User Tag List

Sayfa 19/30 İlkİlk ... 9171819202129 ... SonSon
557 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Dolandiricilik

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgün haklı.ayrıca söyle bir durum var malı düşük fatura ettiren sizsiniz.şikayet olduğu taktirde gümrük vergisi ödemeden/düşük gümrük ödeyerek malı sokmak istediğiniz için malınıza gümrük el koyar. aranızdaki para ticareti onları ilgilendirmez.Yasal olarak elbette dava açma hakkına sahipsiniz ancak dava sonuçlanmadan "dolandırıcı,hırsız,katil v.s" şeklinde kişileri toplum içinde rencide edici şekilde küçük düşürdüğünüz için karşı tarafa dava hakkı açma yolu açıyorsunuz.Konuştuğunuz avukat hakim herkimse hep kazanıcaz der. ben bugüne kadar kaybedecez diyen bir avukat görmedim. 15 trilyonluk arazi işim var avukat 4 senedir hep kazanacak bence konu başlığını değiştirip daha uygun bir şekilde meseleyi halledin derim.
    komançero garage

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özgün haklı.ayrıca söyle bir durum var malı düşük fatura ettiren sizsiniz.şikayet olduğu taktirde gümrük vergisi ödemeden/düşük gümrük ödeyerek malı sokmak istediğiniz için malınıza gümrük el koyar. aranızdaki para ticareti onları ilgilendirmez.Yasal olarak elbette dava açma hakkına sahipsiniz ancak dava sonuçlanmadan "dolandırıcı,hırsız,katil v.s" şeklinde kişileri toplum içinde rencide edici şekilde küçük düşürdüğünüz için karşı tarafa dava hakkı açma yolu açıyorsunuz.Konuştuğunuz avukat hakim herkimse hep kazanıcaz der. ben bugüne kadar kaybedecez diyen bir avukat görmedim. 15 trilyonluk arazi işim var avukat 4 senedir hep kazanacak bence konu başlığını değiştirip daha uygun bir şekilde meseleyi halledin derim.
    ben en basinda bu islerden anlamam dedigimi kaz kez belittim jendisi bana birak dedi ben burda herkese ayri ayri aciklama yapmak zorunda deilim daha nasil bir sekilde acik net ve ispatli aciklama yapayim soylermisin istersen bu konuyla olan gorusmeleride paylasayim isin icinde YALAN da var ayni olayi size yapsa siz ne dusunurdunuz merak ediyorum ayrica avukat bana gerekli aciklamayi yapti ben rahatim
    Ne yapayim susayimmi mert can beyfendi zaten engellemis herseyi ayarlamis ustune sumu iciyim
    Olurum yine bu isin pesini birakmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buyrun insallah bundan sonra dahada kafanizda soru isareti olusmaz

Ben burdan herseyi paylasicam gerek icra gerek mahkeme gerek savcilik gorucez hep birlikte kimin dogru kimin yalan oldugunu ben saklanmiyorum en basindan ne dediysem sonu kadar arkasindayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefondan resim yuklwdigim icin eksik karisik olabilir kusura bakmayin
    Siz mert cani hakli diyosunuz peki madem hakli burda herkesin onunde ahkam kesip neden sozunun arkasinda durmuyo inu neden elestirmiyosunuz anlayamadim

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Meraktan ve bilmediğimden soruyorum;
    Türkiye'de olmayan birine nasıl dava açılacak, İcra yapılacak?

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen burada kayıtlı bir adresi varsa öyle olacak işlemler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parayi kiz kardesinin hesabina yolladim istanbulda yasiyo kardesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten avukatin yollamis oldugu IHTARNAMEDE ismi geciyo bakin

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlayamadığım için soruyorum, ikiniz de tüzel kişilik değilseniz; özellikle ürünleri tedarik eden kişi değilse ve bu düşük gösterme davasından dolayı mahkemeye intikal ederse ve sizden mahkemenin isteyeceği belgeler ortada bir mal olduğundan faturalardır. gerekli gümrük vs.vs. işlemlerinden dolayı ikinizde şaşıracağınız cezalar alabilirsiniz. yani ben gözümü kararttım diyerekten içeri girmeyi göze alıyorsanız bilemiyorum.
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anlayamadığım için soruyorum, ikiniz de tüzel kişilik değilseniz; özellikle ürünleri tedarik eden kişi değilse ve bu düşük gösterme davasından dolayı mahkemeye intikal ederse ve sizden mahkemenin isteyeceği belgeler ortada bir mal olduğundan faturalardır. gerekli gümrük vs.vs. işlemlerinden dolayı ikinizde şaşıracağınız cezalar alabilirsiniz. yani ben gözümü kararttım diyerekten içeri girmeyi göze alıyorsanız bilemiyorum.
    Bu konuyu ozellikle arastirdim benimle alakali negatif bir olay yok olsa bile bu yolda sonuna kadar mucadelemi yapacagim ama mert can bayazitoglu bu durumun ciddiyetinden daha haberi yok nerelere gidicek bu olay gorecegiz

