User Tag List

Sayfa 266/326 İlkİlk ... 166216256264265266267268276316 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.036 ile 5.054 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.

tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bazı tsi lar doğuştan şanslı

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 2.5 aydır spora başladım geçen sene 116 kiloydum sporsuz sadece yediğime içtiğime dikkat ederek ve ekmeği keserek 1 senede 95 kiloya düştüm 2 2.5 aydırda spora gidiyorum aslında spora başlamamın amacı kilo verdiğimde vücudumda sarkma ve çatlaklar oluştu vücudumun toparlaması için başladım ama bir yandanda kilo vermeye devam etmek istiyorum şubat mart a kadar 85 hazirana kadarda 80 olmak istiyorum şuana kadar hiç bir protein tozu ilaç vs kullanmadım ve nedense bana hep zararlı gibi geliyor vücudumun sarkıklığını toplayıp daha fit bir vücuda kavuşmam için illa bu ürünleri kullanmak zorundamıyım yorumlarınız nelerdir ?
    Bu tarz besin desteklerini kullanmak zorunda değilsin tabi ki. Hatta kullanmaman daha iyi. Öncelikle spora yeni başlamışssın kilo fazlan var. Böbreğin, kalbin ne durumda bilmiyorsun.

Benim tavsiye ve yorumlarım;
    1. Detaylı bir Check up yaptırman. Bu hem vücudunu görmen hemde varsa sorunlar önlem alman için iyi olacaktır.
    2. Spora ağırlık vermen daha ağır çalışman. Bu konu biraz genişçe ancak protein ağırlıklı beslenmeye devam edip ağırlık çalışmalarına başlaman sana daha fazla kalori yaktıracaktır. hem vücudun toparlayacak hemde daha fazla motive olabileceksin. Bu arada nefes alışverişlerine ve kalp sağlığını sakın es geçme.
    3. Sabırla devam etmen. Bu kadar dayanmışsın belli ki sabırlısın. Biraz daha sık dişini kas oranın arttıkça motivasyonun tavan yapacak. Öyle yağ yakıcı supplement lere fln gerek yok. Yukarıda yorumlarda alternatif yağ yakıcılardan bahsedildi. Onları dene paran da cebinde kalsın.
    4. Deri çatlakları çok zor onarılır. Onlar için çok umutlanma derim. Değişim ve ilerlemeni buradan bizlerle paylaşırsan süper olur.
    instagram.com/omersaglm

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mecidiyeköy de oturuyorum.
    Etrafımda oldukça çok salon var ama fiyatları faiş durumda ve mail order ile çalışan yok..
    önereceğiniz, yakın vs salon var mıdır. MacFit demeyin eski çalışanıyım - istemiyorum..

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu ilk günlerin ağrısını dindircek birşey yokmu üç gündür eve gelir gelmez yatıyorum) çok ağır kaldırmıyorum 35dk kardiyo ve agırlıklarıda hep 3. 4. Plakada kaldırıyorum genelde
    Hakkı Can Eryüzlü...

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu ilk günlerin ağrısını dindircek birşey yokmu üç gündür eve gelir gelmez yatıyorum) çok ağır kaldırmıyorum 35dk kardiyo ve agırlıklarıda hep 3. 4. Plakada kaldırıyorum genelde
    Ben antreman ağrılarını yeni yeni atlattım, en önemli mevzu abi çıkar çıkmaz teri bile soğutmadan ılık duş.6-7 gün önce telefonu kulağıma kaldırıp konuşamıyordum hoparlörde konuşuyordum o derece feciydi durum.Şimdi sadece antreman sonrası bi yorgunluk ağrı oluyor sabahına bi sıkıntı kalmıyor, sendede 4-5 güne geçer yani muhtemelen abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben antreman ağrılarını yeni yeni atlattım, en önemli mevzu abi çıkar çıkmaz teri bile soğutmadan ılık duş.6-7 gün önce telefonu kulağıma kaldırıp konuşamıyordum hoparlörde konuşuyordum o derece feciydi durum.Şimdi sadece antreman sonrası bi yorgunluk ağrı oluyor sabahına bi sıkıntı kalmıyor, sendede 4-5 güne geçer yani muhtemelen abi
    Duş alıyorum bende ama yinede agrıyor bkalım bugun daha azaldı agrılar heralde geçer komple hafta sonuna
    Hakkı Can Eryüzlü...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elite Labs Mass Muscle Gainer 4608 Gr

Arkadaslar yurt dışından hediye geldi kullanan var mı

Üzerinde 255 gr kullanın diyor eğer böyle ise 18 günde biter

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke hergün ağrısa Ağrı = Gelişim.

