Evinde uyuduğun odayı gören bir baz istasyonu varsa benzer belirtilere sebebiyet verebilir.
Printable View
Evinde uyuduğun odayı gören bir baz istasyonu varsa benzer belirtilere sebebiyet verebilir.
Benim odamın baktığı bina da baz istasyonu var. Bunun açıklaması nedir? Yani sadece yorgunluk oalrak mı etkiler? Yoksa daha kötü sonuçları da oluyor mu? Mahalle halkı çok şikayetçi ve ciddi hastalıklar arttı mahallemiz de. geçen 1.5 ay içinde 3 kişiyi kaybettik mahalleden. Yakın zamanlarda oldu hepsi.
İlk olarak beyin tümörü riskin normal insanlara göre %500 daha fazla, bu konuda internette pek fazla araştırma bulamazsın zira sıcak para dönen bir sektör
O yönden şanslısın belki de bızıklayamadığımdan ruhum daraldı arabayla ilgili :D
Senden haber bekliyorum :)
Belki yaz gelse kendime geleceğim... Bakalım artık akşamları evde pineklemiyorum. arabayla geziyorum en kötü sabahları ilk zor uyanıyorum yataktan kalkana kadar şimdi sıra ona geldi :D hiç zerre kadar kalkasım yok :D hani kolumdan çekip kaldırmasalar kalkmam :D
3 sene oldu işte araba olalı ne bileyim coille bile istediğim kadar oturmuyor tamamen kendi kazandığım parayla araç almak istiyorum o zaman huzura kavuşurum herhalde.
3 ayda 1 kere gitmediysen parayı iade isteseydin bak hiç kullanmadım diye :D
Sabah yataktan kalkmanın en güzel yolu kendini aşağı yuvarlamak. :D
Bir gün prizin üzerine düştüm. Unutmuşum olduğunu. Ondan sonra paşa paşa kalkıyorum 220w yi yerim korkusuyla. :D
Sürekli yorgunluk olayı bende de vardi. Gnc den mega men ve yanında da omega 3 balık yağı kapsülleri aldım. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum yorgunluk falan hiçbirşey kalmadı, sabahlari da cok rahat kalkıyorum. Denemenizi tavsiye ederim
Bende yorgun hissediyordum, akşam 12 oldumu ayakta kalamıyorum uyuyorum. En son ofiste bile baya uykum gelmeye başlayınca bende gittim supradyn all day aldım bugün 3. gün bakalım ne olacak.
evet daha öncede dediğim gibi pazartesi günü ben burnumdan hem eti aldırdım hemde yamuk olan kemiği düzelttirdim. en ufak bir morarma şişme olmadı hatta 1 saatlik baş ağrısı dışında hiç ağrı sızı çekmedim desem yeridir. Bu güne kadar boşuna beklemişim daha önceden olmalıymışım. Ben pazartesi sabah 10.00 gibi ameliyata girdim 10.30gibi ameliyattan çıktım doktor 20dakika sürdü ameliyat dedi. Narkozun etkisinden çıkmam 11.30-11.45 gibi ağır ağır kendime geldim öğlen 13.30da taburcu oldum 2saat falan evde yattım annemin gönlü olsun diye sonra dışarı çıktım araba kullandım arkadaşlarımla cafeye gittim istediğimi yedim içtim hiç bi sorun olmadı. iki gün burnumda silikon tamponla gezdim bugün sabah tamponlarıda aldı bi antibiyotik bir ağrı kesici 2tanede burun fıss fıssı verdi devam yarın iş başı yapıcam hatta.
Özet geçmek gerekirse port polish yaptırdım kemik yamuktu traslandı (kapak taşlama) diğer deliktede et vardı onu aldı (emme büyütüldü) 2 gün rodajım vardı şimdi gazlıyorum;);)
Bu arada sanıldığı gibi eti kesip almıyolarmış eti büzüştürüp (RADYOFREKANSLA KÜÇÜLTME İŞLEMİ) hava yolunu açıyorlar belkide bu yüzden cok bi can acısı yok.
isteyene buda videosu benim ameliyatım değil ama aynı ameliyat başka bi doktorun yaptığı
https://www.youtube.com/watch?v=aVO0oJychXw
Ben Üsküdar Medical TÜrk hastanesinde Op.Dr. ERDİNÇ AK Bey'e ameliyatımı oldum tavsiler üzerine bu doktoru tercih etmiştim ve bende şiddetle tavsiye ediyorum.
bu arada eğer ameliyat düşünenler varsa istanbuldakilere bu doktoru tavsiye ederim diğer illerdeki abilerime dostlarımada kesinlikle özel hastane tavsiye ederim artık bir çok özel hastanede sigorta geçiyor. Bende özel hastanede oldum ama büyük bir kısmını sigorta kaşıladı. Merak eden yada korkusu olan varsa her türlü sorularınıza yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince SAYGILAR...
yemek işi kapsül sabah yataktan kaldırıyor duşunu aldırıyor üstünü giydiriyor on numara beş yıldız iş :D :D
Ben de deneyebilirim o kadar fark olduysa..
