User Tag List

Sayfa 34/52 İlkİlk ... 24323334353644 ... SonSon
977 sonuçtan 628 ile 646 arası

Konu: DİKKAT !!! PPR Kaan Hakkında !

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Walla 3 tane s2000 aldim yukledim gazladim 3 unu de Kaana yaptirdim. Hatta en son RED' in kapagini eskaza baska bir ustaya isletmistim. Isletme denmez aslinda ustundeki puruzleri aldirmistim egzantrik takicaz diye. Usta eline yuzune bulastirinca Kaan imdadimiza yetisti cok da guzel is cikartti. Guide lari kesti bicti portlari stage 2 race port yapti. Gayet de guzel ve istikrarli gucler cikmisti. Tabii Ozgunun ayariyla. Ama ben Kaana en son yaptirdigim is sonrasi bana 1000 km gazlamama yasagi getirmisti. 1000 km portlar alismasi icin kurum yapmasi icin gazlama demisti. Hatta ayari da rodaj sonrasi yapti Ozgun. Oncesinde riskli olur dedi. Simdi tam tersi bir olay var ortada. Bana yaptigi her is sonrasi aman abi hemen gazlama diyen Kaan simdi direk telefon acip OEM beyin olmasina ragmen direk gazla diyor. Oldukca enteresan. Demek ki Kaanin sana garezi varmis kardesim. Seni hic sevmiyormus. Ne diyim baska bir sebebi olamaz cunku. Yani bu resmen ekmek yedigi kaba tekme atmak olur.

Ozgun de soylemis zaten bu sekilde ayar yapmam diye.

Bu arada dr.mechanic kardesim konunun seninle uzaktan yakindan alakasi yok. Para senin cebinden cikmamis. Araba senin degil. Senin bu isten kurus zararin da yok. Zarara ugrayan adam senin cok yakin bir akraban veya her zaman her daim yaninda olman gereken kardesin de degil. Yani kibarcasi sana giren cikan birsey yok ortada. Ama dikkat ediyorum her sayfada en az bir mesajin var ve tum mesajlarin direk bir tarafa saldiri niteliginde. Haksizlik oldugunu dusunuyorsan dusunceni dile getirir kenara cekilirsin. Her sayfada bir mesajim olsun her laf atana bir cevabim olsun dersen inandiriciligini ve durustlugunu yitirirsin.

Sana bir atasozu tavsiyesinde bulunayim senden yasca buyuk biri olarak;

"Biliyorsan konus ornek alsinlar, bilmiyorsan sus adam sansinlar."

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani Kaan' in yaptigi islemler sonrasi herkese aman abi gazlama aman kardesim rodajini bekle derken sana neden direk gazla desin ki? Acaba yanlis hatirliyor olmayasin?

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kondu her kafadan her bilgi birikimine sahip türden insan oldu şimdi bu d motorların sınırı vs nedir gerçekten sağlıklı bir setup için neler kullanmak gerekir merak ettim? crx almayı düşünüyorum fikir alalım bari.

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kondu her kafadan her bilgi birikimine sahip türden insan oldu şimdi bu d motorların sınırı vs nedir gerçekten sağlıklı bir setup için neler kullanmak gerekir merak ettim? crx almayı düşünüyorum fikir alalım bari.
    farklı bir konu açarsan herkes düşüncesini söyler

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce okuduğunu iyi anlamak var sadece 1 mesajı okuyup yorumlamak ile olmaz kardeşim

Konunun bütününe bakıcaksın ben bu örneği niye vermişim ona bakıcaksın

Özcan bey diyorki ppr egzantrik yapacaktı ama hunere yaptırmış bana 2000 tl ye sattı diyor bana söylemedi diyor

Hünere egzantriği naıl işleyeceğini öyleyen kaan zaten tabiki nerde yaptırdıgını söylemicek ve bilgii karşılıgında da ücretini alacak anladın mı şimdi benim o örneği neden yazdığımı örnek yazıyorum örnek
    Hilmi hocam sana sorayım, sonuçta sizler bu işi bilen yapan insanlarsınız:

