Semih sen sözünü tut,ben sana okuyup üfleyim hiçbişeyin kalmaz kanka.
Şaka bi yana bende de aynı durum sözkonusu. Spora başlamayı düşünüyorum tavsiyeler üzerine bi de b12 alıcam sanırım.
Sözünü tutman konusunda ciddiyim bu arada.![]()
ben trafikten korktugum için çıkmıyorum evden. işten eve gel sonra dışarı çıkmak trafik çek
bıraksalar 40 gün odamda, yatağımda geçirebilirim. sabahları işkence çekiyorum işe gitmek için. hiç birşey yapmak istemiyorum. hayattan hiç keyif almıyorum.![]()
.
Bende de acayip bir durum var. Eve geliyorum 4-5 gibi. Yatıp uyuyorum saat 8-9 a kadar. Kalkıyorum yemek yiyiorum yine uykum geliyor. Ertesi gün erken de kalksam geç de kalksam hep uykum var nasıl iş anlamadım..
Bende de bahsedilen birçok belirti var uykuya doyamama , sürekli bir isteksizlik hali , üşenme. Ama benimki psikolojik çünkü arabayla ilgili bir durumda bakkala ekmek almaya söverek giden ben sabah 7 gece 12 arabanın başında durabiliyorum ve hiç yorgunluk hissetmiyorum. Aslında bende bu sureklide olmuyor kışın böyle kasvetli havalarda genelde bu oluyor. Yazın bir problem yok.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Nerde Her daim savaşa hazır barbar türkler![]()
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Draniela gel beraber spora yazılalım![]()
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Uykusu gelen arkadaşlar bi şeker ölçümü yaptırsınlar
Genelde insülin direnci ile alakalı bir durum oluyor gündüz vucudu yeterince beslemeyip ( çok yemek değil yeteri kadar ) akşam yemeği yediğinde tavana çıkıyor insulin ve hoop uyku adı üstünde şekerleme vakti.
Buna dikkat edin ara öğün mümkünse bir elma vs. tüketin.
gece yatasım sabah kalkasım gelmiyor, çalışasım gelmiyor.. bi arkadaşım var bi araya geldikmiydi fena dağıtırdık eskiden.. o askere gitti geldi oda bi garipleşti dışarı cıkasım gelmiyor falan diyor.. bende herkesle dışarı çıkmayı seven birisi değilim yanımda kafa adam lazım.. öyle olunca bende çıkmıyorum.. spora gideyim dedim geçen yaz 3 aylık üyelik yaptırdım salondan içeri kafamı sokup ne var diye bile bakmadım.. tek başıma gidesimde gelmedi..
eskiden araba vardı onla ugrasırdım gezelerdim iyi gelirdi.. şimdi o da yok.. maddi olarakda suan sıkıntıdayım onundamı etkisi var bilemedim..
sigarayı fazla içiyorum gibi hissediyorum.. eskiden her cumartesi cıkardım içerdim falan bayadır o da yok yada tek tük..
uyurken zaten bildiğiniz ölüyorum.. top patlasa duymam yani o derece. şuan bunu yazarken bile gözlerim kapanıyor valla.. acayip bunalımdayım çekin kurtarın beni ya![]()
Beyler valla okuyorum bazı arkadasları aynı benim yasadığım sorunlar. spor yapın kesinlikle. Gece 2 bucukta yatıyorum sabah 7 bucukta uyandığımda zımba gibiyim. Eskiden olsa patates gibi kalkıyodum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)