User Tag List

Sayfa 12/77 İlkİlk ... 210111213142262 ... SonSon
1447 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Istanbul trafik "şu rezilliğe bak"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İstanbul'un kabul günü falan mı? 2.köprü yolunun trafiği Kozyatağı Carrefour önünden başlıyor. Hatta yolda ilerleyebilen yok. İstanbul nüfusu azaldığı zaman niye yol çalışması yapılmaz; niye yol çalışması tam da okulların açılacağı zamana denk gelir ve neden iki yönlü olarak şeritlerde çalışma yapılır.
    Keza, bariyerlerin değiştirilmesi sabah işe gidiş saatinde mi yapılması lazımdır; karayolları çalışanları gece çalışamıyor mu, gece çalışması bünyelerine alerji mi yapıyor.

Ümraniye'den Kavacık'a varmanın bedeli 56dk diye panoya yazılmış; hangi 56dk rahat 90dk'dır. Kozyatağından çıkan adamda herhalde 3 saat sonra Kavacık'a varır.

İstanbul'un nüfusuna nufüs katacaklarmış, katsınlar anasını satıyım, böyle havada trafik bu halde, yağmur, kar yağdığında gerisini siz düşünün, hepimiz otomobilde, serviste, otobüste...vs'de otururuz.
    500T şeridini kullan .
    Okumadan imzalamam.....

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün İstanbul'un kabul günü falan mı? 2.köprü yolunun trafiği Kozyatağı Carrefour önünden başlıyor. Hatta yolda ilerleyebilen yok. İstanbul nüfusu azaldığı zaman niye yol çalışması yapılmaz; niye yol çalışması tam da okulların açılacağı zamana denk gelir ve neden iki yönlü olarak şeritlerde çalışma yapılır.
    Keza, bariyerlerin değiştirilmesi sabah işe gidiş saatinde mi yapılması lazımdır; karayolları çalışanları gece çalışamıyor mu, gece çalışması bünyelerine alerji mi yapıyor.

Ümraniye'den Kavacık'a varmanın bedeli 56dk diye panoya yazılmış; hangi 56dk rahat 90dk'dır. Kozyatağından çıkan adamda herhalde 3 saat sonra Kavacık'a varır.

İstanbul'un nüfusuna nufüs katacaklarmış, katsınlar anasını satıyım, böyle havada trafik bu halde, yağmur, kar yağdığında gerisini siz düşünün, hepimiz otomobilde, serviste, otobüste...vs'de otururuz.
    sende çok safmışsın ama

o zaman yaptıklarını kim görür ?

kim YİYORLAR AMA ÇALIŞIYORLAR der.

çalıştıklarını gösteriyorlar işte insanlara...

Akşam 18:30 da çöp toplama saati olan belediyelere sahibiz...

MANTIK ve BELEDİYECİLİK bunu gerektirir.

birlikte ye, çalış, göster.
    bu 3 şey çok önemlidir belediyecilikte

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    500T şeridini kullan .
    O şeridi kullanabilmek için siyah Jetta, Passat, A6, A8, Fluence, Accent, 5 kasa Bmw veya Connect'ten birine sahip olmam lazım ki iş bununlada bitmiyor, aracın muhtelif yerlerinde envayi çeşit çakar olması lazım.

Ayrıca, köprüde kaza olmuş, yazık bak durduk yere günahlarını aldım. O kaza olmasa, millet uça uça köprüden geçebilecekti. !!! / http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27189375.asp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sende çok safmışsın ama

o zaman yaptıklarını kim görür ?

kim YİYORLAR AMA ÇALIŞIYORLAR der.

çalıştıklarını gösteriyorlar işte insanlara...

Akşam 18:30 da çöp toplama saati olan belediyelere sahibiz...

MANTIK ve BELEDİYECİLİK bunu gerektirir.

birlikte ye, çalış, göster.
    bu 3 şey çok önemlidir belediyecilikte
    Çamlıca'da tamda milletin evine döneceği saatte zaten dar olan sokaklarda önümüzde çöp kamyonu aheste aheste gidip çöp topluyordu. Bununlada kalmayıp, sabah işe giderken veya akşam eve dönerken sözde temizlik yapan araçlarlada karşılaşabiliyoruz; gerçi o araçlar her ne hikmetse önce ortalığı toz bulutuna bürüyor ya o da ayrı konu; temizlik anlayışları da bambaşka yani. Tabi birde 300'lük boru ile avuç içi kadar çimi sulamak için tüm mahallede tsunami yaratan ve bunu yine ve her ne hikmetse tamda sabah işe giderken veya akşam eve dönerken yapan sulama ekipleri var.