'Kaan hocam, tamamen bu konudan bağımsız soruyorum benim takıldığım noktalar çok farklı çünkü, öyle hakaret tartışma falan da değil:

1- sizce bu saydığınız işlemler gerçekten 10.000 TL ediyor mu?
    2- bu sayılan işlemlerin ortalama bitme süresi 6-8 ay mıdır?
    3- yaptığınız işin hangi kısımlarına garanti veriyorsunuz? sonuçta ortada bir ticaret var
    4- istenilen sonuçlar elde edilemezse daha doğrusu vaadedilen güçler, bunu nasıl çözüyorsunuz müşteriyle...

bunları gerçekten bağımsız olarak soruyorum'

yani bırak 4 silindirliyi bir V8 ya da V6 yollasam çift kapak, 20.000 lira mı vereceğim? motorum da 1 sene yatacak mı? bu mudur yani piyasa ve bekleme süresi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kaan ın yani ppr ın işi kapak. O da en son yollayın yeniden kapağı yapiim olay bitsin demiş. Geri kalanını da para biriktirip kendi imkanlarınızla toplayın konu kapasın. İki tarafında hataları var. PPR kendi hatasını kabul ediyor. Yolladığı bütün parçalara ek olarak yeniden kapağı alıp toplayıp sizden ok ini alıp yollayacak. Çokta uzatmaya gerek yok adamın ticari kimliğini daha da zedelemeden bu işi bitirin.
    IN BOOST WE TRUST

BurakOzdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can özcan sen para falan unut.
    işiniz AHİRET'e kaldı.

kalın sağlıcakla

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hilmi hocam sana sorayım, sonuçta sizler bu işi bilen yapan insanlarsınız:

'Kaan hocam, tamamen bu konudan bağımsız soruyorum benim takıldığım noktalar çok farklı çünkü, öyle hakaret tartışma falan da değil:

1- sizce bu saydığınız işlemler gerçekten 10.000 TL ediyor mu?
    2- bu sayılan işlemlerin ortalama bitme süresi 6-8 ay mıdır?
    3- yaptığınız işin hangi kısımlarına garanti veriyorsunuz? sonuçta ortada bir ticaret var
    4- istenilen sonuçlar elde edilemezse daha doğrusu vaadedilen güçler, bunu nasıl çözüyorsunuz müşteriyle...

bunları gerçekten bağımsız olarak soruyorum'

yani bırak 4 silindirliyi bir V8 ya da V6 yollasam çift kapak, 20.000 lira mı vereceğim? motorum da 1 sene yatacak mı? bu mudur yani piyasa ve bekleme süresi?
    Abi islemler assa yukari okadar tutar dogrudur

fakat vaad edilen bir sey var ortada 200 hp Dserisi

duman atmayi falan bir kenara birakalim ben musteri olsam dynoda 150 hp gorsem orada araci birakirim al bunu 200 yap sonra ver derim ama bu arkadas ne yapmis

araci almis goturmus kol cikarmis sonra parca talep etmis kaanda parcalari yollamis ama 6 ay sonra arkadas diyorki param bitti kaan bana 3000 tl ver yoksa foruma konu acarim

yani arkadas hakli ama 200hp cikmadigi icin hakli o an orda araci birakacakti almicakti kaanda 200 hp yapip verecekti yag yakmasinida duzeltecekti vs vs

simdi iki tarafta hakli oldugu yerler var haksiz oldugu yerlerde var

bende kimseyi savunmuyorum ama oncelikle insanlar durust olmali
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle bu işten kişisel yada ticari anlamda zarar görenlere geçmiş olsun.

