User Tag List

Sayfa 18/30 İlkİlk ... 8161718192028 ... SonSon
557 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Dolandiricilik

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 adet jant şuan nerde ?

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bu kadar meşhur olan bu jantın modeli neydi

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 adet jant şuan nerde ?
    Gumrukte takildi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj_batukaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bu kadar meşhur olan bu jantın modeli neydi
    Mugen gp 18 gun metal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gumrukte takildi
    Hangi gümrükte?
    İkitelli PTT'de ise orda bir kişi bana numarasını vermişti hertürlü yardımcı olurum diye. Daha hiç işim düşmedi ama isterseniz paylaşabilirim. Belki yardımcı olur.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslik cok etkili bu konularda
    Benim gozumde zaten arkat yuzde 90 hakliydi simdi yuzde yuz oldu
    Yolla adamin parasinida haysiyetin yerine gelsin
    .

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parasını yemısım yahu konuyu takıp edıyorum adam bıde sahtekar dıyene dava acacakmışta bılmem neymişte oldu her boka dava acıyodun zaten savcıda seni bekliyodu mertcan gelsinde akata dava açahhhh. arkat paraya ihtiyacın yoksa eger hıc bekleme avukatın başlatsın işlemleri bu mertcanda bi güzel fişlensin dolandırıcılıktan bı sıcılıne işlesin gorsun ebesınınkini

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boyle adamların ne ısı var pıyasada bı esnaf musvettesı ılede ben ugrasıyorum kasımda mahkemem var inş aldıgım klımayı bı tarafına sokucam hayırlısı

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışından bu parayı gondermek zor ise. Türkiye'den ailesi gönderse olmuyormu ? İzah etsin durumu mağduriyet ortadan kalksın.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence bekleme. Herkes sözünü tutacak. Söz vermek *** vermeye benzemez. Arkat şuanda benim gözümde %99.9 haklıdır. Ötesi yok yani artık benim gözümde.

Adam olan ağzından çıkan lafı yapar. Konudan DOLANDIRICI kelimesini sildiğim için özür dilerim yine ekliyorum. Gelir sorununu hallederse kaldırırım.
    Ay bunu sen mi yaziyosun, gozlerime inanamadim bi an
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki gumrukte takilan jantlar geri donmuyor mu otomatik olarak saticiya?
    Men plan God laughs...
    I have reset it....Aal izz well....
    Alıntı Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
    Even the Porsche 959 is subject to the laws of physics.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az kaldi o farkinda deil burasi turkiye onu neyin beklediginin farkinda deil burda esti gurledi bilmiyorum belki cikar yine savinur kendini yogun olabilir bana oyle yazmis cuma musait oluyorum diye 5 dakika giremiyo teche nasil is anlayamadim bakalim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec_2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtdışından bu parayı gondermek zor ise. Türkiye'den ailesi gönderse olmuyormu ? İzah etsin durumu mağduriyet ortadan kalksın.
    Parayi vercek adam her turlu verir yeterki istesin 10 dak.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baslik cok etkili bu konularda
    Benim gozumde zaten arkat yuzde 90 hakliydi simdi yuzde yuz oldu
    Yolla adamin parasinida haysiyetin yerine gelsin
    abi senin konu noldu buarada
    1881 - 193

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaaa komikmisiniz siz ne geri iadesi. Kardesim ozaman yepsiini tam fatura alsaydin. Adam gibi gumruklu getireydin. Mali vermissin 4600 tl para jantlar 2000 dolar eee nerde bunun shiping i 50 dolarami gelicekti sakamisinizz siz ? Mal trde cek malini dierikisinide gondersin ver coxgun shiping gumruk parasini alt sokaktan siparis etmiyorsun jantlari komik komik yazmayin. Bence merrtcan ben olsam vermrm parayi kardes geri iyade die bisiy yok ya adam belasi sikilmis. Jantlarina kosturmus. Simdide benim param geri iyade ole bisiy yok abi sacma sapan yazmayin lutfen ne dolandiriciisi mertcan.benimle cok is yapmistir tek hatasini gormedim. Kalleslikte felan yapmamistir ben kefilim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaaa komikmisiniz siz ne geri iadesi. Kardesim ozaman yepsiini tam fatura alsaydin. Adam gibi gumruklu getireydin. Mali vermissin 4600 tl para jantlar 2000 dolar eee nerde bunun shiping i 50 dolarami gelicekti sakamisinizz siz ? Mal trde cek malini dierikisinide gondersin ver coxgun shiping gumruk parasini alt sokaktan siparis etmiyorsun jantlari komik komik yazmayin. Bence merrtcan ben olsam vermrm parayi kardes geri iyade die bisiy yok ya adam belasi sikilmis. Jantlarina kosturmus. Simdide benim param geri iyade ole bisiy yok abi sacma sapan yazmayin lutfen ne dolandiriciisi mertcan.benimle cok is yapmistir tek hatasini gormedim. Kalleslikte felan yapmamistir ben kefilim
    Farkindaysan ben yazdim buraya ben jant almam demiyorumki 3 ay uzerine 2 tane jant geldi 4 adet deil zaten jantlarin hepsi gelse yine sorun yok adam 2 jantin evine geldi sen evde yoktun geri dondu diyor kapida ne not ne bise 1 aydan beri faceden engilliyor ne yapalim biz shipngini zaten anlasmistik siz eksik okumussunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hatta jantlari aldigiz firma gelirken 2 tanesi ezildi diye 240 dolar iade ettiler dedi tarih 17 temmuz hata olmasin istersen hesap no ver atiyim istersen yolladim 2 adet janta sayiyim abi dedi buda gorusmemiz

Ben ne soylediysem arkasindayim sizi tanimiyorum siz ticaret yapmissiniz kefilim diosaniz bilemem ortada buyuk bir haksizlik var farkinda deilsiniz heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hatta jantlari aldigiz firma gelirken 2 tanesi ezildi diye 240 dolar iade ettiler dedi tarih 17 temmuz hata olmasin istersen hesap no ver atiyim istersen yolladim 2 adet janta sayiyim abi dedi buda gorusmemiz

Ben ne soylediysem arkasindayim sizi tanimiyorum siz ticaret yapmissiniz kefilim diosaniz bilemem ortada buyuk bir haksizlik var farkinda deilsiniz heralde
    Ben mert canla olan ticaretimizi eksizsiz bir sekilde 2 tane avukat bir hakim denk geldi onlara A dan Z ye eksiksiz bir sekilde anlattim ben bu olayda haksiz yada suclu olsam resmi olarak zaten IHTARNAME yollamam olayi icra, makemeye tasimam bu olayda ailesinle olan gorusmemdede hic bir hakaret kufur saygisizlik yoktur bundan sonrasi T.C adeleti karar vericek zaten usa dan devamli fatura duzenliyip parca yollayanda ben deilim mert can bayazitoglu madem bu isleri iyi biliyor o ne demek istedigimi cok iyi anladi exsta baskasina yollamis oldugu kargo takip numarasini bana verip zaman kazanmasini cok iyi biliyo ama .....

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuç itibari iade edeceğim diyip şu saate kdr iade etmemişse sana karşı olmayabilir ama başkalarına karşı var demekki.
    2 kere yatırdım diyip yatırmamış bin ödeyecem diyip iki yüz yatırmışsa bu işten herkes anlayacağını anlar.
    No Comment!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)