User Tag List

Sayfa 267/326 İlkİlk ... 167217257265266267268269277317 ... SonSon
6190 sonuçtan 5.055 ile 5.073 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

OnurJDM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı

2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
    antrenman öncesi 1 tabak kepekli makarna yemeniz yeterli olabilir ama tabi ki bu kilonuza ve yaptıgınız antrenmana göre değişebilir. ekmek konusuna gelicek olursak 2 dilim yeterli olabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DEJ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı

2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
    Bi paket makarnada yesen vücudun belirli bi seviyesi var geri kalanları afedersiniz tuvalete dönüşüyor zaten..
    Ayrıca fasulye tarzı yemeklerde çok fazla protein var yani işin özü kesinlikle ev yemekleri

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.

tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
    Onat ben şimdi protein tozu yerine her gün 175 adet yumurta yiyorum doğal ve organik olması adına. Ama gün içinde kimse yanıma yaklaşmıyo acaba nedendir? Yardımcı olun bana.

Olm bırakın bu işleri tutun iki tane adam sizin yerinize kaldırsın ağırlıkları

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışından dönüşte yanında supplement getiren oldu mu ?

Bir arkadaşım Berlin'den dönüş yapacak yanında getirebilir mi ? Berlin'de nerden alabilir bilgisi olanlar var mı acaba ?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karbonhidrat 5gr x kilonuz, protein 1.5gr veya 2gr x kilonuz, yağ 0.5gr x kilonuz, şeklinde olmalı diye biliyorum. Low karb. diyetlerinde olay daha farklı tabi ki.
    AC/DC Back In Black
    1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5gr karbo kg basina cok degilmi ? Bazi seyleri kullanan abilerim bile 3 gr aliyolar kg basina. Definasyon zamani 1 gr'a dusuruyolar kg basina olan miktari.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onat ben şimdi protein tozu yerine her gün 175 adet yumurta yiyorum doğal ve organik olması adına. Ama gün içinde kimse yanıma yaklaşmıyo acaba nedendir? Yardımcı olun bana.

Olm bırakın bu işleri tutun iki tane adam sizin yerinize kaldırsın ağırlıkları
    Abi burada önemli olan unsur yumurtaların medium mu large mı oluşu. yoksa herkes yer 175 yumurta ne varki... ayrıca supplementler kanser yapıyor ve ereksion sorunu yaşatıyor.

yanına yaklaşmamasının sebebi için kokmuştur artık ölü kedi yemiş gibi. 15 tane yediğim dönemlerde koşu bandına çıkamıyordum gazdan
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar,

Okulumda kapalı yüzme havuzu- çok geniş ve kaliteli malzemeleri olan spor salonu var(Mac-Fit'e falan baktık, bizim salonun yanında çocuk oyuncağı kaliyor referans olması açısından)
    Boyum 168- Kilom 67 ama göbek-bacak-bel-baldır hiç bir yerimde fazlalık yok. Karnım dümdüz Geçmişimde spor var, düzenli hareket ediyorum,düzenli seks spor sayılır mı bilmiyorum ama gayet yoruluyorum bir nebze sağlıklı besleniyorum(ekmek yok-şeker yok-tatli yok-hamburger yok-kızartma yok) kayak-hali saha- asasnsöre binmeme gibi spor sayabileceğimiz şeyler yapıyorum görenler 67 kilo olduğuma inanmıyor 59-60 kilo gibi gösteriyorum.

Kollar maydanoz sapı gibi birde karın dümdüz ama şekil yok acaba hem düzenli spor fitness yapabileceğim hemde karnımda çizgileri oluşturabileceğim, kollarımı biraz (t-shirt giyince doldursun yeter) geliştirebileceğim bir program önerisi var mıdır?
    Yemek noktasında yalnız yaşadığım için kolay yapılacak her türlü yemeği yaparım, etçil ve ege mutfağına aşık bir adamım zaten.(haşlanmış Yumurta-Lor peyniri- hamur işi- kek-börek- çörek sevmiyorum)
    Yağ oranım %10 civarlarında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi burada önemli olan unsur yumurtaların medium mu large mı oluşu. yoksa herkes yer 175 yumurta ne varki... ayrıca supplementler kanser yapıyor ve ereksion sorunu yaşatıyor.

