User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
123 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sevimli Küçük Köpek Önerisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle PUG
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

xcel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi.
    koku yok. ses yok. gürültü yok. ortalığı yıkmaca devirmece alt üst komşuya eziyet yok. sorumluluk yok. küsme yok. ağlama yok. trip yok. canı isterse gelir sevdirir. ohh misss.

koku yok abi bir daha yazayım. bazı cins köpeklerin derisi bile kokuyor. babamlar french bulldog u kovalayalı 3-4 ay oldu hala elemanın kokusu var evde. üstüne kaç temizlik yapıldı düşün.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dendiği gibi köpek büyük sorumluluk. 13 yaşında maltese terrierim var, kuzenimle yaşadığım eve aldım ailemin yanından ama 2 kişi olmamıza rağmen bakmakta zorlandık, sabah tuvalet saati akşam tuvalet saati maması suyu, sürekli bi ayağın evde olması gerekiyor, azcık gezmeyi seviyorsan seni çok kısıtlıyor. bunlar hayvanın zorunlu işleri, tabi oynamak sevmekte gerekiyor, ilgilenmek gerekiyor.

hele küçükken bebekten farkı yok. çok ilgi ve zaman istiyor. çok vaktiniz yok veya evde çok oturmuyorsanız çok zorlanırsınız ve sonunda vermek zorunda kalırsınız.

ben şimdi mahallede bulduğum yavru kediyi alıyorum 8-9 ay olduktan sonra yeni yavru bulunca onu alıyorum evdekini kapıya bırakıyorum. ev zaten 1. kat bıraktıklarım kafasına göre giriyo çıkıyo, tavsiye ederim

HardCore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    shiba inu olabilir
    BORKED

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.google.com.tr/search?q=d...OpHJswai3oCwCw
    bulunurmu tr de bilmiyorm ama güzel gözüküyor

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle daha önceden köpek beslemediysen eğer bu işe hiç girme derim.. Ciddi sorumluluk. Seyahate çıkarken vs. hep kendini onlara göre ayarlamak zorundasın.

Ama yok ben kaşınıyorum illa köpek alacam arkadaş diyorsan, french bulldog tavsiye ederim.

Biri 5 aylık diğeri 2.5 yaşında iki adet dişi fransız buldogumuz var. Sürekli ev ofis arası gidip geliyorlar. Ev hayatına uyumlular. Birazcık yaramazlıkları var tabi ama o kadar da olur

Azman kedilerden korkuyorlar ama kurt köpeği olsun kendinden büyük köpekler olsun hiç korkmadan saldırıyolar, bişey yapacaklarından değil de işte tutmayın küçük enişteyi hesabı

İnsanlara karşı kesinlikle saldırgan değiller.. sevgi yumağı hesabı kendimi kime sevdiririm edalarında geziyolar.

Evde bebek,çocuk falan var ise onu senden daha çok sahiplenirler, şayet bebeğe,çocuğa ciddi anlamda kızdığını görürlerse senden yana değil bebekten yana olup bebeği kollarlar o derece değişik hissiyatlı bir köpek

tüy dökme dışında bir sıkıntıları yok. yavru alacaksan 6 aylık olana kadar tuvalet derdin olur , sonrasında bildiğin evlat gibi kucağından inmez.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorkshire terrier diyorum ben
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jack russel ..Maske'nin köpeği

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hayabusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apartmanda bakmaya d.t ister

foruma üye bir komutan abimizin evinde misafir olmuştuk 7-8 kişiyi yorgunlukdan öldürdü kendisi hala sapasağlam duruyor enerjisi çok yüksek en son top atmakdan koluma kramp girmişti

çok hareketli evde bakılacaksa zor ilgi isteyen bir cins

gurlekyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekar ve tek olarak ayrı eve çıkan birine tavsiyem pinscher olur,belkide ben besliyorum diyedir ama tüy sorunu yok heran kendine oyalanacak birşeyler bulabiliyor beslemek aşırı kolay sadece arada havlar okadar...
    Yasin Gürlek

