User Tag List

Sayfa 39/58 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1093 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: Ekonomik kriz

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciddi ciddi hepinizden fikir istiyorum.

Bundan sonra sizce ne olmalı. HDP ye terörist diyenler ötekileştirmeye calışanlar vs lütfen yazın. Ne olacak.

Benim fikrim.

Eğer MHP koalisyona sıcak bakmazsa erken seçimde oy oranı maksimum %13 olur. AKP den MHP ye kayan tüm oylar bunlar bişey yapamadılar diye AKP ye geri döner. MHP 2002 senesinde olduğu gibi barajı geçememe sorunuyla bile karşılaşabilir.

CHP nin oyları yine aynı sabit kalır.

HDP yine barajı geçer ve aynı şekilde belki oylarını biraz daha artırabilir.

MHP tamamen silinir HDP den bile daha az oy alır.

AKP yine tek başına hükümet kurabilecek güven oyu alır ve artık kafalarda AKP yi seçmezsek bunlardan bir *** olmaz sonucu kalır.

Yani su seçimin kritik noktası MHP.

Ben MHP nin yerinde olsam. CHP MHP ve dışarıdan destekli HDP koalisyonuna sıcak bakarım. Çünkü bu sayede AKP de bu güne kadar yapılan tüm yolsuzluklar ortaya dökülür ve 4 bakanda cezalandırılır. Böylelikle ne kadar pis işler ortaya döktükleri ortaya çıkar ve insanlar AKP den daha da tiksinmeye başlar.

Emekliye ve asgari işçiye güzellik yapılır ve işte bakın oluyormuş denilir ve daha da çok destek alırlar.

Çözüm süreci daha da güzel bir hal alır ve AKP sizde kürtlerle barış içerisinde yaşanılıyor denilir.

AKP tamamen miladdan da silinebilir.

Şimdi soruyorum ben bu şekilde düşünüyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz ve senaryolarınız nelerdir.

HDP konusuna gelince facebookta da çok eleştiri aldım ama 5.7 milyon insan bu partiye bizi temsil et demişlerse onlar bence bir şansı hak ediyor ve savaş yerine barış benim için çok daha önemli.

Bu insanları ötekileştirmek sadece bize zarar verir başka kimseye vermez.

Bugüne kadar savaşdan kimse karlı çıkmadı ve çıkmayacak. Kaos ortamı kimseye yaramaz.

Artık geçmişte yaşanan herşeyi silip geleceğe bakmanın ve kardeşce yaşamanın sizce zamanı gelmedi mi?

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Annemin kürt olması halinde söylüyorum bunu

Cidden kürtlerin bu topraklarda işi yok. Çok azıttılar. Saçmalamaya başladılar... İyice nefret etmeye başladım doğudakilerden.
    Bu posttan ;

Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yazımda kürtlerden bahsederken bu vatandan toprak alma gözüyle olaylara bakan kürtleri bahsettim. Hemen vurmaya başladınız bana. Bu ülkeyi sevmeyenlerin, kendilerine yeni devlet kurmak isteyenlerin burda işi yok. Bunu kast etmeye çalıştım. Nefretimde onlara. Siktirsinler gitsinler
    Bu anlamı çıkarmalıymışım.Ben seni anlayamamışım özür dilerim..
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her yazılan şeyi direkt anlarsanız ohoohoo kimse kimseyle anlaşamaz. Ben niye kanka oldugum, aynı sofrada ekmek yediğim kürt arkadaşımı bu ülkeden kovmak isteyeyim ?
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu asıl konusundan baya bi uzak kaldı. Ceza yicez valla

Ama ister istemezde böle şeylere ucu değiyor. Ekonomik kriz dedik, seçim dedik, hdpydi falan filan konuşmalar bu konuma geldi. Laf lafı açar
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bundan sonra sizce ne olmalı. HDP ye terörist diyenler ötekileştirmeye calışanlar vs lütfen yazın. Ne olacak.

Benim fikrim.

Eğer MHP koalisyona sıcak bakmazsa erken seçimde oy oranı maksimum %13 olur. AKP den MHP ye kayan tüm oylar bunlar bişey yapamadılar diye AKP ye geri döner. MHP 2002 senesinde olduğu gibi barajı geçememe sorunuyla bile karşılaşabilir.

