User Tag List

Sayfa 12/19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
356 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Redbull yanlama kaza

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi organizasyonunuzu savunurken diğerlerini neden bokladınız ki? Önüne gelen organizasyon yaparsa dediğiniz firma redbull ve dünyada organizasyonlarda kendilerini kanıtlamış bir firma.Nasıl ki o otopark tuzla belediyesininse burda çatılara çıkanlar da redbullun organizasyonunun içeriğinde değil çevre apartmanlar vs.
    Diğer bir konu da drag yaparken piste biri çıkıp atlasa duramayıp vursa bu da mı pilotun suçu olacak.O çocuğun orda işi ne? Orası tribün değil bir şey değil bu konuda pilotun hiçbir suçu yok.Kaldı ki ben kaza yaptıktan sonra devam ettiğini düşünmüyorum sanki hızını alamayıp kurtarmaya çalışmış gibi.Vurduğu saniye nasıl duracak adam.
    Küçük kardeşimizin de sağlığı iyiye gidiyormuş çok şükür.
    Vallahi okadar çok biliyorsunuz ki bazen kendimden geçiyorum okurken . Zıpzıpa sert çıktım yorgunluktan da olabilir ama sana sert çıkıyorum cahilliğinden haberin olsun .

Redbull Organizasyonu nedir ?
    Burada organizasyonu kim yada kimler yapmıştır ?
    Hangi firma ve otomobil kulubü izinlerini almış bu işi organize etmiştir ?

Bunların kaçını biliyorsun hiçbirini . Kime yazıyorsun bunları bilen birine Motorsporları otoparkta araba çevirmek değildir kural kaideleri vardır .
    1- Bu organizasyon federasyondan yarış olarak değil gösteri olarak izin talebinde bulunmuştur .
    2-Bu organizasyon bir yarış olmadığından katılımcıların da yarışmacı sıfatı yoktur .
    3-Bu organizasyonda ismen redbull görünsede organizatör otomobil kulubü ....tır ve ...... ta bu organizasyon için show gösteri amaçlı izin ve müsade almıştır .

Sayfalarca yazdırmayın boşunada tartışmayın .

Suçlu kim müge anlı muhabbet ve polemiklerine girmeden yazıyım size ...
    Neyazıkki olacak olanlar bunlar sever sevmezsiniz size kalmış .

1- Organizatör kulübün başı derde girer mahkemelik olur .
    2- Pilot arkadaşımız mahkemelik olur .
    3- Atanan gözlemci böyle bir aktiviteye gerekli önlemler alınmadan onay verdiği için hamkemelik olur .

Burda bunca senelik gördüğüm geçirdiğim aktivite ve yarışlar sonrasında şahsi kanaatim ben bu organizasyona start vermezdim seyirci güvenliğinin ihlal edildiğini düşündüğüm an organizasyonu durdurur gerekli önlemi alır o şekilde devam ederdim ki bugüne kadar defalarca kez yarış durdurmuşluğum var sizlerinde bildiği gibi ...Yarışmacı olarakta marşa basmazdım bu riski almazdım . Kazalar sonrası konuşmak kolaydır önemli olan kaza olmadan önce konuşmayı başarıp olabilecek kazaların önüne geçmektir .

Ayrıca mesleki bir durum boklamak değil önüne gelenin organizasyon yapması durumu var . Size un su ve maya versek bize günde 20 bin ekmek pişirin desek fırıncı değilsenin çok net sölüyorum cuvala girersiniz ...

Bugğne kadar yüzlerce organizasyon yaptık ve bugüne kadar 1 seyircimizin bile saç teline zarar getirmedik Allaha şükür . Seyirci sayısını toplasanız küçük bir ilçenin nufusunu geçmiştir toplamda ... işimizi iyi yaparken bu tip örneklerin herşeyi *** etmesinden de bıkmış durumdayız . Bir can hastahanede bir adam vicdan azabıyla ortada binlerce kişi de redbull yanlama kaza videosunu izleyip bu işlere öcü gibi bakmakta .

o nedenle uzatmayın benden tavsiye bu yazıyı hatırlayın 6 ay sonra tekrar okursunuz ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi okadar çok biliyorsunuz ki bazen kendimden geçiyorum okurken . Zıpzıpa sert çıktım yorgunluktan da olabilir ama sana sert çıkıyorum cahilliğinden haberin olsun .

Redbull Organizasyonu nedir ?
    Burada organizasyonu kim yada kimler yapmıştır ?
    Hangi firma ve otomobil kulubü izinlerini almış bu işi organize etmiştir ?