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam ılk basta ıyılık yapayım derken bı aksılıkler olmus boka karısmıs hersey ben sızın kesınlıkle haklı oldugunuzu dusunuyorum aradan gecen zaman az bı zaman degıl .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam ılk basta ıyılık yapayım derken bı aksılıkler olmus boka karısmıs hersey ben sızın kesınlıkle haklı oldugunuzu dusunuyorum aradan gecen zaman az bı zaman degıl .
    Gercekten o kadar iyilik yaptiki ben burda herkese ayri ayri hic dusunmeden cevap veriyorum merak etmeyin zaman asimini da arastirdim ben bu isi o kadar cidddiye aldimki o yuzden burda gereken herseyi sizinle paylasacigimi soyluyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sunuda belieteyim adam iylik yapmis diyosunuz ya sizin baktiginiz gorenediginiz aci su bakarsaniz abi takilmamis dagitima cikmis diyor yani bu adamin yaptigi iyilik yok hep seneryo hepsi yalan oyalamis durmus oyleydi boyleydi 2 tane jAnt takilmicak eve gelcek geri doncek haversiz bir sekilde mantiginiz aliyomu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sunu belirtmek istiyorum madem adam hakli neden bu konuyu atliyosunuz burda yazdi herkes gordu 2 gun icinde paranin tamamini yatiririm dedi beden o konuya yorum yapmiyosunuz hepimizin basina boyle seyler gelebilir bide burdan dusunun zaten vermicekse vermicek ben ustume duseni yapiyorum sizlerle paylasiyorum hatami yapiyorum

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gumrukteki jantlar ne olucak eğer o jantlar geri gonderilemeyecekse para iade etmesi saçmalık olur

adamın gonderdiği 2 jantın geri gonderilmesi gerek eğer ticaret yapmaya çalışıyorsanız

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdaki olay resmiyete intikal ederse arkat sende ciddi ceza alirsin benden soylemesi. Adama dusuk faturali mal yollamasini soyluyorsun bi nevi azmettiriyosun bilgin olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdaki olay resmiyete intikal ederse arkat sende ciddi ceza alirsin benden soylemesi. Adama dusuk faturali mal yollamasini soyluyorsun bi nevi azmettiriyosun bilgin olsun...
    Selcuk zaten ilk adim resmiyete dustu ihtarnamede alici 4.650 tl yaziyo ben mert cana ne yazicaksin janta dedim sen bana birak abi dedi is o duruma geldimi zaten benim elimdeki yatirdigim para belli soylede bir durum soz konusu egerki 4 adet jant gelip takilsaydi yine sorun yoktu o makbuzla % 20 yani 4.650 tl nin yuzde yirmisini vermeye raziydim ben ama malesef sadece 2 jant olunca yapacak kanitlocak birsey olmadi bunun sorumlusuda ben olmuyorum

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk zaten ilk adim resmiyete dustu ihtarnamede alici 4.650 tl yaziyo ben mert cana ne yazicaksin janta dedim sen bana birak abi dedi is o duruma geldimi zaten benim elimdeki yatirdigim para belli soylede bir durum soz konusu egerki 4 adet jant gelip takilsaydi yine sorun yoktu o makbuzla % 20 yani 4.650 tl nin yuzde yirmisini vermeye raziydim ben ama malesef sadece 2 jant olunca yapacak kanitlocak birsey olmadi bunun sorumlusuda ben olmuyorum
    hocam bu konulara ne kadar hakimsiniz gerçekten emin olamıyorum, 'benim bilgim yok' 'ben bu işlerden anlamadığımı söyledim' vs diyerek gerçekten kendinize ait sorumluluktan yırtabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? ben başından beri diyorum ki, biri ticaret yapmaya çalışmış, mal satarım demiş, siz alıcı olarak paranın tamamını ödemişsiniz, satıcı 'bu iş ticari değildi' diyerek teslim edememesini açıklamaya çalışıyor siz ise 'ben bu işlerden anlamam, jant bana teslim olamadı' diyorsunuz... hukuk çok can yakıyor, başınıza geldiğinde ne dediğimi anlarsınız... şu oayda 'mağdur' durumda olmanız, sorumluluğun sizde olmadığı anlamına gelmez, hukuk size o parayı geri verdirir sonra bir bakmışsınız bilmem ne kadar ceza, bir daha yurt dışı ile ticaret yapamama, belgede usülsüzlük gibi şeyler önünüze çıkmış... burada hakim de savcı da biz değiliz, iyi güzel paylaşıyorsun, haklı olman bu işteki sorumluluktan seni kurtarmaz bilesin...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bu konulara ne kadar hakimsiniz gerçekten emin olamıyorum, 'benim bilgim yok' 'ben bu işlerden anlamadığımı söyledim' vs diyerek gerçekten kendinize ait sorumluluktan yırtabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? ben başından beri diyorum ki, biri ticaret yapmaya çalışmış, mal satarım demiş, siz alıcı olarak paranın tamamını ödemişsiniz, satıcı 'bu iş ticari değildi' diyerek teslim edememesini açıklamaya çalışıyor siz ise 'ben bu işlerden anlamam, jant bana teslim olamadı' diyorsunuz... hukuk çok can yakıyor, başınıza geldiğinde ne dediğimi anlarsınız... şu oayda 'mağdur' durumda olmanız, sorumluluğun sizde olmadığı anlamına gelmez, hukuk size o parayı geri verdirir sonra bir bakmışsınız bilmem ne kadar ceza, bir daha yurt dışı ile ticaret yapamama, belgede usülsüzlük gibi şeyler önünüze çıkmış... burada hakim de savcı da biz değiliz, iyi güzel paylaşıyorsun, haklı olman bu işteki sorumluluktan seni kurtarmaz bilesin...
    Sen bukadar emin olabiliyosun sonuclari ben burdan neyse paylasirim yani sen kork geri cekil hakkinida yedir diosun heralde yok arkadasim ben hakkimi beyse sonucu aramaya raziyim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)