YG Cupra

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kedilerle aram yokda bulsam bir tane Serval cinsi kedi gözümü kapatır alırım bin tl ye kadarda veririm affetmem hastayım o kedilere..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maltese terier güzel gibi? )
    Cildi cok hassastir,ayda en az bir kere veterinere gidersiniz.Cok fazla havlamaz,insanlari cok sever hep mutludur.Apartman dairesine kolay uym saglar 1 yasina kadar surekli ne bulursa parcalar.Sahibine cok duskundur,eve gelis saatinizi ogrendigi an vakit yaklasinca gidip dis kapinin onunde bekler .en azindan bizimkinin huylari boyle.Tek iseniz almayin,bakamazsaniz.Maltese terrier buyumeyen bir bebektir.Hep ilgi ister ve bulamadigi an depresyona girer

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pinscher tavsıye ederım ufak ama yaramazdır bıraz buyuyunce uslanıyo

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pomeranian bu, aslana benzetmek için tıraş etmişler.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedilerin tüy dökme olayı yok mu? çok sıkıntılı oluyor ona nasıl çözüm buluyorsunuz?
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maske filmindeki maylo köpeğinin cinsi neyse bence alacağınız hayvan o
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    chow chow da olabilir halk adıyla çin aslanı

alfacem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

foruma üye bir komutan abimizin evinde misafir olmuştuk 7-8 kişiyi yorgunlukdan öldürdü kendisi hala sapasağlam duruyor enerjisi çok yüksek en son top atmakdan koluma kramp girmişti

valla evt benimkide deli ediyo bazen doğuştan redbull yüklü hiç yorulmuyoo

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar öncelikle çok tşk ederim yorumlar için, şunu bi baştan söylemem lazım, ayrı eve çıktım sorumluluklarım artsın rahat olayım diye, evet cok gezen biriyim, fakat kucuk istememin sebebi de bu aslında, çok gezdiğimden yanımda götürmek için,çantada mesela, bi de arabada büyük birşey olsun istemiyorum, koltuga oturdugunda görünmesin, kucuk ve tatlı olsun, bi de evde ben yokken çok fazla sorun cıkarmayan birşey alma niyetindeyim,

cok mu şey istedim bilmiyorum ama bu zamana kadr zaten hep köpek beslemek zor, vs gibi nedenlerden dolayı alamadım, bir de annem istemiyordu pek, artık yanıma bi arkadaş almanın vakti geldi diye düşünüyorum, bilmiyorum yine alma diyenleriniz cok olacak mı merak ediyorum, köpekleri çok seviyorum, kedi hiç sevmem, o yüzden dusunmuyorum açıkcası

cok tatlı değil mi ya bu? maltese terrier mi bu şimdi?

Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi beslemeyı düşünmezmisiniz. Kopeğin sorumlulukları daha fazla kedıye gore bide evde kopek beslemek kediye göre daha zahmetli
    bu aynı coupe arabaya binmek gibi sanırım, bazı fedakarlık olacaktır

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evde pug ,french bulldog yada english bulldog .. üçü dışında apartman ve ev haytına uyumlu bence köpek yok.. hele ingiliz bulldog gezdirme bile tam bir miskinlik abidesi yerinden kalkmaz

köpeğin boyutu değilde egzersiz ihtiyacı ve enerji seviyesi mühim olan ev apartman hayatında bence.. Küçük köpekdir ama enerji seviyesi yüksekse egzersiz ihtiyacı yani çıkıp gezip koşturma bahçe park ihtiyacıda çok olucakdır.. mesela beagle gibi..
    çok çirkin buluyorum onları bir de büyük tabi onlar, ben tek elimle gezdireyim istiyorum aslında istememin bi sebebi de yürüyüş yaptıracak olmam, ben yüzücüyüm ama yürümeyi sevmiyorum hiç, onun için de bir neden lazım bana