Bunların kaçını biliyorsun hiçbirini . Kime yazıyorsun bunları bilen birine Motorsporları otoparkta araba çevirmek değildir kural kaideleri vardır .
    1- Bu organizasyon federasyondan yarış olarak değil gösteri olarak izin talebinde bulunmuştur .
    2-Bu organizasyon bir yarış olmadığından katılımcıların da yarışmacı sıfatı yoktur .
    3-Bu organizasyonda ismen redbull görünsede organizatör otomobil kulubü ....tır ve ...... ta bu organizasyon için show gösteri amaçlı izin ve müsade almıştır .

Sayfalarca yazdırmayın boşunada tartışmayın .

Suçlu kim müge anlı muhabbet ve polemiklerine girmeden yazıyım size ...
    Neyazıkki olacak olanlar bunlar sever sevmezsiniz size kalmış .

1- Organizatör kulübün başı derde girer mahkemelik olur .
    2- Pilot arkadaşımız mahkemelik olur .
    3- Atanan gözlemci böyle bir aktiviteye gerekli önlemler alınmadan onay verdiği için hamkemelik olur .

Burda bunca senelik gördüğüm geçirdiğim aktivite ve yarışlar sonrasında şahsi kanaatim ben bu organizasyona start vermezdim seyirci güvenliğinin ihlal edildiğini düşündüğüm an organizasyonu durdurur gerekli önlemi alır o şekilde devam ederdim ki bugüne kadar defalarca kez yarış durdurmuşluğum var sizlerinde bildiği gibi ...Yarışmacı olarakta marşa basmazdım bu riski almazdım . Kazalar sonrası konuşmak kolaydır önemli olan kaza olmadan önce konuşmayı başarıp olabilecek kazaların önüne geçmektir .

Ayrıca mesleki bir durum boklamak değil önüne gelenin organizasyon yapması durumu var . Size un su ve maya versek bize günde 20 bin ekmek pişirin desek fırıncı değilsenin çok net sölüyorum cuvala girersiniz ...

Bugğne kadar yüzlerce organizasyon yaptık ve bugüne kadar 1 seyircimizin bile saç teline zarar getirmedik Allaha şükür . Seyirci sayısını toplasanız küçük bir ilçenin nufusunu geçmiştir toplamda ... işimizi iyi yaparken bu tip örneklerin herşeyi *** etmesinden de bıkmış durumdayız . Bir can hastahanede bir adam vicdan azabıyla ortada binlerce kişi de redbull yanlama kaza videosunu izleyip bu işlere öcü gibi bakmakta .

o nedenle uzatmayın benden tavsiye bu yazıyı hatırlayın 6 ay sonra tekrar okursunuz ....
    Abi sana kötüsün filan demedim zaten senin organizasyonlarını bilen biliyor sadece önüne gelen organizasyon yaparsa demene takılmıştım.Redbull firmasının kötü bir organizatöre vereceğini düşünmediğimden yazdım.
    Cahillik kısmına gelince senin ''Bunların kaçını biliyorsun hiçbirini'' diye hem sorup hem cevapladıktan sonra cahilim haklısın benim neyi bilip bilmediğimi bilecek kadar zekisin
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

ByMerih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelikle cok uzucu bir durum allah yardim etsin, bir sekilde arabayla alakali bir seye, buyuk bir firma sponsor olup organizasyon yapmisti ama yine baslamadan bitti.simdi egri oturup dogru konusalim, hep organizasyon suclu, hep guvenlikler hatali bizde hic suc yok mu? butun organizasyonlarda pistin kenarina girmek icin kicini yirtan biz, dragda padokta, start alaninda gezen yine biz, burda biz dedigim seyirci, biz seyirci olmayi bilmiyoruz, beceremiyoruz, kisaca cahiliz. dikenli tel olmadan mac izleyemeyen, xray olmazsa iceriye satir, bicak sokan, cevik kuvvet olmazsa kavga cikaran. organizasyondan, spordan, yaristan kisacasi seyircilik meziyeti gerektiren hicbirseyi medeni sekilde izleyemeyen, cahil ilkel bir toplumuz. hep guvenliklere, organizasyonlara suc atmak kolayi. tabiki uzgunum ama orda o cocugun ne isi var, kesin hatir gonul yakindan izlemek icin girdi, eeee sen girince super, baskasi girince organizasyon hatali. bu mudur?
    ağzına sağlık.

