User Tag List

Sayfa 9/30 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
557 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Dolandiricilik

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konuda en basindan beri aciklama yapiyorum her sekilde ispatli konustuk ettik sonucta magdur olan benim hem para acisindan hem zaman acisindan burda konusuyoruz helallesme safasina geliyoruz bu isin adini koyalim diyoruz koyamiyoruz herkesin vakti degerli isimiz gucumuz bir ailemiz var sonuc nedir mert can basami donelim bitirelimmi yaz burda sonuclansin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son mesajımı bile okumuyorsun. daha ne diyim abi sana.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    son mesajımı bile okumuyorsun. daha ne diyim abi sana.
    Ben senin butun msj larini okuyorum mert can sorun sadece sen beni anlamiyorsun sen burda yaz madem kesin birsey ona gore hareket edeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam ozaman o son mesajımdan alıntı yap tekrar yaz. en azından tekrar okumuş olursun. Ne dediğimide görürsün. Burdan herkesde görür.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum araştırıcam gümrüğe gitmen gerekiyor mu diye. Rahat ol dedim o konuşmayı lütfen koy. En fazla 200 dolar vergi ödersin dedim. Neyse abi benim sende hakkım varsa helal olsun. Bunun dışında paranıda alınca sende eğer varsa edersin.

Ben sadece tam olarak ne olduğunu yazıyorum.
    ALLAH razi olsun hakkini helal etmissin ben seninle hesabimiz kapansin helallesicem simdi bana gun ver lutfen ciddi bir sekilde nereye gitmem gerekicek ne yapmam gerekicek nereye odeme yapcaksin soyle bende makbuz la birlikte burda paylasayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi ilk kısmını yollayacağım belli bir limitten fazla tek seferde yurtdışına para yollayamazsın önümüzdeki hafta içinde paranın tamamını alırsın. Ben zaten burdanda parayı yolladığımda kesinlikle yollayacağım makbuzu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazartesi ilk kısmını yollayacağım belli bir limitten fazla tek seferde yurtdışına para yollayamazsın önümüzdeki hafta içinde paranın tamamını alırsın. Ben zaten burdanda parayı yolladığımda kesinlikle yollayacağım makbuzu.
    Peki tamam western denmi yollucaksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ama burdan diyorum bana bütün hakaret edenler hakkında yarın Cumhuriyet başsavcılığınada dilekçelerimi yolluyorum.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gecmis olsun sonu insallah mutlu biter
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ama burdan diyorum bana bütün hakaret edenler hakkında yarın Cumhuriyet başsavcılığınada dilekçelerimi yolluyorum.
    Tamam sifreyi unutmazsan iyi olur bankacinin bana supheli gozlerle bakmadi hosuma goitmiyor mert can

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şifre yok. Opsiyonel olan bir olay. Yolladığım faturadada yazıyor şifre olmadığı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şifre yok. Opsiyonel olan bir olay. Yolladığım faturadada yazıyor şifre olmadığı.
    4 kere gittim bankaya sifre olmadan olmaz goremiyoz diyor bankacilar

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın ha parayı çekmeden, para hesaba geri yatmadan western union makbuzu falan paylaşmayın buradan canınız yanar meblağlar çok yüksek.
    buyrun çok basit bir western union üzerinden sahtecilik olayı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57362214/tm.htm
    konuyu okuyanlar anlayacaktır, western union makbuzu olması o paranın o kişiye gittiğini göstermez. o yüzden dikkatli olun para işlemleriniz tamamlanmadan makbuz paylaşmayın!
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Ogulcan.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepiniz bilmeden etmeden adama saldırmıssınız bi sorun olmuş bi yanlışlık olmuş tamam ama adamda üstüne düşeni yapmış iki tarafında kolayca uzlasacagı bir konu aslında buralara gelmiş Mertcan kardeşim yargısız infaz yapıp sen yazmadan burda sana sayan söven herkes hakkında hakkını ara sonuna kadar yanlarına bırakma bu nedir ya bilmeden etmeden söv say oh ne güzel
    Alfa Romeo 159 Booster

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu baştan sona okudum kimseyide tanımam ama mertcana çok gereksiz yüklenilmiş adam iyi niyetle diğer arkadaşın işini görmeye çalışmış orda biraz iletişimsizlikten biraz iş bilmemezlikten ( Janta kesilen fatura mevzusu ) birazda şansızlıktan olay buralara gelmiş. O jantı almasa başka yada daha ucuz bir ürün alıp yollasa dolandırıcılık denirde adamın cebine giren birşey yok ki dolandırıcılık olsun. Arkat abide gerek meblağın büyüklüğü ve işin bu kadar uzamasına sinir olmuş herhalde ama çözülür mutlaka sonuçta iki tarafta kötü niyetli insanlar değil.
    Mertcan sende keşke parayı burdan bir yakınına yollayıp o eft yapsaydı daha kolay olurdu sanki.
    Everyday I ** çapuling...

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam hatir gonul işi janti almis yollamis , siz adama dolandirici diyosunuz.

diger adam işi ticarete dokmus, daha almadigi janti satmis baskasina ona agzini acan yok.

kim nasil degerlendiri bilemiyorum. benim bu okuduklarimdan anladigim ; arkatcaglar para kazanmak icin mertcani kullanmis, mallar gumruge takilincada baktı zarar ediyor yan cizmeye baslamis. en fazla 200 dolar vergi oder alir janti. sirf cebinden para cikmasin diye mertcani zarara ugratmayi goze almis.

bu jantlari gercekten arabasina takmak isteyen adam, hemde bu kadar muhabbeti olan bir kisiye bunlari yapmaz. verir 200 dolar vergisini Sağlik olsun biraz pahaliya aldik der.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende ilk başta konuyu farklı anladım ama diger arkadaş anlatınca durumu senin dediklerine +1 diorum

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam hatir gonul işi janti almis yollamis , siz adama dolandirici diyosunuz.

diger adam işi ticarete dokmus, daha almadigi janti satmis baskasina ona agzini acan yok.

kim nasil degerlendiri bilemiyorum. benim bu okuduklarimdan anladigim ; arkatcaglar para kazanmak icin mertcani kullanmis, mallar gumruge takilincada baktı zarar ediyor yan cizmeye baslamis. en fazla 200 dolar vergi oder alir janti. sirf cebinden para cikmasin diye mertcani zarara ugratmayi goze almis.

bu jantlari gercekten arabasina takmak isteyen adam, hemde bu kadar muhabbeti olan bir kisiye bunlari yapmaz. verir 200 dolar vergisini Sağlik olsun biraz pahaliya aldik der.
    Baştan sona okudum, benimde dikkatimi çekti.

Bir de şu karşı tarafı dinlemeden söven bordo klavyelilere ayar çekilse iyi olacak.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baştan sona okudum, tamamen objektif yaklaşıyorum, ilk bir iki sayfada Mertcan bey için değer mi para uğruna diye düşünmedim desem yalan olur fakat, kendisi konuya müdahil olup ta açıklama yapınca gerek naif konuşmasından gerekse açıklamalarından burada ki asıl meselenin iletişim kopukluğundan kaynaklanması gibi görüyorum, Arkat bey görünüşte mağdur olduğu için biraz daha agresif ve sabırsız yaklaşıyor konuya, umarım mesele daha da derinleşmeden hayırlısı ile çözülür.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)