User Tag List

Sayfa 21/30 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
557 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Dolandiricilik

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi olay’dan anladigim Arkat biraz yavas bir arakadas, millet toplu igne getiremiyor ADB’den, adam’in daha Turkce’si yarim, jant getirmeye kalkiyor;

1 bin dolar ne ?

Her dava acan hakli zaten, otomatik kazaniyor...

Mantiga bak ya...

Tehtidler devam ediyor, diyor ki;

Kendisi 500-1000TL zarar gorecek diye 20 yasinda adamin hayatini karartmayi goze almis adam...

----------------------------------------------

Korkutmuyorsun, kendince TEHTID EDIYORSUN zaten, sikinti orada...

Adamin hayati ile tehtid ediyorsun, sen bu davayi acarsan ikinizde kurtulamazsiniz, bu yuzden acacagini / acabilecegini sanmiyorum, 4.650TL'nin vergisi icin bu kadar aglayan adam kendi 5 yilini, 60.000TL'sini riske edemez...

Ve evet ne yazik ki seref yoksunusun, jantlari alacaksan al, bul bir muameleci ceksin jantlari, zaten asil fatura gerekli degil, muadil degerden ceker iki janti, degeri 2325 lira olan malin vergisi cartu curtu 800-1000TL civari tutar, al jantlarin ikisini, diger ikiside gelecektir...

Ama 6.650TL verdikten sorna ne anlami var dimi ?

Servisten alirdin ya....

Benim 50 liram gidecegine, benim isimi cozmeye calisan, belki aradan 100-200 dolar kazanacak olan Mertcan'in cani sikilsin, ihtarname gondereyim kiz kardesini uzeyim, anasinin izini sureyim taciz edeyim...

Seref yoksunumusun bilmiyorum ama herkez gordu ki iki kurusluk adammissin...

Alacaksan jantlari, ode verigisini al iki tanesini, diger ikiside sonra gelecektir....
    Sen buraya bunlari yazarken bizim mert canla olan muhabbetimizden haberin yok tabi o gelen janti ben kendisine dedimki mertcan alalim bunlari kac defa dedim abi okuldayim dedi soz sozu fatura yollucam alirsin dedi ortalama bir ay 10 gun once sonra sozu kesildi ben bu adama guvenerek obur 2 jant piyasasa yokken alsam ne olacakti peki sen duruma fazla hakim olamamissin sen burda bu yorumlari yazarken ben sana cevap yazabiliyorum peki nertcan neden cevap yazamiyor senin gozden kacirdigin olaylar var ama cok emin konusuyosun istersen gel misafirim ol ben bu olayi en basindan sonuna kadar yuzyuze anlatayim o zaman kararini soylesin bana

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizi anliyorum iyi niyetiniz icin tesekkurler evet soz verdi cunki hatali oldugunu biliyor ben zaten burda belirttim benimde hatalarim var diye acik acik yazdim zaten butun bunlar benim ona guvenmemden ve onun tr ye parca yollayip bu islerden anlamisindan kaynaklaniyo parayi yollamadan 2 gun once dedim mert bak yalan olmayalim gelir takilir eder gumruk isleri zor olur yok abi %20 sini oder alirsin ben bunlari kac kere dile getirdim bi yerimi yirtmadim zaten mugen gp diye kac para bu para kargo ne bu para tamam anlastik ettik neden yalana gerek duyup yok geldide sen evde yoktunda geri dondude falanda filan da diorumki bak mert biz arkadasiz deki kullandim senin parani de ben seni idare ederim gerekirse 3 ay yok abi ben senin parani yemedim yesem yedim derim ee sonra patliyoruz gorusmeler iptal irtabat yok faceden engelleniyoruz bu arkadaslar yazarken neden bunlari gormuyolar ben cahil bir insan deilim bu durumu cok arastirdim 2 gun daha beklerim zaten gerekeni yapicam korkutmak filan deil ruzgar yapmam ben yapacak olsam adresim belli paylasicam burdan diorum hala aleyhimde konusuyolar bende demiyorum hatasizim ama durumu daga nasil acik ve net sekilde aciklayabilirimki
    Iki jant burada diyorsun, ode %20'sini al jantlari ozaman...

