öncelikle organizasyonun alanını boklayanlara ithafen konuşuyorum youtube a REDBULL CARPARK DRIFT yazın cıkan videoları izleyin adamların böyle bir alan seçmesi gerekiyodu konsept bu bütün dünyada bunu yapıyolar yani kısa kesersek alan yeterli hatta çok iyiydi bu konsept için
geniş özete gelirsek TR de bence gelmiş geçmiş en güzel organizasyon olacaktı bu olay olmasaydı çünkü herşey okadar profesyoneldiki şaka gibi bir yarış günü geçiriyoduk illaki eksikler vardı ama olabilir + ları - lerini götürüyodu eksilerini anlatmak gerekirse ve kaza ile bağlantı yapmam gerekirse sabah 9 da biz içeri girerken çalışanlar gayet ciddiyetli ve güvenlik hard safhada biz yarışçıların yanında +1 kişi harici kimseyi içeri dahi almadı inanın yalvardık sokmadılar orda anladık ciddi org oldugunu ve saygı duyduk aammmmaaa içeri girdikten 2 saat sonrasına kadar ana baba günü gibi oldu içersi ve volkan ışık ekibi ile redbull iflas etti işte burdan sonra peşi sıra olacaklar kaçınılmazdı redbull organizatörler insanlara müdahale edemiyo söz dinletemiyodu elemeler 3 ayrı gruptan oluşucakken birden bire dedilerki tek yarış olcak ve direk final redbull hissetti olacakları trübünler yıkılmak üzereydi seyirciler barikatları yıkıp içeri girdiler düşünün

herneyse bize sabah racon kesen redbull pistin içine o küçük cocuguda soktu kısacası
gelelim bağlantı ya meftun çıktı yanladı etti eyvallah hepimiz kaza yapabiliriz hepimizi geçtim bütün dünyada bu org kaza yapan çok sayıda sporcu var redbull bunu zzaten bekliyo ama bizim insanımız meraklı illa en önde olcak ve sonuç güm kaza oldu coocuk yaralandı... önce org devam edecek gibi oldu baktılar cocugun durumu kritik hayatımda bukadar hızlı toplanan bir firma görmedim 1 saatte dımdızlak kaldık arabalarımızla orda polis geldi ve ilk söylediği şey çarpan kişi nerde değil bu organizasyonu yapan kim ve o çocugun pistte ne işi var diyince şaşırdım ben dedim bittik biz alayımızı bağlayacak ama anladımki işler değişmiş

o yüzden bir problem yaşamadık
genel değerlendirmeme gelirsek yine söylüyorum bunca olumsuzluğa rağmen mükemmel bir organizasyondu sadece il olarak yanlıs seçim yaptılar ve patladılar kaza olmasa kavga olacaktı çok az kalmıstı mutlaka bişey olacaktı ve ben 50 kere söyledim olaysız bitmesi imkansızdı herneyse benım tek umudum bu yarıştı çünkü kazanan dubai ye sınırsız sponsorluk alcaktı içimizde patladı

yinede söylüyoruz cana gelceene mala gelsin yaralanan kardeşimize ve meftuna geçmiş olsun diliyorum bir an önce herşey bu olaylar hiç yaşanmamış gibi kaldığı yerden tüm güvenlik önlemleriyle devam eder... (tabi bu imkansız gibi bişey

) hayırlısı aklıma gelen başka şeyler olursa yazarım yada sormak istediğiniz bişey