bsn nox plode bulamıyrm yav
bsn nox plode bulamıyrm yav
www.honda-tech.com
Supplement kullanimi hakkinda ufak bir sorum olucak..Oncelikle ilk kez kullanmiyorum 3 senelik duzenli antrenmandan sonra 1.5 yil ara vermistim..3,5 ay once tekrar basladim ve nerdeyse eski iyi formumdayim fakat bu sefer daha bilincli olarak supplement takviyesi kullanma niyetindeyim..Yaklasik 1 hafta once weider gold protein ve coffee protein aldim..Soyle bir sorum olucak gold protein i antrenman sonrasi iciyorum fakat coffee protein i kahvalti sonrasi icmem dogrumudur? Kahvalti'dan 1 saat sonra coffee protein i icip antrenmana gitmis oluyorum..Beslenmem gayet duzgun o yuzden asiri yukleme yapiyor olabilirmiyim? Fikirlerinizi bekliyorum.
Eğer acıkmadıysam antreman öncesi protein tozu içmiyorum ben. Kahvaltının sindirimi 1 saat sonra yeni bitmiş olur bence imkan varsa spora gitmeden önce ya pre-workout kullanın yada bcaa kullanın protein tozunu da gün içine bölerek kullanın. Bir porsiyon antreman öncesi bir porsiyon öğle ve akşam yemeği arasına şeklinde.
Sizin kullandığınız şekilde de kullanabilirsiniz ama ben hem antreman öncesi hem sonrası kullanmak yerine gün içinde belirli aralıkları tercih ediyorum.
online güvenli suplement alışverişi için adres tavsiyesi alabilirmiyim ?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Protein7.com
Supplementler.com
Bu ikisindende defalarca alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı,güvenilir.
Ufak bir sorum var 8 ay dan sonra spora geri döndüm ve adaptasyonu bu gün bitir dim salı günü programa geçicem yalnız eski programım kullanıcam ama günlerde bir çelişki var program daki hareketleri hatırlıyorum ama bölgelerde bir karışıklığım var 3 üncü gün sırtla omuz mu çalışıyodum yoksa 3 üncü gün sırt kanat girip 4 üncü gün omuz bacakmı giriyorum durbilmece gibi oldu ama kusura bakmayın programın o bölümü kafamda oturmuyor
Tesekkurler aslinda kendimi acikmis hissetmedigim halde iciyorum coffee protein i ve biraz siskinlik yapiyor haliyle..Bir olcegindeki 80mg kafein epey guzel uyandiriyo antrenman oncesi ama normal kahvede isimi gorur.Tesekkurler.
ikiybu nickli arkadaşımızın verdiği adreslere ek GNC yi de öneririm http://www.gnc.com.tr/
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Günlere takılı kalınır mı bilemem ama şu şekilde oluyo; Göğüs-ön kol / Omuz-arka kol / Sırt-bacak - benim tavsiyem ve kendi programım gün aşırı spor yapıyorsanız omuz ve göğüs hareketlerinin günlerini fazla açmamanız yoksa güç kaybı yaşıyo insan tabi bu benim deneyimim.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
İlk programım o şekildeydi ama göüs bastığım zaman kolum yorulduğu için sağlıklı bir kol çalışamıyodum bitsede gitsek modunda takılıyodum o yüzden yakın arkadaşımla kendi programım oluşturdum ve bu sayede daha çok göüs ve kol haraketi yapabiliyorum kendime baktığım zaman güç kaybı sorunu yaşamıyorum ancak bakmazsam beslenmemi bozarsam sıkıntı yaşıyorum.
www.honda-tech.com
hangisini soruyorsun ?
bende almak istiyorum da kapıya zarar verir hatundan fırça yerim diye korkuyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)