Yurtdışından dönüşte yanında supplement getiren oldu mu ?
Bir arkadaşım Berlin'den dönüş yapacak yanında getirebilir mi ? Berlin'de nerden alabilir bilgisi olanlar var mı acaba ?
karbonhidrat 5gr x kilonuz, protein 1.5gr veya 2gr x kilonuz, yağ 0.5gr x kilonuz, şeklinde olmalı diye biliyorum. Low karb. diyetlerinde olay daha farklı tabi ki.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Abi burada önemli olan unsur yumurtaların medium mu large mı oluşu. yoksa herkes yer 175 yumurta ne varki... ayrıca supplementler kanser yapıyor ve ereksion sorunu yaşatıyor.
yanına yaklaşmamasının sebebi için kokmuştur artıkölü kedi yemiş gibi. 15 tane yediğim dönemlerde koşu bandına çıkamıyordum gazdan
![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Merhabalar,
Okulumda kapalı yüzme havuzu- çok geniş ve kaliteli malzemeleri olan spor salonu var(Mac-Fit'e falan baktık, bizim salonun yanında çocuk oyuncağı kaliyor referans olması açısından)
Boyum 168- Kilom 67 ama göbek-bacak-bel-baldır hiç bir yerimde fazlalık yok. Karnım dümdüz Geçmişimde spor var, düzenli hareket ediyorum,düzenli seks spor sayılır mı bilmiyorum ama gayet yoruluyorumbir nebze sağlıklı besleniyorum(ekmek yok-şeker yok-tatli yok-hamburger yok-kızartma yok) kayak-hali saha- asasnsöre binmeme gibi spor sayabileceğimiz şeyler yapıyorum görenler 67 kilo olduğuma inanmıyor 59-60 kilo gibi gösteriyorum.
Kollar maydanoz sapı gibi birde karın dümdüz ama şekil yok acaba hem düzenli spor fitness yapabileceğim hemde karnımda çizgileri oluşturabileceğim, kollarımı biraz (t-shirt giyince doldursun yeter) geliştirebileceğim bir program önerisi var mıdır?
Yemek noktasında yalnız yaşadığım için kolay yapılacak her türlü yemeği yaparım, etçil ve ege mutfağına aşık bir adamım zaten.(haşlanmış Yumurta-Lor peyniri- hamur işi- kek-börek- çörek sevmiyorum)
Yağ oranım %10 civarlarında.
Arkadaşlar bsn nox aldım 1 haftadır kullanıyorum fakat öyle anlatıldığı gibi bir etkisi olmadı, spordan 30 dk önce 2 ölcek aç karna içiyorum acaba miktarı biraz dahamı arttırsam.
Juggernaut Pre-Workout kullan. Ben normalde pre-workout ürünleri pek kullanmam ama bu dehşet birşey. Epeği de pahalı bir mal. Amerikaya gittiğimde almıştım kendime. Türkiyedeki satış fiyatının 4 te biri filan Amerikada. Ama her kuruşuna değiyor.
Abi yüz yüzmek her kası geliştiriyor dediler,2 hafta günde 30 dk yüzdüm 3 kilo verdim![]()
kilo alma ile bir derdim yok ha, bir salsam kendimi ekmek-hamburger-gece yemeğine başlasam 1 haftada öküz gibi oluyorum, kendimi tuttuğumdan, fit gözükmenin yemek yemekten daha büyük keyif olduğunu bildiğimden zayıfım yani.
Git salona şu hareketleri yap diyebileceğin bir program var mı ??
Gene nazara geldik sanırım geçmek bilmeyen sağ gögüs ağrısı beni 2 hastaneye götürdü rontgen ve kan sonucları temiz omurilik ve liflerde sıkıntı görünmüyor yarın fizik tedavi yolunu tutacağım.Ne zaman tam verimli şekilde spora başlasam böyle sıkıntılar oluyor çabuk tepki çevremide etkiliyor ve sanırım nazar oluyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)