ByMerih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muzurasd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izleyicinin %80ni cahil bizim memlekette ne kadar keko tofaşcılar varsa geliyolar sonra hep problem yurt dışındaki aynı firmanın organizasyonuna bakıyoruz muhteşem görüntüler bizde ankaranın ne kadar gereksiz tipleri varsa doluşmuş oraya çevik kuvvet geliyor daha ne olsun böyle rezillik olurmu dahada böyle sponsor zor bulurlar bu tiplerin yüzünden gerçek kaliteli izleyici gidemiyor.

Ölen çocucuğada Allahtan rahmet diliyorum...
    tofaşçılar geliyor demişsin onları savunduğumdan değil de bahsettiğin firmanın bu etkinlik için dağıttığı el ilanlarında tofaş resmi vardı firmanın hatası temsilci ve yer seçimi konusunda olmuş bence.

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkenin drift neyine ya.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar ilk önce şu ankara insanına sürekli saçma sapan hakaretlerle konuşmayı bir bırakın. 1. istanbuldaki gibi 2 haftada bir yarış düzenlenmiyor ankarada. 2. ankaranın her tarafı düzlük ve boş olduğu halde pistimiz bile yok. 3. ankarada bu işe hevesli olan ama cebinde parası olmayan ve eğitimsiz kesim çok fazla(o yüzden şahin gibi araçlar çok fazla) bu arada TU 987 gibi saygı değer arabalarda var. 4. belediyelerin ve organizatörlerin motor sporları konusunda ankara hiç aklına gelmiyor çünkü ankara şahin doğan kesimi olarak görülüyor ki aslında bilinmiyor ankarada bmw e30, e36, 200sx gibi araçlardan çok sayıda var ve bunlar pist ve organizasyon olmadığı için teşvik edilemiyor. bugün bende oradaydım. 1. olarak saolsun belediyemiz berbat bir yer vermiş. 1 hafta beklenip AKM de yapılabilirdi ya da batıkentte hipodromun otoparkı gayet genişti orada da yapılabilirdi. 2.si ankarada çok az sayıda legal yarış olduğu için böyle bi organizasyonda katılımcı sayısının çok fazla olacağını tahmin edememek tamamen APTALLIK. 3. redbull bu alanın seçilmesine nasıl onay verdi? çünkü tribünlerin koyulduğu yerin çoğunluğunda pist görünmüyordu sadece kıytırıp ekranda izledi herkes. 4. ***** kazanın olduğu yerde redbullun kendi aracı ve ambulans vardı. o bölmelerden 2si bu araçlar için açık tutulup diğer taraflara beton bariyer koyulması gerekirdi çünkü dikkatini çeken arkadaş varsa diğer bölmelerde yığınla sokak lambası direklerinden vardı. en basitinden o çocuk orda olmasa ve drift arabalarından birinden arıza çıksa veya kaybolan kontrolü iyice kaybetseler ve oraya girseler o pilot arkadaşlarımızın can güvenliği tehlikeye atılmış olmaz mıydı? bu konulara seyirci olarak ben dikkat çekiyosam redbull ve belediye yetkililerinin de dikkat çekmesi gerekir. ayrıca çıkışta olan olaylar tamamen gereksizdi bilinçsizlikti. bende ankaralıyım ama o kadar kalabalığın içinde insanları tehlikeye atarak hava yaptığını sananlar yüzünden ankarada hiç bir etkinlik olmamakta. bunlar benim görüşüm. umarım artık bişeylerin farkına varırız ve boş muhabbet yapmayız..

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara gibi hanzosu,seviyesizi,öküzü bol olan ilde ücretsiz organizasyon yaparsan hele ki bide bu Drift organizasyonu ise sonucun böyle olması normal... Kaza yapan abimize,yaralanan kardeşimize büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karadenizde sart boyle seyler. samsunda da drift rekoru kirilmisti halka acik on numara organizasyondu yine redbull du sanirim sponsor. bence sponsorda degil organizatorde karin agrisi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah acil şifalar versin, çok üzüldüm çocuğun durumuna.

