User Tag List

Sayfa 21/58 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
1093 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Ekonomik kriz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    2006 dan sonra 2007 diyelim bence bana göre mevcut hükümet düşüşe geçmişdir.. satılıcak özelliştirilicek bir şeyde kalmadı.. zaten reklamlarına bakın hep 2006 dan önce yaptıkları şeyleri anlatıyorlar yol yapdık ,okullara başörtülükardeşlerimiz girdi, ekonomi kötüydü biz düzelttik kaldıki oda derviş programıydı..

şimdi bana göre yastık altından gelen para yastık altına geri dönmeye başladı çünkü piyasalara güven azaldı..işsizlik sayısında patlama var.. ssk'sız çalışan sayısında patlama var..

birde yabancı yatırımcı girer çıkar ama bu ekonomide son şahısa ciddi bir fayda sağlamaz.. katarlı körfez sermayesi gelir yatırım yapar sallıyorum 5 milyar dolar verir bunun sana bana üreticiye tüketiciye geri dönüşümü varmı.. iyi yanı dolar yükselmez devamlı sıcak para piyasalara akıtılabilinir merkez bankası güçlü gözükür ekonomi iyi gibi görünür ama tekrar ediyim size bize faydası varmı yok kendimizi kandırırız..

emekli ne kadar alıyor asgari ücret ne kadar işsiz sayısı kaçdır..
    Albert Camusun bir lafı varya "Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın." emeklimize bakın nasıl rahmet ediyorlarsa ülkemizin durumu odur...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana gore birini ya seveceksin yada nefret edeceksin yani oyle mi ? Yada hayatini bir takim gorusler altinda kisitlayacaksin.En basarali dershaneye gitmek varken , onlarin gorusu cok aykiri ben baska biyere gideyim diyeceksin. Demek istedigim su : boyle bazi kurumlara giden her insan oralarin goruslerini benimsemis olmuyor.Hatta cogu olmuyor.Bu isler sirayla olur.Once solcular sonra paralelciler sonra milliyetciler boyle gidecek.Solcular fislenirken cemaatciler sesini cikarmadi.cemaatciler fislenirken digerleri ses etmedi.milliyetciler fislenirkende kimse ses etmicek.Neden cunku senin gibi dusundukleri icin.Fairplay. Bu isin sonu yok.Benimde is bulmak gibi bi kaygim yok cok sukur.Ben bazi haksizliklara ses cikarilmasi taraftariyim.Bunu yaziyorum akp dusmani oluyorum tezegin icine batmis oluyorum , bas ortusunu yazinca akpli oluyorum.Bu isin yanardonerlikle alakasi yok.Destek verdigim bir orgut bir partide yok.Ben sadece muhalif bir vatandasim.Kendi goruslerime ters dusen herseye muhalif olurum.Sen bana ister yanardoner de ister baska bisey.Herkes herkes hakkinda birseyler der ama devlet hic bir zaman vatandas fislememeli.Basikapalisini da akepelisinide devrimcisinide solcusunuda.Siz zamaninda yaptiniz sira bizdeyle bu islerin sonu bitmeyecek.Boyle dusunen adamida tanimama gerek yok zaten.
    Sabahtan beri postlarını takip ediyorum kusura bakma ama saçmalamaktan ileri gitmiyosun ekonomik krizden türban yasasına ordan cemaate ordan oraya atlıyosun bunların konuyla ne alakası var ben objektifim diyosun da kusura bakma öyle objektif olunmuyo sabahtan beri övüyosun bu zamana kadar iktidar partisiyle bir bağım olmamasına ragmen istediğim her yere kayıt vb oldum bir allahın kuluda seni almıyoruz demedi öyle bir dünya yok

tek bir söz söylicem gece gibi olma gündüz gibi ol
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamam 20 bin tane bmw 20bin tane mb satıldı, 80 milyon olarak, ülkece onlara biniyoruz. Krizde değiliz. Ne uzatıyosunuz spor gazetesi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gemi insaa sektoru 2010da baslayan krizi yeni yeni atlatiyor. Calisan abiler vardi muhendis onun sozleri. Sektorde herkes kriz var kriz var diyordu ama hersey yine ayni sekilde devam ediyordu, birgun isten cikarildik 5-6 ay issiz kaldik, iste o an anladik kriz oldugunu . (2 kisi, farkli firmalarda)

