skor varmı?
Printable View
Oturduğun evin yakınında yüksek gerilim hattı varmı?
Denemelere başladım :)
Mesela akşamları yürüyorum artık böyle tempolu değil aval aval sağa sola ara sokaklarda geziyorum yakıyorum sigarayı oh kendime geliyorum.
Sonra yıllarca yaptığım olayı yapasım geldi cumartesi akşamı aldım biraları açtım müziği 20 km hızla dolandım Bursa yollarında (Tahminimce epey küfür yemişimdir habire sellektör yaptılar :D )
Punto yerine araba alacaktım satmadan alabileceğim gibi bi araç bakıcam ne yaparım ne ederim bilmiyorum ama en azından hayatımda değişiklik olur diye düşünüyorum. Gönlümden hep arkadan itişli bir araba geçiyor ama şuan durum ancak e36 yönünde olay tamamen duygusal :) e36 da hiç kullanmadım nasıldır nedir ne değildir bilmiyorum. Tecrübe edebilirsem eğer ona göre niyetleneceğim. Artık akşamları yürüyüş 2 de bira ilaç gibi geldi. Bakalım devamı nasıl olacak
He şu da var hala mutsuz muyum evet mutsuzum :)
NOT: Bursa'daki arkadaşlarla şöyle kuytu köşe ara bir yerde garaj gibi bir yer tutsak akşamları orada takılsak nasıl olur ? Düşünen varsa cidden çok keyifli olabilir. En kötü 1 masa 2 tane koltuk atarız içeriz bea :D Kimse çıkmazsa bizim evin altındaki garaja el atacağım ama orası keyifli olmaz :D
@çağatay ayıpsın cidden sözüm söz :) Sen gel benim misafirim ol Bursa'da :)
Hocam sevgiliniz yok sanırım bi sevgili yapın. Zaten alışverişe çıkarsanız haftalık yapacağınız sporu bir günde yaparsınız:)
Alkolle olacak iş değil yanlış seçim bence
Sevgilim var alışveriş olayını pek sevmiyorum zamanında çok yaptım herhalde ondan :)
Yürüyüşlere başladım ama dışarıda dolandıkça daha doğrusu eve girmedikçe daha iyi oluyorum. Olayın özü bu aslında bir tane depo gibi mekanım olsa şöyle akşamları toplansak falan efsane olur
benzer belirtiler bende de mevcut özellikle son bi haftadır eve girer girmez uyuyorum saat farketmeksizin. burda yazılanların bazılarını denemek lazım. bisiklet alıp haftasonları sahilde turlamak fikrini hayata geçirme zamanı gelmiş :D
İlk zamanlar aynıydım eve girdiğim gibi az durup yatıyordum sonra dedim haftanın 5 günü çalış pazar günü bunalımla geçsin haftada 1 gün kendine zaman ayır diye düşünürken olayı değiştirdim geç yatıyorum yoksa iyice asabım bozuluyor :D
Le pompa le pompier :D doğrudur. oralar aşırı uzak, yakın yerler olsa ben de katılırdım :)
Belki yeniden birşeyler yapılır araştırmak lazım güzel yer var mı diye
Geçmiş osun olsun. umarım iyi geçmiştir operasyon, iyi haberlerini bekliyoruz :)
Dönem dönem olur piskolojik savaşlar ve genelde uykuya düşkün bir hal alır insan!
Aklına ne kadar az zaman verirsen düşünmesi için, mutsuzluğunu düşünmeye vaktin kalmayacaktır.
Tabi buda boş zamanlarını değerlendirmen ile alakalı ve yoğun bir tempo tutturursan, o yorgunlukla gece deliksiz bir uyku çekersin gibi geliyor.
Şu an yaptığın 20km ile turlar, her akşam 2 bire zamanla dozunu artırmana neden olacak ve bir süre sonra çeyrek depo mazota, 4-5 biraya dönüşecek ve insanoğlunun doyumsuzluğu sana yine sıkıntı verecek.
En güzeli üretken şeylere yönel, kendine bir süre düşünecek zaman tanıma, eve geldiğinde tek derdin uyumak olsun ve tabi ki spor yapmayı düşünürsen, sana direnç ve öz güven olarak maximum katkıyı sağlayacaktır.
elinin altında araban var.. oyuncak gibi oynamaya bak herşeyini öğren sonra DIY projelerine giriş.. onunla uğraşırken biraz kendine gelirsin diye düşünüyorum..
bende kafaya koydum para biriktirmeye başlıyorum artık ucuz yollu bi araba alıcam onunla uğraşıcam bide spora başlıyım diyorum ama vakit yok anasını satim.. gecen yıl 3 ay kayıt yaptırdım 1 kere gitmedim ya :D