User Tag List

Sayfa 20/30 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
557 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Dolandiricilik

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok öyle bişey konu başlığındaki dolandırıcı ibaresini silecem. Adam dolandırıcı olmadığını kanıtlarsa konuyu açan şahısa kanıtlanmış bir dolandırıcılık olmadığı için ve bir mahkeme kararı olmadığı için ceza vercem.

Bu işler böyle. Dilediğinizi yazabilirsiniz ama kanıtladığınız müddetçe. Arada olan anlaşmazlık için kimse kimseye dolandırıcı diyemez.

Konuyu ilk günden itibaren takipteyim şu makbuzlar gelsin çözecem durumu.
    Bunu diyen adam, bunlarida dedi;

Ulaş yada ulaşma mahkemeye verip, mahkeme sonucu arkat haklıır karşı taraf dolandırıcıdır demediği müddetçe hiç bir yerde bu adam hakkında ne yazık ki dolandırıcı kelimesini kullanamazsın.

Hukuk devletiyiz bizde ona inanıyoruz.
    Sonra bunlari dedi;

Reis bi sakin ol 2 hafta dedi çocuk 14 gün demek bu. 2 haftada tamamlamazsa parayı o zaman konuşalım. 1000$ dedi evet belki yarın 200 daha atacak bu aftayı 1000 olarak kapatacak.

Biraz sabır. Gerçekten dolandırcak adam o 200 üde göndermez diye düşünüyorum.
    ERTESI GUN, bunlari yazdi;

Bence bekleme. Herkes sözünü tutacak. Söz vermek *** vermeye benzemez. Arkat şuanda benim gözümde %99.9 haklıdır. Ötesi yok yani artık benim gözümde.

Adam olan ağzından çıkan lafı yapar. Konudan DOLANDIRICI kelimesini sildiğim için özür dilerim yine ekliyorum. Gelir sorununu hallederse kaldırırım.
    Mahkeme karari olmadan kimseye DENGESIZ denmiyor, bir insana DENGESIZ demek icin mahkeme karari sart, derseniz Caesar ceza verir size...

Sen bilirkisimisin, sen uzmanmisin, sen kimsin LAN !

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen bukadar emin olabiliyosun sonuclari ben burdan neyse paylasirim yani sen kork geri cekil hakkinida yedir diosun heralde yok arkadasim ben hakkimi beyse sonucu aramaya raziyim
    kim kimden neden korksun ne alakası var? sen paranı vermişsin malını istiyorsun ama ne yazık ki mahkemede olay, kız kardeşine gönderdiğin parayı geri isteme üzerine olacak, işin içine jant girdiğinde ise dallanıp budaklanacak, buna hazırlıklı ol diyorum, avukatlar ütopyada gezer, senin paranı alırız, onda bırakmayız, mahkeme farklı sonuçlanınca da 'eh ama senin de bilmen lazımdı usulsüz iş yapmışsınız onu temizleyemeyiz zaten' derler...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drahte çok tehlikeli adamsın
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim kimden neden korksun ne alakası var? sen paranı vermişsin malını istiyorsun ama ne yazık ki mahkemede olay, kız kardeşine gönderdiğin parayı geri isteme üzerine olacak, işin içine jant girdiğinde ise dallanıp budaklanacak, buna hazırlıklı ol diyorum, avukatlar ütopyada gezer, senin paranı alırız, onda bırakmayız, mahkeme farklı sonuçlanınca da 'eh ama senin de bilmen lazımdı usulsüz iş yapmışsınız onu temizleyemeyiz zaten' derler...
    üstad şu avatarı değiştir tanıyamıyorum seni
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Of Murat ya koptum video zaten nokta olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiye’de serviste satilan, Sanayi’de en az 10 dukkanin getirebilecegi bir janti biri neden forumda buldugu cocuktan alir ?