Hani suan ekonomi kotuye gidiyor, ama gayrimenkul ve arac satislari cok yuksek. Kriz nerde diyor insan. Benim gorusumde birey issiz kaldiginda hissedecektir.

Bende maasin yarisini krediye baglayacagim sektor batmazsa iyi olur

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Esnafı gezıyorum kriz varmı dedim siktir dışarı çık pezevenk dediler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Esnafı gezıyorum kriz varmı dedim siktir dışarı çık pezevenk dediler..
    Ağır konuşmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağır konuşmuş.
    O an yüzüne baktım..tek damla göz yaşının gelmesi ve arkamı dönüp bir hışımla kapıdan çıkmam bir oldu..

Akabinde son model arabama atlayıp,müthiş sağ ayağım ile tam gaz basıp eve geldim..ev halkına selam vermeden hızlıca odama koştum,dadım meraklanıp peşimden gelmiş..odama girer girmez tam karşıda duran cibinlikli yatağıma kendimi hunharca atıp,çılgınlar gibi ağlamaya başladım..dadım odaya daldı..hemde kapıyı vurmadan !!! İnanabiliyomusunuz kapımı çalmamıştı bile..elinde ballı sütüm vardı..sakinleştireceğini düşünmüş olmalı..sinirimden ağıza alınmayacak cümleler sarfettim, "derhal odamı terket ve beni yanlız bırak aptal kadın " diye haykırdım..

Akabinde yorganımın altında bir müddet daha ağladıktan sonra,sinirlerim yatıştı ve yine son model arabama atlayıp gece reinanın yolunu tuttum..para harcamak moralimi yerine getirdi..krizmi ? Nerde ya ?

Hakaten okuyana helal olsun

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O an yüzüne baktım..tek damla göz yaşının gelmesi ve arkamı dönüp bir hışımla kapıdan çıkmam bir oldu..

Akabinde son model arabama atlayıp,müthiş sağ ayağım ile tam gaz basıp eve geldim..ev halkına selam vermeden hızlıca odama koştum,dadım meraklanıp peşimden gelmiş..odama girer girmez tam karşıda duran cibinlikli yatağıma kendimi hunharca atıp,çılgınlar gibi ağlamaya başladım..dadım odaya daldı..hemde kapıyı vurmadan !!! İnanabiliyomusunuz kapımı çalmamıştı bile..elinde ballı sütüm vardı..sakinleştireceğini düşünmüş olmalı..sinirimden ağıza alınmayacak cümleler sarfettim, "derhal odamı terket ve beni yanlız bırak aptal kadın " diye haykırdım..

Akabinde yorganımın altında bir müddet daha ağladıktan sonra,sinirlerim yatıştı ve yine son model arabama atlayıp gece reinanın yolunu tuttum..para harcamak moralimi yerine getirdi..krizmi ? Nerde ya ?

ben okudum peki ya reinaya giderken ekmek bandığımız otobanlarımızdan geçtiniz mi?

