ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
yazdığın yaşı doğru varsayarak yorum yapıyorum: tespitlerinin çoğu doğru, fakat işte solcu bunu yaptı sağcı bunu dedi söylemlerinin de bu ülkeyi nerelere götürdüğünü sadece okumuş ya da araştırmış olabilirsin, 80 ihtilalinde ben bile 5 yaşındaydım hayal meyal hatırlıyorum... aynı ortamı oluşturmak da en az darbe kadar tehlikelidir, seçimle gelen seçimle gider, bunun en ufak istisnası olamaz benim gözümde... fakat ne yazık ki gidişat şu yönde, önümüzdeki 10 sene boyunca doğu anadolunun bölünmesini konuşacağız, şu anda Diyarbakır'da 'başkanlık sarayı' yapılıyor kimin haberi var? adamların maliye bakanı var vergi topluyor kimin haberi var? geceleri asayiş teröristler tarafından sağlanıyor ve de kolluk güçleri sesini çıkartmıyor kimin haberi var? bu pozisyon bizi iç savaşa sürüklerse suçlu kim olacak solcular mı? şu anda solun zerre gücü yoktur bu ülkede kimse hayal görmesin, solcu değilim ama adamları da günah keçisi ilan edip bütün olumsuzlukları onların üzerine yıkmak doğru bir şey mi? bazı sözde dindarların yaptığı Kur'an pastası, Kabe vs gibi şirklerin bütün müslümanlara mal edilemeyeceği gibi, sağı solu bırakın, önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir, en korkunç şey ise kutuplaşarak bölünmemiz olacaktır...