Destek birlikleri yola çıkmış.. Paralı askerler geliyor.. :)
Printable View
Destek birlikleri yola çıkmış.. Paralı askerler geliyor.. :)
Bak güzel kardeşim , gavur dini olmayanlara merhametsizlere denir , Sen burada hristiyan bir topluluğa gavur dersen olmaz , ben hristiyanım ve seni bu tutumundan dolayı kınıyorum laflarını seçerek kullan çünkü buradaki topluluğun hepsi müslüman değil laflarının nereye gittiğini öncelikle seç düşün ve daha sonra cümlelerini kur ,
Kaan arkadaşım ve arkadaşım olmasına rağmen konuya ne kadar objektif baktığımı ve yorumladığımı belki okumuşsundur arkadaşım dediğim techden arabadan değil , çocukluktan yazlık arkadaşımdır ama konuya olabildiğince yalın ve objektif bakıyorum , daha önce de buraya yazdığım gibi biz burada hakim ya da savcı değiliz haklı ya da haksız biz belirleyemeyiz düşüncelerini yaz çiz arkadaşınsa mağdur destek ol ama ortalığı kızıştırma insanlara isim takma ortamı yeterince germe , bırakın isanlar arlarında sorunlarını çözsünler bizler de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım olaya daha fazla körükle gitmeyelim ?
Kaanı aradım burada yazdığım her şeyi kendisine de dedim onun da anlattığı bazı şeyler var gir yaz dedim ben olaya dahil olmak istemiyorum ama buraya kendisinin yazması çok daha etik olacaktır diye düşünüyorum ben olaya hala taraf bakmıyorum duruşum ortadadır ,
senden ricam uslubuna daha dikkat etmen aklınan geçenleri yazıya dökmeden bir kaç kez daha düşünmen , teşekkürler
İlk öncelikle o kadar cok alakası olmayan adam yazmışki cok takılmıyorum baştan alıp yazıcam bunuda özgün yaz dedi diye
yazıyorum.
Ya insanız hata tabiki yapabiliriz hata yaptığımda oldu telafi ettim etmedim değil.
Şimdi bundan 1 seneyi aşkın evvel bir problem yaşadım tabiki kimseyi ilgilendirmez bahanede etmedim etmiyorumda
o dönemde 4 araba vardı haliyle sorunlar yüzünden birden işleri bırakıp gittim o dönem işlerle ilgilenen 2 kişi vardı
ellerinden geleni yaptılar zamandan dolayı mağduriyet söz konusu oldu haklılar.
Öte yandan sinirlenip olmayan şeyleri burda oldu gibi gösterip zaten düşmüş bize inanırlar sanıyorlarsa yanılıyorlar bu konuda
sırf size değil bir çok kişiye iş yaptım her arabaylada ayrıca ilgilendim müşterilerimizle.
Şimdi bu arkadaşın arabası ile ilgili yazayım.
1.Krank oynanmamış deniyor hafifletme deniyor akabinde krankımla oynandı arabam kol cıkardı deniyor şimdi oynandımı oynanmadımı
Cevap:Evet krank yapıldı işlemin adı micro polish micro
2.Egzantirik konusu kırıcı olmadan yazayım ben hünercamsahft iş yaptırıp bu su marka desem o adamlara egz kenarına
hüner camshaft yazdırmam
Cevap:Bir dönem hüner camshaftla çalıştık değerleri tamamen biz verdik bize tek egzantiği 900 tl çift egzantiriği
1400-1600 tl den yaptırdı ve ben ne zaman hüner ile çalışsam memnun kaldım egzantiriğe benim isteğim doğrultusunda yapılan
dokunuşlar hep yerindeydi.Size egz şu marka bu marka demedim 2000 tl almaya gelince o egzantirik için 4 5 defa o tarafa
gidip geldim artı bilgi.
3.Valfler nerde ben size şu marka bu marka koyacağım dedim topkapı diye küçümsediğiniz sübaplar çıktı bana bir gösterin
Cevap:Bugün sizlere topkapı aksaray diye küçümsediğiniz sübapların yapılış şeklinin bir videosunu koyacağım umarım
gördükten sonra tekrar küçümsersiniz.Ben yurt dışından malzeme almaya kendimce karşıyım.Ve o sübapların o mallardan
sağlam olduğunada eminim
Herkez kendi açısından yorum yapar doğanın yaşayışın şekli bu değişk açılardan bakıp yorum yapan azdır.
