User Tag List

Sayfa 17/58 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
1093 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Ekonomik kriz

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu ülkedeki herkese kızıyorum bu milletin geneline bu müstahak yanlız en çok kızdığım tayfa başı kapalı yani sorsan muhafazakar olan ama 2015 cayenne yada panamera araçlarla dirseğine kadar altın bilezik 6 tane yüzük başörtüsüne kadar louis vuitton olan tayfa. başındaki örtü müslümanlığın simgesi ama müslümanlığın baş kurallarından biri gösterişsiz ve sade bir hayat yaşamak değilmidir ? bu bahsettiğim tayfadaki görüntü kirliliği transparan taytla kısa tşörtle gezen kadınlarda bile yok onlara kızmıyorum çünkü üzerlerinde dini yada inanışıyla alakalı bir simge yok ama sen başını örtüyosan bir müslüman olarak gösteriş yapmaman gerekir dirseğine kadar altınla gezmenin nasıl bir mantığı olabilir ben bunu kabul edemiyorum

yukarıda yazdıklarımın ülkenin ekonomik durumuyla bir alakası yoktu ama kadını erkeği herkeste aşırı derecede gösteriş merakı var 2+1 evde oturup 400 bin tl lik arabaya binen birsürü insan var bunlar kriz zamanı teker teker patlarsa gram üzülmem hatta bence bu milletin kendi kendine adam olacağı yok sağlam bir silkelenmesi gerekir diyede düşünmüyor değilim.
    Bende bu ülkede kendine özgürlükçü diyip , tarih boyunca insanların temel haklarını gerek devlet yoluyla gerek psikolojik savaş ile kısıtlamış. Kendilerine cumhuriyetçi- demokrat diyip demokrasiyle gelen bir iktidarın ne yolla olursa olsun gitmesi için destek veren. Atatürkün askerleriyiz diyip Atatürkün kurduğu ordudan kaçan, bedelli yapan. Hümanistim diyip solcu veya terörist öldüğünde sokakları karıştıran sanal alemde harp başlatan , sağcı veya kamu personeli öldüğü zaman tebessüm eden. Sol görüşlüyüm diyip kapitalizmin simgesi olan bankaların , telekomünasyon şirketlerinin reklamlarında çatır çatır oynayan. Atatürkçüyüm diyip Atatürk ilke ve inkilaplarını zerre kadar bilmeyen. Kapitalizmden köşe olup solcu triplerine giren. Sol ile terörizmi iç içe geçirenlerden. Sol ile Allahsızlığı , din düşmanlığını aynı safta yürütmek isteyenlerden.Bu ülkenin aşığız - bu ülke bizim ! diyip çocuğunu yurt dışında doğuranlardan. Herkes eşit olmalı haksızlıklar son bulmalı diyip özel üniversitede çatır çatır parayla okuyanlardan. hiç hazzetmiyorum
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ekonomik kriz baya bi ufkumuzu açmış
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam mi cozebildiniz mi ekonomik krizin sebebini? Kurtarabildik mi ulkeyi?

Ya gencler bosverin siz burda tartismayi. Bosa vakit harciyorsunuz. Gidin kendinizi gelistirin kendinizi ve gelecekteki colugunuzu cocugunuzu kurtaracak adimlari bugunden atin.