konu hakkında yorum yapmıyorum zira yetkili merci değilim kendi adıma.
    kişiler arasında ne konuşuldu ne yapıldı biz bilemeyiz yada yazılan çizilen postlar içinde yazılmayan çizilmeyen gerçekler de olabilir.
    konu ile ilgili kimseyi tanımam etmem ve hiç birine işimin düşme olasılığı da yok.
    ( bunu belirtiyorum çünkü, konuda yazan herkese yancı muamelesi yapıldığını sezdim)

sadece yazma sebebim,
    ister servis olsun ister özel farketmez,araç yaptırırken ne konuşulduysa kağıda dökün.
    müşteri olarak üzerinde ne yapıldıysa parça işçilik vs yazılı fatura isteyin,firma sahibide aynı şekilde kontrol ettirip müşterisinden imzasını alsın.
    aksi takdirde mağdurlar mağduriyetini gideremez, firma da haksız ithamlar karşısında dik durabilir.

bir taraf biriktirdiğini harcayan,diğer taraf bu işten ekmek yiyen olduğu için umarım konu karşılıklı gayret ile çözüme kavuşur.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

duman atmayi falan bir kenara birakalim ben musteri olsam dynoda 150 hp gorsem orada araci birakirim al bunu 200 yap sonra ver derim ama bu arkadas ne yapmis

araci almis goturmus kol cikarmis sonra parca talep etmis kaanda parcalari yollamis ama 6 ay sonra arkadas diyorki param bitti kaan bana 3000 tl ver yoksa foruma konu acarim

yani arkadas hakli ama 200hp cikmadigi icin hakli o an orda araci birakacakti almicakti kaanda 200 hp yapip verecekti yag yakmasinida duzeltecekti vs vs

Konunun tüm özeti geldi nihayet, sadece bunu okusak yeterli. Vallahi çözene kadar canım çıktı.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

burada asıl sorun 'zaman'... bir iş ne kadar uzarsa o kadar sıkıntı olur, 6-7 ayda teslim olmuyor, üzerine 1-2 ay daha bekleniyor... insanda sinir mi kalır stres mi? sonrasında bırak 200ü 199 da çıksa kimse memnun olmaz... Hilmi hocam sonuçta konuşulan paralar az paralar değil, drag ya da pist arabası hazırlayan kişiler var bilmem kaçıncı arabası belki de çok umursamıyor, ama biraz güçlü bir binek arabaya sahip olmak isteyenlerin şevki kırılmıyor mu bu şekilde? herkes rol drag yapmak zorunda değil, illa ki kırılacak diye bir şey yok, kim 1 ayda kırılacak araba için dişinden tırnağından 10bin lira para arttırır, amaç ne 5 tane araba geçmek mi? şimdi bu arkadaş 10bin liraya anlaşıp da 3bin lira gönderseydi hata ondaydı, ticareti 10bin lira olarak anlaşmış parasını da vermiş, daha ne yapabilir ki? ben üzülüyorum bu şekilde çok kişi var çevremde, belli hevesleri var ama parası pulu heder olup gidiyor, arabasından nefret edip satan, ailesi ile arası bozulan, 1 yıl arabasına binemediği için 4-5 bin liralık araba alıp işini gücünü halletmeye çalışan vs vs... bunu bu konu özelinde yazmıyorum, TechTurkey bu işten en iyi anlayanları bir arada bulunduran bir site değil mi? özellikle genç arkadaşlar sizin projelere bakarak hayaller kurmuyorlar mı? o zaman bazı bilgilendirmeleri daha açık yapmakta fayda var... ben mesela kendi grubum dahil herkese şunu tavsiye ediyorum 'arabanı gözden çıkardın mı? 2.3.4. araban var mı? cebinde xxxx lira ekstradan paran var mı? yoksa bu şekilde bin arkadaşım, kimse sana kupa vermeyecek!' bu tarz konular bu işi profesyonel yapan herkese zarar veriyor bunun fakında olalım, şu iş 1 ayda yapılsa sorun o zaman çıksa emin olun her şey daha kolay tatlıya bağlanırdı...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu açıklığa kavuşmaz boşu boşuna zaman kaybı.Herkes kendi haklı olduğu yerleri gösterecektir.O der ben gazlamadım o der benim topkapıdan aldığım mallar bisimoto dan daha kaliteli diye ama hepsi palavra bence herkes haklı senin araban duman atıyorsa eğer o arabayı bırak 100-120 yapmayı kapının önüne dahi çıkarmayacaksın kaan abiye gelirsek bisimoto bunca zamanını tahta kale mallarının kalitesine geçilmek için sarf etmemiştir.Forum'da kimse salak değil bunu gelip Hilmi Abide doğrulayabilir.Orada yazmışsınız bisimoto üretim yapmıyor senin ürününü geliştiriyor diye madem öyle birşey var onu müşterine söyleyeceksin.Konunun buralara gelmesi tamamı ile Kaan abinin yurt dısında olmasından dolayı gerçekleşmiş bence.

