User Tag List

Sayfa 261/326 ÝlkÝlk ... 161211251259260261262263271311 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.941 ile 4.959 arasý

Konu: Vucut Geliþtirme / Fitness / Saðlýklý yaþam / Kilo verme / Kilo alma

AliDogukan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    32
    Þehir
    Adana/KKTC
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý makif84 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    hocam belki bilmediðimiz bir bilgi vardýr paylaþýrsan sevinirim.
    Tabi ki paylaþýrým ne demek

Ýlk olarak beslenmemden baþlayayým.Vücut yapmak için deðil sadece kilo vermek için baþladým spora ilk olarak.

Sabah kahvaltýmý 1/4 ekmek ile fazla fazla doyacak þekilde yaptým.

Kola bira vs. içinde þeker olan herþeyden kaçtým.Kahve ve çayý þekersiz içtim.

Diðer ögünlerde ise yine yemeði bolca yedim ancak ekmek yemedim.Sulu yemeklerden ekmeksiz 2 tabak kadar yedim.Dürüm döner vesaire hazýr yiyeceklerden uzak durdum.

Çok su içtim.

Yürüyüþ programým ise þu þekildeydi.

Arkadaþlar interval yöntemini önerdiði için kendime yürüyüþ yapabileceðim rampa buldum.Yalnýz rampa baya rampa.

1 kilometre rampa çýkýyorum sonra ayný yolu inmek þeklinde bunu üç kez tekrarladým.Yani toplamda 6 kilometre,3 ü rampa.Bunun çok faydasýný gördüm,tavsiye ederim.

Genel olarak bunlarý yaparken yað deðil de kas kütlemi kaybederim diye korkularým vardý.Bel çevrem hayli yaðlýydý,þimdi bakýnca bel çevrem hatrý sayýlýr derecede inceldi.

Açlýk çekmeden zayýfladým.Geceleri acýkýrsam bir kase yoðurt ve meyve yedim.

lucky Jackal - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    44
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaþlar bende oðlum doðduðu zaman karar verdim.28 ekim 2014 akþamý 92.5 kg dým tam olarak boyum 1.77 yani bildiðiniz obeziteye doðru gidiyordum,
    Sýký bir diyet ve vücut geliþtirme idmanlarý ile 79 kiloya kadar düþtüm.

Sorum þu olacak; Þu an 81 kiloyum ve 83 kiloya hacim kazanýp nisan ayý gibi yeniden kilo vermeye baþlamayý düþünüyorum,hedefim 78 kg. Þu an antremana haftada 4 gün birer gün ara vererek gidiyorum ve hergün farklý bir bölge çalýþýyorum (kol,omuz+bacak,sýrt,göðüs), bunlara ek olarak her 40 günde bir programý deðiþtiriyorum,hareketler super set sistemine uygun olarak ayarlandý(son 4 aydýr böyle). 1 yýlýmý dolduruyorum, hareketleride eksiksiz düzgün ve formlarýna uygun olarak yapabiliyorum. Þu an iyi durumdayým ama amacým biraz daha hacim, 79 dan 81 e hacim hevesiyle çýktým ama istediðim gibi gitmiyor.

Bu hacim kazanma döneminde antreman sistemini deðiþtirmelimiyim? rest-pause,dropset vs farklý bir tavisiyeni var mý?
    Göðüs özellikle takýntý oldu,etikili bir göðüs idmaný önerisine ihtiyacým var?
    Biliyorsunuz Iso 100 izole protein, çok az kaldý bitiyor. Yeniden Iso 100 mü yoksa bu hacim döneminde farklý bir öneriniz olur mu?

Supplementler:
    Iso 100
    xtend bcaa
    Optimum kreatin
    Gnc 500mg c vitamini
    Gnc Multi Mineral

STHL - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eklem ler için tavsiye edebileceðiniz besin var mý ? vg deðil düzenli egzersiz yapýyorum fakat buna raðmen dirsek ve diz eklemlerinde çýtýrdama vs rahatsýz ediyor.

sonuç olarak eklemlere kýkýrdak dokusuna faydalý olabilecek önerisi olan var mý ?

