Senden bir bardak su içmesinler acaba akşam evine Hırsız girse canına kast etse polisi aramayacakmısın yaw yaşın 47 benden kaç yaş büyüksün belkide bari sen deme be abim....
Printable View
Senden bir bardak su içmesinler acaba akşam evine Hırsız girse canına kast etse polisi aramayacakmısın yaw yaşın 47 benden kaç yaş büyüksün belkide bari sen deme be abim....
Elinde molotof olana yine birey olmayacak tvden izlediginuz molotoflari canli olarak çokça görmüş birisi olarak yazıyorum
Yazdıklarini okuyorum da ilginç geliyor sade vatandaş olarak mi yazıyorsun yoksa bi parti üyesi yada yetkili birisinin yakini olarak mi yaziyosun?
Faruk abi gibi adamların bu teşkilatta yüzde atmış olmaları lazım ki biseyyler duzelsin
evet yaşım 47, benim başıma gelen olay ile benim yaşımın pek ilgisi yok ama ne dememi beklersiniz. polis iyi yapmış, Cumhuriyet bayramı törenlerinde polis müdahalesi sonucu herkes kaçışırken annem yaşından dolayı kaç/amayınca sizin deyiminizle su sıkılarak bu hale getirilmiş, Allah şükür iyi ki bu hale getirmiş iyi yapmışlar ellerine sağlık mı dememi bekliyorsunuz. Hiç bir zaman temenni etmem ama ailenizden bir birey bir gün bu hale getirilirse umarım siz polise elinize sağlık, çok teşekkür ederim dersiniz.
http://i552.photobucket.com/albums/j...psbe7ff32f.jpg[/URL]
not; resim boyutunda bir hata varsa lütfen adminler düzeltebilirmi?
Resim boyutu için özür dilerim, yetkili bir kişi düzeltebilirse memnun olurum.
nereye gıdıyor ulke cok merak edıyorum
bugun cevırmeye gırdık onde plaka yoktu polıs agırlık mı yapıyor dedı dusmus dedık ensemızı sevdı ( 50 yaslarında) takarsınız plakayı dedı dıkkat edın dedı gonderdı
bıde arkadasın basına gelene bak vursan vıcdan azabı cekmessın yanı anlımıyorum bunlar turke mı ? dusman efedendıye mı ? dusman ıc savas cıksın mıllet ayaga kalsın mı ıstıyorlar ajanlarmı ne ayaklar anlamıyorum
yıne kısa bır ornek vereyım buda polıs taksımden otoparktan cıkıyorum hanım yanımda
tam cıkarken kaputa bır yumruk yavas lan dıye sıvıl 2 kısı
ındıgım gıbı agzına caktım kanlar ıcınde yere dustu dıgerıne saldırcam araya grdıler adam komsermıs :)
ama sıvıl tabı butun polısler toplandı anahtarlarımı almaya calıstılar vermedım karıstı ortalık allahtan taksıcı abıler polıse yuklendı polıslere bastım gıttım aradan
bu nasıl zınıyet ama bu arkadasın dava sonucunu cok merak edıyorum ben olsam pesını bırakmam
Evimize hırsız girince polisi arayacaz kimi arayacaz. Polisin görevi insanları korumak. Evime hırsız girince polisi arıyoruz diye yaptığı herseyi hoş mu göreceğiz böyle mantık olabilir mi. Polisi olmayan devlet mi var. Mühim olan polisin görevini düzgün yapması, suistimal etmemesi, edenlerinde cezası çekmesi. Kimsenin polis olmasın, asker olmasın ortalığı teröristlere bırakalım gibi bir isteği yok. Herkes görevini düzgün yapsın yeter. Bu ülkede polisler görevini hakkıyla yapıyor mu yapmıyor mu. Yapmayanlar cezasını buluyor mu bulmuyor mu. Benim icin iki sorununda cevabı hayır. Bu yüzden poliside sevmiyorum sistemide sevmiyorum.
Mod arkadaşlar 5. Sayfadaki ceza tutanağı ve o Sayfayı alıntı yaptığım 14.sayfadaki mesajımdaki resme ne oldu ve benim avalarım nasıl değişti?
Ülkemizin her köşe başının , istanbulun göbeğindeki semtlerin bile anasını bellediler evet inanıyorum caydırıcı bir güç olmalı çok övünülen gezi Parkı eylemlerinde bile Apo bayrağı astılar taksimin göbeğinde türk bayrağı ile de yan yana poz vermişler daha ne olsun
Konu sahibi ve @Dayı çok geçmiş olsun..