En başında'da dedim konu hiçbir yere varmaz o ona laf söyler o ona laf söyler diğerleri de yorum yapar boşuna zaman kaybı olarak görüyorum ben.Özcan abinin hayalleri gitmiş parası gitmiş ama sen böyle bir araba toplatıyorsan arabanın başında olacaksın Ben ppr için söylemiyorum ama sanayide işi bilmezsen adamı (spor gazetesinin) arasına koyarlar.
    Konuya ilk msjim. Gunlerdir butun msjlari tek tek okudum.
    Ilk oncelikle snn msjinla ilgili bisey soyliim. Ama sana karsi herhamgi bisey demyrm yanlis anlama.

Sanayi ye her araba birakan basinda duramaz.herkesin isi gucu var.
    Bende zamaninda si ya motor toplatirken zamansizliktan dolayi, gidip bakamadim edemedim.
    Sadece dedim bittignde hbr ver 1 hafta snra gittim aracimi teslim aldim.
    Yanlis hatrlmyorsam 5-7bin km garanti verdi.
    Arabam skntisiz dertsiz harika olmstu,sonra si yi bu siteden izmirden bi abimize verdim.
    Her hfta sonu gazladiktan snra beni arayip arabnn motorunun harika oldgunu soyledi.

Daha snra ayni ustaya vtec toplattim.yine zamnszlaktan dolayi araca gidip bakamadim.
    Hatta bittgnde teslim almya bile gidemedim.sen getirirmsn die rica ettim.usta araci kendi getirdi.
    Sonuc yine cok cok iyiydi. 2 aracin basinda durmagm halde iscilkten ck memnun kaldim.

Sonuc olarak demek istedgm sanayideki ustanin icinde 3 kagit yoksa insanlik varsa basinda durmaniza gerek yok.
    Hak yiyen adamda obur tarafta karsiligini cok iyi oder.

Konuyla alakali detaya girmeden yazmak gerrkirse ben arac sahibini hakli buluyorum.
    Hayirli gunler

ErT_ThM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kısa zamanda inşallah taraflar orta yollu bulur ve anlaşır ......
    Powered and Map by PowerTune
    D-16 TuRBo
    34 ZZ 5235

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç sahibini nasıl haksız çıkarttınız anlamadım valla tebrikler acıkcası anlaşılan bu konu hakkaten ahiretlik , karşı tarafın zararı hiç bi şekilde karşılanmayacak geçmiş olsun hem paranıza hem zamanınıza

skyhigh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu forumda ne kadar tanıdığın varsa o kadar arkan sağlam ve haklı çıkıyorsun bunu bir çok konuda gördük
    Mustafa Kemal Atatürk

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç sahibini nasıl haksız çıkarttınız anlamadım valla tebrikler acıkcası anlaşılan bu konu hakkaten ahiretlik , karşı tarafın zararı hiç bi şekilde karşılanmayacak geçmiş olsun hem paranıza hem zamanınıza
    Alıntı skyhigh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu forumda ne kadar tanıdığın varsa o kadar arkan sağlam ve haklı çıkıyorsun bunu bir çok konuda gördük
    arkadaslar tanıdıkla ne alakası var hersey kanıtla cevaplanıyor farkındaysanız dıkkatlı okuyun konuyu basından sonuna kadar tanıdıkla haklı cıkılırmı oyle bırsey olamaz