sende çok safmışsın ama
o zaman yaptıklarını kim görür ?
kim YİYORLAR AMA ÇALIŞIYORLAR der.
çalıştıklarını gösteriyorlar işte insanlara...
Akşam 18:30 da çöp toplama saati olan belediyelere sahibiz...
MANTIK ve BELEDİYECİLİK bunu gerektirir.
birlikte ye, çalış, göster.
bu 3 şey çok önemlidir belediyecilikte
O şeridi kullanabilmek için siyah Jetta, Passat, A6, A8, Fluence, Accent, 5 kasa Bmw veya Connect'ten birine sahip olmam lazım ki iş bununlada bitmiyor, aracın muhtelif yerlerinde envayi çeşit çakar olması lazım.
Ayrıca, köprüde kaza olmuş, yazık bak durduk yere günahlarını aldım. O kaza olmasa, millet uça uça köprüden geçebilecekti. !!! / http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27189375.asp
Çamlıca'da tamda milletin evine döneceği saatte zaten dar olan sokaklarda önümüzde çöp kamyonu aheste aheste gidip çöp topluyordu. Bununlada kalmayıp, sabah işe giderken veya akşam eve dönerken sözde temizlik yapan araçlarlada karşılaşabiliyoruz; gerçi o araçlar her ne hikmetse önce ortalığı toz bulutuna bürüyor ya o da ayrı konu; temizlik anlayışları da bambaşka yani. Tabi birde 300'lük boru ile avuç içi kadar çimi sulamak için tüm mahallede tsunami yaratan ve bunu yine ve her ne hikmetse tamda sabah işe giderken veya akşam eve dönerken yapan sulama ekipleri var.
Sabır mı sınıyorlar ne yapıyorlar anlamak mümkün değil. Ama şunu biliyorum, gece çalışması yapamıyorlar, bünyede alerji yapıyor.
küçükyalı pendik arasında eskiden trafik yoktu bu projelerden sonra avrupa yakası e5 e dönüyoruz git gide dahda yoğun oluyor
motorsiklet alın.. üç arkadaşıma bu sene aldırdım adamlar niye daha önce almamışız dediler.. hayattan yaşam saatlerinden kazandılar.. alın bir pcx ne trafik derdi çekersiniz ne yakıt derdiniz kalır.. ne park sorununuz kalır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Hepiniz düşüncelerinizde haklısınız ama keşke şu forumdan bir kaç yüz kişi motor alıp kullanmaya başlasa özellikle İstanbul içinde yaşayanlar, o noktadan sonra araçların sayısı artan motorlara daha dikkatli davranmaları gerektiğini, hatta davranmak zorunda kalacaklarının farkına varabilseniz.. İstanbul da hergün yaşamak için mücadele veriyoruz ki bunu engellemek pek kolay değil ama motora da ölüm makinesi gözüyle bakılmasaydı çok şey değişebilirdi..
büyük motor kullanamasamda bu trafikte scooter candırçok keyifliymiş bu zamana kadar bu kadar trafik cekmenin anlamı yok ama kış geldi mecbur bincez arabaya yine
![]()
ben motordan nefret eden arkadaşıma aldırdım vespa. en kötüsü beğenmessen yazlığa yollarsın yada satarsın dedim..
ondaki bahanelerde fiksdi aynı burda arkadaşların yazdığı şeyler yolda kasap çok bir bana çarpar yollar bozuk falan filan.. şimdi silverwing bakınıyor![]()
iş bir kere almaya bakıyor alındımı bir kere bütün kafalardaki o ön yargılar kırılıyor..
aşşa yukarı 1 hafta önce 2014 pcx 150 motorum elime geçtihenüz plaka işleyile uğraşamadım ancak havalar müsade ettiği sürece bu trafik çilesinden kurtuldum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)