Alıntı urukain Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pekinez olmaz mı ??
    valla baktım onlara da çirkin geldi biraz bana, gözleri mi çok büyük ? enik olanlar çok şirin ama

Alıntı krando Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cavalier King Charles
    Çok heveslenmiştik eve almak için, çok araştırdım, köpek sahipleri ile görüştüm son anda iptal ettim.
    Yavru köpek ilk başlarda günde 3 defa yemek 3 defa gezdirme istiyor. Köpekler evde tek başına bırakılınca yabanileşiyor.
    Evde yaşayabilecek cinsler genelde insanla iletişim halinde olmak, ilgi istiyor.
    Evde köpek emekli işi, çalışan, okuyan gerektiği gibi ilgilenemeyecek kişiler için zor.
    Daha doğrusu havana eziyet olur.
    Sizin için belki kedi daha uygun olabilir.
    vazgeçirmeyin beni bu sevdadan, valla bu zamana kadar hep bu yüzden alamadım

Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boxer
    fransız mastif

bunlar benim tavsiyem.
    Küçük olması sorunlar az demek degıldır genelde bılgın olsun;

1 kucuk kopekler genelde olur olmaz buyuklere havlarlar
    2 yabancılara daha anlayıssızlardır
    3 tatlılardır ama,ısırma huyu genelde birçoğunda olur
    4 egıtmek zordur

bu 4 madde gayet yeterli zaten,buyuk ırk al benden sna tavsiye alıcaksan eğer.Evet gunde min 2defa yurutmen gerekli,ama en azından yolda beldebiyerde yururken vs +sana guven vericek.Bana herzaman komik gelmiştir iri yarı adamların(veya erkeklerin) iri yarı olmasada pincher,terrier,yorkshire terrier vs gezdirmeleri.
    Eyvallah canlılar,canlar,evlatlar ama ne biliyim gene de tercih senin tabi.Ama eger dusuncen küçük tatlı şirin bişeyse ,hayatın eziyete de dönebilir bilgin olsun.
    hadi ya bu bilgileri paylaştığınız için çok tşk ederim haberim yoktu hiç, büyük bi köpek düşünürsem eğer husky geliyor aklıma, golden zaten klişe istemiyorum, başka da aklıma gelmiyor, arabada falan da sıkıntı çıkarır diye istemiyorıum açıkcası, ***** koltuklar deri

Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw olm kendine zor bakıyosun napicaksin kopeği hayvana yazık.

Sırf bi kaç hatun daha kaldırırım bu köpekle diye hayvana yazık etme zordur bir köpek 15 sene yaşıyor.
    ahahaha bro alemsin, hatun kaldırmak için köpek alanlar mı var, kanka hayvana da bakacam kendime de bakacam ahahaha vallaaaaa

Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi eve daha uygundur tuvalet eğitimi filan uğraşmazsın, kokmaz vs
    kedileri de hiç sevemedim gitti, bi arkadaşımın vardı aslında cok güzeldi, cinsini bilmiyorum baya pahalıya almıştı sanırım

Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beagle olabilir ama av köpeği koşturmak lazım
    evet bugun baktım onlara biraz internetten, hoşuma da gitti aslında biraz, cok hareketli sanırım onlar?

Alıntı GECE8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese sevimli gelmeyebilir ama evde bulldog(fransız,ingiliz) daha kolay olur dıye dusunuyorum...beagle larda bana göre kucuk sınıfta en sevimli ama bakımını bılemıcem...
    aynen cok çirkin ya onlar beagle'lar hakkında biraz daha bilgi toplamam lazım sanırım, sanırım av köpeği onlar, bi keresinde bi inşaatta yaşayan bi köpek vardı, kuckken onu beslemiştim baya, av köpeği bildiğiniz balina olmuştu, artık koklamıyordu hiçbiryeri

bu 4 madde ye ek olarak beşinciyide ben ekliyim küçük türlerin hastalıkları kalıtımsal gensel yada bakımdan yediğinden içdiğinden egzersizden v.b dolayı büyük türlere oranla çok daha bol olur..

