User Tag List

Sayfa 265/326 İlkİlk ... 165215255263264265266267275315 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.017 ile 5.035 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak ettigimden soruyorum gecen shoulder press denedim yasimda dolayi press yapmiyorum 16 yasinda 20 kg shoulder press iyimi yoksa normalmi?
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:dumbell shoulder press olcaktı
    Herkesin parmağı tetikte

Anti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettigimden soruyorum gecen shoulder press denedim yasimda dolayi press yapmiyorum 16 yasinda 20 kg shoulder press iyimi yoksa normalmi?
    Bence o yaşta o kadar baskı sakıncalı olabilir, 10 kg iyi başlangıç olarak. Yine de bi hocaya vb. danış
    Alıntı JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
    Olm dayanamıyorum ya k20 olmadan hayatın tadı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:dumbell shoulder press olcaktı
    Kardeşim yerinde olsam bu yaşta pek fazla ağırlık kaldırmazdım senin boyunun en güzel uzayacağı yıllardasın kısack kalma sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim yerinde olsam bu yaşta pek fazla ağırlık kaldırmazdım senin boyunun en güzel uzayacağı yıllardasın kısack kalma sonra
    Tesekkur ederim cevabiniz icin sadece kendimi denemek icin yaptim vucut agirligimla calisiyorum ve yuzuyorum boyum 188 insallah uzicak biraz daha
    Herkesin parmağı tetikte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şöyle derdim , nasılki ağırlık kaldırma uzama çağında olumsuz bir etki yapıyorsa tersine bazen iyide etki yapabiliyor mesela kemik yapısının şeklinde duruşunda çok ciddi etkisi olabilir.

örneğin 195 boyunda bir arkadaşım var lisede gram spor yapmadı şu an bacakları kalın, belin normal göğüs sıfır omuzları ise resmen dar olmak adına rekor kırabilecek seviyede.

bu arkadaş son 4 yılını spor yaparak geçirdi ve neredeyse tamamen omuzlara ,kola çalışıyor takviyede alıyor ama naparsa yapsın duruşu çirkin ve dar. neden? çünkü omuzları kemik anlamındada dar.

ama eminim aynı arkadaş 195e ulaşmadan 15inde 16sında 180-185ken spor yapsaydı, özelliklede omuzlara odaklansaydı o büyüme becerisi olan vücut omuzlardaki kemik yapısını biraz daha geniş tutardı ve öyle gelişirdi sonundada 195 olmasada 185-190 olurdu yine.

özetle diyeceğim şu, eğer boy anlamında muhtemelen sonrasında mutlu olurum zaten diyeceğin boydaysan devam, değilsen ve en az 5-10cm daha uzayayım diyorsan boyunu kısaltabilecek adımlardan uzak dur hatta mümkünse yine spor yap ama uzatacak sporlara yönel derim.

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar spora yeni başladım 2. ayım ilk aydan sonra Hard-line Whey 3-matrix kompleks protein aldım spora gitmeden önce 1 porsiyon spordan hemen sonra 1 porsiyon alıyorum, hızlanmam için hocam bana '' DOMOLAN '' diye bir ilaç kutusu gösterdi 100 TL gibide bir fiyat çekti bundan tr'de yok falan fistan ne olduğunu biliyormusunuz ?

Not: Beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde sabah kahvaltısı hayatım boyunca yapmadım 24 yaşındayım spora başladığımdan beri her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum,
    sigarayı azalttım, şekeri kestim, yağı kestim karbonhidrat,protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum. Hayatım düzene girdi
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şöyle derdim , nasılki ağırlık kaldırma uzama çağında olumsuz bir etki yapıyorsa tersine bazen iyide etki yapabiliyor mesela kemik yapısının şeklinde duruşunda çok ciddi etkisi olabilir.

örneğin 195 boyunda bir arkadaşım var lisede gram spor yapmadı şu an bacakları kalın, belin normal göğüs sıfır omuzları ise resmen dar olmak adına rekor kırabilecek seviyede.

bu arkadaş son 4 yılını spor yaparak geçirdi ve neredeyse tamamen omuzlara ,kola çalışıyor takviyede alıyor ama naparsa yapsın duruşu çirkin ve dar. neden? çünkü omuzları kemik anlamındada dar.

ama eminim aynı arkadaş 195e ulaşmadan 15inde 16sında 180-185ken spor yapsaydı, özelliklede omuzlara odaklansaydı o büyüme becerisi olan vücut omuzlardaki kemik yapısını biraz daha geniş tutardı ve öyle gelişirdi sonundada 195 olmasada 185-190 olurdu yine.

