User Tag List

Sayfa 40/58 İlkİlk ... 30383940414250 ... SonSon
1093 sonuçtan 742 ile 760 arası

Konu: Ekonomik kriz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bana göre yapılması gereken Mhp ülkenin oy verenlerin menfaatini düşünüp chp hdp koalisyonuna en azından dışardan destek vermeli..

şu süreçde zaten hdp de bilinçsiz değil mhp nin dıaşrdan destek verdiği bir koasliyonda özellikle kosalisyon ortaklarından biriyse çözüm sürecini çok dillendirip mhp ile takışmaz..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürt değilim Dadaşım.Doğunun her bölgesinde aylarca iş dolayısıyla kaldım memleketim hariç.Daha önce 1-2 defa daha buna benzer ifadeler kullandın benimle alakası olmamasına rağmen zoruma gitti.Bişeyler yazma ihtiyacı duydum. Sen hayatında kaç kere doğuya gittin gittiysen kaç gün kaldın ? Ben 14 yaşımdan beri ülkü ocaklarında çeşitli görevler aldım.( Okul başkanlığı , Okullar başkanlığı , Ortaöğretim kurumlar başkanlığı , Eğitim masası başkanlığı , ilçe ocak yönetimi , İstanbul il Ocaktaki toplantılarda ilçe ocak temsilciliği. ) Bunları şunun için yazdım. Gittiğim yerlerde insanlar bunların hepsini biliyorlardı. Mesela Van'da 2 ay kaldım. Ercişte türkçeyi tam konuşamayan insanların evinde 1 ay kaldım. Emin ol oranın insanları nefret edilecek insanlar değil. Nereye gidersem misafirler geldi diye kuzu yatırıp kestiler sanki ailelerinden biri gelmiş gibi ağırladılar. Hatta anlaşmak için 13 yaşında bir kardeş verdiler yanıma. Dillerini anlayamıyorum yabancılık çekmeyeyim diye bana konuşulanları anlatıyordu.Gittiğimin ikinci haftası hdp mitingi vardı. Kalabalık dağıldı insanlar kahveye geldi , kahvede ellerinde hdp bayrakları olan adamlarla oturduk saatlerce konuştuk. Benim bu saydığım şeyleri yaptıklarımı biliyorlardı söyledim onlara ve hiç biri benden nefret etmedi.2-3 saat konuştuktan sonra yine kuzu getirip kestiler yedik. 2 gün sonra beni alıp zilan deresine çıkardılar. Neden hdp ye destek verdiklerini anlatmak için oranın hikayelerini anlattılar. Benden eksilen birşey olmadı. Ben yine ocaklarda çeşitli görevler alıyorum. Onlardan da eksilen birşey olmadı.Karşılıklı birbirimizi anlamaya çalıştık. Beni her ay ararlar bende onları ararım. Biz birbirimizden nefret etmedik. Bu tarz sana onlarca hikaye anlatabilirim. Ağrı , Van , Bitlis , Muş , Hakkari hakkında.
    Ne kadar şirinmiş, ne kadar misafirpervermiş hpd li kardeşlerimiz. Diyarbakırda benim arkadaşımın arabasını boydan boya kazıdılar sırf camında Türk Bayrağı stickerı var diye. Sapla samanı ayırmakta fayda var. Tamamen tüm doğuyu ötekileştirmek yanlışken hdp-pkk sempatizanlarını bu şekilde masum göstermekte çok yanlıştır. Akp hükümetinin yaptığı bu politikadan dolayı şuan bu haldeyiz. Gidip hepsi masum gibi haburda karşılandılar el ele megri megri diyerek türkü söyleyip ağladılar. hpd-pkk ülkemiz için çok ciddi bir tehdit bunu bilip buna göre hareket etmekte fayda var.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre yapılması gereken Mhp ülkenin oy verenlerin menfaatini düşünüp chp hdp koalisyonuna en azından dışardan destek vermeli..