Okadar typer s2000 106 gibi arabalar yaptık yurtdışında olmayan güçler cıkardık oem fabrikasyon parçaları
modifiye ederek hangi birinde sıkıntı cıktı kilometrelerce gazlayanlar var yüksek güçlerde.
Bir işi yaparsın iyi olur kimse isim vermez araba hemen sahiplenilir bazı işlerde hata olur vurun kafasına olur.
Aranızda müslümanım diye geçinip cok büyük hainler 50 kişinin arasında kış ayında tamponuna filtre için
yerlerde ördek gibi sürünüp ufak çakı ile delik açmışlığım bile var bir laf var halik bilmese balık bilir...
ARABA YAPILDI motor bitti toplandı yollandı.
Kendi ağzından söylediklerini yazıyorum:
Şener ustanın arabasıyla gazladım 10 boydan fazla geçtim sayılmıyor boylar ellerine sağlık.(araçta beyin stock afr baya fakir ama hatırlamıyorum şuan)
Daha önceden 2 boy geçtiğim 106 gti ı 7-8 boy yaptım cok sağol (beyin hala stock)
Aradan zaman geçti beyin ve conta ve t.body yapılması gerektiğini söyledim t.body aldı orada montajladılar
sanırım yalan olmasın beyinsiz 1 ay kadat t.bodyler ile gazladı
Aradan yine zaman geçti araba ağzına kadar eşşalarıyla bir arkadaşıyla istanbula geldi bende ataşehirdeydim
yanıma geldi söylediği cümleler erkutla ahmet usta arabayı bokladılar ama ağzına kadar dolu arabamla 4 viteste
arkalarından tam gelip gecicem gaz kestiler söylediği araba sarı f7r den bahsediyor ve arabam dolu ellerine sağlık dedi
hala oem beyin ile gazlıyor.
BENİM YUKARIDA YAZDIKLARIMI YALANLAYA BİLİYORMUSUN İKİMİZİNDE COLUĞU COCUĞU VAR BEN HAKSIZSAM BENDEN
CIKARSIN SONUNA KADAR O MOTORU O KADAR RAHATIM....
Aradan yine zaman geçti beyini taktı istanbula geldi özgün sağolsun okadar işi arasında beni bekledi bu arabayı
ayarlamak için şimdi burda bir kesip konuştuğumuzu aktarayım dyno günü
Dialog şu sekilde Özcan bey bu standart kelebek ile ince conta olmadan ve t.body yakıt olmadan cok ciddi güç
bekleme Özcan beyin bana söylemi şu yönde yok zaten onları yapıcaz sonra bir daha bakıcaz tamam öle olucak zaten dedim.
Özgünde bilir özgüne şahit bu konuşmalara
Timming ile güç beklememe gelince:
Benim amacım üstteki eğriyi biraz daha düzeltebilmekti öğle bir güç beklentisi kensinde var ise bilemiyorum
Şimdi size sorayım o kadar araba yapmış uğraşmış bu parçalar ile o gücü beklemek mümkün olurmu??
Dyno kısmına geri dönelim dynoda özgün arabaya ayara başladı özgün güç 145.8 kadar cıktı buda
paşaoğlu vs diğer dynolarda 170 hp gibi bir güç 50 küsür mm kelebek ile.bana göre başarı
Yüzüme gülüp arkamdan devamlı konuşan işi geç veriyorsun diyen arkadaşlarıma bir kaç satır yazayım
iyilik yaptımmıki kötülük bulayım demişler atalarımız!!!
İşini 3 kuruş ucuza hatta bedavaya yaptırmaya çalışmak için iyi günümde poh pohlayan arkadaşlarım
CANLARIM sizleri öpüyorum iyiki varsınız böle bir konu olduğunda beni yanlız bırakmıyorsunuz birazdan kendi
üstüne alınanlar beni aramaya başlayacak :) :)
Tekrar gelelim konuya:
Konuya yazmamamın sebebi okadar kalitesizleştiki ortam evde bilgisayarına klavyesi bağlı olan herkez yazmış
kime ne anlatıcaksın aynı arkadaş baştan sona yazıyor beş dakika sonra sondan başa aynı şeyleri yazıyor
Dr.mechanic nicli arkadaş Okan dır cook öncelerden clio rs zamanından bana buyuk kuyruk acısı vardır
Kim geçti videosunu bilenler vardır ordan beri gelen olay böle klavyeden yazarak kendini mutlu etmektedir.