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

incisözlük yazarlığı var mı abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben okudum peki ya reinaya giderken ekmek bandığımız otobanlarımızdan geçtiniz mi?
    Dostum şakamı yapıyosun babam bana özel otoban yaptırdı,ne yolu..aşkkk ossun..dubai de seyh'in özel otobanı varmış bi sonraki hedefim kendime ait tren yolu ve evin önüne kadar gelebilen bir su kanalı ile 200 metre lık gemim ile yanaşmak olucak..fakir fakir konuşma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    incisözlük yazarlığı var mı abi
    Zamanında onlarada ders verdiğimiz doğrudur

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum şakamı yapıyosun babam bana özel otoban yaptırdı,ne yolu..aşkkk ossun..dubai de seyh'in özel otobanı varmış bi sonraki hedefim kendime ait tren yolu ve evin önüne kadar gelebilen bir su kanalı ile 200 metre lık gemim ile yanaşmak olucak..fakir fakir konuşma

abi sen şu şey değilmisin ? üniversitede babasına mektup yazan çocuk ? baba okula tüm arkadaşlarım trenle geliyor bense ferrari ile gidiyorum zoruma gidiyor diyip babanız size milyon dolarlar göndermişti git kendine tren al diye ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

fakirlikten kaçak internetle giriyorum abi maazur gör, geminin kaptanı var mı kaptanı ? yoksa beni işe alır mısın?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakirlikten kaçak internetle giriyorum abi maazur gör, geminin kaptanı var mı kaptanı ? yoksa beni işe alır mısın?

Aklıma gelen ilk soru fakirsen internete girecek cihaz yada aygıtı nerden buldun ??

Gelelim muhteşem gemime..b sınıfı ehliyetin ve kumanda kullanmayı iyi derecede biliyosan hemen başla..yanlız piş masrafları sana ait

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklıma gelen ilk soru fakirsen internete girecek cihaz yada aygıtı nerden buldun ??

Gelelim muhteşem gemime..b sınıfı ehliyetin ve kumanda kullanmayı iyi derecede biliyosan hemen başla..yanlız piş masrafları sana ait
    dededen kalma hatasız,boyasız hasar kayıtsız bi laptopum var cv mi yolluyorum o zaman patron

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dededen kalma hatasız,boyasız hasar kayıtsız bi laptopum var cv mi yolluyorum o zaman patron
    Gidelim buralardan es353...bizi skemiycekleri yerlere gidelim...

Ne patronu la ırgatım ben..babam kapının önünü süpürttü bugün..dedim işçiyim bayramım bugun benim,haklarım var !! sokarım bayramına çalış ulan it diyip sündürdü beni..

Şu laptopu satak parasınıda yarı yarıya kırışah mı ?

Neyse konunun rehaveti gittiyse,insanlar birbirini kırmaktan vazgectiyse daha ılımlı,saldırgan olmadan,seviyeli tartışmalar diler esen kalmanızı temenni eder ve siktir olup giderim ben aga

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

naptın dayı ya.bu travmayı sana yaşatanın yanına mı bırakacaksın? paranın gücüyle elemanın müşterilerini falan korkutsaydın. sevdiği kız neyim varsa ayarlayıp; ayşe fatma huriyeden ayrılmak için para teklif falan edeydin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gidelim buralardan es353...bizi skemiycekleri yerlere gidelim...

Ne patronu la ırgatım ben..babam kapının önünü süpürttü bugün..dedim işçiyim bayramım bugun benim,haklarım var !! sokarım bayramına çalış ulan it diyip sündürdü beni..

Şu laptopu satak parasınıda yarı yarıya kırışah mı ?

Neyse konunun rehaveti gittiyse,insanlar birbirini kırmaktan vazgectiyse daha ılımlı,saldırgan olmadan,seviyeli tartışmalar diler esen kalmanızı temenni eder ve siktir olup giderim ben aga
    gidelim tabi seç haritadan bi yer gidelim abi...

dededen kalma bu laptop onu kimler sat dedide satmadım be heheeyyttt sen dedin diye tabi satarım hemen hepsi senin olsun

neyse bende gidiyorum bütün postlar yüreğimde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bad cat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    naptın dayı ya.bu travmayı sana yaşatanın yanına mı bırakacaksın? paranın gücüyle elemanın müşterilerini falan korkutsaydın. sevdiği kız neyim varsa ayarlayıp; ayşe fatma huriyeden ayrılmak için para teklif falan edeydin
    O dediklerini de bu gece ki rüyama saklıyorum melih

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)