"Soz verdi cunki; hatali oldugunu biliyor" gibi algi oyunlari yapmayalim...

Mertcan'in yerinde olsam yapacagim iki sey var;

Digeri iki janti tam fatura ile kargolarim, onceden gonderdigim iki jant icinde tam fatura'yi gumruge gonderirim, gelir foruma'da tracking numaralarini verir butun jantlari kargoladigimi belgelerim, sizde jantlari nasil cekiyorsaniz cekersiniz...

Illa ki iade istiyorsanda;

4.650TL'den %30 stok bedeli keserim, ustunede butun kargo-etc... masraflari duserim, su an gumrukte kalan iki jantlar elime ulasinca da kalan parayi teslim ederim.

Bunlar, ABD'den bir firmadan aldiginda basina gelecekler....

Bu isin cikar yani su;

Su an gumrukte ki jantlari cekersin, Mertcan ayarlayip diger jantlarida gonderir, umarim takilmazlar, takilirsalar onlarida cekersin...

Janti, kargosu, gumrugu osu busu yapilan butun masraflar toplanir, 4.650TL'nin ustunu ikiye bolersiniz...

Bu is anca boyle tatliya baglanir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki jant burada diyorsun, ode %20'sini al jantlari ozaman...

"Soz verdi cunki; hatali oldugunu biliyor" gibi algi oyunlari yapmayalim...

Mertcan'in yerinde olsam yapacagim iki sey var;

Digeri iki janti tam fatura ile kargolarim, onceden gonderdigim iki jant icinde tam fatura'yi gumruge gonderirim, gelir foruma'da tracking numaralarini verir butun jantlari kargoladigimi belgelerim, sizde jantlari nasil cekiyorsaniz cekersiniz...

Illa ki iade istiyorsanda;

4.650TL'den %30 stok bedeli keserim, ustunede butun kargo-etc... masraflari duserim, su an gumrukte kalan iki jantlar elime ulasinca da kalan parayi teslim ederim.

Bunlar, ABD'den bir firmadan aldiginda basina gelecekler....

Bu isin cikar yani su;

Su an gumrukte ki jantlari cekersin, Mertcan ayarlayip diger jantlarida gonderir, umarim takilmazlar, takilirsalar onlarida cekersin...

Janti, kargosu, gumrugu osu busu yapilan butun masraflar toplanir, 4.650TL'nin ustunu ikiye bolersiniz...

Bu is anca boyle tatliya baglanir...
    Ben seni tanimiyorum ama sen beni yerdenyere vurmata calisiyosun ama oyle deil bu isler bir is yaptiysan bedelini odeyeceksin bak ben neler yapiyorum sen bana alalim abi bana birak abi duyeceksin ondan sonra yalanlar soyliceksin ondan sonra sessiz kalcaksin ustunden 3 aydan fazla zaman gececek ordaki 2 janti al oburkileri yollayim diyeceksin sonra gorusmeleri engiliceksin ohhh sonra ben bunlari yutucam oylemi oyle deil sen daha fazla yirum yapmak istiyosan buyur gel simdi misafirim ol yada numarami yazayim sana telde daha acik anlatayim 5393025454 he olmadi bekle ben davami aciyom ne yapiyom yada neler yaparim burdan gorursun artik daha yazmanin anlami yok gorunen koy klavuz istemez

