User Tag List

Sayfa 38/58 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1093 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Ekonomik kriz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKP ortalığı çok kötü karıştırcak biz yoksak savaş var nidası atacak. Kürtler inş galyana gelmez.

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemin kürt olması halinde söylüyorum bunu

Cidden kürtlerin bu topraklarda işi yok. Çok azıttılar. Saçmalamaya başladılar... İyice nefret etmeye başladım doğudakilerden.
    Baba tarafim Kahramanmaraşlı anne tarafim Rizeli az çok iki yörenin kültürlerini de biliyorum. Ben Trabzonda okumama rağmen her zaman söylüyorum doğudaki misafirperverliği hic bi yerde bulamazsınız biz burda ne zaman ogrenciyiz desek bizi daha cok s.kmeye calistilar.Benimde kürt arkadaşlarım var şu zamana kadar hiç birinden zarar görmedim üstüne çok iyi dostluklarım oldu.Sen sapla samanı bi ayır önce. Her kürt pkkli degil. Elbet bu forumda da kürt var.Insanlar etnik kökenini kendi secemiyor . Sende agir konusuyosun farkinda degilsin.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AKP ortalığı çok kötü karıştırcak biz yoksak savaş var nidası atacak. Kürtler inş galyana gelmez.
    Aynen öyle abi. 90 lı yıllardaki gibi yapmaya çalışıyorlar..
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nüfus memuru sayım yapıyo galiba herkes memleket sayıyor neden herkes mhp ve bir kesimi karşı karşıya getirmeye çalışıyor? Şunu söylemek gerek madem herkesin derdi vatan millet,bu ülkenin geleceğiyle ilgili herhangi bir kesim bu kim olursa olsun yanlışa yönelirse ben türküm milliyetçiyim şöyle yaparım ben kürdüm hdpliyim şöyle yaparım ben çerkezim chpliyim vs demekten artık insanlar vazgeçsin. Yüreği yeten varsa menşeisinden bahsetmeden etnik kökeni dini imanı araya sokmadan delikanlı gibi çıksın bu ülkenin evlatları gibi babalar gibi tepkisini koysun. Artık türk kürt muhabbeti duymaktan iğrenmedinizmi?

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ak partiyle koaslisyon yapan parti benim fikrim bir sonraki seçimde dibe çakılır..

Mhp deki oylar ak partiye tepki oyudur.. ve Mhp nin şimdiye kadar onca laf ettikden sonra çözüm süreci ve diğer rüşvet yolsuzluk olaylarından sonra ak parti ile işbirliği yapması tabanında büyük erimeye yol açar bence..

Chp zaten söylemeye gerek yok seçmenin %99 u anti ak partici.. Chp nin koasliyon yapması ilmiği kendi boynuna asıp sandalyeyi altından çekmesi demek bence..

Hdp zaten beyan etti ak parti ile koalisyon yapmıycaz diye onlarda yaparlarsa çünkü onlara gelen taşıma oyların ak partiye tepki oyu olarak geldiğini çok iyi biliyorlar bir daha bu oy oranını alamazlar.. ama doğru adımlar atarlarsa o taşıma oyları kemikleştirip üstüne yeni oyda alabilirler..

Kısaca bence Ak parti ile kosalisyon yapan değil ama muhalefette kalan parti kazanır benim fikrim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyin kavgasını yapıyorsunuz? olay bitmiş gitmiş... 2009 senesinde Mardin Kızıltepe hastanesinin işlerini aldım, firmayla Ankara'da imzalaştım, sonra da projeleri yerinde kontrol için 2 kişi Mardin'e gittim... ne mi oldu? 1 saat sonra elimde yırtılmış bir sözleşme hastane kapısının önündeydim, uçak bir sonraki akşamdı, 1 gece kaldım ve geri döndüm... aranızda 'batılı' olup da kaçınız doğuda iş yapabiliyorsunuz erkekçe yazın! kaçınız doğudaki ihalelere girebiliyorsunuz? en son Diyarbakır Belediye binasının işi geldi 3-4 ay önce, dedim durum nasıl? ' abey ne durumu? burada artık ne olabilir ki?'