AKP yine tek başına hükümet kurabilecek güven oyu alır ve artık kafalarda AKP yi seçmezsek bunlardan bir *** olmaz sonucu kalır.

Ben MHP nin yerinde olsam. CHP MHP ve dışarıdan destekli HDP koalisyonuna sıcak bakarım. Çünkü bu sayede AKP de bu güne kadar yapılan tüm yolsuzluklar ortaya dökülür ve 4 bakanda cezalandırılır. Böylelikle ne kadar pis işler ortaya döktükleri ortaya çıkar ve insanlar AKP den daha da tiksinmeye başlar.

Emekliye ve asgari işçiye güzellik yapılır ve işte bakın oluyormuş denilir ve daha da çok destek alırlar.

Çözüm süreci daha da güzel bir hal alır ve AKP sizde kürtlerle barış içerisinde yaşanılıyor denilir.

HDP konusuna gelince facebookta da çok eleştiri aldım ama 5.7 milyon insan bu partiye bizi temsil et demişlerse onlar bence bir şansı hak ediyor ve savaş yerine barış benim için çok daha önemli.

Bugüne kadar savaşdan kimse karlı çıkmadı ve çıkmayacak. Kaos ortamı kimseye yaramaz.

Artık geçmişte yaşanan herşeyi silip geleceğe bakmanın ve kardeşce yaşamanın sizce zamanı gelmedi mi?
    Öncelikle bu ülkede abisi , babası , annesi , amcası , kardeşi şehit olmuş insanlar varken , geçmişte yaşanan herşey silinip atılamaz. Bu terör tarafı içinde geçerli bi unsur.

Mhp nin %13 gibi bir kemikleşmiş tabanı var.Ne kadar ben öyle düşünmüyor olsam bile bu seçimde akpden geldi dediğiniz %3 oy için hdp ile koalisyon kurup , geri kalan tabanı karşısına alamaz. Mhp için koalisyon sadece akp ile olur diye düşünüyorum. Mhp nin hedefi , olası bir koalisyonda en az 3 kilit bakanlığı elinde bulundurmak.Bu hedefini gerçekleştirmesi hdp nin içinde olduğu veya dışardan destek vereceği bir koalisyonda imkansız. Ayrıca Milliyetçi hareket partisini diğer partilerden ayrı tutmak lazım. Belirli kırmızı çizgileri olan bir parti. Bu çizgiler taban tarafından korunuyor. Bu yönden çok fazla çizgisinin dışına çıkmaz , çıkamaz.

Tayyip erdoğan Cia ajanı olduğunu açıklasa ( ki büyük ortadoğu projesini hatırlatırım) , Ahmet davutoğlu mossad ajanı olduğunu açıklasa , Hakan fidan'da MI6 ajanı olduğunu söylese bu %41 oyun en az %35 i ayakta alkışlayıp dünya lideri budur işte der.Bu yüzden akpnin tamamen miladdan sileneceğini düşünmüyorum.En azından daha iyi bir din tüccarı çıkana kadar.

Alıntı cabrioleter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki gündür izmir gibi hem sosyal demokrat hem milliyetçi bir ilde adamlar şehrin anasını ağlattı. her yerde apo posterleri seçimden önce gösterdikleri Türk bayrakları hiçbir yerde yok. ne yazıkki barış kazanmadı arkadaşlar. eğer İzmirde durum böyleyse doğuyu düşünemiyorum. kordonda 3-5 kuruş için dilenen senin de içinin acıdığı veletler "biji serok apo" diye dolaşmaya başladı. ne yazıkki karanlık günler bizi bekliyor. çok taviz verdik çok..
    2 yıldır İzmir'de yaşayan ve doğuyu görmüş biri olarak söylüyorum bunu. Ne yazık ki İzmir'de Pkk sempatizanları doğunun bir çok yerinden çok daha rahatlar.Her şeyi istedikleri gibi yapabiliyorlar ve üniversite yönetimleri bunlara göz yumuyor.Özellikle EGE Üniversitesi.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErkanCanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mhp nin %13 gibi bir kemikleşmiş tabanı var.
    2002 senesinde MHP % 8.5 oyla baraj altında kalmıştır unutmamak lazım. Öyle kemikleşmiş bir kitle yok artık.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    durum vahim aslında ak parti ile ne hdp ne chp nede mhp koalisyon yapmaz bence.. bu partiler biribiriylede koasliyon yapmaz yani chp ile hdp yapar neticde tabanda ikiside sol parti ama mhp nin hdp yi duruşu belli katılmaz gene koalisyon olmaz..