Yaþ
    35
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý lucky Jackal Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar bende oðlum doðduðu zaman karar verdim.28 ekim 2014 akþamý 92.5 kg dým tam olarak boyum 1.77 yani bildiðiniz obeziteye doðru gidiyordum,

Sorum þu olacak; Þu an 81 kiloyum ve 83 kiloya hacim kazanýp nisan ayý gibi yeniden kilo vermeye baþlamayý düþünüyorum,hedefim 78 kg. Þu an antremana haftada 4 gün birer gün ara vererek gidiyorum ve hergün farklý bir bölge çalýþýyorum (kol,omuz+bacak,sýrt,göðüs), bunlara ek olarak her 40 günde bir programý deðiþtiriyorum,hareketler super set sistemine uygun olarak ayarlandý(son 4 aydýr böyle). 1 yýlýmý dolduruyorum, hareketleride eksiksiz düzgün ve formlarýna uygun olarak yapabiliyorum. Þu an iyi durumdayým ama amacým biraz daha hacim, 79 dan 81 e hacim hevesiyle çýktým ama istediðim gibi gitmiyor.

Bu hacim kazanma döneminde antreman sistemini deðiþtirmelimiyim? rest-pause,dropset vs farklý bir tavisiyeni var mý?
    Biliyorsunuz Iso 100 izole protein, çok az kaldý bitiyor. Yeniden Iso 100 mü yoksa bu hacim döneminde farklý bir öneriniz olur mu?

Supplementler:
    Iso 100
    xtend bcaa
    Optimum kreatin
    Gnc 500mg c vitamini
    Gnc Multi Mineral
    beslenme programýnýz nasýl?
    Bazý tsi lar doðuþtan þanslý

gökan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    BURSA
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla okuldan fýrsat buldukça gýdýyorum

www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düþmüþlük yaþarsýn,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsýn....

Yaþ
    44
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý 5500 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    beslenme programýnýz nasýl?
    92.5 dan 79 a gelene kadar protein aðýrlýklý beslendim, karbonhidrat yok denecek kadar azdý. belki bir kepekli makarna,pirinç veya pýrasa, biber dolmasý gibi sebzeler. bunun sýkýntýsý tabi kabýzlýk olarak yansýyor. bunuda doktor tavsiyesi ile kuru kayýsý,kuru incir,kuru erik gibi ek besinler ve bol su ile giderdim. ayrýca hergün mutlaka 2 bardak yeþil çay içtim hala içiyorum. Aslýnda benim yaptýðým tam bir protein diyeti idi. yað olarak tereyaðý ve zeytinyaðý. sýfýr þeker ve beyaz un. Sadece çavdar ekmeði, bol yoðurt ve süt.

Þimdi ise %50 karbonhidrat %50 protein alýyorum, antreman günleri biraz daha yoðun protein. Ama kompleks karbonhidratlarý tercih ediyorum. bu arada buðday ruþeymi tavsiye derim arkadaþlar araþtýrýn. daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. hazýr bahsetmiþken linkte atayým Bu

Aslýna Spora Gittiðim 1 günümü yazayým
    Sabah
    • 3 yumurta (2 beyaz 1 tam)
    • Çavdar ekmeðinde beyaz peynirli tost veya çavdar ekmeði arasý fýstýk ezmesi
    • Bir Kutu Light Süt+bir çorba kaþýðý buðday ruþeymi katýyorum

Ara Öðün
    • Yeþil Çay
    • Çið Badem,antep fýstýðý veya fýndýk

Öðlen
    • Bulgur Pilavý/Makarna
    • Et,Balýk,Tavuk (herhangi birisi) þirket menüsü haftalýk açýklanýyor takip ediyorum,spor günüme bunlardan biri denk gelmezse evden ton balýðý götürüyorum. sevdiðim bir sebze varsa onuda yiyorum.
    • Bir büyük kase Yoðurt
    • meyve

