User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Yağlı cild problemi hk. yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı psikolojikdeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 aydan önce başlamaz 20 mg ile başlamıssındır diye düşünüyorum blistex med plus al
    30mg kullanıyorum şuan bende kullanma taraftarı değildim ama çevreye bakınca yaşıtlarların mecburen bir karşılaştırma içinde oluyorsun bir süre sonra sıkıntı yaratmaya başlıyor ilaç kullanan arkadaşlarım vardı şuan bebek gibi yüzleri var dudak çatlaklığı dısındada yan etkıler oluşmamış

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O yaşlarda fazla salgılanan testesteron yüzünden Elizabeth diye hayali bir karakterle fazla içli dışlı oluyor gençler.

Doğal olarak bu ilişkinin geride bıraktığı; sinir, stress, ihtiras, şevk, ihanet yüze vuruyor sivilce olarak.

İlişkileri gözden geçirmek lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı keskinsirke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Üniversiteye başladığım sene ben de sivilceler yüzünden zoretanin kullanmıştım.
    Tavsiyem dışardan çok farklı şeyler kullanma (ot, çöp, krem, jel, bitki vs. herkes bir şeyler önerir ve her cilt aynı değildir çünkü) karıştırma yani bir sürü şey. Sadece bol bol yıka, temiz tut. Sabun kullanılabilir ama geçirir diye bir şey yok.

Eğer rahatsız oluyorsan hastaneye bir cilt doktoruna görün o da zaten uygun görürse tahlil vs.den sonra ilaç verir.
    Bir de o ilaçlar müthiş kuruluk yapıyor. Dudaklar, burun, ciltte kurumalar oluyor baya.
    Bana ilaçla birlikte bepanten merhem de yazmıştı şaşırmıştım cilt zaten yağlı diye ama o kuruluğa arko, nivea kremler falan pek yaramıyor bile.

Bir de o ilaçları güneşli, sıcak mevsimde tavsiye etmiyor doktorlar. Yani en uygun dönem ekim-mayıs arası gibi kullanırsan aksatmadan faydasını görürsün.
    Ama tabi iş gittiğin doktorda biter, görüp onun yorumlaması lazım.
    bana verdikleri ilaç imex isotrexin valla başka ilaç vermiyorlar delirecem bu imex hiç bişeye yaramıyo vıcık vıcık yağlandırıyor tek yaptığı şey bu isotrexin de fena değil ama küük divilcelerde etkili büyüklere faydası yok maalesef... Ben bi sabunu deneyeceğim bakalım etkisi olursa ilaca bulaşmayım istiyorum ama faydası olmazsa seve değil öbür türlü mecburen başlarım doktor tavsiyesiyle tabi... Yorum için teşekkürler...
    Alıntı MeRtCaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gopro zaten opsiyon parcalari ile bi dogan parası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O yaşlarda fazla salgılanan testesteron yüzünden Elizabeth diye hayali bir karakterle fazla içli dışlı oluyor gençler.

Doğal olarak bu ilişkinin geride bıraktığı; sinir, stress, ihtiras, şevk, ihanet yüze vuruyor sivilce olarak.

Yapma bunu abiiii Elizabeth dönemi geçeli çok oldu

keskinsirke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JackJones Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana verdikleri ilaç imex isotrexin valla başka ilaç vermiyorlar delirecem bu imex hiç bişeye yaramıyo vıcık vıcık yağlandırıyor tek yaptığı şey bu isotrexin de fena değil ama küük divilcelerde etkili büyüklere faydası yok maalesef... Ben bi sabunu deneyeceğim bakalım etkisi olursa ilaca bulaşmayım istiyorum ama faydası olmazsa seve değil öbür türlü mecburen başlarım doktor tavsiyesiyle tabi... Yorum için teşekkürler...
    O dediğin imex'i ben de kullanmıştım fondöten gibi bir şey.
    Isotrexin de kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam, sivex diye bir şey de kullanmıştım.
    En sonunda ilacı ben de duyduktan sonra doktora gibi söyledim böyle böyle bir ilaç varmış diye, o da baktı etti, zoretanin yazmıştı.