şu süreçde zaten hdp de bilinçsiz değil mhp nin dıaşrdan destek verdiği bir koasliyonda özellikle kosalisyon ortaklarından biriyse çözüm sürecini çok dillendirip mhp ile takışmaz..
    Chp-Mhp koalisyonuna dışardan hdp desteği şeklinde olabilirde sizin dediğiniz gibi kesinlikle olamaz. Bir Milliyetçi Hareket Partisi düşünün Hdp lilerin bakan olduğu hükümete güven oyu veriyor
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Chp-Mhp koalisyonuna dışardan hdp desteği şeklinde olabilirde sizin dediğiniz gibi kesinlikle olamaz. Bir Milliyetçi Hareket Partisi düşünün Hdp lilerin bakan olduğu hükümete güven oyu veriyor
    Hiç fark etmez formülasyon neticede aynı kapıya çıkıyor. maksat bir hükümet kurulsunda nasıl kurulyorsa kurulsun. insanlar 12 yıl dan sonra bir ak partisiz hükümet görsün bakdılar olmuyor zaten erken seçim olur insanlar gene gider ak partiyi seçer.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikle son 11 yılda doğu ve güneydoğu anadolu'nun aşağı yukarı her yerine (diyarbakır, mardin, batman, nusaybin,midyat, şırnak, silopi, cizre, idil, hakkari, yüksekova, van, özalp, başkale, ağrı, doğubeyazıt, ığdır, aralık, kars, digor, ardahan, çıldır vs vs vs) sayısız defa gitmiş biri olarak yazıyorum. her türlü kürt gördüm, tanıdım: devletçi, devlet düşmanı, pkk lı, müslüman, alevi, ateist, iş adamı, mühendis, kaçakçı vb. tüm kürtler kötüdür genellemesi kadar yüzeysel, cahilce, ırkçı bir yaklaşım olamaz. öncelikle şunu bilin ki tarihteki bir çok büyük komutan, bir çok büyük islam alimi kürttür, islama ve türk coğrafyasına büyük hizmetleri dokunmuştur. asırlar boyu türklerle kürtler bir arada yaşamış, ne o ona sen türk'sün demiş, ne diğeri sen kürt'sün demiş. ne olduysa son 100-110 yılda olmuş. emperyalist güçlerin kışkırtmalarıyla bi türk-kürt çatışmasının filizleri ekilmiş, son 20-30 yılda da çatışma iyice ayyuka çıkarılmış. ben hatırlıyorum çocukluğumda kürt diye ayrı bir zümre olduğunu bile bilmezdik. 80 lerin sonunda 90 ların başında ilk bu sorunlar ortaya çıktığında kürt de neymiş demiştik, onlar ayrı bir millet mi demiştik. şimdi ise gelinen nokta biraz farklı. ne yazık ki her ne kadar devletine sımsıkı bağlı, bir çoğumuzdan çok daha iyi müslüman, iş adamı, tüccar, sanayici kürt insanımız var ise de benim gittiğim gördüğüm yerlerdeki özellikle sınırlardaki şehirlerde yaşayan kürt vatandaşlarımızda bozulan bir zihniyet ve cahiliyet var. doğubeyazıt'ta, silopi'de, yüksekova'da, özalp'te, başkale'de kaçak elektrik kullanmayı hak, kaçakçılığı meslek, kavgayı-hırsızlığı-adam yaralamayı olağan gören bir toplum var. ve bu durum gittikçe kötüleşiyor. her yeni nesil geldikçe problem çığ gibi büyüyor. bu duruma bi anda gelinmedi ama üzerinden zaman geçtikçe daha da belirginleşiyor ve kısa sürede değişecek gibi gözükmüyor. değişmesi için en azından 2-3 neslin geçmesi ve gerekli adımların atılması gerekiyor. size 2 tane çok basit örnek vereyim: geçenlerde nusaybin'de halk elektrik kesintilerini protesto etmek için ipekyolu olarak bilinen şanlıurfa-habur yolunu trafiğe kapattı, ben de o sırada ordaydım. en az 10 kişi ile konuştum, hiç birinin elektrik aboneliği yoktu. adamlar kaçak kullandıkları elektrik kesiliyor diye eylem yapıp, taşkınlık çıkartıyorlar. diğer bir örnek: gürbulak'tan iran'a geçicem, karınca tabir edilen küçük minibüs şoförleri ile sohbet ediyorum. adamlara sordum ne iş yapıyorsunuz diye. kaçakçıyız biz dediler. (yanlış okumadınız meslek olarak). ne kaçırıyorsunuz dedim. çay, sigara, şeker, insan ne bulursak dediler. bunları gümrükte yakalayıp el koyarlar kanunen yasak o zaman ne yapacaksınız dediğimde kavga eder, memuru döveriz dediler. nitekim akşamında 2 tane muhafaza memuru hastanelik oldu. işte bu zihniyetler nasıl kırılır, nasıl değişir bunları düşünmek, konuşmak lazım.

daha da yazarım, hatta kitap yazarım da neyse...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şuda var mhp ak parti koalisyonu olursa benim tahminim mhp den 10-15 istifada gelebilir belki dahada fazla..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    HDP nin bir proje olduğunu temizlik için kullanılacak tuvalet fırçası olduğunu unutuluyor.

Yoksa HDP biraz zor geçer barajı.

