bu bölümde jazzı yapabilmişler yani sonundakatliamsız bir bölüm olmuş
Endonezyada bu tarz BMW , jazz vs araçları jakartada bolca görebilirsinizadamlar S classe , E classe vs biniyorlar sayılarıda az değil hani
adamlar fakir değil beyler
Türkiyede ne görüyosanız Endonezyada tamamen aynı çok bi fark yok hani
1,5 sene önce bomboş semarang'ı bide şimdi görün ...
son bölümü şimdi merak ettim izledim, belki misafir araç sahipleri buralardan birileridir bilmiyorum ama
araç sahibi = komple egzos yaptım
sunucu = yasalar çerçevesindemi
araç sahibi = ''evet çevreyi rahatsız etmez'' tarzında cevaplar veriyor
bir diğeri
araç sahibi = xxx beygirden +xxx beygire yazılımla çıkarttık
sunucu = ''bu beygirleri caddelerde kullanmıyoruz'' şeklinde tamalanıyor
o beygirleri evde bırakabilen varmı tambir komedi olmuş, özel bir kanal olsa yayının ardından araç sahiplerine ceza yağardı belki izleyen takıntılı bölge polisi varsa plakaları not etmiştir trafikde denk gelmeseler bari televizyona çıkacam derken etiket oldular
ã€HD】YÜZDE 100 OTO 9. BÖLÜM (Modifiye Araçlar) - TRT HD 1080p - YouTube
izleyemenlere linkinide verelim
İçini görene kadar bu sefer katliam değil diyordum kendi kendime...
O mazda modelinin neresini modifiye edeceksin Allah aşkına aracın fabrika çıkışı hatları yeteri kadar ilgi çekici zaten.. Gidip adam akıllı bir jant lastik takımıyla araca air yapsalar en mantıklısı be kardeşim. İçi konusunda söyleyecek kelime bulamıyorum zaten.. Yok yok öğrenemeyecek bunlar...
Edeple gelen, lütufla gider.
Valla 8. bölümdeki araç gül gül öldürdü. Kusura bakmayın ama katliam konusunda 1 numaraya oturur araç .
ya bırakın insanlar tribe giriyor 1 ton mail gelip yasal işlem yasal işlem dieboşverin katlıam felan huauhahua
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)