özetle diyeceğim şu, eğer boy anlamında muhtemelen sonrasında mutlu olurum zaten diyeceğin boydaysan devam, değilsen ve en az 5-10cm daha uzayayım diyorsan boyunu kısaltabilecek adımlardan uzak dur hatta mümkünse yine spor yap ama uzatacak sporlara yönel derim.
    Abi yillarim atletizmle yuzmeyle gecti iskelet yapım cok iyi ama burdaki herkes bilir benkadar iyi olursan ol daha fazlasini ustersin vucudun icin yuzmeyle bi yere kadar gelisiyor omuzlar. Ben en buyuk etmenin yemek oldugunu dusunuyorum spor yapsamda yapmasamda hergun 100 gram proyein aliyorum eger suan vucudu iyi otutursam ilerde cok avantajli olurum
    Herkesin parmağı tetikte

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze merhaba bende 4 yıl aradan sonra bugün bir anlık kararla spora yazıldım tekrardan .. 1.75 boy 94 kiloyum yaşıma vücut yağ oranıma felan baktı beslenme programı verdi diyet programı.pazartesinden itibaren diyete ve spora start veriyorum kendime hedef koydum 3.ayın sonunda 14 kilo vermiş olucam inşallah
    Hakkı Can Eryüzlü...

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    #5012 Berat #5013 Omerce ve #5014 lucky Jackal

Alıntı yapmak istemedim yorumlarınıza teşekkür ederim Diyet konusunda zaten çok ağır diyet yapabilicek bir insan değilim.Diyette ziyade son zamanlarda yediklerime dikkat ediyorum olabildiğince Protein ağırlıklı ve yağsız yiyecekler yemeye çalışıyorum fakat şekeri tamamen kesebilmiş değilim tatlıyı ailecek çok seviyoruz fakat son zamanlarda olabildiğince onuda kesmeye çalışıyorum ama tamamen bitmiş değil.
    -Meyvelerle pek aram yok zaten portakal suyu, mandalina falan yerim genelde
    -Program olarak daha tam istediğim gibi kendime özel program yaptıramadım onun için uğraşiyorum bir kaç gündür.
    -Antremanlarda zaten ağırlık basmaktan ziyade 15x4 çok zorlamayacak ağırlıkta yapıyorum.30-40 sn dinlenerek.

Bunların haricinde bu hafta yeşil çay ile ağırlık antremanı sonrası cardioyu deneyeyim.
    Teşekkürler.
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar spora yeni başladım 2. ayım ilk aydan sonra Hard-line Whey 3-matrix kompleks protein aldım spora gitmeden önce 1 porsiyon spordan hemen sonra 1 porsiyon alıyorum, hızlanmam için hocam bana '' DOMOLAN '' diye bir ilaç kutusu gösterdi 100 TL gibide bir fiyat çekti bundan tr'de yok falan fistan ne olduğunu biliyormusunuz ?

Not: Beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde sabah kahvaltısı hayatım boyunca yapmadım 24 yaşındayım spora başladığımdan beri her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum,
    sigarayı azalttım, şekeri kestim, yağı kestim karbonhidrat,protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum. Hayatım düzene girdi
    İlacı bilmiyorum ama bence spor salonlarındaki zır cahil hocalara inanmayın. Ve daha 2 ay olmuş müsabık sporcuda değilsiniz bence bu tarz içeriğini bilmediğiniz ilaçlardan uzak durun.

