User Tag List

Sayfa 7/58 İlkİlk ... 567891757 ... SonSon
1093 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Ekonomik kriz

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YSK nın 20 milyon fazladan oy pusulası basacağını söyledi haberlerde doğruluk payı var mıdır?

Doğru abi seçim zaten şimdiden belli
    imzasız..

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mimarsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takip için önereceğiniz siteler varsa buradan ya da ö.m. ile link verebilirmisiniz?
    Bloomberg
    Business Insider
    CNN

Bunlarin konu konu sektor sektor alan alan hatta ulke ulke haber kategorileri ve analizleri var. Tavsiye ederim.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye şaşırıyor ki insanlar bu kadar çok.. üretim mi var adam gibi. tüketim diz boyu..
    yeni araba model çıkar al her yer inşaat ev al yeni telefon çıkar koş git al .. al al al tüket para ver.. nereye kadar.. birazda üretmek satmak gerekiyor..
    gelenlerın vergilerini toplamak uretıp satmaktan daha karlı gozuyle bakıyorlar

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazıklar olsun ne diyelim o zaman biz boşa çene yoruyoruz

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geldi beyler yok gibig özükebilir ama çok zorluk çekilecek.

Dolar: 2.7 oldu.

Ecevit zamanında maksimum 2.2 görmüştü millet ağlıyordu.

Paraları savurmayın yakın zamanda bulamayabilirsiniz.

Şaka gibi gelebilir ama durum çok ciddi Türkiye batıyor şuan.
    2015 yılının Ocak ve Şubat aylarında toplamda 31 adet BMWi modelinin satıldığı açıklandı. Sadece Şubat ayında ise 18 adet BMW i8 yeni sahibine kavuşurken

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sektörden konuşacak olursak bizim için her şey yolunda hatta fazlasıyla yolunda inanılmaz gruplar konfirme oluyor. Otel dolup taşıyor ama tabiki yabancılarla.

Araplar için her geçen gün daha cazip hale geliyoruz. Eskiden sadece haziran temmuz ağustos ayında gelirlerdi. Senenin başından beri hiç gitmediler. Gelen evinin alıp yerleşiyor maşallah.
    Sen ne diyosun kardeşimin arkadaşı evlenecek 10 15 güne saplığa veda partisi vardı bulmuş bi arap evleniyor Ulustan dairesi alındı The Bosphorus bilmemnede düğünü yapılacak. Bi biz bulamadık arap bi teze.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamıyorum artık çevremde olsun , trafikte olsun ,ulan ortalık f30 larden cla a180 amg lerden geçilmiyo . bu millet nasıl kredi alabiliyo bu kadar .. kredi ile kredisini kapatıp üzerine bide kredili araba alan tanıdığım var ..

seçim konusuna gelirsek o suriyelileri kara kaşlarına kara gözlerine getirmedi tayyip .

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı özgür67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    YSK nın 20 milyon fazladan oy pusulası basacağını söyledi haberlerde doğruluk payı var mıdır?
    Haber doğru.
    1984 te kabul olmuş olan Mahalli idareler seçim kanununa göre seçmen sayısının %15 fazlası oy pusulası her seçimde basılıyormuş zaten.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum 12.000 ye vereyim konusu var forumda
    makyajlı+klimalı+openairli arıyorum dosum ben

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu siyasete çekilmesin dolar yükselsin bize ne dolarım yok benzinde sorun değil hep 50 tl lik alıyorum

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seçimden önce 3 büyük şirket yabancı yatırımcılar tarafından satın alınacak , ve RTE kendi parasını ülkeye bu şekilde sokacak seçime kadar kendini kurtarır mı tartışılır ama seçimden önce bir nefes aldırıcaklar çok yakın zamanda , sonrası fırtına

usd nin çıkışı usa in yeni ekonomi politikası parayı piyasaya sürmüyor bu durumda para değer kazanıyor yani sırf ülkemizde değil su an dolar dünyada değerli
    Piyasada seçim öncesi doların düşeceğine ilişkin bi çok dedikodu var.Bana kalırsada öyle olacak fakat bi çok kişide dolar almak için bu düşüşü bekliyor.Öyle bi şey olduğunda herkez dolara yükleneceği için dış etkilere gerek kalmadan yine kendi kendimizi krize sokacağız yalnız

Ya herkez nası kriz var caddede mercedesler bmw ler var diyo da bunlara binen adamların hiç mi önceden birikimi yokYani bu zamana kadar iyi iş yapmış adamlar dolar arttı diye şahine mi binsin o kadar da deil yahu her zaman para kazanan birileri vardır +gıda başta olmak üzere etkilenmiyen sektörlerde var ...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Piyasada seçim öncesi doların düşeceğine ilişkin bi çok dedikodu var.Bana kalırsada öyle olacak fakat bi çok kişide dolar almak için bu düşüşü bekliyor.Öyle bi şey olduğunda herkez dolara yükleneceği için dış etkilere gerek kalmadan yine kendi kendimizi krize sokacağız yalnız

Ya herkez nası kriz var caddede mercedesler bmw ler var diyo da bunlara binen adamların hiç mi önceden birikimi yokYani bu zamana kadar iyi iş yapmış adamlar dolar arttı diye şahine mi binsin o kadar da deil yahu her zaman para kazanan birileri vardır +gıda başta olmak üzere etkilenmiyen sektörlerde var ...
    abi tabiki zengin adam mersoyada da biner bmw yede . ama çok değil 4-5 sene önce piyasada bu kadar ne bmw vardı ne mercedes ne audi . nakitle alan pek yok alayı kredi . kredi imkanları güzeliştirilerek halkın imkanları iyileşmiş gibi gösteriliyo dışardan. devlet insanları kredi çekmeye teşvik ediyo .. sırf ulan tayyip ülkeyi ne kalkındırdı be desinler diye .

