evet kız arkadaşı yazmıştım bende ulus 29 da karşı masama oturdular..
heredot cevdetmidir nedir onunla beraberdiler birde sinan çetin.. vsvsvs
çok güzel çok duru bir kız ama..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
özledik basladın artık yeter hangi kanalda olcagı sorun degil
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
http://www.milliyet.com.tr/GaleriHab...ftype=1&PAGE=2
Show TV'nin yapımcı firma Pana Film'e ödeme yapmadığı için yaklaşık üç aydır yeni bölümleri çekilmeyen "Kurtlar Vadisi" dizisi ekrana dönüyor. Başka kanala transfer olması gündeme gelen dizinin yine perşembe akşamları aynı saatte ve Show TV'de ekrana geleceği açıklandı. Show TV ile yeniden el sıkışan yapımcı firma Pana Film yaptığı açıklamada, "Ekranların efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, verdiği aranın ardından yine Show TV ekranlarına başlıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği "Kurtlar Vadisi Pusu", izleyicileriyle yine kendi gününde, kendi saatinde, kendi kanalında buluşacak" cümlelerine yer verdi. Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Can Gürzap, Sönmez Atasoy gibi oyuncuların rol aldığı dizinin yeni bölümlerinde oyuncu değişikliği yapılmayacağı belirtildi. Pana Film yetkilileri, Kurtlar Vadisi'yle birlikte ekrandan çektikleri yine Show TV'de ekrana gelen "Eşref Saati" dizisine ise devam etmeyeceklerini ifade etti.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
show tv ile devam edeceği 3 hafta gibi bir süre önce kesinleşmişti neden hala yayına girmedi anlamadım
hadı yaa baslasın artık su dızıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)