CHP ve solcu grupların büyükşehirlerde örgüt lenerek hdp yi barajı aşmasına destek verdiler.

Çünkü bu kömürcü makarnacilarin uyanacagi yoktu.

MHP akıllı bir parti ise hirbir koalisyona katilmaz.

HDP algı opersonyonu yapacaksa koalisyonda yer almaz.

CHP Akp ile yaparsa taban siler zaten DSP gibi olur.

En güzeli şudur.

CHP sazı eline alır bunları içeri tıkar.

Asgari ücreti, emekli taşeron islerini halleder.

Öcalan için bu serefsizler 13 yıldır zaten hazırlık yapıyorlardı.
    HDP nin dağa çıkmak gibi bir hedefi yok bence

Ocalan ev hapsine cikartilip silahlari betona gomecek bu işi bitirecekler.

Hdp siyasi olarak mecliste olmayi garantileyecek.

Mhp akp nin çöküşünden guzel yararlanacak.

Sonuç kriz çıkmasın diye hirsizlara vatan hainlerine göz yumulsun diye birsey yok.

Bu binayi 13 yildir ayakta tutanlar düşünsün bu ülke bir.günde kurulmadi

Pislik temizleme zamani geldi.Bu pkk yi basimizin ustune cikaranlar simdi milliyetci kesildi basimiza

Aynada soyle kendine kendine bile inanmayacagini gorursun

Yüce Divanda makara bakara yi gorecekler ayakkabi kutularini sifirlamayida gorecekler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hdp proje falan değil kanmayın şu psikolojik yönlendirmelere.. Hdp ben biliyorum 20 yıldır varlar her defasında partileri kapatıldı yasaklar getirildi .. o yüzden adamlar yasadaki boşlukdan yararlanıp parti halinde girmektense bireysel bağımsız milletvekili olarak meclise girip meclis çatısı altında parti kurdular böylece hem %10 baraşının etrafından dolandılar hemde partilerinin kapatılma riski kalmadı.. kapatılırsada bir tabela değiştirip yola devam ediyorlardı..

Hdp hep vardı ve hdp nin hep %5 - %6 oyu vardı.. hdp bu oyu ne zaman kırdı önceki başkanları sadece kürtçü söylemler yapıyor apocu söylemler yapıyor diye hdp nin oy veren kesmi belliydi. ne zaman selahattin demirtaş gibi olaya dünyaya daha global daha evrensel türkiye gözüyle bakmaya başlayan bir sol lider geldi o zaman batıdaki büyük şehirlerdeki oylarıda almaya başladı.. lgbt lilerden tutda ermeni farklı kesimlerde kendine parti bulamayan o yüzden yıllarcana oyum boşa gitmesin bari deyip chp ye oy veren artı olarak ak parti ye muhalif kesimde oy verince bu oyu aldı.

istediğimizi söyliyelim adamların tabanı seçim çalışmasında parasız pulsuz seçim organizayonuna katıldılar. yaptıkları büyük öz veri ve aziminde karşılığını aldı..

ben katılmıyorum bu projeymişde yurtdşı destekliymişde. bu adamlar gökden zembille inmedi hep varlardı 20 yıldır burdalardı başarılı oluncamı proje oldular..

Milleyetçi adamım beni bile hdp yi savundurttunuz

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akp liler paylaşıyor :::

Saadetli chpli bbpli ve mhpli arkadaşlar bu seçim inşallah sizede ders olmuştur. Ak partinin yandaşı dediğiniz hdpnin en büyük düşmanının ak parti olduğunu anlamışsınızdır.. Şuan sokaklarda hdpliler ortalığı yakıp yıkıyorlar ve apo diye bağırıyorlar. Erken seçim olunca hep birlikte bir ders için ak partide birlik olup bunlarıda bu parlementer sistemide tarihe gömelim. Hdp hariç siyasi görüşünüz ne olursa olsun , erken seçimde bir olmaya davet ediyorum.. Bugün barajı aştı diye sokaklarda " kıskananlar çatşasın diye bağırıp " tahrik edenler yarın ne yaparlar düşünün ve birlik içinde ak patiye oy verinki bu başkanlık sistemini getirsin ve sonuç olarak ülkenin tek başkanı ve bir sağ birde sol iki partisi olsn ve bu vatanı kimse bölemesin.. Herkesi bu birliğe davet ediyorum zaman birlik zamanı. Ak partiyi sevmesenizde sadece bu sistemi değiştirmesi için bir şansı hakediyo. Hepinizden bu yürekliliği bekliyorum . Türkiyem var olsun kıyamete kadar bu ezanlar bu topraklarda inlesin ve Vatanımızın dirliği daim olması için haydi kardeşim küslük yok bu vatanı kimsenin hayaline bile sokmamak için bu davada bir olalım.. Çok pişman olmamak için bunu düşünün değerli kardeşlerim. Allah yar ve yardımcımız olsun ( bugün sağ sol yok bugün sadece TÜRKİYE İçin birlik olmak var bunu kopyalayıp herkese ulaştıralım vatan için kardeşlerim. Buradan yapacağınız destek bile bir cihattır vatan için türkiyem için her sayfaya yayın bu yazıyı )