2.Siteden sildirirm lafı ise bana ilk cümlesi kaan böle böle oldu nasıl yapalımda işi cözelim olmadı
ilk kelimeleri seni heryere rezil ederim oldu bu şekilde ahlaksız yaklaşan birine benimde cevabım
bu şekilde oldu görüyorumki toplumumuz bir hayli bozulmuş ve yozlaştırılmış şekilde yargısız infaz ve
sazı eline alan ver yansız etmiş..
Bir diğer önemli konu ise ben bu arkadaşa istediği malların kargoladım sonrasında fix miyiz diye bir cümle kurdum
evet dedi malın kargo ücretini dahil cebimden ödedim yolladım malı yolladığım zaman aralığı 6 koskoca Ay sonrası
cıkıp benim param ne olucak diyor daha sonrada ilk başta para yollamayı kabul ettiğim seyleri kullanarak zamanını
bekledim diyerek algı operasyonu yapıyor.O kadar zaman nerdeydin ?? Okan sana baskı kuruyo diyordun konu açalım
diye başarılıda olmuş.
Bu arabayı sırf ben yapmadım aracı oldum ikiler yaptı özgün yaptı kefil oldum ama yaklaşım şeklin yanlışlığından dolayı
buralara geldik size bu saatten sonra bırakın yardım etmeyi İNSAN yerine koymam.
ALLAH a ve adaletine inanıyorum.
Eğer sizde HAKKIM VAR İSE O PARA BENDEN CIKSIN TEKRAR TEKRAR YAZIYORUM.
Eger gercekten is bittikten sonra gazlanip boy boy farklar atildiysa, yani motor duzgun calisir konumda teslim edildiyse, bunca kisinin hakkina girdi konuyu acan kisi, birinin ekmegiyle haksizca oynayandan da kotu cikar acisi...
Kişisel tartışmaya girmeyin. Sildim mesajları.
arenimo kardeşim kusura bakma kırdıysam. ben gavur derken o anlamını bilmiyorum o hitaplada söylemedim. hristiyan yada yahudi farketmez ben müslümanım ve din ayrımı yapmam insan ayrımı yaparım.farklı dinden benimde arkadaşım var. ve orda yabancıların ticaret ahlakı olduğundan bahsettim.neyse dediğim gibi kırdıysam özür dilerim. kimsenin dinini vs yargılamadım bu şekilde yanlış anlaşılma olmasın bana yakışmaz.
Bak ne diye yazıyorum yalanlaya biliyor ise yalanlasın burda istanbula rolle gelip gazladığını bilen en az 5 kişi var yeminler olsunki ben yine yazıyorum ALLAH benden 10 misli cıkarsın bu kadar net..
Ben buralara kolay gelmedim hatalar oluyor kaç kişinin parasını ödedim oldu hatalıysam burayada yazdırırım o kişilere ama uğraşacak vaktim yok ne siteye giriyorum nede yazabiliyorum.
bir şekilde bu olayın açıklığa kavuşmasını ümid ediyorum
herkes bişey diyor
ama kaan senin en büyük hatan
bence 1 vaatte bulunman
2 başkalarının yaptığı işe kefil olman
Kaan illaki haklı oldugun bi yerler vardır da hala bi yanlış yapıyorsun. Adama demişsin ki bu yatagı takacam bu egzantriği takacam falan. Şimdi diyorsun ki bu parçaları türkiyede yaptırdım hepsinden de iyi olduguna iddaya girerim dedin. ilk başta deseydin ki ben bu parçaları takacam razı mısın diye. kimse ağzını açamazdı. seni de tanımam konu açan arkadaşı da ama bak senin kendi yazdıklarının içerisinde bile çeliştiğin konular var. kuyruk acısı olup taraflı yazan arkadaşlar ego tatmini yapıyor olabilirler. ama bak tarafsız bakışla şöyle söylüyorum. yazılan çizilen bunca konu ve sonrasında senin yazdıgın yazı hala haklı tarafı araç sahibi olarak gösteriyor.
