User Tag List

Sayfa 2/19 İlkİlk 123412 ... SonSon
356 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar küçük alanda yapılmaz kaza yerinde ne bi bariyer var nede başka bişey yarış bu kaza olabilir tamamen güvenlik kaynaklı pilot görmedi birine vurdugunu devam etti

srknkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne diyeceğimi şaşırdım. Bi ümit, gerçek değildir İnşallah

barkinakgul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etkinliğin iptalinden sonra dışarıda yaşananlarda pek iç açıcı değildi. İnşallah korkulan olmaz
    MKV

Ssamet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir önlem yokki. Bunu söylemek kötü ama bu kazaların olacağı baştan belliymiş zaten. İnşallah küçük çocukcağınızın birşeyi yoktur

Bugra06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Organizasyonun berbatlığına mı yanayım,çıkışta insanların arasında gösteriş yapmaya çalışanlara mı bilemedim.Yazık,gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amk hic bi amaci olmayana seye spor denip birde guvenlik onlemi almadan sikim sonik hareketleri milletin arasinda yaparsaniz boyle olur ralliye biile karsiyim millet arabalarla ic ice duruyo.kim verecek simdi bu vefatin hedabini ? cocuk orada olmasaymia bizene mk mi denicek ? yazik

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıkışta arabayı nereye saklayacağımı şaşırdım amele amele lastik yakanlar redline lar boş viteste ne çeşit bi milletiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allahım şu ankaranın yamyamları bitmedi gitdi genç kardeşimize Allah rahmet eylesin ama güvenlik önlemsiz yapılmamalıydı hele bide ankarada !! daha büyük şeyler olabilirmiş

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amk hic bi amaci olmayana seye spor denip birde guvenlik onlemi almadan sikim sonik hareketleri milletin arasinda yaparsaniz boyle olur ralliye biile karsiyim millet arabalarla ic ice duruyo.kim verecek simdi bu vefatin hedabini ? cocuk orada olmasaymia bizene mk mi denicek ? yazik
    Hic bir amaci olmayan spor ? Bumu yorum yani simdi...

Yeterli guvenlik onlemi almayan organizasyon sahibi kimse ondan sorulsun hesap baskasindan degil ve alakasiz yerlere laf atilmasin bence

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Demin konustum hala hayattta cocuk dediler eray ??

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gittiğimde saat 1di içeri almıyorlardı, kapıda arbede çıktı çevik kuvet müdahale ediyordu. Sonra iptal diye millet çıkmaya başladı. Cumartesi gidenler çok iyi organizasyon diyorlardı ama bu durum bir organizasyon eksikliği. İnşallah çocuğa birşey olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsallah haberler yalandirda yasiyordur ama olay yerinde vefat ettigi soyleniyor canli sahitler yazmis

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bu nedmeel rally de ayni sey sikim sonicse ne sikime gidiyorsun saygi duy azcik bazi seylere

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardım etsin inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur. Ama şu açıdan bakarsak her yerde bariyer var adam bariyerlere vurup savruluyor.Çocuğun durduğu yer seyirci yeri değilde çocuk oraya girdiyse suçlu olan birisi yok bu olayda.Redbull gibi bir şirket bu kadar kötü organizasyonu nasıl yapmış anlamadım.
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yapmayin allah askina hic yoktan pompalanip durulan bi uğraş işte , neyine saygi duyayim oz ? saygi duynadigim icin gitmiyorum zaten *** yoluna iki tane adam kabak lastgi takip got attiracakta millet canindan olacak ya onlem alinsin artik yada yapilmasin artk bu tip altindan kalkamayacagimiz isler.snin önunde cesetler ucmadi heralde sifir onlemli dragda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya yapmayin allah askina hic yoktan pompalanip durulan bi uğraş işte , neyine saygi duyayim oz ? saygi duynadigim icin gitmiyorum zaten *** yoluna iki tane adam kabak lastgi takip got attiracakta millet canindan olacak ya onlem alinsin artik yada yapilmasin artk bu tip altindan kalkamayacagimiz isler.snin önunde cesetler ucmadi heralde sifir onlemli dragda
    Sacmaliyosun dunyada sayisiz motor sporu var senin dusuncene gore hepsi gereksiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelikle cok uzucu bir durum allah yardim etsin, bir sekilde arabayla alakali bir seye, buyuk bir firma sponsor olup organizasyon yapmisti ama yine baslamadan bitti.simdi egri oturup dogru konusalim, hep organizasyon suclu, hep guvenlikler hatali bizde hic suc yok mu? butun organizasyonlarda pistin kenarina girmek icin kicini yirtan biz, dragda padokta, start alaninda gezen yine biz, burda biz dedigim seyirci, biz seyirci olmayi bilmiyoruz, beceremiyoruz, kisaca cahiliz. dikenli tel olmadan mac izleyemeyen, xray olmazsa iceriye satir, bicak sokan, cevik kuvvet olmazsa kavga cikaran. organizasyondan, spordan, yaristan kisacasi seyircilik meziyeti gerektiren hicbirseyi medeni sekilde izleyemeyen, cahil ilkel bir toplumuz. hep guvenliklere, organizasyonlara suc atmak kolayi. tabiki uzgunum ama orda o cocugun ne isi var, kesin hatir gonul yakindan izlemek icin girdi, eeee sen girince super, baskasi girince organizasyon hatali. bu mudur?
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayanların " futbol çok saçma 22 kişi bir topun peşinden koşuyo" demesinden farksız bi yorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ankarada neden yapıldı hala anlamış değilim mis gibi olimpiyat stadı varken adamların zaten mekanı orası,istanbuldan arabalar gidiyor ufacık yerde drift yaptırıyosun ve asıl sorun güvenlik zaafiyeti var

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)