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu jantin gumrukte yattigi hergunde ekstra para yazilmiyir mu ? Jant geri gonderilirse bu gumrukte yatma parasi iptal mi oluyor ? Hala sanirim bir yandan odenecek ucrette artiyor. Batikan ve drahte abi olaya baya mantikli yaklasmislar.
    gümrüğe gelen mal eğer sahibi tarafından alınmaz ise kendi kendine geri gitmez.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen buraya bunlari yazarken bizim mert canla olan muhabbetimizden haberin yok tabi o gelen janti ben kendisine dedimki mertcan alalim bunlari kac defa dedim abi okuldayim dedi soz sozu fatura yollucam alirsin dedi ortalama bir ay 10 gun once sonra sozu kesildi ben bu adama guvenerek obur 2 jant piyasasa yokken alsam ne olacakti peki sen duruma fazla hakim olamamissin sen burda bu yorumlari yazarken ben sana cevap yazabiliyorum peki nertcan neden cevap yazamiyor senin gozden kacirdigin olaylar var ama cok emin konusuyosun istersen gel misafirim ol ben bu olayi en basindan sonuna kadar yuzyuze anlatayim o zaman kararini soylesin bana
    Algi oyunu yapma....

Iki mesaj once, cahil degilim diyorsun ama cehaletin dibisin dibi...

Varsa bir davan onu savun, karsindakinin soylediklerini itbarsizlastirmaktan baska yaptigin birsey yok...

Onu bilmiyorsun, bunu bilmiyorsun, o sandigin gibi degil
    Anlat herkez bilsin ozaman...

Beyler;

Mertcan yazamiyor....

Neden ?

Cunki suclu...

Drahte yaziyor ama benim Mertcanla muhabbetimden haberi yok

Yani !

Yazdiklari gecersiz...
    Peki demezlermi ?

Sen neden lafi geveliyorsun ? Onu bilmiyorsunuz, bunu bilmiyorsunuz diye ?

Yaz herkez gorsun, ben sana neden sana misafir oluyorum ?

Senin ne farkin kaldi foruma yazamayan Mertcan'dan ?

Sende yazamiyorsun, beni misafirlige cagiriyorsun...

--------------------

Sen Mertcan'a guvenmemissin, mali cekmemissin, Mertcan nasil sana guvensin ? Sen mali cekmeyen ardiyeyi kol gibi yapan adama'a 2 jant daha gonderirmisin ?

Ben seni tanimiyorum ama sen beni yerdenyere vurmata calisiyosun ama oyle deil bu isler bir is yaptiysan bedelini odeyeceksin bak ben neler yapiyorum sen bana alalim abi bana birak abi duyeceksin ondan sonra yalanlar soyliceksin ondan sonra sessiz kalcaksin ustunden 3 aydan fazla zaman gececek ordaki 2 janti al oburkileri yollayim diyeceksin sonra gorusmeleri engiliceksin ohhh sonra ben bunlari yutucam oylemi oyle deil sen daha fazla yirum yapmak istiyosan buyur gel simdi misafirim ol yada numarami yazayim sana telde daha acik anlatayim XXXXXXXXXX he olmadi bekle ben davami aciyom ne yapiyom yada neler yaparim burdan gorursun artik daha yazmanin anlami yok gorunen koy klavuz istemez
    Oyle degil bu isler, bir is yaptiysan bedelini odeyeceksin....

Distributor'un getirdigi mali, sen kendi basina gumruk islerinin G'sini bilmeden getirmeye kalkarsan, bir bedeli olacaktir...

Isi bilen adam, koltugundan kalkmadan, her gun bir set Mugen GP getirir, sikintisiz, kilciksiz..

Isi bilmeden bu islere girdin mi, boyle bedeli olur...

Sen adamin ustune gidersen, ailesine kadar izini surersen adamda engeller...

Mugen GP gibi jant alip, iade edecegim dersen, adam seni engeller....

sen bana alalim abi bana birak abi duyeceksin ondan sonra yalanlar soyliceksin ondan sonra sessiz kalcaksin ustunden 3 aydan fazla zaman gececek ordaki 2 janti al oburkileri yollayim diyeceksin sonra gorusmeleri engiliceksin ohhh sonra ben bunlari yutucam oylemi oyle deil
    Senin derdin jant mi ? Janti alirken cikan sorunlar yuzunden karsi taraftan intikam almak mi ? Saplayabildigin kadar masrafi ve derti Mercan'a mi saplamak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereken butun herseyi pazartesi paylasicam madem ben hataliyim t.c adeletin kestigi parmak acimaz.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kabak tadı verdi bu konu..