Hata olabiliyor vaatte bulunduk 200 hp cıkar ama oraya eksikler ile cıkıldı söyledim bitmemiş bir işin vaadi kabulmu
Ben yurtdışından alacağım kesinlikle demedim eğer var ise öle bir yazım cıkarsın yurt dışından aldım desem dolanbaçlığa cekiceksem neden hünercamsahft yazdırayım bak bunlar hep soru bakın instagram sayfamda bile dynoyu aylar önce yayınladı tarihi belli hüner camsahft yazıyor ordada insanların algısını farklı yönde cekmeye çalışıyorlar. girin instagrama bakın dyno sonucu ve specleri aylar öncesinden yazılı ne yurt dışından egzantiriği
yaptığın işleri hep takip ediyorum da stock parçalarla çok güzel güçler çıkarıyor işler yapıyorsun. Keşke arkadaşla bu sorunlar olmasaydı. sen belki kendi yaptıgın işler yüzünden degil de aracı oldugun adamlar yüzünden sıkıntı yaşadın bu işte. ama adam vaatleri senden duydugu için de haksız olarak sen görülüyorsun. bana göre de sana yakışan hala arkadaşın zararını bi şekilde karşılamandır. esnaflık bunu gerektirir.
Oncelikle gecmis olsun, mekanik spor heran hersey olabiliyo.O speclerde dynodynamics 145 hp normal bi guc kullanilan baska marka parca soyleyipte farkli malzeme kullanicagini sanmiyorum ben kendi arabamida a dan z ye herseyini ppr kaan abi yapti benden cok emegi vardir hakki odenmez yalan yanlis isle karsilasmadim hatta soylediginin disinda cikan parca ivir zivirida bana yansitmadan kendisi halletti. Sizin icinde elinden geleni yapmis parca gondermis 1 yili gecmis yanlis anlamadiysam bu problem. Nekadar seveni varsa bi okadarda sevmeyen cekemeyeni var her seyde bi *** atma bahesinde yaziliyo onuda anlamis degilim.
Miniks fotoğrafa bakarak bu krankta işlem yapılmadığını söyleyebilirim diyor. fotoğraftan anlaşılamamasının nedeni micro işlem yapılmış olması mıdır ?
Burda bence hiçbir sıkıntı yok çünkü custom egz yaptıracağım demişsiniz, doğal olarak kime yaptıracağınız sadece sizi ilgilendirir. müşteri bu konuda hak iddia edemez.
Topkapı üretimi daha kaliteli, daha sağlam, daha mükemmel olabilir ama müşteriye bu konuda bilgi verdiniz mi yoksa müşteri istediği marka takılacak diye beklerken siz kendi aldığınız bir karar ile mi topkapıya döndünüz ?
buraya eklediğiniz dyno'ya 145,8 "WHP" yazmılmış fakat bu teker değil, krank gücü. neden whp yazıldı acaba ya da kim yazdı ?
miniks müşteriye diyor ki kardeşim biraz araştırma yapmadın mı ? bu motordan dünya üzerinde bu gücü çıkaran olmadı, sen nasıl inandın diye. siz bu gücün çıkaracağınız mı iddia etmiştiniz ?
Bakınız Doğukan sanırım isminiz?
Doğukan bey yanlışlar var kabul etmek erdemliktir şu aşamaya gelip 15 ayrı nickten yazdırmak haklı haksız alaycı tavırlar siz biliyormusunuz bu arkadaşa ben parçaları yolladıktan sonra motorunu topladı evine getirdi face e çalışma videosu attı ALLAH yukarda yayınlasın sanırım tekrar kırıldı bilemiyorum veya kırılmadı
bakın olay biraz karmaşık egzantiriği takmak istemiyorum dedi egzantirikte problem yoktu gittim stock egzantirik buldum onuda yolladım yaptığım egzantirikte ellerinde ben kırdıysam benim yüzümden olduğuna inanıyorsan bana bilir kişi raporu yolla dedim bu kadar basit yani olayda ne yaklaşımı nede bize karşı olan cümleleri külliyen yanlış.
Bakın ankarada burdan kendim yazayım arp mustafa var onun arabasınıda yapmıştım cok iyi gidiyordu ama ilerleyen zamanlarda bir hata oldu zararını karşıladım hala müşterim evosuna egzantirk emme yaptım yani kaçmıyorum ama mustafa adamlığından dolayı telefon açıp kaan ne yapabilirz dedi soru bu idi buda yeterli oldu..
Öte yandan buraya daha fazla yazamayacağım cok zaman kaybettim benle sıkıntısı olan forum köşelerine sığınmasın buyursun gelsin veya tel biliniyo telefon açılsın..