Cunki bu jant hicbiryerde 4.650’ye gelmez…

Alici ile satici, jantlari 2’li paketler halinde kargolandiginda gumruge takilmayacagini dusunerek ise girismisler, jantlarin ikisi takilinca, 1.000TL civari masraf cikinca alici yan cizmis…

Jantlar su anda 100 degil 1 dolarlik fatura ile gumrukte beklesin, jantlarin degerinin ustunden vergisini oder jantini alirsin, bu jantlari almaya engel degil….

Burada alici, insanin namusunun sinirlarini zorlayacak sekilde davranmakta, kendi 4.650TL’sinin 50TL’si gitmesin diye karsi tarafa jant iade ediyor, edilen jang Mugen GP, distributor satamiyor bu janti, servis siparisle getiriyor, bu cocuk nasil satsin bunu ? Neden satsin ?

Bu islerde iade olmaz, alirsin mali, takilmayacagini dusunursun, bazen takilir, takilisa vergisini odersin.

Bu isin hukugu boyledir, yillardir insanlar ABD’den parca getiriyor, ben gumrugu ustlenen satici gormedim, ustelenende jantlara 4.650TL demez, mal senin ise satici elinden “geleni” yapar, gerisi senin mesuliyetinde….

Olayin ozeti su;

Ben 2 jant icin 1.000 TL masraf edeceksem, ben niye ABD'den getireyim, Mutluhandan alirdim...
    -----------------------------------

Avukatinla tekrar gorus, boyle giderse kan aldiracaksin yakinda...

Gumruk isleri takilir/takilmaz size oyun geliyor ama 'yalan beyan' diye oturan kalkamiyor....

Sen istedigin kadar benim faturadan haberim yok de, bak burada ne demissin ? SUPER, iste bu kadar SUPER bu isler...

33'luk kardesim, evine 1000 dolarlik jant takilmadan gelmis, nasil olur boyle birsey ? Beyan senin sorumlulugunda...

Isterse FeDeX evine 1 konteynır mal doksun, beyanini sen yapacaksin, takilmamasina sevindigin gibi severler adami...

Dava acma ihtimalin dahi yok, sadece korkutuyorsun karsindakini

Ne icin ?

4.650TL icin...

Zamaninda jant alirken, kral, aslan olan kardesini, bugun atese atiyorsun..

Bende yanarim ama Mert daha cok yanar, o yuzden parami versin..
    Birde forumda bu adam hakli diyenler var...

Bu adam seref yoksunu benim gozumde, iki kisi bir *** yemisler, kendisi iki jantin vergisini odememek icin adami hapisle tehtid ediyor...

Olaya bak ya....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senelerdir mertcanla is yapiyorum bugune kadar 1k kalmamistir aramizda biz dostumuz dedimiz adamida ne sosyel medyda rezil ederiz nede hukuka basvururuz bi hatasi varsa o cozulur demeki arkadasim mertcan senin dostun degilmis buda heralde ilkdefa basina geliyo ki ne yapicani sasirmisin kardesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selcuk zaten ilk adim resmiyete dustu ihtarnamede alici 4.650 tl yaziyo ben mert cana ne yazicaksin janta dedim sen bana birak abi dedi is o duruma geldimi zaten benim elimdeki yatirdigim para belli soylede bir durum soz konusu egerki 4 adet jant gelip takilsaydi yine sorun yoktu o makbuzla % 20 yani 4.650 tl nin yuzde yirmisini vermeye raziydim ben ama malesef sadece 2 jant olunca yapacak kanitlocak birsey olmadi bunun sorumlusuda ben olmuyorum
    Söylenecek çok şey var iki taraf içinde ancak sadece bir detay belirtmek istedim
    4650 TL değerde olan bir gönderiyi %20 vererek çekemezsiniz.
    4 adet 18'' jant 30kg den ağır gelir
    4650 TL de 1500 Euro dan fazla

Her halikarda bu gönderi 30 kg nin altı olsa bile full fatura dan dolayı şahıs çekimine uygun olmazdı, mecburen ithalat yapmak zorunda kalırdınız bunuda siz yapamazsınız. Mecburen gümrük müşavirine vekalet vererek yapmak zorundasınız ve birsürü sıkıntısı olan bir iş. Size 4650 TL lik bir gönderi 2000 TL den ucuza mal olmazdı.