mhp benim fikrim ak parti ile koalisyon yaparsa bir sonraki seçimde bana göre %8.5 bile yakalayamaz taban falan kalmaz.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Baris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2 yıldır İzmir'de yaşayan ve doğuyu görmüş biri olarak söylüyorum bunu. Ne yazık ki İzmir'de Pkk sempatizanları doğunun bir çok yerinden çok daha rahatlar.Her şeyi istedikleri gibi yapabiliyorlar ve üniversite yönetimleri bunlara göz yumuyor.Özellikle EGE Üniversitesi.
    Çünkü İzmir'de malesef İzmir Chp'nin içine entegre bir gizli pkk yandaşı veya şöyle söyliyim pkk sempatizanı grubu var , rahatlıkları o yüzden ; İzmir'de resmi kurumlarda yönetim veya alt kadrolarda gerçek izmirli sayısı da bu sebeple azdır.Bu partinin içine nasıl bu kadar girmişler İzmir'de yıllardır çözemedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2002 senesinde %8.3 oy almasının en önemli sebebini sağ görüşlü oyların , aynı partilerden sıkılması ve akp nin büyük vaadlerle sahneye çıkması olarak görüyorum. Mhp nin barajı geçememesi için demiyorum kendi kendini imha etmesi için hdp ile koalisyona girmesi yeterlidir. Bahsettiğimiz partinin dinamikleri diğer partiler gibi baştan aşağı doğru işlemez. Mhp ' de lider çok önemli unsurdur onun sözünden çıkılmaz bunu herkes biliyor zaten. Ama herkesin bilmediği bazı şeyler var. Mesela mhp de '' Yaşasın hainler için illegalite '' diye bir tabir vardır. Bunu en iyi bilen ve yaşayanda Devlet beyin kendisidir. Bu parti Azmi Karamahmutoğlu gibi çok cengaver yetiştirmiştir. Devlet Bey ve kurmayları Ocaklara yıllardır sebebi olmayan bir tavır içerisindeler. Milletvekilleri listelerinden , yapılan programlara iştiraklerden , tavırlardan , desteklerden herşeyden bunu anlamak mümkün. İnsanlar yıllardır parti ve ocak kültüründen bazı şeylere göz yummuştur ve yummaya devam ediyorlar. Hdp ile olası bir koalisyonda ne kültür kalır ne lider..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim fikrim.

Katiliyorum ancak kendi adima konusayim eger bi yakinim vs pkk yuzunden olseydi bu sekilde dusunemezdim. Bi yandan da bu zamana kadar silahli catisma denendi sonuc gorulmedi, artik devir degisti siyasi cozum banada mantikli geliyor bi yandanda sehitlerimizi dusunuyorum fakat silahli catisma ile bu olayin sonu gelmedi gelmeyecek. Sozum meclisten disari ayrica Su sosyal medya cikti cikali fena bilgi kirliligi var, ne cevherler varmis yuzde 95 kolpa haberlere inanip klavyeden asip kesen vatan kurtaran.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiçbir sebepten dolayı teröriste oy verilmemelidir. Güçlü ol, terörü engelle, gerek siyasi gerek askeri yoldan. Bu şekilde oynanan oyunlar sadece devlet bütünlüğünü zedeler. Şu anda ne yapılabilir derseniz bana göre her seçenek kötü sonuçlar doğuracaktır. HDP ile yapılan koalisyonun amacı HDP yi ve haliyle kürt vatandaşları kontrol altında tutmak ve onlardan faydalanmak olacaktır. Bu olmayacağı gibi her yapılan hareket kötü sonuçlar doğuracaktır. Koalisyon şartı olarak bebek katilinin serbestisi ve hatta meclise girmesi, kürdistanın temellerinin atılması ( bazı güçler tarafından yıllardır yapılmaya çalışılan ) maddeler olacaktır ve kabul edilecektir.

