2006 dan sonra 2007 diyelim bence bana göre mevcut hükümet düşüşe geçmişdir.. satılıcak özelliştirilicek bir şeyde kalmadı.. zaten reklamlarına bakın hep 2006 dan önce yaptıkları şeyleri anlatıyorlar yol yapdık ,okullara başörtülükardeşlerimiz girdi, ekonomi kötüydü biz düzelttik kaldıki oda derviş programıydı..
şimdi bana göre yastık altından gelen para yastık altına geri dönmeye başladı çünkü piyasalara güven azaldı..işsizlik sayısında patlama var.. ssk'sız çalışan sayısında patlama var..
birde yabancı yatırımcı girer çıkar ama bu ekonomide son şahısa ciddi bir fayda sağlamaz.. katarlı körfez sermayesi gelir yatırım yapar sallıyorum 5 milyar dolar verir bunun sana bana üreticiye tüketiciye geri dönüşümü varmı.. iyi yanı dolar yükselmez devamlı sıcak para piyasalara akıtılabilinir merkez bankası güçlü gözükür ekonomi iyi gibi görünür ama tekrar ediyim size bize faydası varmı yok kendimizi kandırırız..
emekli ne kadar alıyor asgari ücret ne kadar işsiz sayısı kaçdır..
Albert Camusun bir lafı varya "Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın." emeklimize bakın nasıl rahmet ediyorlarsa ülkemizin durumu odur...