Terli terli de soguk su icmeyin olm bak usuteceksiniz

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende bu ülkede kendine özgürlükçü diyip , tarih boyunca insanların temel haklarını gerek devlet yoluyla gerek psikolojik savaş ile kısıtlamış. Kendilerine cumhuriyetçi- demokrat diyip demokrasiyle gelen bir iktidarın ne yolla olursa olsun gitmesi için destek veren. Atatürkün askerleriyiz diyip Atatürkün kurduğu ordudan kaçan, bedelli yapan. Hümanistim diyip solcu veya terörist öldüğünde sokakları karıştıran sanal alemde harp başlatan , sağcı veya kamu personeli öldüğü zaman tebessüm eden. Sol görüşlüyüm diyip kapitalizmin simgesi olan bankaların , telekomünasyon şirketlerinin reklamlarında çatır çatır oynayan. Atatürkçüyüm diyip Atatürk ilke ve inkilaplarını zerre kadar bilmeyen. Kapitalizmden köşe olup solcu triplerine giren. Sol ile terörizmi iç içe geçirenlerden. Sol ile Allahsızlığı , din düşmanlığını aynı safta yürütmek isteyenlerden.Bu ülkenin aşığız - bu ülke bizim ! diyip çocuğunu yurt dışında doğuranlardan. Herkes eşit olmalı haksızlıklar son bulmalı diyip özel üniversitede çatır çatır parayla okuyanlardan. hiç hazzetmiyorum
    yazdığın yaşı doğru varsayarak yorum yapıyorum: tespitlerinin çoğu doğru, fakat işte solcu bunu yaptı sağcı bunu dedi söylemlerinin de bu ülkeyi nerelere götürdüğünü sadece okumuş ya da araştırmış olabilirsin, 80 ihtilalinde ben bile 5 yaşındaydım hayal meyal hatırlıyorum... aynı ortamı oluşturmak da en az darbe kadar tehlikelidir, seçimle gelen seçimle gider, bunun en ufak istisnası olamaz benim gözümde... fakat ne yazık ki gidişat şu yönde, önümüzdeki 10 sene boyunca doğu anadolunun bölünmesini konuşacağız, şu anda Diyarbakır'da 'başkanlık sarayı' yapılıyor kimin haberi var? adamların maliye bakanı var vergi topluyor kimin haberi var? geceleri asayiş teröristler tarafından sağlanıyor ve de kolluk güçleri sesini çıkartmıyor kimin haberi var? bu pozisyon bizi iç savaşa sürüklerse suçlu kim olacak solcular mı? şu anda solun zerre gücü yoktur bu ülkede kimse hayal görmesin, solcu değilim ama adamları da günah keçisi ilan edip bütün olumsuzlukları onların üzerine yıkmak doğru bir şey mi? bazı sözde dindarların yaptığı Kur'an pastası, Kabe vs gibi şirklerin bütün müslümanlara mal edilemeyeceği gibi, sağı solu bırakın, önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir, en korkunç şey ise kutuplaşarak bölünmemiz olacaktır...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazdığın yaşı doğru varsayarak yorum yapıyorum: tespitlerinin çoğu doğru, fakat işte solcu bunu yaptı sağcı bunu dedi söylemlerinin de bu ülkeyi nerelere götürdüğünü sadece okumuş ya da araştırmış olabilirsin, 80 ihtilalinde ben bile 5 yaşındaydım hayal meyal hatırlıyorum... aynı ortamı oluşturmak da en az darbe kadar tehlikelidir, seçimle gelen seçimle gider, bunun en ufak istisnası olamaz benim gözümde... fakat ne yazık ki gidişat şu yönde, önümüzdeki 10 sene boyunca doğu anadolunun bölünmesini konuşacağız, şu anda Diyarbakır'da 'başkanlık sarayı' yapılıyor kimin haberi var? adamların maliye bakanı var vergi topluyor kimin haberi var? geceleri asayiş teröristler tarafından sağlanıyor ve de kolluk güçleri sesini çıkartmıyor kimin haberi var? bu pozisyon bizi iç savaşa sürüklerse suçlu kim olacak solcular mı? şu anda solun zerre gücü yoktur bu ülkede kimse hayal görmesin, solcu değilim ama adamları da günah keçisi ilan edip bütün olumsuzlukları onların üzerine yıkmak doğru bir şey mi? bazı sözde dindarların yaptığı Kur'an pastası, Kabe vs gibi şirklerin bütün müslümanlara mal edilemeyeceği gibi, sağı solu bırakın, önemli olan Türkiye Cumhuriyetidir, en korkunç şey ise kutuplaşarak bölünmemiz olacaktır...
    Abi yazdıklarım yanlış anlaşılmasın.Ben sol görüşe sahip insanlara bişey demiyorum.Sadece alıntı yaptığım posttakilere karşılık böyleleri de var demek için yazdım onları.Kaldı ki şu anda bu ülkede sağ-sol diye bişey olduğunu düşünmüyorum.AKP ve diğerleri denilebilir bence. Lakin bu adamlar neden bu kadar oyla iktidara geldiler.Gelirken yaptığı seçim vaatleri-siyasi propagandaları nelerdi. İnsanları nasıl ikna ettiler.Bunları kimse konuşmuyor. İnsanlar şimdiki muhalefet partilerine yıllardır gördükleri baskılardan dolayı düşman oldular.Benim yakınen tanıdığım yüzlerce cemaat mensubu insan var.Şu yaşanan olaylara bak ve bu adamlar hala akpye oy veriyorlar. Bence bu bile muhalefet partilerinin ne halde olduğunun özeti. Siyaset dik durma yeri değildir yanar döner olmalılardı.Bunu bu halka kendileri öğrettiler. Bu kadar kavga bilmem ne yaşandı hiç mi prim yapamazsın bu işten. Gerçekten hayret ediyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağ sol diye birşeymi var?, bu bize abd tarafından dayatılan birşey toplumu bölüp ayrıştırmak için.