o yüzden genelde küçük ırk köpek besleyenlere köpek konusunda uzman insanlar maddi açıdan biraz varlıklı parasal sorunlarının olmamasını önerir.. çünkü en ufak bir hastılıkda veteriner bakımları el yakıyor az buz değil..
    hmm dikkate alıcam bunları tşk ederim çok, daha hassas oldukları için sanırım sık sık hastalanıyorlar? ev alttan ısıtmalı sorun cıkmaz inş ben yokken

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jack russell olabilir şu an bir tane var kangalın yanında sevdiriyor kendini kangallar ilk başta çok yanaşmıyorlardı ama şu an güzeller hepsi
    hmm bi bakayım ona da, ondan haberim yok hiç

Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle PUG
    kesinlikle çok çirkin değil mi ya

Alıntı xcel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kedi.
    koku yok. ses yok. gürültü yok. ortalığı yıkmaca devirmece alt üst komşuya eziyet yok. sorumluluk yok. küsme yok. ağlama yok. trip yok. canı isterse gelir sevdirir. ohh misss.

koku yok abi bir daha yazayım. bazı cins köpeklerin derisi bile kokuyor. babamlar french bulldog u kovalayalı 3-4 ay oldu hala elemanın kokusu var evde. üstüne kaç temizlik yapıldı düşün.
    en cok korktugum madde de koku, terirer'ler cok kkar mı mesela? hangi cinslerden uzak durmalı?

Alıntı Doğu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dendiği gibi köpek büyük sorumluluk. 13 yaşında maltese terrierim var, kuzenimle yaşadığım eve aldım ailemin yanından ama 2 kişi olmamıza rağmen bakmakta zorlandık, sabah tuvalet saati akşam tuvalet saati maması suyu, sürekli bi ayağın evde olması gerekiyor, azcık gezmeyi seviyorsan seni çok kısıtlıyor. bunlar hayvanın zorunlu işleri, tabi oynamak sevmekte gerekiyor, ilgilenmek gerekiyor.

hele küçükken bebekten farkı yok. çok ilgi ve zaman istiyor. çok vaktiniz yok veya evde çok oturmuyorsanız çok zorlanırsınız ve sonunda vermek zorunda kalırsınız.

ben şimdi mahallede bulduğum yavru kediyi alıyorum 8-9 ay olduktan sonra yeni yavru bulunca onu alıyorum evdekini kapıya bırakıyorum. ev zaten 1. kat bıraktıklarım kafasına göre giriyo çıkıyo, tavsiye ederim
    Fotograf alabilir miyiz acaba? çünkü listemin başına aldım maltese terrier'i.. vaktim yok aslında ama ayırıcam artık ona kendimi, kzılara daha az vakit harcıcaz mecbur

Alıntı HardCore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    shiba inu olabilir
    BORKED
    evet baktım tatlı imiş bu da.. özelliklerine bakaym bir.

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bulunmuyor ama sipariş üzerine getirtiliyor 4 bin TL'cik

Alıntı ozgurluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle daha önceden köpek beslemediysen eğer bu işe hiç girme derim.. Ciddi sorumluluk. Seyahate çıkarken vs. hep kendini onlara göre ayarlamak zorundasın.

Ama yok ben kaşınıyorum illa köpek alacam arkadaş diyorsan, french bulldog tavsiye ederim.

Biri 5 aylık diğeri 2.5 yaşında iki adet dişi fransız buldogumuz var. Sürekli ev ofis arası gidip geliyorlar. Ev hayatına uyumlular. Birazcık yaramazlıkları var tabi ama o kadar da olur

Azman kedilerden korkuyorlar ama kurt köpeği olsun kendinden büyük köpekler olsun hiç korkmadan saldırıyolar, bişey yapacaklarından değil de işte tutmayın küçük enişteyi hesabı

İnsanlara karşı kesinlikle saldırgan değiller.. sevgi yumağı hesabı kendimi kime sevdiririm edalarında geziyolar.

