sen geç maytapını mustafa mert kazanç cevap verme geçiştir ona pohpohçu de bana dolandırıcı de sizin milletten kan emme döneminizin sonuna gelmek üzeresiniz herkezi uyandıracam artık ekmekle nası oyananır görüceksiniz![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eray abi, affına ve samimi yazışmalarına dayanarak birşey soracam. Trafikte drift yaparak mı gelişecek drift ?
Bir de eleştiri kabul edermisin bilmiyorum ama her profesyonel, iyi-kötü eleştriyi kabul eder ona dayanarak söylüyorum ki bence sen drift işini "arabayı kaydırmaktan" öte götürememişsin. videolarından baz alarak söylüyorum. Harici olarak ne seni tanıyorum ne de mert abiyi. umarım konu tatlıya bağlanır![]()
kardeşim eleştiriye her zaman açığımdır en ufağına bile seve seve cevaplıyorum bunlar gibileri driftin başında oldugu sürece ben sokakta yanlamaya devam ederim yada biri elini taşın altına koyar biz onun yanında dururuz yada biz yürütürüz bu işi dışarda yanlamanın sonuna kadar kötü bişey oldugunu söylüyorum heryerde söylüyorum face ten yazıyolar bizde cekecez abi falan diye yapmayın diyorum bu memlekette bu camiada birlik beraberlik olmadıgı sürece bu iş böle karmaşık gider yıllardır uzlaşılamayan tek grup bunlar birinin buna dur demesi lazım![]()
Dr. Ecu
eray senin olayı hatırlamıyorum aykutun yarısa da gitmemistim, fatih abinin olayda fatih abinin tarstıgı hakem hary mullerdi, sonra harry senin akedeminin onunu kesiyor destek vermiyor dedigin, alternatif klubun organizasyonlarına gitmeye basladı, bu iste bi gariplik yok mu ?
Son yarısta bende hakemlik yaptım mustafa 7. mert 8. oldu ondan onceki yarıslarda yanlıs hatırlamıyorsam mustafa top 8 e bile giremedi, bu nasil bir ayarlamadır peki![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Kardeşim adam daha ne yapsın kulube girmek istemiş oralar çatapatlı mevzu karışık , ankarada redbull işi patladı adam dubaiye gitmek istiyordu hayalleri vardı, diğer türlü aksiyonlara zaten anladığım kadarıyla cebi el verdiği kadarıyla katılıyor, filler tepişiyor bu adamlar öyle yada böyle camianın tanınan adamları çarşıyı karıştırma bırak döksün herkes elindeki etekleri ,eray abiyi sadece instagramdan biliyorum ama kaydırmak dersen ayıp etmiş olursun
ya gökhan drift i niye bıraktın kankam keşke bırakmasaydın ya![]()
Dr. Ecu
harbiden o konuyu atlamışım arabayı kaydırmaktan ileriye gidememişsin derken neyi kast ettin agah
Dr. Ecu
Biz forum üyeleri olarak herşeyin en iyisini bilen, burnundan kıl aldırmayan insanlarız. Anlasakta anlamasakta yorum yaparız.
Layn agah o nasıl bir cümleAdam yaptığı kazayı bile videodan kesmiyor, hatalarını bile paylaşıyor. Bana göre bunu yapmasının tek nedeni her ne kadar bu işi bilsede hatadır, kaçınılmazdır. Arabaya meraklı kişilerin Eray abiye nasıl özendiklerini facedeki yorumlardan görüyoruz ama hatalarını göstererek bence büyüklük yapıyor, bir yerde örnek oluyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
siz daha durun bu sadece bana olan problemleri diğer insanlar sabah yazmaya baslarlar o zaman görücez ak *** kara götü![]()
Dr. Ecu
Erayin şu kibristan gelen 350Z le yaptigi battle yeterde artar kaydirma konusumda ne kadar ileri gidebildigi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)