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilacin adini yanlis okudum ilk �� Bu arada 2 aylik sporda hic biseye ihtiyaciniz yok. Duzgun beslenme ve idmanla uzun sure supplement bile kullanmaya gerek yok.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Selam,
    İlacı tam bilmiyorum duymadım, bu tarz ilaç vs işlerine girmemek lazım. bana sorarsan supplement işine bile erken girmişsin. Önce bir altyapıyı oluşturup vücudunuzu bu spora alıştırıp. belli bir seviyeye geldikten sonra supplement kullanmak gerekli. Ayrıca bu tarz ilaç vs işlerini daha çok teklif edecekler, maalsef ülkemizde ki salonlarda bu tarz insanlar kol geziyor. Ben sırf bu ilaçları satabilmek için 1'er ay üyelikler alıp salon salon gezen ve yeni başlayan hevesli arkadaşlara yanaşıp bu tarz satışlar yapmaya çalışan adamlar biliyorum. Adam tabi zamanında basmış ilacı vücutta güzel, senide cezbediyor. Bu işler ilk önce bak şu hareketi yanlış yapıyorsun şöyle yap ile başlar, sonra istersen beraber çalışalıma döner, arkası bak ben şunu kullandım sanada alalım vs diye gider maalsef merdiven altı salonlarda bu işi yapan hocalar bile var.
    Bakın burada güzel bir paylaşım yapıyoruz, aklınıza takılanı gelin buraya sorun. Burada benden çok daha önce başlamış yıllarını vermiş arkadaşlarda var. Bir şekilde doğru bilgiyi alırsınız. İnternette ne kadar güzel bilgi varsa, bir o kadarda çöp bilgi var. bunuda aklımızın bir köşesine yazmamız gerekli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Grenade, Lipo6 Black, Hydroxycut üçlüsünden hangisini tercih etmeliyiz, kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 2.5 aydır spora başladım geçen sene 116 kiloydum sporsuz sadece yediğime içtiğime dikkat ederek ve ekmeği keserek 1 senede 95 kiloya düştüm 2 2.5 aydırda spora gidiyorum aslında spora başlamamın amacı kilo verdiğimde vücudumda sarkma ve çatlaklar oluştu vücudumun toparlaması için başladım ama bir yandanda kilo vermeye devam etmek istiyorum şubat mart a kadar 85 hazirana kadarda 80 olmak istiyorum şuana kadar hiç bir protein tozu ilaç vs kullanmadım ve nedense bana hep zararlı gibi geliyor vücudumun sarkıklığını toplayıp daha fit bir vücuda kavuşmam için illa bu ürünleri kullanmak zorundamıyım yorumlarınız nelerdir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 2.5 aydır spora başladım geçen sene 116 kiloydum sporsuz sadece yediğime içtiğime dikkat ederek ve ekmeği keserek 1 senede 95 kiloya düştüm 2 2.5 aydırda spora gidiyorum aslında spora başlamamın amacı kilo verdiğimde vücudumda sarkma ve çatlaklar oluştu vücudumun toparlaması için başladım ama bir yandanda kilo vermeye devam etmek istiyorum şubat mart a kadar 85 hazirana kadarda 80 olmak istiyorum şuana kadar hiç bir protein tozu ilaç vs kullanmadım ve nedense bana hep zararlı gibi geliyor vücudumun sarkıklığını toplayıp daha fit bir vücuda kavuşmam için illa bu ürünleri kullanmak zorundamıyım yorumlarınız nelerdir ?
    Merhaba bahsettiginiz seylerin herhangi bir zarari oldugunu hic duymadim hedefe giden yolda bir takviye bunlar hem motive edip hem enerji sagliyor sadece yag yakici alip duzenli beslenme ile hedefinize ulasabilirsiniz 3 ayda 15 kilogram zayifladim duzenli beslenme ve spor ile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Grenade ve Hydroxycut ikisinide diyet dönemimde kullandım. Diyete sadık kalındıgı zaman etkisini baya baya gördüm. Fiyatı hangisi uygun bulursan onu tercih et derim. Ama fazla kafein sıkıntı çıkartabilir haberin olsun.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bahsettiginiz seylerin herhangi bir zarari oldugunu hic duymadim hedefe giden yolda bir takviye bunlar hem motive edip hem enerji sagliyor sadece yag yakici alip duzenli beslenme ile hedefinize ulasabilirsiniz 3 ayda 15 kilogram zayifladim duzenli beslenme ve spor ile
    Teşekkür ederim yardım için peki önerebileceğiniz bir ürün varmı ?

HKND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKND Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyum 180 kilom 96, yaklaşık 35 günüm var polislik mülakatları için bu 35 günde 8-10 kilo verebilir miyim? Ne önerirsiniz?
    Kendi postuma bi alıntı yapayım yaklaşık 20-25 günde 6 kilo verebildim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)