Sonuç olarak yine kirli bir oyun oynanmıştır, yine bazı cahil kesim oyuna gelmiştir, yine türlü düzenbazlıklarla bir şekilde sağlanmış olan düzen bozulmuş, ülke çalkalanmıştır. Türkiye buna alışıktır atlatır diyenler var ama her atlatılan olayda geri gidildiği de unutulmaktadır.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kör bir milletiz, kurtaralım derken daha çok batıyoruz. Adeta "denize düşen yılana sarılır."'ı yaşıyoruz. Hakkımızda hayırlısı.

hdp'ye gelince ben bu şekilde bir şansı hak ettiklerini düşünmüyorum. o soyadla ne birinin meclise girmeye hakkı var, nede onun fikirlerini savunan birinin. Eğer böyle düşünmek ırkçılık veya başka bişeyse ben tam olarak oyum. Evet fikirlerini savunmalılar, onlarında hakları olmalı ama ayrıcalıkları olmamalı ben sen o neyse o olmalılar tıpkı yanımızdaki yakınımızdaki insanlar gibi. Çok fazla kürt denilen insan tanıdım hepsi göğsünü kabartarak ne mutlu türküm diyene diyordu. Tanıdıklarım ve bunlar aynı yerden ya gelmiyorlar, yada bunlar terröristen öteye geçemez gözümde.
    TR - B13

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erken seçime gidilirse bence hdp nin oyları biraz daha artar. Kürt kısmı barajı geçtiği için daha çok güvenip hdp ye yüklenicektir oy konusunda. Ceaser ın da dediği gibi mhp nin barajı geçememe olayı olabilir veya ucu ucuna çıkabilir.

Şuan CHP,MHP ve HDP nin elinde bir şans var, uzun süre sonra bir kozları oldu iyi kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Bir daha bu şans yakalanmayabilir.

Hdp nin meclise girmesi kısmına gelirsekte geçmişleri belli... Ama bir şans verilebilir bu konuda ufak bir pay ile meclise girdiler diye bir anda ülkenin kontrolünü ele alacak değiller. Ben uç noktasına kadar doğuya gitmedim. Ama bilmediğimiz olaylar da olabilir. Belki devlet tarafından da kışkırtılma olabilir. Tv den izlediğimiz şeylerin ne kadar eksik ve yalan olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Birde insanlar artık akp den o kadar bıkmış durumdalar ki hdp yi daha masum gördüler. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur durumu. Hdp bir şekilde doğuyuda dizginleyebilir.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    CHP azınlık hükümeti kurarsa,

Mhp hdp destekli o zaman çok eglenicez işte.

Onun dışında tüm muhalefet oy kaybeder akp yine iktidar olur.

Yüce Divan diyorumm zamanı geldi artik

zcy04 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyin kavgasını yapıyorsunuz? olay bitmiş gitmiş... 2009 senesinde Mardin Kızıltepe hastanesinin işlerini aldım, firmayla Ankara'da imzalaştım, sonra da projeleri yerinde kontrol için 2 kişi Mardin'e gittim... ne mi oldu? 1 saat sonra elimde yırtılmış bir sözleşme hastane kapısının önündeydim, uçak bir sonraki akşamdı, 1 gece kaldım ve geri döndüm... aranızda 'batılı' olup da kaçınız doğuda iş yapabiliyorsunuz erkekçe yazın! kaçınız doğudaki ihalelere girebiliyorsunuz? en son Diyarbakır Belediye binasının işi geldi 3-4 ay önce, dedim durum nasıl? ' abey ne durumu? burada artık ne olabilir ki?'

ırkçı biri asla olmadım ama artık şunu kabul edin, açılım saçılım hikaye, kimse içindeki gerçeği saklamasın, doğu bağımsız olmak istiyor, haaa arada çıkıp 'biz bölünmek istemiyoruz, hepimiz bu toprakların evladıyız' diyenlerin çoğu da 'bizim elektriğimizi kesmeyin, vergilerinizle yaptığınız yatırımlara devam edin, bize bakmaya devam edin, taaa ki Amerika gelip de petrol yataklarıyla bizi birleştirene kadar' demek istiyor...

daha bugün şantiyede yemek yerken diğer masadaki doğulu bir arkadaş Türkçe konuşanlara 'ne Türkçe konuşuyorsunuz lan anlamıyorum Kürtçe konuşun' diyerek gevrek gevrek gülüyordu...

kimse bana faşist demesin, kalp kırarım, faşizmin ne olduğunu da koyarım buraya konuşamazsınız...
    Bu yorumun altına imzamı atarım.