ırkçı biri asla olmadım ama artık şunu kabul edin, açılım saçılım hikaye, kimse içindeki gerçeği saklamasın, doğu bağımsız olmak istiyor, haaa arada çıkıp 'biz bölünmek istemiyoruz, hepimiz bu toprakların evladıyız' diyenlerin çoğu da 'bizim elektriğimizi kesmeyin, vergilerinizle yaptığınız yatırımlara devam edin, bize bakmaya devam edin, taaa ki Amerika gelip de petrol yataklarıyla bizi birleştirene kadar' demek istiyor...

daha bugün şantiyede yemek yerken diğer masadaki doğulu bir arkadaş Türkçe konuşanlara 'ne Türkçe konuşuyorsunuz lan anlamıyorum Kürtçe konuşun' diyerek gevrek gevrek gülüyordu...

kimse bana faşist demesin, kalp kırarım, faşizmin ne olduğunu da koyarım buraya konuşamazsınız...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne mutlu Türk'üm diyebilenindir bu ülke.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazi kesimi gosterdigi misafirperverlikle icindeki yanan alevi ayirt etmekte fayda var.kurtler diyince tum kurtler dememek lazim burdaki arkadaslarda alinmasin hemen.belli kesim kurtler diyelim onlara.ha dogu bizim istanbul hepimizin kafasinda olan varsa hepsinin mk hernekadar insanlara baskici ayirici rejimlere sicak bakmasamda bazi kesim kurtler insanin icindeki milliyetciligi kabartiyor.bu topraklarda madem birlikte oturucaz o zaman kapatacaksin agzini şov yapmicaksin ben oraliyim ben buraliyim diye atar yaparsan en buyuk istanbullu terorist ben olurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mhp temsilcisi olarak size şunu söyleyebilirim ki, akp ileri gelenleri partimize bir teklifte bulundu. Mhp de bazı şartlar sundu.
    Bunlar;
    en kritik bakanlıkları kendilerinin görevlendirmesini,
    yapılan tüm yolsuzlukların ve bunlara karışanları yüce divanda yargılamayı,
    Pkk ile mücadeleden taviz verilmemesi gerektiğini,
    Eğer Ahmet Davutoğlu tüm bunları kabul ederse koalisyon % 90 gerçekleşecek.
    İl başkanlığına gelen bilgi bu yönde.
    Seçim akşamı gerçekleştirmiş olduğu basın açıklaması bir duruşu ifade ediyor. Biraz siyasetle alakası olan insanların çözümleyebileceği bir şey.
    Gördüm ki, Devlet Bahçeli hakkında en ufak bilgiye sahip olmayan insanlar eleştirmiş. Evet bence de Devlet bey bu kirli siyasete layık biri değil. Bu memlekette elinde kuran sallayarak oy toplayan, ceplerini dolduranları gördükçe bende istemiyorum kendisini. o değilde ne çok mhpli varmış beee. Sandıkta nerdesiniz arkadaş.
    akpyle ortak olacak yani kritik bakanlıklar karşılığında. ilginç bir duruşmuş bu

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    akpyle ortak olacak yani kritik bakanlıklar karşılığında. ilginç bir duruşmuş bu
    evet kulislerde bunlar konuşuluyor. Ama ne çıkacak belli değil.
    İlginç bir duruşmuş demişsiniz de, ülke menfaatleri diye bir şey duydunuz mu hiç ?
    Akpyi denetleyen bir yapı olmak ona yaptırımda bulunmak zor değil.
    Gönül isterdi ki tek başımıza iktidar olup yapılan tüm çirkin olayların hesabını soralım ama maalesef siyasette yeterince başarı sağlayamadık. Ama Bizim bir ideolojimiz var siyasetten çok öte. o yüzden oy kaygısında değiliz. Oyumuz düşer çıkar, barajın altında kalırız önemli değil. Yine o sancağı tutarız evelAllah.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ak partiyi denetleyen yapı diye bir şey olmaz o hayal.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Akp her turlu kucakta gençler merak etmeyin.

Chp mhp hdp yolsuzluklari cozebiliyor çoğunluğa sahip

Cozemezlerse akp bi 13 yil daha iktidar olur zaten

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kulislerde bunlar konuşuluyor. Ama ne çıkacak belli değil.
    İlginç bir duruşmuş demişsiniz de, ülke menfaatleri diye bir şey duydunuz mu hiç ?
    Akpyi denetleyen bir yapı olmak ona yaptırımda bulunmak zor değil.
    Gönül isterdi ki tek başımıza iktidar olup yapılan tüm çirkin olayların hesabını soralım ama maalesef siyasette yeterince başarı sağlayamadık. Ama Bizim bir ideolojimiz var siyasetten çok öte. o yüzden oy kaygısında değiliz. Oyumuz düşer çıkar, barajın altında kalırız önemli değil. Yine o sancağı tutarız evelAllah.
    15.07.2002 - Erken Se