Yönetim olarak mümkün mertebe bu tarz konulara müdahale etmiyoruz, kilitlemiyoruz ama.. Sakız gibi uzadıkça uzadı konu..

arkatcaglar; herkesle 1e1 dialoğa girmeden ne yapıyorsan yap. İster mahkemeye ver, ister mafyaya.. Yaptıklarını ister paylaş, ister paylaşma.. Ama konuyu daha fazla dialoglarla uzatma, bizi de konuyu kilitlemek zorunda bıraktırma..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mertcan gümrük müdürü mü? Adama düşüj fatura yolla demişsiniz o da yapmış. 75 doların üstü ne yazsa takılacak. 50 dolar yazmış takılmasın diye. Jantlar ardiyede ve belli bir süreden sonra millileşiyor alan olmazsa. İki tarafında hatası var ama almadığınız jantların parasını da mertcana yüklemek harbi insafsızlık. Ben mertcanın yerinde olsam 2 jant daha yollarım işin içinden kurtulurum. Malın takılıp takılmadığı mertcanı bağlamaz. Dava açarsanızda kazanamazsınız. Her avukat size hayal kurdurur. Ben de vakti zamanında aldığım pan clup devre mülkten kazık yedim. Bütün kazık yiyenler birleştik ne yaparız diye. 1 avukat çıktı aradan ben bu davada tapuyu alırım diye. Herkese yazdık kanmayın alabilecek olsaydı şimdiye kadar kendi alırdı beklemezdi diye. Gruptakilerin 145 tanesi koşturdu adama para verdi vekalet verdi.Sonuç ne oldu hiç. Dava yanlış yere açılmış. Gruptan birtek o avukat parasını kurtardı diğerlerine davayı kaybettirerek. Ondan sonrada gruptan çıktı zaten.
    IN BOOST WE TRUST

