User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
93 sonuçtan 77 ile 93 arası

Konu: Deneme Talebi

ken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MertSerhanÖ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki aracada maşallah.Mehmet'in poloyu zaten Adana'dan biliyoruz gayet iyi gidiyor.Kenan aracın çok iyi maşallah.
    Ancak can,kenan lafım size değil yanlış anlamayın ama bi anda benim box muhabbetim geldi aklıma.Ben 208 le denediğimde birisi opette kaputu açtığımda box'ı görmüş o gelmişti kulağıma ahahhaah. şu box'ı yaratanın Allah cezasını vermiye.
    Ayrıca senin arabanla ilgili bi box muhabbeti döndügünü hatırlamıyorum . öyle bi muhabbet dönmesi icin aracının stock cupralara göre farklı yürümesi lazım ki öyle bisi yoktu.

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serhan merak ettim seninle olan denemelerimde ben hic bi zaman box var o var su var demedim.O zamanlar bu iddayi ortaya atan kim onu merak ediyorum

SU-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw arkadaş denemeye çıkmıyor musunuz? Evet. EE o zaman specleri eşitlemek zorunda mısınız?Savaşa giderken karşı taraf silah kullanmıyor o zaman bizde kullanmayalım mı diyeceksiniz sanki. Adamda box var takmadım demiş ama takmış olsa ne olur. Sizde olsa takmayacak mıydınız sanki? Adam geçmiş mi? Geçmiş. Daha neyin tartışması yok şüphelendikte vs. Kimse akraba değil kardeş değil denemeye çıkarken yaw geçileyim demez. Ek olarak depo diosunuz ama sizin araba da sunroof var mı bilmiyorum ama Mehmetin arabası üzerindeki sunroof kilo farkını kapatırda öne geçer.
    Ne yapalım topla tüfekle mi gelelim yanlışmı yaptık eli boş gelmekle.. Takmadım demişse takmamıştır. Şüphemizi bi nebze giderdi 80 polo sahibi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu nerenle okuduğun ile alakalı kardeşim. Savaşa geliosan evet top tüfekle gel denemeye çıkıyorsan da arabana takabileceğin ne varsa takıp çıkacaksın. Takana da ses çıkarmayacaksın. Karşı tarafta nos mu var o zaman denemeyeceksin. Denedikten sonra ama sende nos var o yüzden ben geçtim diyemezsin.
    Adamın arabasında box olduğunu ben taa araba Adanada Kamerdeyken biliyordum ki sizde biliodunuz heralde. Adamın arabasında büyük turbo olsaydı turbonu sök mü diyeceksiniz.
    Box takmadım diyor. Takmış olsaydı ben mi geçtim diyecektiniz?
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu nerenle okuduğun ile alakalı kardeşim. Savaşa geliosan evet top tüfekle gel denemeye çıkıyorsan da arabana takabileceğin ne varsa takıp çıkacaksın. Takana da ses çıkarmayacaksın. Karşı tarafta nos mu var o zaman denemeyeceksin. Denedikten sonra ama sende nos var o yüzden ben geçtim diyemezsin.
    Adamın arabasında box olduğunu ben taa araba Adanada Kamerdeyken biliyordum ki sizde biliodunuz heralde. Adamın arabasında büyük turbo olsaydı turbonu sök mü diyeceksiniz.
    Box takmadım diyor. Takmış olsaydı ben mi geçtim diyecektiniz?
    Konuyu nerenle okudugunla alalakalı abi biz zaten en basında YAZILIM EGZOZ olan pololari istedik.Yani buyük turbo box basınc yanıltıcı vs vs demedik.Bu konunun basında da yazıyodu.Sende konuyu anlayarak yazarsan sevinirim.
    He sunuda söyliyim artik bi acıklama getirelim.Mehmet box yok dedi bizim suphelendigimiz seyler oldu.
    Sonuc olarak 2 3 boy civari mehmet knn poloyu gecmistir.Bunu kimse inkar etmiyo.
    Sunroof olayina gelirsekte.Hani diyodiyosunya banane kardesim adam da box varmis takmis.Sizin deponuz full gelmissiniz diye.İste sunroof olmasida bizi baglamiyo
    Neyse olayi uzatıp baska yerlere cekmeyelim.Mehmet gecmistir bunu kabul ediyoruz.Biz hazirligimizi yapariz mehmet isterse tekrar deneriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can o zaman mehmet geldiği zaman denemeyecektiniz box lı araba olduğunu biliodunuz. Sunroof olayını da ben neden verdim depomuz dolu kar lastiği ile denedik diye bahane sunduğunuz için verdim.
    IN BOOST WE TRUST