Evde bebek,çocuk falan var ise onu senden daha çok sahiplenirler, şayet bebeğe,çocuğa ciddi anlamda kızdığını görürlerse senden yana değil bebekten yana olup bebeği kollarlar o derece değişik hissiyatlı bir köpek

tüy dökme dışında bir sıkıntıları yok. yavru alacaksan 6 aylık olana kadar tuvalet derdin olur , sonrasında bildiğin evlat gibi kucağından inmez.

aynen dediğiniz gibi cok gezen biriyim, fakat kaşınıyorum biraz, gerektiğinde bırakıcam artık birilerine anneme vs.. evde tek yaşıyorum, buradan anladıgım kadarıyla büyüklere saldırganlar cok

Alıntı 0M42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorkshire terrier diyorum ben
    evet bunlar cok tatlı, tam istediğim özelliklerde sanırım bu arkadaş da

Alıntı hayabusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu köpeğin hastası cok sanırım?

Alıntı volume81 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet evde bakılacak kucuk bir ev, 1 artı 1 sanırım yetmez ona

Alıntı gurlekyasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bekar ve tek olarak ayrı eve çıkan birine tavsiyem pinscher olur,belkide ben besliyorum diyedir ama tüy sorunu yok heran kendine oyalanacak birşeyler bulabiliyor beslemek aşırı kolay sadece arada havlar okadar...
    cok güzel bir tavsiye fakat kuckken izmirde iken az kovalanmadım, bi komşumuzda 3-4 tane vardı, hepsi birlkte gezerdi, sürekli kovalarlardı, cok agresif sanırım bu köpekler, huyları değişmemiştir herhalde?

kedilerle aram yokda bulsam bir tane Serval cinsi kedi gözümü kapatır alırım bin tl ye kadarda veririm affetmem hastayım o kedilere..
    evet baktım kediye, çitaya benziyo

Alıntı typh10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cildi cok hassastir,ayda en az bir kere veterinere gidersiniz.Cok fazla havlamaz,insanlari cok sever hep mutludur.Apartman dairesine kolay uym saglar 1 yasina kadar surekli ne bulursa parcalar.Sahibine cok duskundur,eve gelis saatinizi ogrendigi an vakit yaklasinca gidip dis kapinin onunde bekler .en azindan bizimkinin huylari boyle.Tek iseniz almayin,bakamazsaniz.Maltese terrier buyumeyen bir bebektir.Hep ilgi ister ve bulamadigi an depresyona girer
    depresyona girmesine neden olmak istemem, bu durumda bana uygun değil midir bu cins? bazı günler 9'da gidip 6 da gelcem, sıkıntı yaratır mı cok, geriye kalan özellikler tam istediğim gibidir

Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pinscher tavsıye ederım ufak ama yaramazdır bıraz buyuyunce uslanıyo
    yaş olarak sanırım, ama aynı kalıyor hep fiziken?

Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pomeranian bu, aslana benzetmek için tıraş etmişler.
    evet o traş eden adamı da gizliyorlar diye biliyorum, dünyada ondan başka yapabilen yok, neden bu kadar zor anlamadım uzun tüylü hali de çirkin zaten

Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maske filmindeki maylo köpeğinin cinsi neyse bence alacağınız hayvan o
    jack russel'miş öğrendim artık

Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chow chow da olabilir halk adıyla çin aslanı
    chow chow lar da çeşit çeşit sanırım, aslana benzeyen bi köpek görmüştüm bi arkadaşımın arkadaşında, o cok hoşuma gitmişti, ama diğerlerini cok begenemedim, başka birşeyle kırma sanrım benim begendiğim
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)