ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı
neyin kavgasını yapıyorsunuz? olay bitmiş gitmiş... 2009 senesinde Mardin Kızıltepe hastanesinin işlerini aldım, firmayla Ankara'da imzalaştım, sonra da projeleri yerinde kontrol için 2 kişi Mardin'e gittim... ne mi oldu? 1 saat sonra elimde yırtılmış bir sözleşme hastane kapısının önündeydim, uçak bir sonraki akşamdı, 1 gece kaldım ve geri döndüm... aranızda 'batılı' olup da kaçınız doğuda iş yapabiliyorsunuz erkekçe yazın! kaçınız doğudaki ihalelere girebiliyorsunuz? en son Diyarbakır Belediye binasının işi geldi 3-4 ay önce, dedim durum nasıl? ' abey ne durumu? burada artık ne olabilir ki?'
ırkçı biri asla olmadım ama artık şunu kabul edin, açılım saçılım hikaye, kimse içindeki gerçeği saklamasın, doğu bağımsız olmak istiyor, haaa arada çıkıp 'biz bölünmek istemiyoruz, hepimiz bu toprakların evladıyız' diyenlerin çoğu da 'bizim elektriğimizi kesmeyin, vergilerinizle yaptığınız yatırımlara devam edin, bize bakmaya devam edin, taaa ki Amerika gelip de petrol yataklarıyla bizi birleştirene kadar' demek istiyor...
daha bugün şantiyede yemek yerken diğer masadaki doğulu bir arkadaş Türkçe konuşanlara 'ne Türkçe konuşuyorsunuz lan anlamıyorum Kürtçe konuşun' diyerek gevrek gevrek gülüyordu...
kimse bana faşist demesin, kalp kırarım, faşizmin ne olduğunu da koyarım buraya konuşamazsınız...