Silvia17
    Misafir
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle organizasyonun alanını boklayanlara ithafen konuşuyorum youtube a REDBULL CARPARK DRIFT yazın cıkan videoları izleyin adamların böyle bir alan seçmesi gerekiyodu konsept bu bütün dünyada bunu yapıyolar yani kısa kesersek alan yeterli hatta çok iyiydi bu konsept için

geniş özete gelirsek TR de bence gelmiş geçmiş en güzel organizasyon olacaktı bu olay olmasaydı çünkü herşey okadar profesyoneldiki şaka gibi bir yarış günü geçiriyoduk illaki eksikler vardı ama olabilir + ları - lerini götürüyodu eksilerini anlatmak gerekirse ve kaza ile bağlantı yapmam gerekirse sabah 9 da biz içeri girerken çalışanlar gayet ciddiyetli ve güvenlik hard safhada biz yarışçıların yanında +1 kişi harici kimseyi içeri dahi almadı inanın yalvardık sokmadılar orda anladık ciddi org oldugunu ve saygı duyduk aammmmaaa içeri girdikten 2 saat sonrasına kadar ana baba günü gibi oldu içersi ve volkan ışık ekibi ile redbull iflas etti işte burdan sonra peşi sıra olacaklar kaçınılmazdı redbull organizatörler insanlara müdahale edemiyo söz dinletemiyodu elemeler 3 ayrı gruptan oluşucakken birden bire dedilerki tek yarış olcak ve direk final redbull hissetti olacakları trübünler yıkılmak üzereydi seyirciler barikatları yıkıp içeri girdiler düşünün herneyse bize sabah racon kesen redbull pistin içine o küçük cocuguda soktu kısacası

gelelim bağlantı ya meftun çıktı yanladı etti eyvallah hepimiz kaza yapabiliriz hepimizi geçtim bütün dünyada bu org kaza yapan çok sayıda sporcu var redbull bunu zzaten bekliyo ama bizim insanımız meraklı illa en önde olcak ve sonuç güm kaza oldu coocuk yaralandı... önce org devam edecek gibi oldu baktılar cocugun durumu kritik hayatımda bukadar hızlı toplanan bir firma görmedim 1 saatte dımdızlak kaldık arabalarımızla orda polis geldi ve ilk söylediği şey çarpan kişi nerde değil bu organizasyonu yapan kim ve o çocugun pistte ne işi var diyince şaşırdım ben dedim bittik biz alayımızı bağlayacak ama anladımki işler değişmiş o yüzden bir problem yaşamadık

genel değerlendirmeme gelirsek yine söylüyorum bunca olumsuzluğa rağmen mükemmel bir organizasyondu sadece il olarak yanlıs seçim yaptılar ve patladılar kaza olmasa kavga olacaktı çok az kalmıstı mutlaka bişey olacaktı ve ben 50 kere söyledim olaysız bitmesi imkansızdı herneyse benım tek umudum bu yarıştı çünkü kazanan dubai ye sınırsız sponsorluk alcaktı içimizde patladı yinede söylüyoruz cana gelceene mala gelsin yaralanan kardeşimize ve meftuna geçmiş olsun diliyorum bir an önce herşey bu olaylar hiç yaşanmamış gibi kaldığı yerden tüm güvenlik önlemleriyle devam eder... (tabi bu imkansız gibi bişey ) hayırlısı aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım yada sormak istediğiniz bişey
    Eray abi nokta atışı yapmış.Türkiye'de hiçbir durumu tam olarak yapamadığımız gibi bunu da beceremedik.Böyle organizasyonlarda kazalar olabilir ama o seyircinin orada ne işi var demek gerekli.Ben böyle bir organizasyon yapsam pist alanın beton bloklar ile çevirir kafes tellede üstünü çevirir kafes dövüşüne sokmuş gibi arabaları yarıştırırdım içeri de.Türk halkı her zaman ki gibi merak merak merak ! Gerçeği itiraf etmek gerekirse biz türkler bu tip organizasyonlar 0 ız