Patlamanın olduğu gün Çevik Kuvvet otobüsü taşlanıyor, bir polis linç ediliyor ve silahı gasp ediliyor.
    Dün Diyarbakır Polis Özel Harekat Ydg-h'nin etkin olduğu mahallere girdi. Eylem hazırlığında ki teröristleri ve teçhizatları yakaladı.
    Diyarbakır sokaklarında gezen silahlı gruplar için Vur emri verildi.
    Ape Hüseyin kod adlı teröristin kızı Muş ilinden vekil çıkıyor üstüne bir de köy korucularını tehdit ediyor '' bu topraklardan defolup gideceksiniz'' diye.

Bu barışı bir ben mi göremiyorum veya bu Hdp'ye oy verenler bunları göremiyor mu ?
    Dağlar "demirdendir" dediler. TÜRK' ün yüreği çeliktendi! Öğrettik.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2+1'li koalisyon herkesin içini acıtabilir ama bu 3lü, bizim kadro dışı kalmış sabri gibi fırsatı uzun bi aradan sonra yakaladılar şansları iyi kullanamazlarsa bu fırsat bidaha gelmez.
    Erken seçim sadece akp ye yarayacakdır fikrindeyim. cunku suan hdpnin bu kadar vekil cıkarmasına sevdikleri ölmüş kadar içerleyen adamlar görüyorum cevremde ilgincdir ki bu insanlar hep meclisdelerdi isimleri ve formaları değişikdi akp sırasından kalkıp hdp sırasına geçtiler ozaman mesele değildi şuan bu kadar mesele olmasıda algı operasyonudur diye düsünüyorum.
    Hele şehit siyasetini hiç anlamadım cocuklar şehit edilirken futbol kadar sohbetini etmeyenler pazardan beridir hiç farketmedikleri şehitler için üzülüyor gibi gözüküyorlar.

Sonumuz hayır olur inşallah.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hala Akp-Hdp koalisyonu yada Hdp nin dışarıdan desteğiyle Akpnin azınlık hükümeti kuracağını savunuyorum. İki partininde görüşleri paralel bunları adaylarından da gayet rahat anlayabiliriz. Davutoğlu yarın birgün çıkar çözüm sürecini devam etmesi için Hdp nin desteğini aldık der. Eğer son günlerde milliyetçilik naraları atan Akp liler samimiyse Akp tamamen biter bu ortaklıkla.
    Mhp kesinlikle muhalefette kalacaktır çünkü Akp ve Mhp nin çözüm sürecinin devamındaki görüşleri ve kırmızı çizgileri tamamen ters yönde. Akp çözüm sürecinin devam etmesi gerektiğini söylerken Mhp kesinlikle bitmesi gerektiğini savunuyor. Akp bazı tavizler vermezse kesinlikle böyle bir koalisyon olmaz.

Eğer tüm bunlar olmayıpta eylülde erken seçim olursa bu süreçte en kritik parti yine Mhp olur. Doğru politika izlerse eğer muhtemelen %20-25 in üzerine çıkar Akp daha da kan kaybeder.

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilit parti MHP
    HDP ile bir olmak istemiyor haklılar ama AKP ilede olursa komple yok olacağını da biliyorlar
    Olası AKP-MHP veya AKP-CHP koalisyonunda bi kaç bakanlık verilir o kadar hiç bir şeyin hesabı sorulamaz üstü örtülen davalar yolsuzluklar olduğu gibi kalır.
    Üstüne üstlük böyle bir koalisyon yapan parti yanar sonraki ilk seçimde CHP ve MHP için yıkım olur
    Erken seçim CHP ve MHP için en kötü seneryo o yüzden aslında yapmaları gereken belli
    Türkiye de hesap sorulması gereken o kadar çok konu o kadar çok kişi kurum varki temizlenmeden ülke de demokrasi açığa çıkamaz
    Şu an Türkiye de ki gerçeklerin açığa çıkmasının tek çaresi AKP nin muhalafet olarak kalmasıdır
    Bu seneryonun onlar için bitiş olduğunu bildikleri için ellerinden ne geliyorsa yapacaklardır ..

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.facebook.com/anticiler/p...e=1&permPage=1

adam madde madde yazmıs,ki olasılıgı yuksek şeyler,

8. madde hedefi,basarılı olurda bu mualefetle

daha kımse guvenmez ,şahsen kalkıp oy kullanmaya dahı gıtmem koalısyon kuramazlarsa,

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)