vtii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşi iyi bilen adamlar sana yol gosterıyor,biraz mantıklı ol,herkese cevap verecegıne ne anlatmaya çalısıyor bunlar diye iyi düsün.Tutturmussun avukatta avukat sakin ol biraz ''ofkeyle kalkan zararla oturur''madem arkadasın kardesın bu adam hem kendını hem onu yakma.Bol sanslar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gereken butun herseyi pazartesi paylasicam madem ben hataliyim t.c adeletin kestigi parmak acimaz.
    Senelerdir mercanla is yapiyorum bu gune kadar 1k kalmamistir aramizda biz dostumuz dedimiz adami ne sosyal medyaya tasiriz nede hukuka bas vururuz demeki kardesim mertcan senin dostun degilmis bu olayda ilk defa basina gelmis ki napicani sasirmissin ozgun kardesimizde hakli sende fatura olayinda patlarsin senin actin adalet donup senin parmani keser unutma bu dedimide delil varsa karsi taraftada var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tre89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senelerdir mercanla is yapiyorum bu gune kadar 1k kalmamistir aramizda biz dostumuz dedimiz adami ne sosyal medyaya tasiriz nede hukuka bas vururuz demeki kardesim mertcan senin dostun degilmis bu olayda ilk defa basina gelmis ki napicani sasirmissin ozgun kardesimizde hakli sende fatura olayinda patlarsin senin actin adalet donup senin parmani keser unutma bu dedimide delil varsa karsi taraftada var
    Sayin admin cevap verme dediniz ama ben tukurdugum yeri yalamam bak orda numarami paylastim adreste veririm bakicaz kimin parmagi kesilecek hadi bakalim herkes subsun delillerini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sayin admin cevap verme dediniz ama ben tukurdugum yeri yalamam bak orda numarami paylastim adreste veririm bakicaz kimin parmagi kesilecek hadi bakalim herkes subsun delillerini
    Bu olayi buyutmek degil amacim admin arkadasim biz dostumuz dedimiz insanlari buralara tasimak yakismaz sen dasiyarak kendini riske attin unutma bu t.c de hakaret davasida var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu olayi buyutmek degil amacim admin arkadasim biz dostumuz dedimiz insanlari buralara tasimak yakismaz sen dasiyarak kendini riske attin unutma bu t.c de hakaret davasida var
    Buraya yapilan yorumlara sessiz kalirsam bunu ben kendime yediremem maden senin dostun dostun kalsin gungelince bakarsin gercekmi sahtemi ben ne gerekiyosa yapiyorum o da ne gerekiyosa yapsin bu saatten sonra konuyu uzatmayin ben oyle yapilan edilene sessiz kalacak kisilikte deilim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya yapilan yorumlara sessiz kalirsam bunu ben kendime yediremem maden senin dostun dostun kalsin gungelince bakarsin gercekmi sahtemi ben ne gerekiyosa yapiyorum o da ne gerekiyosa yapsin bu saatten sonra konuyu uzatmayin ben oyle yapilan edilene sessiz kalacak kisilikte deilim
    Sen bu konuyu burda acarak kendine yedirmissin bu saaten son ac bencede ama gerekenden fazlasini yap ben mertcan yerinde olsam uzatirim bu isi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bu konuyu burda acarak kendine yedirmissin bu saaten son ac bencede ama gerekenden fazlasini yap ben mertcan yerinde olsam uzatirim bu isi
    Herkse uzerine ne dusuyosa yapar sen dusunme kapansin konu uzatma birak kendi gorsun yazsin bu saatten sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Algi oyunu yapma....

Iki mesaj once, cahil degilim diyorsun ama cehaletin dibisin dibi...

Varsa bir davan onu savun, karsindakinin soylediklerini itbarsizlastirmaktan baska yaptigin birsey yok...

Anlat herkez bilsin ozaman...

Peki demezlermi ?

Sen neden lafi geveliyorsun ? Onu bilmiyorsunuz, bunu bilmiyorsunuz diye ?

Yaz herkez gorsun, ben sana neden sana misafir oluyorum ?

Senin ne farkin kaldi foruma yazamayan Mertcan'dan ?

Sende yazamiyorsun, beni misafirlige cagiriyorsun...

--------------------

Sen Mertcan'a guvenmemissin, mali cekmemissin, Mertcan nasil sana guvensin ? Sen mali cekmeyen ardiyeyi kol gibi yapan adama'a 2 jant daha gonderirmisin ?

Oyle degil bu isler, bir is yaptiysan bedelini odeyeceksin....

Distributor'un getirdigi mali, sen kendi basina gumruk islerinin G'sini bilmeden getirmeye kalkarsan, bir bedeli olacaktir...

Isi bilen adam, koltugundan kalkmadan, her gun bir set Mugen GP getirir, sikintisiz, kilciksiz..

Isi bilmeden bu islere girdin mi, boyle bedeli olur...

Sen adamin ustune gidersen, ailesine kadar izini surersen adamda engeller...

Mugen GP gibi jant alip, iade edecegim dersen, adam seni engeller....