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende dün gaza geldim işleri biraz rahatlattım yazdım Fitness'e bakalım Şarkıları indirmeye başladım. Teşekkürler paylaşanlara

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protein fazlası olup bu sporla uğraşan var mı aramızda?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet bugün spora yazılalı tam 1 ay olmuş . 94.5 kilodan şuan 89.x li kilolara düştüm, ortalama 4-5 kg arası bir zayıflamam oldu 1 ay içinde çok şükür.fakat değişik bir durum söz konusu sizlere danışmak istedim.sporumu hafta içi hergün yapıyorum bazen çarşambaları dinleniyorum.ve hafta sonları gitmiyorum bu şekilde tamamlıyorum ,aynı anda l karnitin ve cla kullanıyorum,l karnitin günde 2400mg 600lük haptan 4 tane spor öncesi alıyorum, cla da hard line spora gittiğim günler düzenli yemeklerden yardım saat önce ve beslenmeme aşırı dikkat ediyorum ekmek şeker vs kestim.ama son 1.5 2 haftadır bağırsaklarım aşırı çalışıyor ne yesem direk tuvalete çıkıyorum bu normalmi ? ilaçların yan etkisi olabilirmi ? bir zararı olurmu ? günde 4-5 defa tuvalete çıkıyorum ayıptır söylemesi
    Hakkı Can Eryüzlü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Molev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar spora yeni başladım 2. ayım ilk aydan sonra Hard-line Whey 3-matrix kompleks protein aldım spora gitmeden önce 1 porsiyon spordan hemen sonra 1 porsiyon alıyorum, hızlanmam için hocam bana '' DOMOLAN '' diye bir ilaç kutusu gösterdi 100 TL gibide bir fiyat çekti bundan tr'de yok falan fistan ne olduğunu biliyormusunuz ?

Not: Beslenmeme çok dikkat ediyorum normalde sabah kahvaltısı hayatım boyunca yapmadım 24 yaşındayım spora başladığımdan beri her sabah düzenli kahvaltımı yapıyorum,
    sigarayı azalttım, şekeri kestim, yağı kestim karbonhidrat,protein ve vitamin ağırlıklı besleniyorum. Hayatım düzene girdi
    3 ila 6 ay önceden önce protein tozu önermem . Zaten gelişim çok rahat olacak.
    Bir de protein seçimi başlı başına yanlış. Senin izole protein alman gerekiyor. Yani spor sonrası kana hızlı karışsın (Whey isolate protein)
    Önerim Optimum Gold Standard'tır.
    Bilmediğin domalan veya herhangi birşey kullanma.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler sayfaları şöyle bir gezdim ama pek iç açıcı değil.
    1 ayda 5-6 kilo veren mi dersin. Spora başlar başlamaz supplement kullanan mı dersin daha nicesi.
    L-Karnitin bunlar plasebo etkisi hiç bi şekilde faydası yok. Yağ yakımını hızlandırmak için ve minumum seviyeye çekmek için eczanelerde astım hastalarının kullandığı "ventolin" (ismi yanlış yazmış olabilirim.) gibi şeyler kullananlarda gördüm.
    6 Ay öncesi hiç bir şekilde supplement kullanılmaz. Kullanılır diyen varsa cebine doldurmaya çalışanlardır.
    Düzenli beslenme olmazsa hiç bir şekilde gelişim olmaz.
    Zorlamadan acı çekmeden gelişim olmaz. ( Derken hayvani ağırlık değil son 2-3 tekrarı zorla yapma mahiyetinde)

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok duzenlı olmasa da yapıyoruz uzun suredır son 3 aydır kaldırdıgım agırlıklarda ılerleme yok anlamadım gıttı

Sorum ıse hacım kaybetmeden yag oranını nasıl dusurururz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok duzenlı olmasa da yapıyoruz uzun suredır son 3 aydır kaldırdıgım agırlıklarda ılerleme yok anlamadım gıttı

Sorum ıse hacım kaybetmeden yag oranını nasıl dusurururz?
    Hacim kaybetmemek gibi bir durum söz konusu olamaz ancak vücutta ki kasları koruyup üstüne ekleyerek devam etmek istiyorsanız beslenmenin mükemmel olması gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı esdaesda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler sayfaları şöyle bir gezdim ama pek iç açıcı değil.
    1 ayda 5-6 kilo veren mi dersin. Spora başlar başlamaz supplement kullanan mı dersin daha nicesi.
    L-Karnitin bunlar plasebo etkisi hiç bi şekilde faydası yok. Yağ yakımını hızlandırmak için ve minumum seviyeye çekmek için eczanelerde astım hastalarının kullandığı "ventolin" (ismi yanlış yazmış olabilirim.) gibi şeyler kullananlarda gördüm.
    6 Ay öncesi hiç bir şekilde supplement kullanılmaz. Kullanılır diyen varsa cebine doldurmaya çalışanlardır.
    Düzenli beslenme olmazsa hiç bir şekilde gelişim olmaz.
    Zorlamadan acı çekmeden gelişim olmaz. ( Derken hayvani ağırlık değil son 2-3 tekrarı zorla yapma mahiyetinde)
    spora başlayalı 1 ay oldu cidden 5 kilo verdim elimde spora başladığım gün ölçtürdüğüm vücut yağ oranı kitlesi vs kağıtları var istersen gösterebilirim.l karnitin plasebo felan değil ben sana şöyle söylüyüm l karnitin kullandığım günler kullanmadığım günlere oranla spor esnasında çok ama çok fazla fark oluyor.kafamdan aşşağı oluk oluk ter akıyor.bence etkisi var yok diyemem.ilaç almadığım günler okadar terleyemiyorum.bana zaten kimse tavsye etmedi kendim aldım lise yıllarımdada kullanmıştım bi yan etkisi olmadı.
    Hakkı Can Eryüzlü...

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı

2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı

2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
    Yulaf ye tam buğday yerine temiz karbo alırsın günde 100 gr , sabah kahvaltında yumurtaların yanına katık yap.Gerisi sana kalmış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)