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm yazılanları okuyamadım, işten vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum ama bu sayfalara gelene kadar elle tutulan kavga küfürleşme restleşme olmadı hiç, seçim öncesi yani akepe hükümetken açılan siyasi konular hep kavga küfürleşme ardından kilitleniyordu.

ne değişti şimdi acaba?
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm yazılanları okuyamadım, işten vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum ama bu sayfalara gelene kadar elle tutulan kavga küfürleşme restleşme olmadı hiç, seçim öncesi yani akepe hükümetken açılan siyasi konular hep kavga küfürleşme ardından kilitleniyordu.

ne değişti şimdi acaba?
    Akgiller iktidar olamadı R peşindeler başından sonuna kadar ondandır

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erken seçime yeni milletvekillerinin hiç biri sıcak bakmaz.ee, ne de olsa hayatlarını hatta tüm sülalelerinin hayatlarını garantilediler.niye seçim istesinler ki?

ayrıca seçmen açısından bakacak olursak bence insanlar gidip yine aynı şekilde oy vermezler.seçmene karşı saygısızlık olarak nitelendirilebilir,insanlar gider bu sefer akpyi iktidar yaparlar,insanımız muhalefet partilerine seneler sonra ilk kez şans verdi,bunda da anlaşamayıp batırırlarsa akp bi 50 sene daha bu ülkenin başında olur.

şu süreçte çok iyi düşünüp karar vermeleri gerekiyor ancak hepsi birbirine yüklüyor işi.merakla bekliyoruz.

bu 3 partinin tek anlaştıkları konu yolsuzluk sanırım,onun dışında hepsinin istekleri farklı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aranızda 60 yaşına kadar yaşayacağına inanan var mı? 60 yaşında emeklilik en iyi partinin ta ..............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aranızda iktidara gelir gelmez aman tüm yolsuzlukları bitireyim, 1 kuruş yetim öksüz malı yemeyeyim, boğazımdan haram tek lokma geçmesin diye hareket edeceğine inandığınız bir parti var mı? sizce bütün milletvekilleri aman şu yolsuzluğu bitireyim diye mi onbinlerce tl harcayıp, ona buna para yedirip vekil, sonra da bakan olmaya çalışıyor. döneminde 1 kuruş yolsuzluk olmamıştır diyebileceğiniz tek bir hükümet var mı?

ulan güya en dindar, en müslüman geçinen, allah'tan en çok korkan bunlardı. yedikleri burdan istanbul'a yol oldu. önceki hükümetlerin yolsuzluklarını arar olduk.