Ama zaten bunu yazmam boş her ne kadar olayda haklı gözüksenizde ak kaşıktan çıkmadığınızı sizde biliyorsunuz. Yani sizde hepimizde biliyoruzki siz 4650 TL yazmasını istedinizde Mert Can sizin isteğiniz dışı düşük yazmadı. Siz ne yazıcan diye sorarken ne kadar düşük kesiceğini sordunuz, o da merak etme demiş ve sizin elinize kozu vermiş. Sizinde çok hatanız var, size 4 jatna 7000 TL dese belki almazdınız, öyle olsa zaten Mertcan dan istemek yerine bu işin ticaretini yapan birsürü yer var size bunu 1 hafta 10 gün sürede getirebilecek. Mertcan size karsız bi şekilde yardım etmeye çalışmış ama bi şekilde belliki becerememiş ve şu anda o karsız getirme olayları unutulmuş adamın biyerine baya bi zarar girecek. Baştaki mantalitesinin size yani arkadaşına yardım etmek olduğunu düşünürsek gerçekten yazık olmuş adama. Sizde ucuza halletmek isterken ağzınız yanmış. Bu işin sonunda Mertcan size full parayı verir ise bence burda kar eden siz oluyorsunuz. Bence iki tarafta elini taşın altına koymalı.

Ama size haksızsınız demiyorum, şu anda çizdiği yol pek hoş değil. Sizde baya bi sinir harbi yaşamışsınız. Hiç cevap yazmamak, 3 ay bekletmek vs vs. Kesinlikle yazdıklarınızda haklısınız, Daha çok size karşı yazmış gibi oldum sebebi genelde Mertcan a yüklenilmiş olması. O da size yazmış olsaydı ona da diyeceklerim olurdu. Senelerdir yaptığım iş. Çok arkadaşım da mal istedi çoğuna da karsız getirdim. Bu kadar kötü olmasada isteğim dışı zorda kaldığım oldu. Ama artık emin olun 1000 çeşit alıcı insan tanıdım. Yazılanları okumam bile olayları az çok çözebilmeme yarıyor. Tekrar diyorum, size karşı yazmış olmam genelde sizin yazılarınızın olmasından. Mertcan cevap versin onada yazıcaklarım olucaktır. Tek söylemek istediğim Mertcan şeytan siz melek değilsiniz. Ama ikinizde mağdursunuz Şahsi görüşümdür iki tarafı da tanımam
    BATIKAN

Özel Fiyatlar - Kaliteli Ürünler için Ziyaret Edin!!
    Maslak Warehouse Shop

Yeni Ürün bildirimleri, Kampanyalar ve fırsatlar için
    Instagram: @maslakwarehouse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşi bilen insan belli ediyor kendini. Aynı anda post yaptık ikimizinde demek istedikleri aynı. drahte1905
    BATIKAN

Maslak Warehouse Shop

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turkiye’de serviste satilan, Sanayi’de en az 10 dukkanin getirebilecegi bir janti biri neden forumda buldugu cocuktan alir ?

Cunki bu jant hicbiryerde 4.650’ye gelmez…

Alici ile satici, jantlari 2’li paketler halinde kargolandiginda gumruge takilmayacagini dusunerek ise girismisler, jantlarin ikisi takilinca, 1.000TL civari masraf cikinca alici yan cizmis…

Jantlar su anda 100 degil 1 dolarlik fatura ile gumrukte beklesin, jantlarin degerinin ustunden vergisini oder jantini alirsin, bu jantlari almaya engel degil….

Burada alici, insanin namusunun sinirlarini zorlayacak sekilde davranmakta, kendi 4.650TL’sinin 50TL’si gitmesin diye karsi tarafa jant iade ediyor, edilen jang Mugen GP, distributor satamiyor bu janti, servis siparisle getiriyor, bu cocuk nasil satsin bunu ? Neden satsin ?

