User Tag List

Sayfa 15/22 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
412 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Korsan Taksisin diyerek aracımı Bağladılar !

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senden bir bardak su içmesinler acaba akşam evine Hırsız girse canına kast etse polisi aramayacakmısın yaw yaşın 47 benden kaç yaş büyüksün belkide bari sen deme be abim....
    Tikkat Laz

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dayı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su mu sıkıyor.
    Dayı çok geçmiş olsun

Canım sıkıldı yazdıklarını okuyunca
    Videoları seyir dahi etmedim

Anneye cok geçmiş olsun
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazmayım diyorum günlerdir ama;
    2 sene önce 29 Ekim Ankara Ulus 1inci Meclis önünde yapılan bayram kutlamalarını ve polis müdahalesini özellikle ankara lı olanlarınız hatırlar. o dönemde 72 yaşında olan annem bayram kutlaması esnasında polisin müdahalesi/şiddeti ile 7 kaburgası, köprücük kemiği 2 yerden, kolu tek yerden kırılmış ve göz retinası yırtılmıştır. Dönemin başbakanı meclis kürsüsünden o marjinal terörist kadın diye başlayan bir konuşma bile yapmıştır.
    Gelelim günümüze; yaklaşık 3 ay kadar önce kapı çaldı, açtık, karşımızda 3 polis memuru, annem hakkında mevcutlu olarak savcılığa götürme emri çıkartmışlar. neyse avukatlar vs vs , savcı ile görüşmeler sonucunda 3 saat sonra biz götürdük. Savcı ya çıktık anneme sorulan soru ; bayrama gitme talimatını size kim verdi? neyse bu soruyu atlattıktan sonra esas konu içeriye sırım gibi 3 çevik polis in girmesi ile anlaşıldı. sırım gibi 25 lik 3 delikanlı polisler, annemden(olay anında 72 yaşında) bu teyze bizi darp etti diye şikayetçi olmuşlar. Karşılıklı dava halen sürmekte.
    Yukarda bir arkadaşın dediği gibi eskiden polise kalkan eller kırılsın diyen benden bugün 1 bardak su istemesinler.

http://www.odatv.com/n.php?n=kimseni...ne--3010121200
    http://www.turkhaberler.net/yerel/pe...e-ne-denir.htm
    Ağabey, annemize cok gecmisler olsun. Nasil buyuk bir sabir ornegi gostermissiniz, insan boyle bir durumda katil olur! Allah dusmanima vermesin demekten oteye birsey bulamadim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalasmali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca polisimize verilecek yetki elinde molotof senin benim vergimizle yapılan ve ALINAN kamu mallarına zarar verenlere polise çocukların arkasından silah sıkanlara veriliyor.
    Elinde molotof olana yine birey olmayacak tvden izlediginuz molotoflari canli olarak çokça görmüş birisi olarak yazıyorum

Yazdıklarini okuyorum da ilginç geliyor sade vatandaş olarak mi yazıyorsun yoksa bi parti üyesi yada yetkili birisinin yakini olarak mi yaziyosun?

Faruk abi gibi adamların bu teşkilatta yüzde atmış olmaları lazım ki biseyyler duzelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yaşım 47, benim başıma gelen olay ile benim yaşımın pek ilgisi yok ama ne dememi beklersiniz. polis iyi yapmış, Cumhuriyet bayramı törenlerinde polis müdahalesi sonucu herkes kaçışırken annem yaşından dolayı kaç/amayınca sizin deyiminizle su sıkılarak bu hale getirilmiş, Allah şükür iyi ki bu hale getirmiş iyi yapmışlar ellerine sağlık mı dememi bekliyorsunuz. Hiç bir zaman temenni etmem ama ailenizden bir birey bir gün bu hale getirilirse umarım siz polise elinize sağlık, çok teşekkür ederim dersiniz.

[/URL]

not; resim boyutunda bir hata varsa lütfen adminler düzeltebilirmi?

Senden bir bardak su içmesinler acaba akşam evine Hırsız girse canına kast etse polisi aramayacakmısın yaw yaşın 47 benden kaç yaş büyüksün belkide bari sen deme be abim....

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel kardesim, canina kast eden hirsiza " bir dk 155i arayayim gelsinler " mi diye soracaksin ? Hukuk degil guguk milleti olmusuz , kanunlar suclunun yaninda islerken polis mi vatandasina sahip cikiyor ?

Bu ulkede sansa yasiyoruz yalnizca sansimizla..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elinde molotof olana yine birey olmayacak tvden izlediginuz molotoflari canli olarak çokça görmüş birisi olarak yazıyorum

Yazdıklarini okuyorum da ilginç geliyor sade vatandaş olarak mi yazıyorsun yoksa bi parti üyesi yada yetkili birisinin yakini olarak mi yaziyosun?
    Faruk abi gibi adamların bu teşkilatta yüzde atmış olmaları lazım ki biseyyler duzelsin
    Adım soy adım ortada yazıyor hiç bir partiye üye değilim hiç bir yetkilinin yakında değilim.
    Bende Çokça gördüm hatta Kağıthane nurtepede eşimle arabada seyir ederken önümüzü kestiler yüzü maskeli elinde molotoflular emin ol senden daha çok yakın olmuşumdur...
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yaşım 47, benim başıma gelen olay ile benim yaşımın pek ilgisi yok ama ne dememi beklersiniz. polis iyi yapmış, Cumhuriyet bayramı törenlerinde polis müdahalesi sonucu herkes kaçışırken annem yaşından dolayı kaç/amayınca sizin deyiminizle su sıkılarak bu hale getirilmiş, Allah şükür iyi ki bu hale getirmiş iyi yapmışlar ellerine sağlık mı dememi bekliyorsunuz. Hiç bir zaman temenni etmem ama ailenizden bir birey bir gün bu hale getirilirse umarım siz polise elinize sağlık, çok teşekkür ederim dersiniz.