Ara Öðün
    • kuru kayýsý,incir/erik bol su
    • Yeþil Çay

Akþam
    • Et,Ton Balýðý(160gr z.yaðlý),tavuk yiyebildiðim kadar yiyorum ölçü yok.
    • Salata
    • Yoðurt+buðday Ruþeymi
    • Yatarken mutlaka büyük bardak bir süt

Spora gitmediðim günler bu kadar yoðun yemiyorum. tabi bunu her zaman hakký ile yapamýyorum. ama elimden geldiðince bozmuyorum, bazen oluyor spor günümde akþam sebze yiyorum. Genel hatlarý böyle

**2 günde 1 c vitamini,3 günde 1 multi minerali içiyorum
    **Spordan 15 dk önce bcaa,spordan sonra protein tozu+5gr kreatin. off günlerde supplement almýyorum.

onat - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sorum þu olacak; Þu an 81 kiloyum ve 83 kiloya hacim kazanýp nisan ayý gibi yeniden kilo vermeye baþlamayý düþünüyorum,hedefim 78 kg. Þu an antremana haftada 4 gün birer gün ara vererek gidiyorum ve hergün farklý bir bölge çalýþýyorum (kol,omuz+bacak,sýrt,göðüs), bunlara ek olarak her 40 günde bir programý deðiþtiriyorum,hareketler super set sistemine uygun olarak ayarlandý(son 4 aydýr böyle). 1 yýlýmý dolduruyorum, hareketleride eksiksiz düzgün ve formlarýna uygun olarak yapabiliyorum. Bu hacim kazanma döneminde antreman sistem
    Þahsi görüþüm 4 ay süper set çalýþýlmaz.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

onat - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    37
    Þehir
    ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý gökan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    valla okuldan fýrsat buldukça gýdýyorum

gökan gayet iyisin valla istikrarlýsýn helal olsun. senelerdir formun bozulmadý hiç. sanýrm bu formun kariyerindeki en iyi formun. azýcýk daha göðüs ekledin mi bence gayet tadýnda olur.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

omerce - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    38
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý STHL Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    eklem ler için tavsiye edebileceðiniz besin var mý ? vg deðil düzenli egzersiz yapýyorum fakat buna raðmen dirsek ve diz eklemlerinde çýtýrdama vs rahatsýz ediyor.

sonuç olarak eklemlere kýkýrdak dokusuna faydalý olabilecek önerisi olan var mý ?
    Glucosamine ve msm desteði kullanabilirsin. Tabi doktora baþvurman daha öncelikli olmalý. Etkisini görmen için bir süre kullanman gerek hemen etkisini anlamazsýn. Eklemler için kesin sonuç yoktur. Yani vücut nasýl çalýþýyor bilemem ancak kesin olan bir gerçek var geçebilir de geçmeyebilir de.
    instagram.com/omersaglm

Slmcnsl - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    40
    Þehir
    Çekmeköy/Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    92.5 dan 79 a gelene kadar protein aðýrlýklý beslendim, karbonhidrat yok denecek kadar azdý. belki bir kepekli makarna,pirinç veya pýrasa, biber dolmasý gibi sebzeler. bunun sýkýntýsý tabi kabýzlýk olarak yansýyor. bunuda doktor tavsiyesi ile kuru kayýsý,kuru incir,kuru erik gibi ek besinler ve bol su ile giderdim. ayrýca hergün mutlaka 2 bardak yeþil çay içtim hala içiyorum. Aslýnda benim yaptýðým tam bir protein diyeti idi. yað olarak tereyaðý ve zeytinyaðý. sýfýr þeker ve beyaz un. Sadece çavdar ekmeði, bol yoðurt ve süt.