yanına yaklaşmamasının sebebi için kokmuştur artık ölü kedi yemiş gibi. 15 tane yediğim dönemlerde koşu bandına çıkamıyordum gazdan
    Olm bak bu ereksiyon konusunda ciddiysen hemen intihar ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...Geçmişimde spor var, düzenli hareket ediyorum,düzenli seks spor sayılır mı bilmiyorum ama gayet yoruluyorum

Kollar maydanoz sapı gibi birde karın dümdüz ama şekil yok....
    Bu kadar açık sözlü olduğun için sendeki özgüven kimsede yoktur kardeşim Bu arada tarzına gerçekten bayıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bsn nox aldım 1 haftadır kullanıyorum fakat öyle anlatıldığı gibi bir etkisi olmadı, spordan 30 dk önce 2 ölcek aç karna içiyorum acaba miktarı biraz dahamı arttırsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Juggernaut Pre-Workout kullan. Ben normalde pre-workout ürünleri pek kullanmam ama bu dehşet birşey. Epeği de pahalı bir mal. Amerikaya gittiğimde almıştım kendime. Türkiyedeki satış fiyatının 4 te biri filan Amerikada. Ama her kuruşuna değiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Juggernaut Pre-Workout kullan. Ben normalde pre-workout ürünleri pek kullanmam ama bu dehşet birşey. Epeği de pahalı bir mal. Amerikaya gittiğimde almıştım kendime. Türkiyedeki satış fiyatının 4 te biri filan Amerikada. Ama her kuruşuna değiyor.
    Abi baya araştırdım almadan önce herkes bsn nox'tan memnun kalmış aldım ama bi faydasını göremedim bu bitsin dediğin ürünü deneyeyim birde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar açık sözlü olduğun için sendeki özgüven kimsede yoktur kardeşim Bu arada tarzına gerçekten bayıldım
    Abi yüz yüzmek her kası geliştiriyor dediler,2 hafta günde 30 dk yüzdüm 3 kilo verdim
    kilo alma ile bir derdim yok ha, bir salsam kendimi ekmek-hamburger-gece yemeğine başlasam 1 haftada öküz gibi oluyorum, kendimi tuttuğumdan, fit gözükmenin yemek yemekten daha büyük keyif olduğunu bildiğimden zayıfım yani.

Git salona şu hareketleri yap diyebileceğin bir program var mı ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yüz yüzmek her kası geliştiriyor dediler,2 hafta günde 30 dk yüzdüm 3 kilo verdim
    kilo alma ile bir derdim yok ha, bir salsam kendimi ekmek-hamburger-gece yemeğine başlasam 1 haftada öküz gibi oluyorum, kendimi tuttuğumdan, fit gözükmenin yemek yemekten daha büyük keyif olduğunu bildiğimden zayıfım yani.

Git salona şu hareketleri yap diyebileceğin bir program var mı ??
    Seviş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seviş
    Salonda sevişsek faydalı olur değil mı abi?

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gene nazara geldik sanırım geçmek bilmeyen sağ gögüs ağrısı beni 2 hastaneye götürdü rontgen ve kan sonucları temiz omurilik ve liflerde sıkıntı görünmüyor yarın fizik tedavi yolunu tutacağım.Ne zaman tam verimli şekilde spora başlasam böyle sıkıntılar oluyor çabuk tepki çevremide etkiliyor ve sanırım nazar oluyor

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gene nazara geldik sanırım geçmek bilmeyen sağ gögüs ağrısı beni 2 hastaneye götürdü rontgen ve kan sonucları temiz omurilik ve liflerde sıkıntı görünmüyor yarın fizik tedavi yolunu tutacağım.Ne zaman tam verimli şekilde spora başlasam böyle sıkıntılar oluyor çabuk tepki çevremide etkiliyor ve sanırım nazar oluyor
    anksiyete olmasın?

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Salonda sevişsek faydalı olur değil mı abi?
    salonda kilolu bir kadınla sevişmelisin. bu şekilde ciddi bir hacim artışı olacaktır.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)