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne box mış arkadaş yollamasaydım keşke

box yerınden cıkınca o arabanın çalışma ıhtımalı yok.

neyse herkes kabullenmıs zaten.hala şüphesi olan artık kendi bilir.güvenen yoksa bı dahakı denemede kaputu açar bakarsınız olur biter.yok öyleydi böyledi alakasız uzamaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne box mış arkadaş yollamasaydım keşke

box yerınden cıkınca o arabanın çalışma ıhtımalı yok.

neyse herkes kabullenmıs zaten.hala şüphesi olan artık kendi bilir.güvenen yoksa bı dahakı denemede kaputu açar bakarsınız olur biter.yok öyleydi böyledi alakasız uzamaz.
    olayları yazılanları dogru anlayıp yazarsan sevinirim.box yerinden cıkıp düstü diye iddaada bulunmadık.süphelendigimiz boxın otobanda durulup sadece soketinin cıkarılıp boxın orda bırakıldıgı ve böylece gazlarken yere düsmesiydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can o zaman mehmet geldiği zaman denemeyecektiniz box lı araba olduğunu biliodunuz. Sunroof olayını da ben neden verdim depomuz dolu kar lastiği ile denedik diye bahane sunduğunuz için verdim.
    Abicim sen bizi anlamıyosun ya da baska bi derdin var galiba box oldugunu biliyoduk ama mehmet bize takılı degil dedi orada.daha sonra süphelendik iste.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim mehmetle bi sorunum yok ayrıca ortamın daha fazla gerilmesine gerek yok.mehmet denemek istersen yine müsait oldugumuz zaman yine deneriz

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrıca senin arabanla ilgili bi box muhabbeti döndügünü hatırlamıyorum . öyle bi muhabbet dönmesi icin aracının stock cupralara göre farklı yürümesi lazım ki öyle bisi yoktu.
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan merak ettim seninle olan denemelerimde ben hic bi zaman box var o var su var demedim.O zamanlar bu iddayi ortaya atan kim onu merak ediyorum
    Kardeşim siz neden bu kadar gerginsiniz hayırdır ben size bişeymi dedim?Yazdığım post'u iyice bi okuyun ne demişim "Ancak can ve kenan lafım size değil yanlış anlamayın" bu ne demek? Güvene vs tüm burgazlılara sorun öyle bir muhabbet çıkmışmı çıkmamışmı.Ben sadece aklıma geldi dedim makara yaptım o kadar.Sizden hesap sormadım yani.Ayrıca kenan benim aracım diğer tüm cupra'lardan farklı gidiyordu.Bunu piyasadaki herkeste çok iyi biliyor.
    Allah kaza bela vermesin hiç birinize maşallah.
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim siz neden bu kadar gerginsiniz hayırdır ben size bişeymi dedim?Yazdığım post'u iyice bi okuyun ne demişim "Ancak can ve kenan lafım size değil yanlış anlamayın" bu ne demek? Güvene vs tüm burgazlılara sorun öyle bir muhabbet çıkmışmı çıkmamışmı.Ben sadece aklıma geldi dedim makara yaptım o kadar.Sizden hesap sormadım yani.Ayrıca kenan benim aracım diğer tüm cupra'lardan farklı gidiyordu.Bunu piyasadaki herkeste çok iyi biliyor.
    Allah kaza bela vermesin hiç birinize maşallah.
    Serhan ben gergin degilim gergin olucak bi durumda yok zaten.Sadece kenanın konusunda canla olan denememde de böyle laf cıkmıstı demen garip geldi.Hatta güvene sordum box ne alaka kim dedi diye.Söylemek istemedi İnan haberim yok 1 sene gecmiş üstünden.Zaten biz senle denerken erken oturuyoduk her devirde deniyoduk benim bi sıkıntım yok yani.
    Kenanın lafına gelince senin araban kötü demiyoki yanlıs anlama.Genelde hep sonuclar aynı oluyodu 1 2 boy hesabı yapmıyo yani.Yoksa sen diger cupralardan bi tık hızlısındır bunda sıkıntı yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cnatkr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serhan ben gergin degilim gergin olucak bi durumda yok zaten.Sadece kenanın konusunda canla olan denememde de böyle laf cıkmıstı demen garip geldi.Hatta güvene sordum box ne alaka kim dedi diye.Söylemek istemedi İnan haberim yok 1 sene gecmiş üstünden.Zaten biz senle denerken erken oturuyoduk her devirde deniyoduk benim bi sıkıntım yok yani.
    Kenanın lafına gelince senin araban kötü demiyoki yanlıs anlama.Genelde hep sonuclar aynı oluyodu 1 2 boy hesabı yapmıyo yani.Yoksa sen diger cupralardan bi tık hızlısındır bunda sıkıntı yok.
    La olum öylesine yazdım box muhabbeti gelince aklıma.Yoksa sokayım box'ına 1 sene olmuş ne fa kaldı ne bişey.Şuan arabam bile yok olum)) Ben güldüm ettim kenan bi anda (ben can kenan lafım size değil yazdığım halde) biz değldik falan diyip arkasından bi post daha yazınca gerginlik sezdim.Yoksa şuan kafamı meşgul eden ve benim için çok daha mühim çok başka konular var.Mk cuprasının roll'ünün