Sabır mı sınıyorlar ne yapıyorlar anlamak mümkün değil. Ama şunu biliyorum, gece çalışması yapamıyorlar, bünyede alerji yapıyor.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    küçükyalı pendik arasında eskiden trafik yoktu bu projelerden sonra avrupa yakası e5 e dönüyoruz git gide dahda yoğun oluyor

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motorsiklet alın.. üç arkadaşıma bu sene aldırdım adamlar niye daha önce almamışız dediler.. hayattan yaşam saatlerinden kazandılar.. alın bir pcx ne trafik derdi çekersiniz ne yakıt derdiniz kalır.. ne park sorununuz kalır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorsiklet alın.. üç arkadaşıma bu sene aldırdım adamlar niye daha önce almamışız dediler.. hayattan yaşam saatlerinden kazandılar.. alın bir pcx ne trafik derdi çekersiniz ne yakıt derdiniz kalır.. ne park sorununuz kalır..
    Trafikteki canavarlardan biri gelir arkadan bi gömer yaşam diye bi derdimizde kalmaz ))))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafikteki canavarlardan biri gelir arkadan bi gömer yaşam diye bi derdimizde kalmaz ))))))
    burası türkiye olurmu olur risksiz iş yok.. asansöre binersin düşer. yolda yürürsün saksı düşer.. evine çay içerken araba girer.. yani o korkuyla yaşanmaz bende o korkuyla yaşasam yıllardır motor almazdım sürmezdim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaza olmasaydı millet frene basmadan geçebilecekti değil mi!!! Yahu kaza olmasa zaten köprü üstüne iki yönlü çalışma var, yani aynı şey olacaktı ki zaten kaç haftadır ne zaman yandex'i açsam Kozyatağı-Kavacık arası resmen atardamar gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Motorsiklet işi bu ülkede yaş, otomobilin içinde bile güvende değiliz. Hafriyat kamyonu şoförleri motorsikletlilere sivrisinek muamelesi de yapabilir hatta yapıyordur da. Ayrıca, çocuk koltuğunu motorsiklette nereme takayım

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir süre sonra nereden ne çıkacağını az çok tahmin edebiliyorsunuz. Biraz trafiği okumayı öğrendiğiniz zaman sizden iyisi yok

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamın ömrünü yer
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru söze ne denir ki..

Bende motor almak çok istiyorum ama her gün işe giderken o şerefsiz harfiyatçıların , beton kamyoncularının sürüşünü gördükçe , ki benim araba biraz ufak diye onu bile sürekli sıkıştırmaya yelteniyor şerefsizler. Direk vazgeçiyorum.

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepiniz düşüncelerinizde haklısınız ama keşke şu forumdan bir kaç yüz kişi motor alıp kullanmaya başlasa özellikle İstanbul içinde yaşayanlar, o noktadan sonra araçların sayısı artan motorlara daha dikkatli davranmaları gerektiğini, hatta davranmak zorunda kalacaklarının farkına varabilseniz.. İstanbul da hergün yaşamak için mücadele veriyoruz ki bunu engellemek pek kolay değil ama motora da ölüm makinesi gözüyle bakılmasaydı çok şey değişebilirdi..

Sercan AKCAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük motor kullanamasamda bu trafikte scooter candır çok keyifliymiş bu zamana kadar bu kadar trafik cekmenin anlamı yok ama kış geldi mecbur bincez arabaya yine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben motordan nefret eden arkadaşıma aldırdım vespa. en kötüsü beğenmessen yazlığa yollarsın yada satarsın dedim..

ondaki bahanelerde fiksdi aynı burda arkadaşların yazdığı şeyler yolda kasap çok bir bana çarpar yollar bozuk falan filan.. şimdi silverwing bakınıyor
    iş bir kere almaya bakıyor alındımı bir kere bütün kafalardaki o ön yargılar kırılıyor..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aşşa yukarı 1 hafta önce 2014 pcx 150 motorum elime geçti henüz plaka işleyile uğraşamadım ancak havalar müsade ettiği sürece bu trafik çilesinden kurtuldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben motordan nefret eden arkadaşıma aldırdım vespa. en kötüsü beğenmessen yazlığa yollarsın yada satarsın dedim..

ondaki bahanelerde fiksdi aynı burda arkadaşların yazdığı şeyler yolda kasap çok bir bana çarpar yollar bozuk falan filan.. şimdi silverwing bakınıyor
    iş bir kere almaya bakıyor alındımı bir kere bütün kafalardaki o ön yargılar kırılıyor..
    Valla benim en büyük bahanem oğlumun araç koltuğunu motorsiklete nasıl takacağım
    Oğlanı sabah babaanne veya anneanneye bırak, akşam al ile bana motorsiklet uzun süre gelmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)