Þimdi ise %50 karbonhidrat %50 protein alýyorum, antreman günleri biraz daha yoðun protein. Ama kompleks karbonhidratlarý tercih ediyorum. bu arada buðday ruþeymi tavsiye derim arkadaþlar araþtýrýn. daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. hazýr bahsetmiþken linkte atayým Bu

Aslýna Spora Gittiðim 1 günümü yazayým
    Sabah
    • 3 yumurta (2 beyaz 1 tam)
    • Çavdar ekmeðinde beyaz peynirli tost veya çavdar ekmeði arasý fýstýk ezmesi
    • Bir Kutu Light Süt+bir çorba kaþýðý buðday ruþeymi katýyorum

Ara Öðün
    • Yeþil Çay
    • Çið Badem,antep fýstýðý veya fýndýk

Öðlen
    • Bulgur Pilavý/Makarna
    • Et,Balýk,Tavuk (herhangi birisi) þirket menüsü haftalýk açýklanýyor takip ediyorum,spor günüme bunlardan biri denk gelmezse evden ton balýðý götürüyorum. sevdiðim bir sebze varsa onuda yiyorum.
    • Bir büyük kase Yoðurt
    • meyve

Ara Öðün
    • kuru kayýsý,incir/erik bol su
    • Yeþil Çay

Akþam
    • Et,Ton Balýðý(160gr z.yaðlý),tavuk yiyebildiðim kadar yiyorum ölçü yok.
    • Salata
    • Yoðurt+buðday Ruþeymi
    • Yatarken mutlaka büyük bardak bir süt

Spora gitmediðim günler bu kadar yoðun yemiyorum. tabi bunu her zaman hakký ile yapamýyorum. ama elimden geldiðince bozmuyorum, bazen oluyor spor günümde akþam sebze yiyorum. Genel hatlarý böyle

**2 günde 1 c vitamini,3 günde 1 multi minerali içiyorum
    **Spordan 15 dk önce bcaa,spordan sonra protein tozu+5gr kreatin. off günlerde supplement almýyorum.
    buðday ruþeymi dediðiniz acaba dükan diyetinde kullanilan yulaf kepeði gibi birþey mi?

Yaþ
    38
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Supplementler:
    Iso 100
    xtend bcaa
    Optimum kreatin
    Gnc 500mg c vitamini
    Gnc Multi Mineral
    Öncelikle iso 100 içerisinde yeterli miktarda bcaa var neden ayrýca bcaa kullanýyorsun anlamadým?

Iso 100 yerine optimum gold whey öneririm. hem aminoasit dengesi hemde içerisinde yeterli miktarda bulunan creatine e sahip. Tat olarak ta gayet iyi.

Programýný bulk döneminde deðiþtirmene gerek yok. Beslenmeni (karbo olarak belki günlük 150-200 gr kadar arttýrabilirsin) biraz arttýrarak daha sert antrenmanlar çýkartmak iþine yarar. Daha aðýr antrenmanlar geri kalan kas bölgelerini büyütmek için iyi bir çözüm. Hareketin eksiksiz ve tam doðru þekilde yapýlmasý þartýyla.

Birde göðüs diðer bölgelere göre geride kaldýysa haftada 2 gün çalýþ. Bunu da þu þekilde deneyebilirsin mesela: 1 Ultra aðýr, 1 Full Konsantre, 1 Ultra aðýr, 1 Full Konsantre...

Natural ilerliyorsun kaslarýný çok zorlarsan ve büyük hasarlar açarsan iyileþme süreci uzayacaðý için yarardan çok zararýný görürsün. Eðer mümkünse yanýnda sana destek olacak birileri olsun. Kaldýramayacaðýn aðýrlýklarý deneme cesaretin olur. Bulkta tekrardan çok aðýrlýk önemlidir. Örneðin bench yapýyorsun diyelim. Son settesin ve 100kg x 8 tekrar yerine , 120kg x 4 tekrar daha iyidir
    instagram.com/omersaglm

Yaþ
    44
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Slmcnsl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    buðday ruþeymi dediðiniz acaba dükan diyetinde kullanilan yulaf kepeði gibi birþey mi?
    Selamlar,
    Buðday ruþeymi ile ilgili iki adet link koyuyorum,inceleyebilirsiniz. Yulaf kepeði ile çok alakasý yok. Ben kullandým ve memnun kaldým. hatta halk ekmeklerde ruþeymi ekmekleri bile yapýlmaya baþlandý.

