) Bu squat olayına kadar idare ediyordum ölçülerimi filan kendim alıyordum düzenli tartılıyordum squatta taş**k geçer gibi cevap verince tepem attı bağırdım bende iyide oldu benle birlikte 8 üye ayrılmış ordan ben ayrıldıktan 2 gün sonra
    İyi yapmışsın. Müşterisine saygı duymuyorsa batmaya mahkum zaten. Kalabalık en büyük sorun. Çok lüks bir yere gideceksin ki tenha olsun. O da bizi aşar
    instagram.com/omersaglm

AliDogukan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar şekersiz kalorisiz içecek tavsiye eder misiniz sade soda dışında.Çok sıvı tüketen biriyim,tadı iyi olması şart değil serinletmesi önemli benim için.Şimdiden teşekkürler.

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar şekersiz kalorisiz içecek tavsiye eder misiniz sade soda dışında.Çok sıvı tüketen biriyim,tadı iyi olması şart değil serinletmesi önemli benim için.Şimdiden teşekkürler.
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliDogukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buzlu su iç bence. En temizi en güzeli. Üstelik "0" kalori. Hararet varsa soğuk çay iç. Gayet iyi gelir hararet alır
    instagram.com/omersaglm

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ataşehir civarında önerebileceğiniz spor salonu var mı ? çok tuzlu olmayan eğitmenleri ilgili olup herkese hazır program çakmayan bir yer

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ataşehir civarında önerebileceğiniz spor salonu var mı ? çok tuzlu olmayan eğitmenleri ilgili olup herkese hazır program çakmayan bir yer
    Taç spor ++++
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı E21hamza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değil 5 cm 25 cm bile uzarsın. Düzenli uyku, süt ve süt ürünleri tüketimi, günlük spor özellikle basketbol ile çok rahat uzarsın, erkeklerde boy uzaması 20 yaşına kadar devem eder. Şu anki boyun kaç?
    187 cm abi suanki boyum beslenmem cok iyi yuzmeyle ugrasiyorum basketbol oynayamiyorum ama hergun ziplamaya calisiyorum
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    D vitamini bolca al söylendiği gibi süt ürünleri tüket ve spor yap eğer genetiğinde de varsa bolca uzayacak zamanın var.15 yaşında kemik erimesi teşhisi ile doktora gittiğimde bana böyle bir tavsiye vermişti ve boyum 165 ti 20 yaşındayım ve 193 oldum düzenli spor düzgün beslenme ve takviye d vitamini işini görür.Sen yinede doktor tavsiyesiyle al d vitaminini.Fazlası vücutta farklı tepkilere yol açar
    Tesekkur ederim cevabiniz icin
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devam sütleri vardı ballı onlardan al iç tadı süperdir hemde çok faydalı birde bol bol zıpla uzarsın bayağı daha yaşın küçük 19 a kadar uzayabilirsin.

sporu bırakalı 2 ay oldu sadece günde 1 saat tam tempo yüzüyorum 2 aydır diyet miyet hak getire konu fena gaza getirdi özellikle by crazy kıbrısa gidim kasım bende bari
    Alıcam hemen tesekkur ederim bazilari 16 yasinda durur diyorlar sakallar filan cikinca
    Herkesin parmağı tetikte

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıcam hemen tesekkur ederim bazilari 16 yasinda durur diyorlar sakallar filan cikinca
    arkadaşlar ağırlık kaldırma yapılan, body, halter gibi sporlara sakın ama sakın 20 yaşından önce başlamayın.
    benim çok hızlı boyum uzuyordu artık yeter diyip 1.86cm 62 kg deyken 17 yaşında bodye başladım ve bir daha boyum asla uzamadı. benim için yeterli bir uzunluğa ulaşmıştım ama şimdi düşünüyorum keşke 2-3 sene daha bekleseydim.

boyunuzun uzamasını istiyorsunuz size tavsiye edeceğim; spor salonlarındaki barfix çekilen bölüme çıkın(adına her neyse işte şöyle sallandığımız bölüm) kollarınızı yukarıda tutun ve aşağı doğru sallanın. dayanabildiğiniz kadar durun burada. belirli aralıklarla günde min 15dk varsa imkan 30 dk durun. burada sadece yerçekimi kuvvetini kullanarak kollarınızı ve tüm vücüdü boşluğa bırakarak boyunuzu uzatabilirsiniz(tecrübe edilmiştir)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ağırlık kaldırma yapılan, body, halter gibi sporlara sakın ama sakın 20 yaşından önce başlamayın.
    benim çok hızlı boyum uzuyordu artık yeter diyip 1.86cm 62 kg deyken 17 yaşında bodye başladım ve bir daha boyum asla uzamadı. benim için yeterli bir uzunluğa ulaşmıştım ama şimdi düşünüyorum keşke 2-3 sene daha bekleseydim.

boyunuzun uzamasını istiyorsunuz size tavsiye edeceğim; spor salonlarındaki barfix çekilen bölüme çıkın(adına her neyse işte şöyle sallandığımız bölüm) kollarınızı yukarıda tutun ve aşağı doğru sallanın. dayanabildiğiniz kadar durun burada. belirli aralıklarla günde min 15dk varsa imkan 30 dk durun. burada sadece yerçekimi kuvvetini kullanarak kollarınızı ve tüm vücüdü boşluğa bırakarak boyunuzu uzatabilirsiniz(tecrübe edilmiştir)
    Abi zayiftim gercekten hafiften sekillenmek icin basladim squat filan yaiyorum cok.agirda calismiyorum
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:yapmiyorum
    Herkesin parmağı tetikte

ZX-636R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edit:yapmiyorum
    squad, neck press yada diğer shoulder press hareketlerini sakın yapma derim. bench olarak da press den çok açma hareketlerine odaklan, press ler zaten adı üzerinde kasa baskı yapan sıkıştırma hareketleri, daha çok kas liflerini uzatan açma hareketlerini tercih etmeni öneririm.

bana kalsa en az 19-20 yaşını beklemeni öneririm ama gençlik ateşi nasıldır bilirim, biz de yandık o sevda ile ki öyle başladık zaten spora

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZX-636R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    squad, neck press yada diğer shoulder press hareketlerini sakın yapma derim. bench olarak da press den çok açma hareketlerine odaklan, press ler zaten adı üzerinde kasa baskı yapan sıkıştırma hareketleri, daha çok kas liflerini uzatan açma hareketlerini tercih etmeni öneririm.

bana kalsa en az 19-20 yaşını beklemeni öneririm ama gençlik ateşi nasıldır bilirim, biz de yandık o sevda ile ki öyle başladık zaten spora
    Aynen aynen o sevda abi neck pressin yerine ne koyabilirim ?
    Herkesin parmağı tetikte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)