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    O otopark ta dönme olayı kadrolu falan heralde şuhana kadar hangı organizasyona gitsem oto parkta dönen bir tayfa vardı bunları yarışla bir tutmak hata olur zaten ama organizasyon görevlilerinin suçu olsada bir okadarda pillot ta suçludur bence anlamıyorum kaza yaparken neye çarptığını camdan veya aynadan hiçmi görmedi devam etti benim anlamadığım tek nokta bu onun dışında herkeze geçmiş olsun
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'da organizasyon yapılmaz diye bir şey yok, amaç önemli amaç... herkes organizasyonum kalabalık olsun derdinde, boş verin, 150 kişi gelsin temiz olsun, ama yook, biz bunu deyince, 'elitler mi gitsin sadece' 'parası olan mı izlesin' vs gibi laflar duyarız Ankara'da... sanayisi bol bir şehiriz çok şükür, dükkan sayısı x10 kadar da çırağımız var, onların amcaoğlu dayısı hatta teyzesi ile dükkan x20 kadar seyirci potansiyelimiz var.... turbo Sadık gibi tofaş efsanelerimizi var, elbette ışıkla dönülecek şahinle, organizasyon var kaçırılır mı? o şahin gösterilecek!!! E30 lar fırıldak gibi olacak ki organizasyona zevk versin, arkasından küfür mü edilmiş? vız gelir tırıs gider, o E30 cu emek para vermiş driftçiden daha iyi 'yanlar'!!! orada yarışan, draga çıkan pilotlar, o seyircinin 'has' kankasıdır, o nedenle piste inip onunla selamlaşabilir bu gayet normaldir, 'gördünüz mü laaa İsmail abi bana selam verdi!!' (isim tamamen uydurmadır ) alrılar çekirdeklerini, horozun bile tüneyemeyeceği yere çıkabilirler, bu bazen çatı olur bazense 15 cm lik parapet!

malzeme bu arkadaşlar kimse gücenmesin, üzerine alınacak varsa da alınsın laflarımdan... ben en az 5-6 senedir şehir içinde toplanmalı BMW organizasyonu yapamıyorum! polis gelip yaşını başını almış, hayatta çakallık yapmamış kişilere bulaşmasın diye, artık 3 tane BMW yi arka arkaya gören yunus çevirmeye başladı, sebebi bunlar işte! biz bu şekilde bruncha gidemezken, bir de şehrin ortasında drift organizasyonu yapılıyor, yapma kardeşim, gerçekten yapma... gelmiyoruz çünkü, biz ge-le-mi-yo-ruz! gelenlerin durumu ortada, o ortama gelmek istemiyoruz!!! sonucunu biliyoruz çünkü, ama laflar da Ankara'nın tamamına geliyor haklı olarak, utanıyoruz!

cumartesi Gurcell dedi ki, abi drift etkinliği varmış, yanımızda drag olsun motorsporları olsun bu işe ömrünü veren bir sürü kişi vardı, biri bile 'hadi gidelim' demedi, oturduk kendi araçlarımızla uğraştık... Ankara'da şehrin göbeğinde herkesin dolmuş-metroyla gelebildiği bir güzergahta etkinlik olmaz arkadaşlar, bunu kimseyi küçümsemek için söylemiyorum, biraz şehirden uzak, herkesin gelemiyeceği bir alan yapılıp da etkinlik olmadığı sürece de gitmeyi düşünmüyorum...

kaza olur, kaza motor sporların içinde var, kimse o pilota kızmasın, güvenliği sağlamak onun görevi değil, o duvarın arkasında o çocuğun olduğunu nereden görsün? ama bunun ceremesini yine hep beraber çekeceğiz, bir org. için belediyeye başvurduğumuzda bu olayı önümüze koyacaklar!

kaza geçiren kardeşimize acil şifalar diliyorum, yazacak çok şeyim var ama kalsın burda...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

vtanju - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence olayi ankarali, kastamonulu, izmirli diyede siniflandirmak cok ama cok YANLIS!

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci yanı vererek akıllıca davranmış ve en az yaralanmayla kurtarmış. aksi taktirde bodozlama girebilirdi seyircilerin içerisine.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtanju Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence olayi ankarali, kastamonulu, izmirli diyede siniflandirmak cok ama cok YANLIS!
    Volkan abi, Ankara'ya geliyorsun sonuçta devamlı, görüyorsun ortamı... ANkara'da org. olmaz cümlesi üzerimize yapıştı kaldı maalesef...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mantikli ve objektif bakilirsa, ankarada olay olmasinin ana sebeplerinden biri halkin yogun ilgisi, yoksa insanimiz ankaradada ayni, antalyadada. tekrar soyluyorum siniflandirmak dogru olmaz.

Mechanix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim yıllardır korktuğumuz şey sonunda oldu. Önüne gelen her kulup "aha sponnsor" diyip bilmediği işe atlarsa sorumlular için başka yere bakmamak gerekir.

Drift Kulubü olarak üzüntümüz çok büyük. Hem 12-13 yaşında bir çocuğun sağlığı söz konusu , hemde yıllarca harcanmış emek. Daha fazla diyecek bir şey yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    organizator olmanin belirli kriterleri ve yetki belgesi olmasi gerekir bence, nasil bir ihaleye girerken yeterlilik belgesi isteniyor, bunun gibi bir yonetmelik olmasi lazim. mercilere DUYURULUR!!!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)