Bu islerde iade olmaz, alirsin mali, takilmayacagini dusunursun, bazen takilir, takilisa vergisini odersin.

Bu isin hukugu boyledir, yillardir insanlar ABD’den parca getiriyor, ben gumrugu ustlenen satici gormedim, ustelenende jantlara 4.650TL demez, mal senin ise satici elinden “geleni” yapar, gerisi senin mesuliyetinde….

Olayin ozeti su;

-----------------------------------

Avukatinla tekrar gorus, boyle giderse kan aldiracaksin yakinda...

Gumruk isleri takilir/takilmaz size oyun geliyor ama 'yalan beyan' diye oturan kalkamiyor....

Sen istedigin kadar benim faturadan haberim yok de, bak burada ne demissin ? SUPER, iste bu kadar SUPER bu isler...

33'luk kardesim, evine 1000 dolarlik jant takilmadan gelmis, nasil olur boyle birsey ? Beyan senin sorumlulugunda...

Isterse FeDeX evine 1 konteynır mal doksun, beyanini sen yapacaksin, takilmamasina sevindigin gibi severler adami...

Dava acma ihtimalin dahi yok, sadece korkutuyorsun karsindakini

Ne icin ?

4.650TL icin...

Zamaninda jant alirken, kral, aslan olan kardesini, bugun atese atiyorsun..

Birde forumda bu adam hakli diyenler var...

Bu adam seref yoksunu benim gozumde, iki kisi bir *** yemisler, kendisi iki jantin vergisini odememek icin adami hapisle tehtid ediyor...

Olaya bak ya....
    Biz jant alisverisinden oncede arkadastik kraldik aslandik ben kimseyi korkutmuyorum ben geri vites yapsam burda herseyi alenen yazmam korkutuyomuyum korkutmuyomuyum gorucez seref yoksunu derken konusmalarina dikkat et bi olaya baslandiysa madem sonuna kadar arkasinda durcan kacmican gizlenmicen saklanmican bak ben burdayim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın tekrar haddim olmadan sadece fikir vermek amaçlı yazıyorum

Mahkeme ile elde edebileceğiniz birşey yok. Buna emin olabilirsiniz. Burada satıcının konuşmaması sessiz kalması onu dahada suçlu duruma düşürüyo.
    Adam zaten size parayı vereceğini burada herkesin içinde söyledi. Gene diyorum aslında doğrumu değilmi bu durum tartışılır ama sizin buraya konu açmanız sizin açınızdan daha mantıklı olmuş. Onunda daha çekimser yanaşması üstüne şeker serpmiş sizin için. Belliki uğrayacağı zarara razı. Daha fazla uzatmadan bence bekleyin versin paranızı boş yere avukat vs masraf etmeyin jant parası kadar para vericeksiniz emin olsun. Bunu gerçekten içten bir şekilde sizin içinde daha baş ağrısız sonuçlanması için iyi niyetimle yazıyorum
    BATIKAN

Maslak Warehouse Shop

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaşıldığı kadarı ile ortada bir sözleşme yok. Yap Dedi ile hukukta işler yürümez. Dayanağı yoksa kimse ciddiye almaz. Hatta ona köprüden atla ve düşük fatura kes demiştim ama atlamamadı gümrüğe gelen mallara düşük fatura kesiti demek ne kadar etkili bilmem. Sebepsiz zenginleşmekten para ödenen tarafa (karşı taraf ) dava açılabilir. Fakat çok dikkatli hareket etmek lazım iş tersine de döner. Fazladan para harcamanın ötesine gitmez. Bu tür adamlardan uzak durun. Maden o kadar para verecektin 2 kuruş daha ver rahat et. Adamı tanımam ama uzak dur deme sebebim bu tiplerden çok olması. Kendi çapında TR ye mal gönderirler. Ufak rakkamlarla çalışırlar. Tr de bir hesaba para yatırtırlar. Bulundukları yabancı memlekette Tr ye para göndemeye çalışan Türk işçilerin parasını Tr ye düşük komisyonla aktarırlar. Ve acemilikten çuvallarlar. Genelde her işe tamam hemen yaparız derler. Sonuç hep beceriksizlik. Bu dediklerim konudaki arkadaş için değil ama bu tipte çok adam var.
    hiç bir şey yapamazsan ( yabancı dil mil yoksa ) tercüme büroları bile bu işlere bakıyor. yazışmaları takip ettir çöz işlerini.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sebepsiz zenginleşme yok adam göndermiş geri gitmiş
    Ben gönderdim almamış diyip çıkabilir
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi olay’dan anladigim Arkat biraz yavas bir arakadas, millet toplu igne getiremiyor ADB’den, adam’in daha Turkce’si yarim, jant getirmeye kalkiyor;