Bir kişi hem dindar hem sosyal demokrat olamazmı, ama yok bunların dayattığı mantaliteye göre, yaptıkları algı yönetimine göre olamaz.

Ama dinciye hacı hocaya inanırsan kendini geliştirip okumazsan sonumuz böyle olur işte.

Lafta herkes müslüman ama ayetleri işine göre yorumlayanmı dersin, ne ararsan var.
    Herkes kendi işine geldiği gibi en kolay kendi nefsine zor gelmeyecek yerden yorumluyor.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hacı hocaya inanmak bu işin sadece bir kısmı.Diğer kesimin bir farkı var mı. Yani hacı hocalara karşı çıkanlar çok mu bilgili.O videolardaki sorulara saçma salak cevap veren insanlardan üniversitelerde yok mu ? Elini sallasan çarpıyor. Maliye bölümü sınıfına hoca maliye bakanını soruyor 160 kişiden 2 kişi cevap veriyor.Celal Bayar Üniversitesinde celal bayar kimdir diyor 160 kişiden 10 kişi biliyor.Adam koluna Mustafa Kemal ATATÜRK dövmesi yaptırmış , Atatürk ilkeleri ve inkılapları dersinden kalıyor.Türbanlı bir kadına türbanla alakalı soru soruyorlar saçmalıyor.Türban karşıtı bir bayana neden karşısınız deniliyor oda ayrı saçmalıyor Adam 2 senedir ülkü ocaklarına geliyor 9 ışık diyorsun , far görmüş tavşan gibi bakıyor suratına , Nihal Atsız diyorsun çanakkale dardanelsporun sağ beki sanıyor. CHP'nin yılmaz bekçisi olmaya kendini adamış yetişkin bireye Muharrem İnce'yi , Emine Ülker Tarhan'ı soruyosun kim olduğunu bilmiyor , Kefenini giymiş AKP'li adam partinin adının Adalet ve Kalkınma Partisi olduğunu bilmiyor Yani sorun onda bunda değil.Bu ülkenin bütün kesimlerinde çok büyük cehalet ve meraksızlık sorunu var.Esenler-Bağcılar-Bebek-Nişantaşı farketmiyor. Hacı hocayı dinleyenlerde , viskisini yudumlayıp beyaz türk olduğunu ilan edenlerde bu kervanın içinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum söylediklerinin tamamına.İnsanların genel uyutulması zihinlerinin kontrol alınması temel amaç.
    Dinci geçinenlerin bir halt bilmediğinden bahsetmiştim ben
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Umuyorum ki kriz en çok iktidara oy veren cahil ve yoksul kısmı etkiler. Bu sayede belki gerçekleri görebilirler. Zaten iktidara oy veren zengin kesim akıllı, kendi çıkarı için oy veriyor.Onlara lafım yokta geri kalan yoksul kesim umarım şu krizden nasibini alır.

fanatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onlarda ne parası olabilme ihtimali varmı

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/photo.php?f...2065967&type=1

resime facebookta denk geldim resimdeki rakamlara bişey diyemicem alakamda yok ama yorumlara bak. türkiye yazmaktan aciz insanların yaptıkları yorumlara bakın allah aşkına bunlar nedir böyle ya ? nasıl insanların arasında yaşıyoruz biz böyle
    bu kafayıda yakalayamadım bir türlü, kamu kuruluşu ticarethane mi kar etsin?

ayrıca yaşı yetenler ve konuya hakim olanlar bilir ki meşhur demirelin 40 yaşında emeklilerinin olduğu yıllar.

ayrıca sgk bu sene rekor kırdı zararda bunu da bilsin insanlar
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Marka merakı, tüketime odaklı hayatlar, gösterişle batan hesaplar..