[/URL]

not; resim boyutunda bir hata varsa lütfen adminler düzeltebilirmi?
    Ben anne derken mecazi başka bir bayan anlamıştım çok büyük geçmiş olsun.
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Resim boyutu için özür dilerim, yetkili bir kişi düzeltebilirse memnun olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adım soy adım ortada yazıyor hiç bir partiye üye değilim hiç bir yetkilinin yakında değilim.
    Bende Çokça gördüm hatta Kağıthane nurtepede eşimle arabada seyir ederken önümüzü kestiler yüzü maskeli elinde molotoflular emin ol senden daha çok yakın olmuşumdur...
    Eminim, benden yakin olmamistrsin

Nurtepenin 5kati olay çıkma performansı olan bi semtte 27 senem geçti.

fa'R'uk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunun bizzat örneğini 2010 yılında ben yaşadım. Sadece burnumda nokta kadar ''BEN'' var diye mülakatta elendim. Ama aynı yıl mülakatı geçen arkadaşlarımı bir görseniz tipini seveyim dersiniz çocuklara. Dediğiniz gibi zamanında ne torpiller döndü.. Şuanki sistem nedir ne değildir bilmiyorum ama...
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polis misin ? Allah başka dert vermesin. 1-2 sayfa öncesinde bir polis arkadaşımın yazısını paylaştım. Umarım okumuşsunuzdur
    2010 da dert sahibi olmak için mi uğraştın olamadın diye mi bu kin? Gerek yok böyle her seferinde giydirmeye çalışmaya

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca polisimize verilecek yetki elinde molotof senin benim vergimizle yapılan ve ALINAN kamu mallarına zarar verenlere polise çocukların arkasından silah sıkanlara veriliyor.
    Bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun ?

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    nereye gıdıyor ulke cok merak edıyorum

bugun cevırmeye gırdık onde plaka yoktu polıs agırlık mı yapıyor dedı dusmus dedık ensemızı sevdı ( 50 yaslarında) takarsınız plakayı dedı dıkkat edın dedı gonderdı

bıde arkadasın basına gelene bak vursan vıcdan azabı cekmessın yanı anlımıyorum bunlar turke mı ? dusman efedendıye mı ? dusman ıc savas cıksın mıllet ayaga kalsın mı ıstıyorlar ajanlarmı ne ayaklar anlamıyorum

yıne kısa bır ornek vereyım buda polıs taksımden otoparktan cıkıyorum hanım yanımda
    tam cıkarken kaputa bır yumruk yavas lan dıye sıvıl 2 kısı
    ındıgım gıbı agzına caktım kanlar ıcınde yere dustu dıgerıne saldırcam araya grdıler adam komsermıs
    ama sıvıl tabı butun polısler toplandı anahtarlarımı almaya calıstılar vermedım karıstı ortalık allahtan taksıcı abıler polıse yuklendı polıslere bastım gıttım aradan
    bu nasıl zınıyet ama bu arkadasın dava sonucunu cok merak edıyorum ben olsam pesını bırakmam
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evimize hırsız girince polisi arayacaz kimi arayacaz. Polisin görevi insanları korumak. Evime hırsız girince polisi arıyoruz diye yaptığı herseyi hoş mu göreceğiz böyle mantık olabilir mi. Polisi olmayan devlet mi var. Mühim olan polisin görevini düzgün yapması, suistimal etmemesi, edenlerinde cezası çekmesi. Kimsenin polis olmasın, asker olmasın ortalığı teröristlere bırakalım gibi bir isteği yok. Herkes görevini düzgün yapsın yeter. Bu ülkede polisler görevini hakkıyla yapıyor mu yapmıyor mu. Yapmayanlar cezasını buluyor mu bulmuyor mu. Benim icin iki sorununda cevabı hayır. Bu yüzden poliside sevmiyorum sistemide sevmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mod arkadaşlar 5. Sayfadaki ceza tutanağı ve o Sayfayı alıntı yaptığım 14.sayfadaki mesajımdaki resme ne oldu ve benim avalarım nasıl değişti?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu gerçekten inanarak mı söylüyorsun ?
    Ülkemizin her köşe başının , istanbulun göbeğindeki semtlerin bile anasını bellediler evet inanıyorum caydırıcı bir güç olmalı çok övünülen gezi Parkı eylemlerinde bile Apo bayrağı astılar taksimin göbeğinde türk bayrağı ile de yan yana poz vermişler daha ne olsun
    Tikkat Laz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu sahibi ve @Dayı çok geçmiş olsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemizin her köşe başının , istanbulun göbeğindeki semtlerin bile anasını bellediler evet inanıyorum caydırıcı bir güç olmalı çok övünülen gezi Parkı eylemlerinde bile Apo bayrağı astılar taksimin göbeğinde türk bayrağı ile de yan yana poz vermişler daha ne olsun
    Bilal sana Alıntı yaparak genele yazayım konu dışına çıkılmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fa'R'uk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mod arkadaşlar 5. Sayfadaki ceza tutanağı ve o Sayfayı alıntı yaptığım 14.sayfadaki mesajımdaki resme ne oldu ve benim avalarım nasıl değişti?
    Avatarı herhangi bir resim yükleme sitesinden mi yüklediniz yoksa direkt bilgisayardaki fotoyu upload ederek mi?Eğer ilk dediğimse sebebini yazacağım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)