Birakin kendi hallerine biz boyle konustukcada onlar iyi oldugunu saniyorlar![]()
Birakin kendi hallerine biz boyle konustukcada onlar iyi oldugunu saniyorlar![]()
8 bölümünüde izledim Tecavüzü başlatan kişi o at kuyruklu Body ci gardaşsonrasıda sırasıyla geliyor.. ancak izlerken pek hata göstermiyor belki ondan ama döşemeyi yapan elemanın işçiliği iyi gibi
Birazdan subaruya hunharca tecavuz basliyor izlemek isteyenler kacirmasin
Hahaha bekledigimden kotu olacak![]()
kim nederse desin.ilk bölümden itibaren yapılan en iyi araç subi oldu
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
bu jantcı oncekınden daha ıyı fena olmadı hanı .
Bana "Allah" yeter
Subaruyu, subaruya benzettiler bu sefer katliam yok ama o egzoscuyu kovsunlar bu nedir arkadaş zevksiz beceriksiz
Abiler 1 sorum var
1-eski jantcıya noldu öldü mü
ve subaru nun katliam noktaları olduğu gibi bence taptıkları en iyi arabalardan biri
bende su body cıye kıl oluyorum ınsan bı gulumser ya nasıl esnaf bunlar.
Bana "Allah" yeter
Subaru icin konusuyorum, sahibine helal olsun. İlk defa Biri eli boş gelmedi. Baklava getirerek nazik tavrini gösterdi. Aile olduğu için tüp eksoz beklemiyordum zaten ama güzel bir eksoz ucu olabilirdi. Döşemeciye laf yok, herzamanki gibi en iyisiydi. Jantci oz lari söküp replica jant ve petlas performans! Lastigini takinca icim gitmedi degil. Kaportayi kaplayacak zannettim, o boyayi bi siyiraydi iyiydi. Kirmizi üstüne mavi degisik olmuş. Bence bu subi katliam yerine kurtarilmisiscilik iyi olsa tadindan yenmezdi
AmcaPolo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)