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar şirinmiş, ne kadar misafirpervermiş hpd li kardeşlerimiz. Diyarbakırda benim arkadaşımın arabasını boydan boya kazıdılar sırf camında Türk Bayrağı stickerı var diye. Sapla samanı ayırmakta fayda var. Tamamen tüm doğuyu ötekileştirmek yanlışken hdp-pkk sempatizanlarını bu şekilde masum göstermekte çok yanlıştır. Akp hükümetinin yaptığı bu politikadan dolayı şuan bu haldeyiz. Gidip hepsi masum gibi haburda karşılandılar el ele megri megri diyerek türkü söyleyip ağladılar. hpd-pkk ülkemiz için çok ciddi bir tehdit bunu bilip buna göre hareket etmekte fayda var.
    Diyarbakırda 1.5 ay kaldım.Merkezde 4 hafta , o haberlerde izlediğiniz terör olaylarının olduğu licede 2 hafta.Ben arkadaşım gitmiş şöyleymiş , halamın çocukları görmüş roketatarla sokaklarda dolaşıyorlarmış falan demiyorum.Kendim gittim gördüm ve gördüklerimi anlatıyorum.
    Anlayamadığınız yada bu zamana kadar anlatmadıkları şeyler var. Bu partiye oy veren herkes terörist değil.Hatta çoğu gerçekten bu olaylardan bıkmış , kendilerinden birileri o meclise girsinde bu işi çözmek için uğraşsın diye oy veriyor. Güzel Güzel evlerimizden klavyenin tuşlarına basarak süper yorumlar yapıyoruz. Ben oralara gidince artık insanların bu terör olaylarından bıktığını gördüm.Bu Ülkesini seven insan içinde geçerli , PKK lı olan insan içinde geçerli. Kaç tane aile gördüm bir oğlu şehit düşmüş diğer oğlu asker tarafından öldürülmüş.O baba vatan sevdalısı da olsa , pkklıda olsa içi yanıyor. Adam pkklı olsa her an asker gelicek korkusu , pkklı olmasa heran pkk gelicek korkusu. İki ucu boklu deynek. Kaç milyon kişi okuma yazma bilmiyor.Tek tarih kaynağı babalarından , dedelerinden anlatılan hikayeler.Cahil kalmışlar yada bırakılmışlar.Çocukluğundan ölene kadar asker-pkk-korucu-ölüm-şehit-bomba-mayın hayatlarının parçası oluyor.Bizim gibi akşam 19.00-20.00 arası haberlerde değil kendi hayatlarında bunları yaşıyorlar.Ve artık ciddi şekilde bıkmışlar bitmesini istiyorlar.Bu insanların çoğu hdpye '' bizim sorunumuzu bizden birileri , bu topraklardan çıkmış kimseler çözebilir '' diye oy veriyorlar. Devlet terörü bitirmek için savaşma politikasını değiştirmiş , gelin tartışalım diyorsa doğruda yapıyorlar. Onlardan birileri olacak ki bu iş çözülsün.Yoksa 550 erkek milletvekilinin , kadın hakları ile ilgili yasalar çıkarmalarından bir farkı olmaz bu durumun. Size göre hdpye oy veren herkes terörist ve bu teröristlerin sayısı 6 milyon. Bu sayıya rağmen oturup devletle anlaşmak istiyorlar. Baya insaflı teröristlermiş o zaman bunlar.Bu kafa gezi parkındaki adam gibi tepkisini gösteren milyon kişiye değilde sağa sola saldıran bin kişiye bakıp , buradakiler terörist diyen kafayla çok benzer. Düşmeyelim bazı hatalara. Ben milliyetçi biri olarak ( şayet devlet savaşma politikası uygulamayacaksa ) bu adamlar meclisteyken terör bitecekse hiç meclisten çıkmasınlar diye düşünüyorum.

Not : 6 milyon hdp li varsa en az 1 milyonu harbi harbi teröristtir.Bunun farkındayım , genelleme yapılmasının yanlış olduğunu düşündüğüm için yazdım yukardakileri.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RTE nin yüzüğü bozdurmasıyla oluşturduğu servet:

http://www.sozcu.com.tr/2014/gundem/...uzuktu-545984/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    RTE nin yüzüğü bozdurmasıyla oluşturduğu servet:

Her
    siz bilmiyorsunuz, lord of the rings deki tek yüzük o. diğer yüzükleri de buldu ve kendine bağladı

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aksarayda altin para odasi var yüzük ne ki

Big boss sonucda ayakkabi kutusu az gelir padişaha

O...............ğu

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülke bir çıkmaza girdi bence iki ucu boklu değnek %9 bir oyun nerelere gittiği belli sonuç ortada biz birey olay hangi partiden hangi görüşten olursak olalım kendi partimizi eleştirmeyi bilmiyoruz yanlışa yanlış doğruya doğru demiyoruz AKP hükümetin seçmeni şu 1.5 sene içinde olayların sonunda anca biraz uyanır gibi oldu bence oy oranı %35 bekliyordum keşke öyle olaydı şu an çok rahat HDP siz bir hükümet kurulurdu şimdi az çok dışardan olsa destek verecek bir koalisyon olacak şimdi menfaatler ortaya çıkacak HDP bu duruma getiren AKP izlediği politika bunu hiç kimse inkar etmesin sonuç PKK mecliste ve utanç verici hırs kibir başkanlık istediği türkiyeyi alllak bullak etti işin diğer tarafı zaten bir hüsran MHP koskoca ülkede % 16 oy aldım diye seviniyor CHP aynı yüzdeler kalıyor beceremiyorsan gideceksin ama onlar için bir zafer neden koalisyon olacak herkes kendi isteklerini dile getirecek şu an bence sinsi planlar yapılmaya başlamıştır ilerleyen zamanda ne olacağı belli olacak ama AKP dışından bir hükümet kurulacak olursa şayet en kısa zamanda vaadler yerine getirilmeli ve bütün yolsuzluklar bütün bu olumsuzluklar hepsinin hesabı verilmesi sonra seçime gidilecekse tekrar gidilsin ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)