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paşa giremedi çok üzüldüm. Girse epey tanınacaktı.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürt değilim Dadaşım.Doğunun her bölgesinde aylarca iş dolayısıyla kaldım memleketim hariç.Daha önce 1-2 defa daha buna benzer ifadeler kullandın benimle alakası olmamasına rağmen zoruma gitti.Bişeyler yazma ihtiyacı duydum. Sen hayatında kaç kere doğuya gittin gittiysen kaç gün kaldın ? Ben 14 yaşımdan beri ülkü ocaklarında çeşitli görevler aldım.( Okul başkanlığı , Okullar başkanlığı , Ortaöğretim kurumlar başkanlığı , Eğitim masası başkanlığı , ilçe ocak yönetimi , İstanbul il Ocaktaki toplantılarda ilçe ocak temsilciliği. ) Bunları şunun için yazdım. Gittiğim yerlerde insanlar bunların hepsini biliyorlardı. Mesela Van'da 2 ay kaldım. Ercişte türkçeyi tam konuşamayan insanların evinde 1 ay kaldım. Emin ol oranın insanları nefret edilecek insanlar değil. Nereye gidersem misafirler geldi diye kuzu yatırıp kestiler sanki ailelerinden biri gelmiş gibi ağırladılar. Hatta anlaşmak için 13 yaşında bir kardeş verdiler yanıma. Dillerini anlayamıyorum yabancılık çekmeyeyim diye bana konuşulanları anlatıyordu.Gittiğimin ikinci haftası hdp mitingi vardı. Kalabalık dağıldı insanlar kahveye geldi , kahvede ellerinde hdp bayrakları olan adamlarla oturduk saatlerce konuştuk. Benim bu saydığım şeyleri yaptıklarımı biliyorlardı söyledim onlara ve hiç biri benden nefret etmedi.2-3 saat konuştuktan sonra yine kuzu getirip kestiler yedik. 2 gün sonra beni alıp zilan deresine çıkardılar. Neden hdp ye destek verdiklerini anlatmak için oranın hikayelerini anlattılar. Benden eksilen birşey olmadı. Ben yine ocaklarda çeşitli görevler alıyorum. Onlardan da eksilen birşey olmadı.Karşılıklı birbirimizi anlamaya çalıştık. Beni her ay ararlar bende onları ararım. Biz birbirimizden nefret etmedik. Bu tarz sana onlarca hikaye anlatabilirim. Ağrı , Van , Bitlis , Muş , Hakkari hakkında.
    Bana doğuyu ve doğu insanını anlatma. Çok gittim doğuya, memleketimde Bitlis. Ben yazımda kürtlerden bahsederken bu vatandan toprak alma gözüyle olaylara bakan kürtleri bahsettim. Hemen vurmaya başladınız bana. Etrafımdaki insanların %80i doğuludur (çoğunlukla kürt). Ama onlarda benim gibi bu ülkeyi seven, saçma sapan şeyler istemeyen insanlar. Bu ülkeyi sevmeyenlerin, kendilerine yeni devlet kurmak isteyenlerin burda işi yok. Bunu kast etmeye çalıştım. Nefretimde onlara. Siktirsinler gitsinler.

Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birader sen kimsin ? Türkiye Cumhuriyetindeki yetkin sıfatın ne de böyle konuşuyorsun ? Edepli yaz mevzuyu farklı yerlere çekme çok rahatsız olursun , hayırdır ya kürtlerin işi yokmuş da doğudakilerden nefret ediyormuş da bıdı bıdı bıdı ... Sen cebindeki T.C Nüfüs cüzdanıyla ne kadar hak hukuk sahibiysen Doğu'da yaşayanlarda aynı şekilde sahibidir . Kendi kendine devlet kurup amacı farklı olan kürtleri ayrı tutuyorum gözümde 5 kuruş etmez ama seninde şu ifadeyle farkın kalmadı . Izmir doğuda olsaydı da sen orada doğsaydın aynı ifadeyi kullanabilicekmiydin ? Kimse bu vatan üzerinde doğacağı , yaşayacağı yeri tercih etmiyor ama sonrasında yaşadığı bölge ne olursa olsun Edirne - Hakkari farketmez bu ülkeye ve yine bu ülkeden almış olduğu nüfüs cüzdanına sadık kalıp ülke değerlerini ezdirmiyor bayrağa , marşa saygısı varsa sen kimseyi burada istemiyorum diye konuşamazsın senin izmirdeki yerin ne ise diyarbakırda istiklal marşı okuyan vatandaş aynıdır . Sevmiyor olabilirsin bende şu yazdığından sonra seni sevmiyorum bu da açık ve nettir . Ama sen bu ülkede neresinde olursa olsun ırkı soyu sopu nereye dayanırsa dayansın TÜRKİYE adını ezdirmeden yüreğinde saygıyla taşıyan herkese saygılı olacaksın .
    Ben nerdeyim sen nerdesin...