Aziz Nesin zamanında söylenecek sözü söylemiş..

Birileri Bu halka KOYUN diyor, götünün kılıyık diye cevap geliyor.

Ülkede refah arttı, herkeste güzel güzel arabalar, hastanelerimiz ne kadar güzel, okullarımız ne kadar çok, minarelerimiz ne kadan güzel diyen arkadaşlarım malesef ki yurttaşlarım ;

Geldiklerindeki dış borcumuzu 10a katladılar, bilmediğimiz kadar katlamaya devam ediyorlar.

İşin tek özeti geldiklerindeki dış borcu katlaya katlaya ülkenin gelecekteki ekonomisinin bile orta yerine koydular koyun koyun diyerek.

Torununuza bile borç getirdiler, halk uyudukça arabalar , yeni yeni evler artıyor evet ;

Kimin haberi var KREDİ KARTI borçlarından ?

Karşılıksız çek miktarındaki artıştan ?

Sokakta borcu olmayan adam bulabiliyor musunuz ki refah getirdiler diyesiniz ?

Eniştem var has akplidir. Soruyorum emekli maaşın neye yetiyor ?

Çalıştırdığın dükkanın vardı , bunlar sayesinde kapattın.

Üniversite mezunu okumuş insanlara diyorum bunları ;

Rakamlar ortada , kar eden devlet kuruluşları yabancılara satıldı.
    Bankaların alayı yabancılara satıldı.
    Sokacak gücü olan bulduğu deliğe soktu , ama sokacak delikler bitti artık, batıyor gemi..

İnatla anlamıyor insanlar. Olay chp ye verin mhp ye verin olayı değil. Muhalefet yoksa farklı sekilde tepki koyun. ülkenin yarısı sandığa gitmesin , boş atsın , en alakasız partiye atsın.

Düzene tepki verin sadece akpye değil.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Total, Türkiye'den çekiliyor.

Total, T

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1 ayda 182 bin kişi işsiz kalmış. şimdi haberlerde izledim.

B
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosch Ev Aletleri, T
    bosch ta fabrikayı taşıma kararı almış!
    hsbc
    total
    bosch
    bu ne demek farkında olmayan. olamayan ne kadar kılı tüyü varsaaaa.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haa, şimdi olurmu habere bak küçük ev aletlerini kapatıyor. yerine beyaz eşya geliyor diyecekler olacak.
    göerlim bakalım 6 ay sonra ne gelmiş olacak yerine.
    her ülkede izlenen politika burada da yapılacak.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hani şu para baronları tr den çıkıyor bu hayra alamet değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kapalıçarşı'da esnafım. 2010 yılından beri cirolar her yıl biraz daha düşüyor. Birçok dükkan, dükkan sahibine kirayı ödeyebilmek için çalışıyor. Her geçen sene bir önceki seneyi aratıyor.
    Eminimki birçok sektörde, birçok firmada varlık erimesi söz konusu. İşini yeterince profesyonelce yapmayanlar ilk kaybedenler olur.
    Şu anda mesela borsayı ele alalım, dövizin, faizin, işsizliğin, enflasyonun tavan yaptığı; sanayinin, ticaretin, yabancı yatırımcı oranının taban yaptığı bir dönemde borsa şaha kalkabiliyor. Bu her ne kadar olumlu gibi gözükse de, aslında algımızla nasıl oynandığını da ortaya koyuyor. Pembe bir tablo çiziliyor. Hükümete veya herhangi bir cemaate yakınlığıyla veya bir akımın içinde son birkaç senede varlık sahibi olup ihtişamlı hayat sürenlere bakıp ekonomi yorumu yapmayın. Rakamlara ve sokaktaki kendi halindeki vatandaşın alım gücüne bakın. Harama bulaşmadan, iktidara yanaşmadan kendi emeğiyle, ticari ahlak sahibi insanların can çekişdiği bir dönemden geçiyoruz. Allah yardımcımız, hızır yoldaşımız olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)