Ayrica onun yollamis oldugu 200 dolar yem ama yemezler cekmedim he 1bin dolar yollamisya uyanik isi biliyo…
    1 bin dolar ne ?

Ben mert canla olan ticaretimizi eksizsiz bir sekilde 2 tane avukat bir hakim denk geldi onlara A dan Z ye eksiksiz bir sekilde anlattim ben bu olayda haksiz yada suclu olsam resmi olarak zaten IHTARNAME yollamam olayi icra, makemeye tasimam bu olayda ailesinle olan gorusmemdede hic bir hakaret kufur saygisizlik yoktur bundan sonrasi T.C adeleti karar vericek zaten usa dan devamli fatura duzenliyip parca yollayanda ben deilim mert can bayazitoglu madem bu isleri iyi biliyor o ne demek istedigimi cok iyi anladi exsta baskasina yollamis oldugu kargo takip numarasini bana verip zaman kazanmasini cok iyi biliyo ama .....
    Her dava acan hakli zaten, otomatik kazaniyor...

Mantiga bak ya...

Tehtidler devam ediyor, diyor ki;

Ben bu boku bir kere yedim ama Mertcan hep yapiyor hakim bey deyim siyrilirim aradan, cahile yatacagim zaten mahkemede
    Kendisi 500-1000TL zarar gorecek diye 20 yasinda adamin hayatini karartmayi goze almis adam...

----------------------------------------------

Biz jant alisverisinden oncede arkadastik kraldik aslandik ben kimseyi korkutmuyorum ben geri vites yapsam burda herseyi alenen yazmam korkutuyomuyum korkutmuyomuyum gorucez seref yoksunu derken konusmalarina dikkat et bi olaya baslandiysa madem sonuna kadar arkasinda durcan kacmican gizlenmicen saklanmican bak ben burdayim
    Korkutmuyorsun, kendince TEHTID EDIYORSUN zaten, sikinti orada...

Adamin hayati ile tehtid ediyorsun, sen bu davayi acarsan ikinizde kurtulamazsiniz, bu yuzden acacagini / acabilecegini sanmiyorum, 4.650TL'nin vergisi icin bu kadar aglayan adam kendi 5 yilini, 60.000TL'sini riske edemez...

Ve evet ne yazik ki seref yoksunusun, jantlari alacaksan al, bul bir muameleci ceksin jantlari, zaten asil fatura gerekli degil, muadil degerden ceker iki janti, degeri 2325 lira olan malin vergisi cartu curtu 800-1000TL civari tutar, al jantlarin ikisini, diger ikiside gelecektir...

Ama 6.650TL verdikten sorna ne anlami var dimi ?

Servisten alirdin ya....

Benim 50 liram gidecegine, benim isimi cozmeye calisan, belki aradan 100-200 dolar kazanacak olan Mertcan'in cani sikilsin, ihtarname gondereyim kiz kardesini uzeyim, anasinin izini sureyim taciz edeyim...

Seref yoksunumusun bilmiyorum ama herkez gordu ki iki kurusluk adammissin...

Alacaksan jantlari, ode verigisini al iki tanesini, diger ikiside sonra gelecektir....