Senin derdin jant mi ? Janti alirken cikan sorunlar yuzunden karsi taraftan intikam almak mi ? Saplayabildigin kadar masrafi ve derti Mercan'a mi saplamak ?
    Ben burda senınle muhattap olmak ıstemıyorum ama belli MERT CAN ın agzından konustugun,
    Benım burda hangı davayı savundugumu herkes bılıyo sen gorememıssın.
    SENIN savundugun MERT CAN bu ıslerı benden daha ıyı bıldıgı ıcınmı YALANA DOLANA BASVURUYOR
    SOZDE 2 ADET JANT YOLLAMIS TAKILMADAN EVİME KADAR GELMİŞ GERI DONMUS
    savundugun adamın yalanlarınıda savun paranı yolladım dıyor nereye yolladıgı belli deil
    SEN BANA CEHALETIN DIBISIN DIBI DIYOSUN
    İŞİNE GELDIGI GIBI ESIYOSUN MADEM SEN COK AKILLISIN TARIHLERLE ILGILI BIR SIKINTIN VAR
    17.06.2014 PARANIN YOLLANDIGI TARIH GELEN 2 JANT 18.08.2014
    MERTCAN BU JANTLARI CEKELIM SES YOK SEDA YOK FATURA YOLLA SES SEDA YOK SONRADA MALI CEKMEMISSIN ADAMA GUVENMEMISSIN
    MERTCAN A GUVEN PARAYI GONDER ARADAN 3 AY GECSIN SES YOK SEDA YOK AİLESININ IZINI SURMUSSUN
    BASKASINA YOLLAMIS OLDUGUN TRACK NOSUNU ARKATA VER SEN ADAMA GUVENMEMISSIN
    İŞİ BILMEDEN ISE GIRMISSIN BEDELI BOYLE OLUR MERT CAN ISI BILIYO FATURA DUZENLEYIP PARCA YOLLUYO BEDELI 4.650 TL ISTIYO SUCLU YINE ARKAT
    MUGEN GP JANT YOLLADI 2 AY SONRA 2 ADET ADAMA GUVENMEMISSIN MALI CEKMEMISSIN OLUYO
    GUMRUK ISLERINDEN BEN ANLAMAM MERT CAN COK IYI ANLIYO FATURA ISTIYOZ CEVAP YOK SES YOK
    BUNLARIN USTUNE SEN SUS SEN INTIKAM PESINDESIN OLUYOR
    ADAMA SAPLAMAYA CALISMISISIN DIOSUN HER SEY ORTADA ISTENILEN PARA MERTCANIN AGZINDAN 4.650 TL SUCLU ARKAT
    SIMDI SEN BANA MERT CAN IN AGZINDAN KONUSUYOSUN SUCLU KIM ARKAT
    PARAYI YOLLAYAN ARKAT, BEKLEYEN ARKAT, ENAYI YERINE KOYULAN ARKAT, CEVAPSIZ KALAN ARKAT, BANKALARA GIDIP PARA YATIRDIM DIYIPTE PARA BEKLEYEN ARKAT,ENGELLENEN ARKAT,
    SIMDI BUNLARI OKU DUSUN NUMARAMI YAZDIM CAHIL KIMSE SUCLU KIMSE ARA KLAVYEDEN KOMONDALIK YAPMA ISTERSEN
    MERT CAN NE DEDIYSE YAPAN ARKATMI SUCLU YOKSA MERT ACNMI
    EGERKI AZICIK VICCADIN VARSA BUYUR YAZ

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.jhpusa.com/store/pc/viewP...idproduct=2812

sıfır takımı 3200 dolarlık ürün, 2.000$ (4650tl)'a getirmeye çalışarak bir risk alınmış. Bu risk 2 tarafın da sorunudur. Düşük gösteririz gümrüğe takılmaz diyen kadar yok kardeşim normal göster demeyen sizin de o kadar suçunuz var konuda.
    Instagram: mutusgarage

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya Arkat kusura bakma ama bu jantları vergi vermeden gümrükten geçirme derdi nedir kardeşim ? Nasıl bi inanmışlık bu ?
    İstanbul avrupa yakasında aldıgın 4 jantı irsaliyesiz veya faturasız anadolu yakasına geçiremiyorken siz nasıl usa dan buraya vergi vermeden gümrüğe takılmadan jant getirbileceğinizi düşündünüz ?
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer karşı tarafın parasını yatırmasını bekliyorsanız bence once 2 adet jantı gumrukten geri gondertmeniz gerekiyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)