Yazında kalınlaştırdığım yerdeki anlamı vurgulamaya çalıştım fakat sende olayı faşitliğe getirdin.

Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin gibi faşist insan ziyanları yüzünden bu ülke böyle oluyor anlıyor muusn??? ne konuştuğunu bil bu yazıkların yüzündende canın sonra çok yanar söyliyim..
    Off... Memlekette faşist bitti bi ben kaldım vay be.

Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Baba tarafim Kahramanmaraşlı anne tarafim Rizeli az çok iki yörenin kültürlerini de biliyorum. Ben Trabzonda okumama rağmen her zaman söylüyorum doğudaki misafirperverliği hic bi yerde bulamazsınız biz burda ne zaman ogrenciyiz desek bizi daha cok s.kmeye calistilar.Benimde kürt arkadaşlarım var şu zamana kadar hiç birinden zarar görmedim üstüne çok iyi dostluklarım oldu.Sen sapla samanı bi ayır önce. Her kürt pkkli degil. Elbet bu forumda da kürt var.Insanlar etnik kökenini kendi secemiyor . Sende agir konusuyosun farkinda degilsin.
    Yukarda yazdıklarım senin içinde geçerli...

Tekrardan yazayım bi anlam karmaşasına girmesin. Bu ülkeyi bölmek isteyen, kendine ülke kurmak amaçlı düşünen heryerde olay çıkaranlar bu ülkeden gitsin.

Çok kürt arkadaşım var benim, merak etme kürdü pkklıdan ayırabiliyorum
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar meclise bile girdi. Doğuda her ailede nerdeyse 10 çocuk var, çok değil 10 sene sonra görürsün neler oluyor...
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin kavgasını yapıyorsunuz? olay bitmiş gitmiş... 2009 senesinde Mardin Kızıltepe hastanesinin işlerini aldım, firmayla Ankara'da imzalaştım, sonra da projeleri yerinde kontrol için 2 kişi Mardin'e gittim... ne mi oldu? 1 saat sonra elimde yırtılmış bir sözleşme hastane kapısının önündeydim, uçak bir sonraki akşamdı, 1 gece kaldım ve geri döndüm... aranızda 'batılı' olup da kaçınız doğuda iş yapabiliyorsunuz erkekçe yazın! kaçınız doğudaki ihalelere girebiliyorsunuz? en son Diyarbakır Belediye binasının işi geldi 3-4 ay önce, dedim durum nasıl? ' abey ne durumu? burada artık ne olabilir ki?'

ırkçı biri asla olmadım ama artık şunu kabul edin, açılım saçılım hikaye, kimse içindeki gerçeği saklamasın, doğu bağımsız olmak istiyor, haaa arada çıkıp 'biz bölünmek istemiyoruz, hepimiz bu toprakların evladıyız' diyenlerin çoğu da 'bizim elektriğimizi kesmeyin, vergilerinizle yaptığınız yatırımlara devam edin, bize bakmaya devam edin, taaa ki Amerika gelip de petrol yataklarıyla bizi birleştirene kadar' demek istiyor...

daha bugün şantiyede yemek yerken diğer masadaki doğulu bir arkadaş Türkçe konuşanlara 'ne Türkçe konuşuyorsunuz lan anlamıyorum Kürtçe konuşun' diyerek gevrek gevrek gülüyordu...

kimse bana faşist demesin, kalp kırarım, faşizmin ne olduğunu da koyarım buraya konuşamazsınız...
    isteyen faşist desin isteyen kafatasçı. iki gündür izmir gibi hem sosyal demokrat hem milliyetçi bir ilde adamlar şehrin anasını ağlattı. her yerde apo posterleri seçimden önce gösterdikleri Türk bayrakları hiçbir yerde yok. ne yazıkki barış kazanmadı arkadaşlar. eğer İzmirde durum böyleyse doğuyu düşünemiyorum. kordonda 3-5 kuruş için dilenen senin de içinin acıdığı veletler "biji serok apo" diye dolaşmaya başladı. ne yazıkki karanlık günler bizi bekliyor. çok taviz verdik çok..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)