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sebepsiz zenginleşme yok adam göndermiş geri gitmiş
    Ben gönderdim almamış diyip çıkabilir
    parayı alanla malı gönderen başka.......
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parayı alanla malı gönderen başka.......
    zaten olayın hukuki olarak tek tutar tarafı bu...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayda 2 tarafta hata var bana göre ama esas problem tüm senaryoların konuşulmaması eğer gümrükte takıldığında söyle yapacağız böyle yapacağız diye plan olsaydı olay buralara gelmezdi iti niyetli başlayan olay nerelere gelmiş. Yurt dışından yollannan parçaların her zaman gümrükte takılma olasılığı var bu olayın yazılı olmayan birde raconu var. Gümrüğe takılınca hop hadi hepsi gönderene girsin mantığı yanlış. Ara yolu bulmak lazım.
    Ama herşeyden önce bu işte "Dolandırıcılık" yaftası ağır herkes boyle ağır itham ile başlık açarsa yakında büyük problemler çıkar.
    Son olarak avukat olayı biraz bu işin tehdit kısmı olmuş ben hayatımda müvekkiline sen haksızsın boşa dava açıyoruz bişe çıkmaz diyen bir avukat görmedim. Işin hukuki boyutunda o kadar net haklı haksız kararı cıkmaz. Yazılı sözleşmeli iş yaptığımız her durumu açıkça yazdığımız 60 sayfalık iş sözleşmelerimizde bu kadar kolay karar çıkmıyor.

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MaslakWarehouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bakın tekrar haddim olmadan sadece fikir vermek amaçlı yazıyorum

Mahkeme ile elde edebileceğiniz birşey yok. Buna emin olabilirsiniz. Burada satıcının konuşmaması sessiz kalması onu dahada suçlu duruma düşürüyo.
    Adam zaten size parayı vereceğini burada herkesin içinde söyledi. Gene diyorum aslında doğrumu değilmi bu durum tartışılır ama sizin buraya konu açmanız sizin açınızdan daha mantıklı olmuş. Onunda daha çekimser yanaşması üstüne şeker serpmiş sizin için. Belliki uğrayacağı zarara razı. Daha fazla uzatmadan bence bekleyin versin paranızı boş yere avukat vs masraf etmeyin jant parası kadar para vericeksiniz emin olsun. Bunu gerçekten içten bir şekilde sizin içinde daha baş ağrısız sonuçlanması için iyi niyetimle yazıyorum
    Sizi anliyorum iyi niyetiniz icin tesekkurler evet soz verdi cunki hatali oldugunu biliyor ben zaten burda belirttim benimde hatalarim var diye acik acik yazdim zaten butun bunlar benim ona guvenmemden ve onun tr ye parca yollayip bu islerden anlamisindan kaynaklaniyo parayi yollamadan 2 gun once dedim mert bak yalan olmayalim gelir takilir eder gumruk isleri zor olur yok abi %20 sini oder alirsin ben bunlari kac kere dile getirdim bi yerimi yirtmadim zaten mugen gp diye kac para bu para kargo ne bu para tamam anlastik ettik neden yalana gerek duyup yok geldide sen evde yoktunda geri dondude falanda filan da diorumki bak mert biz arkadasiz deki kullandim senin parani de ben seni idare ederim gerekirse 3 ay yok abi ben senin parani yemedim yesem yedim derim ee sonra patliyoruz gorusmeler iptal irtabat yok faceden engelleniyoruz bu arkadaslar yazarken neden bunlari gormuyolar ben cahil bir insan deilim bu durumu cok arastirdim 2 gun daha beklerim zaten gerekeni yapicam korkutmak filan deil ruzgar yapmam ben yapacak olsam adresim belli paylasicam burdan diorum hala aleyhimde konusuyolar bende demiyorum hatasizim ama durumu daga nasil acik ve net sekilde aciklayabilirimki

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu jantin gumrukte yattigi hergunde ekstra para yazilmiyir mu ? Jant geri gonderilirse bu gumrukte yatma parasi iptal mi oluyor ? Hala sanirim bir yandan odenecek ucrette artiyor. Batikan ve drahte abi olaya baya mantikli yaklasmislar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)