BUĞDAY RUŞEYMİ VE YARARLARI | Ahmet Akyol
    Bu

Alýntý omerce Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Öncelikle iso 100 içerisinde yeterli miktarda bcaa var neden ayrýca bcaa kullanýyorsun anlamadým?

Iso 100 yerine optimum gold whey öneririm. hem aminoasit dengesi hemde içerisinde yeterli miktarda bulunan creatine e sahip. Tat olarak ta gayet iyi.

Programýný bulk döneminde deðiþtirmene gerek yok. Beslenmeni (karbo olarak belki günlük 150-200 gr kadar arttýrabilirsin) biraz arttýrarak daha sert antrenmanlar çýkartmak iþine yarar. Daha aðýr antrenmanlar geri kalan kas bölgelerini büyütmek için iyi bir çözüm. Hareketin eksiksiz ve tam doðru þekilde yapýlmasý þartýyla.

Birde göðüs diðer bölgelere göre geride kaldýysa haftada 2 gün çalýþ. Bunu da þu þekilde deneyebilirsin mesela: 1 Ultra aðýr, 1 Full Konsantre, 1 Ultra aðýr, 1 Full Konsantre...

Natural ilerliyorsun kaslarýný çok zorlarsan ve büyük hasarlar açarsan iyileþme süreci uzayacaðý için yarardan çok zararýný görürsün. Eðer mümkünse yanýnda sana destek olacak birileri olsun. Kaldýramayacaðýn aðýrlýklarý deneme cesaretin olur. Bulkta tekrardan çok aðýrlýk önemlidir. Örneðin bench yapýyorsun diyelim. Son settesin ve 100kg x 8 tekrar yerine , 120kg x 4 tekrar daha iyidir
    Selamlar
    öncelikle cevabýn için teþekkür ederim,
    Bcaa konusunda, Iso içerisindeki bcaa oranýnýn yeterli gelmeyeceðini düþünerek kullanmaya baþlamýþtým. Fayda gördüðümüde düþünyorum, ama hatalý bir bilgim varsa düzeltmek isterim. Görüþünüzü araþtýracaðým.

Optimum zaten aklýmda olan bir toz,optimum kullanýrken extra kreatin e ihtiyacým olur mu? yoksa kreatin eklemeyi býrakmalý mýyým?

Spora iki arkadaþ gidiyoruz o konuda þanslýyým. Tekrar ve aðýrlýk seviyelerinide dediðiniz gibi düzenleyebilirim. Bunu deneyceðim sonucu yeniden buraya dönerim.

Yaþ
    38
    Þehir
    istanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamlar,
    Buðday ruþeymi ile ilgili iki adet link koyuyorum,inceleyebilirsiniz. Yulaf kepeði ile çok alakasý yok. Ben kullandým ve memnun kaldým. hatta halk ekmeklerde ruþeymi ekmekleri bile yapýlmaya baþlandý.

BUĞDAY RUŞEYMİ VE YARARLARI | Ahmet Akyol
    Bu

Selamlar
    öncelikle cevabýn için teþekkür ederim,
    Bcaa konusunda, Iso içerisindeki bcaa oranýnýn yeterli gelmeyeceðini düþünerek kullanmaya baþlamýþtým. Fayda gördüðümüde düþünyorum, ama hatalý bir bilgim varsa düzeltmek isterim. Görüþünüzü araþtýracaðým.

Optimum zaten aklýmda olan bir toz,optimum kullanýrken extra kreatin e ihtiyacým olur mu? yoksa kreatin eklemeyi býrakmalý mýyým?

Spora iki arkadaþ gidiyoruz o konuda þanslýyým. Tekrar ve aðýrlýk seviyelerinide dediðiniz gibi düzenleyebilirim. Bunu deneyceðim sonucu yeniden buraya dönerim.
    Son kilo durumunuzu bilmiyorum ancak 5-6 gr bcaa günlük olarak gayet yeterli bir miktardýr. Iso içerisinde zaten porsiyon baþýna 5gr kadar bcaa bulunmaktaymýþ.