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    La olum öylesine yazdım box muhabbeti gelince aklıma.Yoksa sokayım box'ına 1 sene olmuş ne fa kaldı ne bişey.Şuan arabam bile yok olum)) Ben güldüm ettim kenan bi anda (ben can kenan lafım size değil yazdığım halde) biz değldik falan diyip arkasından bi post daha yazınca gerginlik sezdim.Yoksa şuan kafamı meşgul eden ve benim için çok daha mühim çok başka konular var.Mk cuprasının roll'ünün
    kardeaim ben "biz degildik" gibi bisey demedim ki box muhabbetini hatırlamıyorum dedim.gergin falan da degilim.sadece söylemek istedigim su, böyle box muhabbeti gecen bi konuda gecmis biseyi gündeme getirmen bizi her denemede camur yapan bi adam konumuna düsürmesin diye yazdım ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yoksa senle ne sorunum olsun benim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeaim ben "biz degildik" gibi bisey demedim ki box muhabbetini hatırlamıyorum dedim.gergin falan da degilim.sadece söylemek istedigim su, böyle box muhabbeti gecen bi konuda gecmis biseyi gündeme getirmen bizi her denemede camur yapan bi adam konumuna düsürmesin diye yazdım ben
    Yok ben hiç düşünmedim bile box muhabbeti üstüne olduğunu falan.Box kelimesini duyunca aklıma geldi bianda makarasını yaptım Ayrıca konuda ki herkese söyliyim kimse koz almasın veya bahane uydurup suçlama atmasın hiç size.Benim box muhabbetimi yapan kenan ve can değildi.Yanlarındaki şakşakcı tayfaydı.Benimde önüme bi anda önümdeki araçtan box fırlasa bende öyle düşünürüm.Lakin mehmet açıklamayı yaptı.Kendisini tanımam ama forumda uzun süredir yazdıklarını okurum efendi,dürüst ve öyle hırla gürle roll tartışmasıyla işi olmayacak birisi.O takmadım araya sıkıştırdım diyosa sonuna kadar inanırım doğrudur. 2 tarafın aracıda çok güzel dostluğunuz baki kalmalı havalar düzelsin denersiniz yine Neyse ben çok konuştum yine maşallah araçlarınıza tekrar tekrar

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok ben hiç düşünmedim bile box muhabbeti üstüne olduğunu falan.Box kelimesini duyunca aklıma geldi bianda makarasını yaptım Ayrıca konuda ki herkese söyliyim kimse koz almasın veya bahane uydurup suçlama atmasın hiç size.Benim box muhabbetimi yapan kenan ve can değildi.Yanlarındaki şakşakcı tayfaydı.Benimde önüme bi anda önümdeki araçtan box fırlasa bende öyle düşünürüm.Lakin mehmet açıklamayı yaptı.Kendisini tanımam ama forumda uzun süredir yazdıklarını okurum efendi,dürüst ve öyle hırla gürle roll tartışmasıyla işi olmayacak birisi.O takmadım araya sıkıştırdım diyosa sonuna kadar inanırım doğrudur. 2 tarafın aracıda çok güzel dostluğunuz baki kalmalı havalar düzelsin denersiniz yine Neyse ben çok konuştum yine maşallah araçlarınıza tekrar tekrar
    En acıklayıcı yorumlardan biri oldu sanırım sagolasın
    Bizim ki bi anlık süpheydi o da arabadan box düstügü icin mehmet olsa kendi de süphelenirdi.önemli olan arkadaslıklar bozulmasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)