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaos varsa para el değiştirir. krizde de böyle.
    çoğunluğun parasının azınlığın eline geçeceği günler bizi bekliyor yine anlaşılan.
    If you have no LAG, you have no turbo..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında uzun zamandır beklediğim ama etkilerini son iki çeyrektir hissettiren durum.

uzun zamandır özelleştirmelerden gelen sıcak para ve inşaat sektörüne bağlı olarak finanse edilen piyasa ekonomisinin çöküşüdür.

Artık satacak birşey kalmadığı ve dolara müdahale etseler de ( Uluslar arası piyasada da dolar değer kazanıyor) ateşin düşmemesi ile kriz daha da hissedilir hale geldi.

Zaten az okuyan ve usta!! nın ağzından çıkanları ayet kabul eden cahil kitlenin aklı başına ancak gelmeye başladı.

Bu ülkede her zaman "din" demogojisi yapan sağ partiler her zaman kazanmıştır çünkü halk ( bilgisiz cahil ve okumayanları kastediyorum) "çalıyor ama çalışıyor" - "çalıyorsa müslüman çalıyor kardeşim" mantığıyla olaya yaklaşıyor, asıl sıkıntı burada başlıyor zaten.

Bazı kesimler de hükümet karşıtı olsalar da "istikrar" devam etsin diye seslerini çıkarmıyor.

Şimdi rüzgar tersine dönüp piyasalar kötüye gitmeye başlayınca can hıraş savunanlar sırt dönmeye başladı partilerine.

Siyasi tarihte geri giderseniz seçimle gelmiş bir çok hükümet kriz ile yeksan olmuştur. Haziran sonrası buna benzer bir durum yaşanacağına inanıyorum.

Sonuç olarak maalesef "çıkarcı" bir milletiz.

Ülkem adına üzülüyorum, çok daha iyi şartlarda olabilecekken bunları yaşamak !!!

Evo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuda tek seslilik var.
    Karşı görüş hala kendini özgür ve rahatça ifade edebilir değil.
    Buda gösteriyor ki; hükümet tekrar %48-52 civarında alıp tek başına iktidar olacak.

Piyasaya gelince;
    Onunla oyun olmaz.
    En azından enstrümanların yarın artma ihtimalini küçük yatırımcı da görüyor ve ona göre pozisyon alması gerekir.

Düşünsenize şuan 1 doların 1 TL olduğunu(lütfen düşünün sonra alt satırı okuyun)...
    Son müdahaleler(TL ve diğer para birimlerinin değer kaybı) global ve ulusal anlamda normalin üstünde artmış olan alım gücünü sınırlandırmak içindir.
    Toplumdaki belli kesimlerin yer değiştirmesi(alım gücü yükselmesi ile tabakaların yer değiştirmesi, yukarı trend oluşturması) şuanki sisteme fazla gelmektedir.
    Her çeşit siyasi liderin bundan haberi vardır. Ama size doğruyu söylemezler.

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim nacizane tavsiyem kredililerinizi kapatabilirseniz kapatın. kimseye borçlanmayın heleki dolar üstünden borç hiç yapmayın.. araba falan alıcaksanız kredi çekmeden cepdeki sıcak paranızla alın ne alıcaksanız.. yada krediyi minumumda büyük kriz olsa dahi kriz vakti rahat ödiyebiliceğiniz bir mevla kullanın..
    Abi benim anlamadığım benim şimdi kredi borcum var ve kapatmazsam ne olabilir hani işten çıkarılmalar olur para bulamayabilirsiniz o yüzden mi kapatın demek bu ? şimdi ben ikinci araç almayı planlıyordum sıcak para ile almasakmı ?
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bankalar özellikle kriz dönemlerinde. Sizlerde kalan parasını 1 hafta içinde komple isteyebilir. Bunu 2008 krizinde tüm bankalar yaptı. Senin daha 100 ay kredin kalmış aylık taksidide 3000 tl miş önemli değil. Banka bana 300.000 bini yarın getir diyor.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kur savaşında kimler ne paralar indiriyo bi bilseniz dişleriniz kamaşır spekülasyon yapmak cok basıt ülkede..

1 haftada 1milyon doları olan vatandaş bile azıcık kapasıtesı varsa 180-190bin lira para kazandı (sürekli oynamalarda)

Siz şimdi bu rakamı 100 milyon dolar olarak düşünün..ve bu parayla 1 hafta ıcınde 3 alım satım yapıldığını

Önceden haberi olanlar güzel para kazandı bu kur savaşlarında..ama sölede bi gerçek varki,milletin anasını ağlattılar..

Orta direk denen statü kalmadı arkadaslar,ya fakirsin ya zengin ya da ultra zengin..

Ben kiracılarımdan dolar olarak tahsilat yapıyorum..bilmem kaç tane kiracım varsa suan yarısı duruyo..

Elimden gelen yardımı yaptım şahıd olarak ama malesef cok boktan günler kapıda..hazırlıklı olmanızı,kurla oynayacak arkadaşlarımda varsa temkinli sert hareketler yapmayarak oynamasını öneririm..

Yüzeysel yazdım,telefondan yazdıgım için,inşallah detaylıca da yazarım müsayit zamanda..

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bankalar özellikle kriz dönemlerinde. Sizlerde kalan parasını 1 hafta içinde komple isteyebilir. Bunu 2008 krizinde tüm bankalar yaptı. Senin daha 100 ay kredin kalmış aylık taksidide 3000 tl miş önemli değil. Banka bana 300.000 bini yarın getir diyor.
    Böle bişey olursa millet sıçtı...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)