Optimum ile birlikte creatine kullanýmýný býrakmaný öneririm. günde 5gr creatine (porsiyon baþýna yaklaþýk 5gr vardýr) gayet yeterli bir miktardýr. Tabi bu besinlerin kalite düzeyleri tartýþýlýr. Ben proteine ihtiyacýmýn olmadýðý günlerde saf creatine kullanýyordum. Günde 5 gr ý aþmayýnca sorun yok.

Sonuçlarý bekliyorum
    instagram.com/omersaglm

2jz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    36
    Þehir
    06-26
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý STHL Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Önce doktora gidip kontrol ettirmek lazým. Bazý insanlarda eklem bölgesindeki sývý eksiliyor ve bu sorun ortaya çýkýyor. Sorun buysa sývý enjekte ederler ve sorun hallolur.

Ayrýca haftada en az bir kez kemik suyu çorbasý ve paça tüketmeni tavsiye ederim. Çok faydasýný görürsün.

Oznsrl - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    Ýstanbul Maltepe
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omuzla arka kol çalýþtým bugün çabuk toparlýyorum sevindim Protein tozu kullanýyorum sadece bide bcaa almak istiyorum da bakalým Yaz yaklaþýrkende 1-2 ay kreatin kullanýr iyice þiþiririm

resim yülke

Yaþ
    35
    Þehir
    Ankara
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haftaya 4. ayýmý dolduruyorum..
    son 1 aydýr bulking yapýyorum. 64 den 66.5 a çýktým. geliþimimden çok memnunum þimdilik. birde yumurtaya alýþabilsem
    Bazý tsi lar doðuþtan þanslý

Yaþ
    44
    Þehir
    Ýstanbul
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alýntý Oznsrl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Omuzla arka kol çalýþtým bugün çabuk toparlýyorum sevindim Protein tozu kullanýyorum sadece bide bcaa almak istiyorum da bakalým Yaz yaklaþýrkende 1-2 ay kreatin kullanýr iyice þiþiririm

resim yülke
    bence gayet yeterli seviyedesin, bu þekilde hacimli,daha iyi duruyor. Çok parçalamadan bu þekilde tutmaya çalýþ, vin diesel stayla benimde hedefim bunun bir týk üzeri hacim

mert_can 41 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    31
    Þehir
    KKTC
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alýntý Oznsrl Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kollar falan tam kývamýnda olmuþ ama göüs bölgesi biraz eksik kalmýþ gibi bu arada bu zamana kadar sadece protein tozumu kullandýnýz yada baþka takviye aldýnýz mý
    Alýntý MBALP Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Sanýrým araç nazým hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanýnda ortak olarak aldýklarý ve Ataþehir gecelerine adlarýný altýn harfler ile yazdýrdiklari araç..

Oznsrl - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Yaþ
    34
    Þehir
    Ýstanbul Maltepe
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence gayet yeterli seviyedesin, bu þekilde hacimli,daha iyi duruyor. Çok parçalamadan bu þekilde tutmaya çalýþ, vin diesel stayla benimde hedefim bunun bir týk üzeri hacim
    özellikle o yüzden belirttim çalýþtýktan hemen sonra çektim fotolarý diye þu hali iyi ama sabah uyandýðýmda böyle olmuyor amacým soðukken buna yakýn bi görüntü

Alýntý mert_can 41 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    kollar falan tam kývamýnda olmuþ ama göüs bölgesi biraz eksik kalmýþ gibi bu arada bu zamana kadar sadece protein tozumu kullandýnýz yada baþka takviye aldýnýz mý
    arka kollar omuz çalýþtýðým için öyle aslýnda hayvan gibi göðüs var en saðlýklý saðlam çalýþtýðým yer göðüs sadece protein tozu kullandým hardline bcaa da aldým ama 6-7 aydýr bitmedi bile þimdi protein tozuyla bcaa yý ayný anda sürekli kullanmayý planlýorum yaz yaklaþýrkende kreatin düþünüorm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an 2 kullanýcý var. (0 üye ve 2 konuk)