Kesinlikle PUG
kedi.
koku yok. ses yok. gürültü yok. ortalığı yıkmaca devirmece alt üst komşuya eziyet yok. sorumluluk yok. küsme yok. ağlama yok. trip yok. canı isterse gelir sevdirir. ohh misss.
koku yok abi bir daha yazayım. bazı cins köpeklerin derisi bile kokuyor. babamlar french bulldog u kovalayalı 3-4 ay oldu hala elemanın kokusu var evde. üstüne kaç temizlik yapıldı düşün.
dendiği gibi köpek büyük sorumluluk. 13 yaşında maltese terrierim var, kuzenimle yaşadığım eve aldım ailemin yanından ama 2 kişi olmamıza rağmen bakmakta zorlandık, sabah tuvalet saati akşam tuvalet saati maması suyu, sürekli bi ayağın evde olması gerekiyor, azcık gezmeyi seviyorsan seni çok kısıtlıyor. bunlar hayvanın zorunlu işleri, tabi oynamak sevmekte gerekiyor, ilgilenmek gerekiyor.
hele küçükken bebekten farkı yok. çok ilgi ve zaman istiyor. çok vaktiniz yok veya evde çok oturmuyorsanız çok zorlanırsınız ve sonunda vermek zorunda kalırsınız.
ben şimdi mahallede bulduğum yavru kediyi alıyorum 8-9 ay olduktan sonra yeni yavru bulunca onu alıyorum evdekini kapıya bırakıyorum. ev zaten 1. kat bıraktıklarım kafasına göre giriyo çıkıyo, tavsiye ederim
shiba inu olabilir
https://www.google.com.tr/search?q=d...OpHJswai3oCwCw
bulunurmu tr de bilmiyorm ama güzel gözüküyor
Öncelikle daha önceden köpek beslemediysen eğer bu işe hiç girme derim.. Ciddi sorumluluk. Seyahate çıkarken vs. hep kendini onlara göre ayarlamak zorundasın.
Ama yok ben kaşınıyorum illa köpek alacam arkadaş diyorsan, french bulldog tavsiye ederim.
Biri 5 aylık diğeri 2.5 yaşında iki adet dişi fransız buldogumuz var. Sürekli ev ofis arası gidip geliyorlar. Ev hayatına uyumlular. Birazcık yaramazlıkları var tabi ama o kadar da olur
Azman kedilerden korkuyorlar ama kurt köpeği olsun kendinden büyük köpekler olsun hiç korkmadan saldırıyolar, bişey yapacaklarından değil de işte tutmayın küçük enişteyi hesabı
İnsanlara karşı kesinlikle saldırgan değiller.. sevgi yumağı hesabı kendimi kime sevdiririm edalarında geziyolar.
Evde bebek,çocuk falan var ise onu senden daha çok sahiplenirler, şayet bebeğe,çocuğa ciddi anlamda kızdığını görürlerse senden yana değil bebekten yana olup bebeği kollarlar o derece değişik hissiyatlı bir köpek
tüy dökme dışında bir sıkıntıları yok. yavru alacaksan 6 aylık olana kadar tuvalet derdin olur , sonrasında bildiğin evlat gibi kucağından inmez.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
yorkshire terrier diyorum ben
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
jack russel ..Maske'nin köpeği![]()
bekar ve tek olarak ayrı eve çıkan birine tavsiyem pinscher olur,belkide ben besliyorum diyedir ama tüy sorunu yok heran kendine oyalanacak birşeyler bulabiliyor beslemek aşırı kolay sadece arada havlar okadar...
Yasin Gürlek
YG Cupra
kedilerle aram yokda bulsam bir tane Serval cinsi kedi gözümü kapatır alırım bin tl ye kadarda veririm affetmem hastayım o kedilere..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Cildi cok hassastir,ayda en az bir kere veterinere gidersiniz.Cok fazla havlamaz,insanlari cok sever hep mutludur.Apartman dairesine kolay uym saglar 1 yasina kadar surekli ne bulursa parcalar.Sahibine cok duskundur,eve gelis saatinizi ogrendigi an vakit yaklasinca gidip dis kapinin onunde bekler .en azindan bizimkinin huylari boyle.Tek iseniz almayin,bakamazsaniz.Maltese terrier buyumeyen bir bebektir.Hep ilgi ister ve bulamadigi an depresyona girer
maske filmindeki maylo köpeğinin cinsi neyse bence alacağınız hayvan o![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
chow chow da olabilir halk adıyla çin aslanı
Arkadaşlar öncelikle çok tşk ederim yorumlar için, şunu bi baştan söylemem lazım, ayrı eve çıktım sorumluluklarım artsın rahat olayım diye, evet cok gezen biriyim, fakat kucuk istememin sebebi de bu aslında, çok gezdiğimden yanımda götürmek için,çantada mesela, bi de arabada büyük birşey olsun istemiyorum, koltuga oturdugunda görünmesin, kucuk ve tatlı olsun, bi de evde ben yokken çok fazla sorun cıkarmayan birşey alma niyetindeyim,
cok mu şey istedim bilmiyorum ama bu zamana kadr zaten hep köpek beslemek zor, vs gibi nedenlerden dolayı alamadım, bir de annem istemiyordu pek, artık yanıma bi arkadaş almanın vakti geldi diye düşünüyorum, bilmiyorum yine alma diyenleriniz cok olacak mı merak ediyorum, köpekleri çok seviyorum, kedi hiç sevmem, o yüzden dusunmuyorum açıkcası
cok tatlı değil mi ya bu?![]()
![]()
maltese terrier mi bu şimdi?