Aslında ben eve gidene kadar yorgun hissediyorum böyle vursam kafayı 1 gün uyurum gibi eve gidince ilk başta yatmazsam gece de hiç uyuyamıyorum. 12 de kafamı yatağa koysam 1 de anca uyuyabilirim. Supradyn pek işe yaramıyormuş kullananlar onu diyor...
Ben çok korkuyorum ne yalan söyleyeyim hele ki anestezi mi ne film vardı adam bütün herşeyi hissediyordu onu izledikten sonra aklım çıkıyor :D
Bu çok uzun tamponları sokuyorlarmış falat teee anasının şeyine kadar :D çıkartırken inletiyormuş vs. diyorlardı ne bileyim ön yargı oluştu detaylıca dinlemek isterim.
Spor yapmaya başla ilk başlarda daha fazla yorgunluk çekeceksin ama 1 ay spordan sonra enerji patlaması olacak. Ayrıca b vitamini kompleksi öneririm.
Bu çok uzun tamponları sokuyorlarmış falat teee anasının şeyine kadar :D çıkartırken inletiyormuş vs. diyorlardı ne bileyim ön yargı oluştu detaylıca dinlemek isterim.[/QUOTE]
eskidenmiş o gazlı bezle 1metre tamponlar şimdi parmak şeklinde silikon tamponlar var esnek çıkartırken falan hiç acımadı cımbızla tuttu cekti 2saniye falan sürdü çıkması öyle söyliyim acısıda yok anlık bi için cız ediyo o kadar ;)
Bendede var su 1 haftadır 3 Ay Free Takıldım sabah aksam arabanın tepesindeydim. Aylık 2000-3000 Km yol yapıyordum gezmekten cok iyi para yedim,Hergün bisey yapardım,Hadi oraya hadi buraya canın sıkıldı git arabayı söktür,sagını solunu degiştir öyle mutlu hayatim vardıki,taki işe giresiye kadar...... Gecem gündüzüm karıstı 1 hafta arabaya binemedim unuttum gibi geliyor sıyırıcam kafayı, En son 3 hafta önce yıkandı içerden dısarıyı zor görüyorum,o pislikle arabaya binmiyorum yanına gidersem küfür edip duruyorum.... Trafikteki insanlara hiç tahammulum kalmadı,4 Lü yakmadan duranlar yürümeyenler camı acıp dere tepe düz gitmeye basladım...
Sanırım Kısıtlanmak gibi bisey bu nasıl yapcaz sasırdım kaldım
İster çalışıyo olayım ister dışarıda oturuyor olayım muhakkak akşam 10da esnemeye başlarım. 12 dedin mi de tık diye giderim. Sabah 8'de kalkıp 1 saat yürüyüş yaparım ardına kahvaltı. Sonra gündelik bi iki işe bakarım ve 12 1 gibi 1 saat uyurum. Sonra tekrar dışarı yürümeye. Tabi bu dediğim çalışmıyorken yapabildiğim program. Bunu yapınca çok daha zinde oluyorum.Sabah8 gece 12 çalıştığımda malesef uyuşukluk başlıyor.Yediğime içtiğime dikkat edemiyorum.
Nacizane tavsiye sabahları muhakkak erken kalkın, kalkabildiğiniz kadar. Spor salonu tavsiyesi verilmiş. O da işinize yarar tabi ilk hafta dendiği gibi sıkar sonra metabolizma hızı yükselir fazla yaplar gider vsvs :) geçmiş olsun şimdiden
konu açıldığından beri spora başlayacağım diyorum ve bugün üyeliğimi aktive etmek için gittim yarın spora başlayayım die ama yarın yine işim çıktı, cuma tam gün çalışıyorum, haftasonu tekirdağa gideceğim bla bla :D
Bu şartlarda zor bee :)
Yeni başladığım ve aslında hiçbir sorun olmayan bir işe aynı gün patronun şaşkın bakışları içerisinde ben bu işi yapamam yok istemiyorum ben gidicem diyerek istifa etmemle bunalım konusuna yeni bir yorum getirmiş bulunmaktayım forumdaki arkadaşlarıma başarılar dilerim :D