Umarım bulursun sen de çözüm yolu. Çok takma ama kafana.
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lise zamanlarında millet baby face gezerken üç, beş sivilce olunca ilk damga belli zaten.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu sorun bendede var , özellikle çene bölgemde ve burnumda.bugüne kadar sivilce sorunum hiç olmadı ama bu yağlanma ciddi sıkıyor canımı.allahtan cips , kızartma , çekirdek vs. zararlı yiyecekler yeme alışkanlığım yok.zaten olaki maç izlerken falan biraz çekirdek yedim ertesi gün hemen hissediyorum yağlanmayı.asıl şu tuzlu fıstığıda bırakabilsem , ciddi derecede azalacak gibi.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu sorun bendede var , özellikle çene bölgemde ve burnumda.bugüne kadar sivilce sorunum hiç olmadı ama bu yağlanma ciddi sıkıyor canımı.allahtan cips , kızartma , çekirdek vs. zararlı yiyecekler yeme alışkanlığım yok.zaten olaki maç izlerken falan biraz çekirdek yedim ertesi gün hemen hissediyorum yağlanmayı.asıl şu tuzlu fıstığıda bırakabilsem , ciddi derecede azalacak gibi.
    yağ olup sivilce olmaması ilginç keşke benimde öyle olsa yüzüm sadece yağlansın razıyım ben hergün düenli temizlerim ama sivilceler can sıkıcı... Bu arada cips kızartma çekirdek vs. yememeniz çok iyi ben kızartma cip asitli içecek çok tüketiyorum maalesef tetikliyor tabi haliyle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gulsuyu ile yuzunu sil ...sabah aksam,saclarini ise novocrin plesanta sebum salgisini duzenler diye yazan sampuani al..sampuan watsons ve eczanede var 30 tl..2-3 ay gider..gulsuyu cildin yag salgilamasini bloke ediyor..taaki aksama kadar,sampuanda kafa derisindeki yaglanmayi bloke ediyor..sabundan,kukurtten uzak dur..yarim saat sonra cild eyvah kurudum der ve ve basar yagi...orjinal gulsuyunu kesinlikle kullan bana dua edicen..
    AFR si fakir e ceken adam.....

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

alyekrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kil maskesi ve bıttım sabunu kullanmak faydalı olabilir lise zamanımda kil maskesi bana ciddi fayda sağlamıştı
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock geyik böyle zıplayamaz, spec leri bilmek lazım..

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    roaccutane ben cok onermem yan etkileri cok ciddi universite hayatini derinden baltaliyabilir cunku kullanirken icki tuketmek fln yasak bildigim. bence guzel bir yuz temizleme sabunu ile hem sabah hem aksam yuzunu yika. ben clinique in sabununu kullanmistim. mumkun oldugunca yuzunu ellememeye calis(aynisi sac icinde gecerli sacinizi cok elliyosaniz ondan yaglaniyo olabilir) ve sakin ama sakin sivilcelerini sikma
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elin oğlu mars için tarih veriyor biz halen kesicide honda yürütüyoruz.
    RUH CZT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbulda mısın bilmiyorum ama İstanbuldaysan Teyzem sarıgazi bölge hastanesinde cilt doktoru. Belki bir yardımı dokunabilir. Muayene için yardımcı olabilirim.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim hala sırtımda var mesela karaciğer değerlerim pek iyi değil perhiz yapmam gerekli yapamıyorum o yüzden ilaca başlayamadım

sezar niye öyle dedin la ahuaua
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dnr1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gulsuyu ile yuzunu sil ...sabah aksam,saclarini ise novocrin plesanta sebum salgisini duzenler diye yazan sampuani al..sampuan watsons ve eczanede var 30 tl..2-3 ay gider..gulsuyu cildin yag salgilamasini bloke ediyor..taaki aksama kadar,sampuanda kafa derisindeki yaglanmayi bloke ediyor..sabundan,kukurtten uzak dur..yarim saat sonra cild eyvah kurudum der ve ve basar yagi...orjinal gulsuyunu kesinlikle kullan bana dua edicen..
    Deneyeceğim tavsiye için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alyekrm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kil maskesi ve bıttım sabunu kullanmak faydalı olabilir lise zamanımda kil maskesi bana ciddi fayda sağlamıştı
    Tavsiye için teşkkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    roaccutane ben cok onermem yan etkileri cok ciddi universite hayatini derinden baltaliyabilir cunku kullanirken icki tuketmek fln yasak bildigim. bence guzel bir yuz temizleme sabunu ile hem sabah hem aksam yuzunu yika. ben clinique in sabununu kullanmistim. mumkun oldugunca yuzunu ellememeye calis(aynisi sac icinde gecerli sacinizi cok elliyosaniz ondan yaglaniyo olabilir) ve sakin ama sakin sivilcelerini sikma
    yani yan etkileride fazla biraz son çare olarak görüyorum onu bide illaki alkol alınıyor ynai ortam olduğu zaman millet içerken senin böyle bakman olmaz Yüzüme sürekli elliyorum sivilceyle oynuyorum ister istemez bazen sıkıyorum zevkli oluyor ama iz kalıyor maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbulda mısın bilmiyorum ama İstanbuldaysan Teyzem sarıgazi bölge hastanesinde cilt doktoru. Belki bir yardımı dokunabilir. Muayene için yardımcı olabilirim.
    maalesef konyada okuyorum normalde ankaradayım :/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim hala sırtımda var mesela karaciğer değerlerim pek iyi değil perhiz yapmam gerekli yapamıyorum o yüzden ilaca başlayamadım

sezar niye öyle dedin la ahuaua
    Sanada geçmiş olsun abi düzelir inşallah

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim cildimde yagli defalarca dr gittim. Yagli cilt iyidir yaslaninca kirisik olmaz yuzunde dedi bol bol yikayacaksin dedi.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)