bu aynı coupe arabaya binmek gibi sanırım, bazı fedakarlık olacaktır
çok çirkin buluyorum onlarıbir de büyük tabi onlar, ben tek elimle gezdireyim istiyorum
aslında istememin bi sebebi de yürüyüş yaptıracak olmam, ben yüzücüyüm ama yürümeyi sevmiyorum hiç, onun için de bir neden lazım bana
valla baktım onlara da çirkin geldi biraz bana, gözleri mi çok büyük ? enik olanlar çok şirin ama
vazgeçirmeyin beni bu sevdadan, valla bu zamana kadar hep bu yüzden alamadım
hadi ya bu bilgileri paylaştığınız için çok tşk ederim haberim yoktu hiç, büyük bi köpek düşünürsem eğer husky geliyor aklıma, golden zaten klişe istemiyorum, başka da aklıma gelmiyor, arabada falan da sıkıntı çıkarır diye istemiyorıum açıkcası, ***** koltuklar deri
ahahaha bro alemsin, hatun kaldırmak için köpek alanlar mı var, kanka hayvana da bakacam kendime de bakacam ahahaha vallaaaaa
kedileri de hiç sevemedim gitti, bi arkadaşımın vardı aslında cok güzeldi, cinsini bilmiyorum baya pahalıya almıştı sanırım
evet bugun baktım onlara biraz internetten, hoşuma da gitti aslında biraz, cok hareketli sanırım onlar?
aynen cok çirkin ya onlarbeagle'lar hakkında biraz daha bilgi toplamam lazım sanırım, sanırım av köpeği onlar, bi keresinde bi inşaatta yaşayan bi köpek vardı, kuckken onu beslemiştim baya, av köpeği bildiğiniz balina olmuştu, artık koklamıyordu hiçbiryeri
hmm dikkate alıcam bunları tşk ederim çok, daha hassas oldukları için sanırım sık sık hastalanıyorlar? ev alttan ısıtmalı sorun cıkmaz inş ben yokken
hmm bi bakayım ona da, ondan haberim yok hiç
kesinlikle çok çirkin değil mi ya
en cok korktugum madde de koku, terirer'ler cok kkar mı mesela? hangi cinslerden uzak durmalı?
Fotograf alabilir miyiz acaba? çünkü listemin başına aldım maltese terrier'i.. vaktim yok aslında ama ayırıcam artık ona kendimi, kzılara daha az vakit harcıcaz mecbur
evet baktım tatlı imiş bu da.. özelliklerine bakaym bir.
bulunmuyor ama sipariş üzerine getirtiliyor 4 bin TL'cik![]()
aynen dediğiniz gibi cok gezen biriyim, fakat kaşınıyorum biraz, gerektiğinde bırakıcam artık birilerineanneme vs.. evde tek yaşıyorum, buradan anladıgım kadarıyla büyüklere saldırganlar cok
evet bunlar cok tatlı, tam istediğim özelliklerde sanırım bu arkadaş da
bu köpeğin hastası cok sanırım?
evet evde bakılacakkucuk bir ev, 1 artı 1 sanırım yetmez ona
cok güzel bir tavsiye fakat kuckken izmirde iken az kovalanmadım, bi komşumuzda 3-4 tane vardı, hepsi birlkte gezerdi, sürekli kovalarlardı, cok agresif sanırım bu köpekler, huyları değişmemiştir herhalde?
evet baktım kediye, çitaya benziyo
depresyona girmesine neden olmak istemem, bu durumda bana uygun değil midir bu cins? bazı günler 9'da gidip 6 da gelcem, sıkıntı yaratır mı cok, geriye kalan özellikler tam istediğim gibidir
yaş olarak sanırım, ama aynı kalıyor hep fiziken?
evet o traş eden adamı da gizliyorlar diye biliyorum, dünyada ondan başka yapabilen yok, neden bu kadar zor anlamadımuzun tüylü hali de çirkin zaten
jack russel'mişöğrendim artık
chow chow lar da çeşit çeşit sanırım, aslana benzeyen bi köpek görmüştüm bi arkadaşımın arkadaşında, o cok hoşuma gitmişti, ama diğerlerini cok begenemedim, başka birşeyle kırma sanrım benim begendiğim![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)