User Tag List

Sayfa 5/58 İlkİlk ... 345671555 ... SonSon
1093 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Ekonomik kriz

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı johnie Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parası kalmayanlar sitedeki zenginlerden borç istemeye başlayabilir ***** son zamanlarda kimde ne var ne yok öğrenmiş olduk
    eşim bankacı özel bankacılıktan fikir alıyorum her an dolara gömebilirim parayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan araba almayı düşünüyordum, şimdiye kadar istediğim gibi bişey bulamadım. Bundan sonra da, bulsam bile artık alsam mı almasam mı diye muallaktayım. Eve 2. Araba biraz lüks olacak galiba :/

Dün de ilan 13.200 olan twingoya 11.5 verdim, vermedi sahibi. Araba piyasasında şu an bi kriz yok gibi.
    ben dün bi giulietta için aradım adam notere satışa gidecekti bugün

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    devletin resmen zorla aldığı GSS prim borcu olanlar bir an önce ödesinler
    gss de tahsilat çok zor.. milyonlarca insanın borcu var kimse ödemiyor.. üstüne kriz vakti milyonarca işsiz ordusu gss ye katılıcak işden çıkarmalar olucağı için. kriz vakti öyle bir şeye kalkışılması Allah göstermesin cinnetlere toplu halk ayakalanmalarına kadar götürür olayları...
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde , hangi şartlarda yaşıyorsunuz yaw siz?
    Kriz gelebilirler, gelmemiş gibi görünebilirler vs vs vs
    ya biz uzun zamandır zaten kriz içindeyiz. Hem de öyle böyle bir kriz değil. Öncesinde yokmuş gibi gösterebilmek ve daha legal yoldan "cukka" yapabilmek için krediler aşağı çekildi ve herkes cebinde olmayan paralarla ev/araba almaya başladı. oh ne güzel ekonomi canlandı. herkesin refah seviyesi arttı, ev araba aldı.. tey tey tey
    Doların yükseleceği zaten bangır bangır aylardır yurtdışı kaynaklarında söyleniyor. Hani amerikan merkez bankasının parasını değerlendirmek için piyasaya dolar sürmemesi bla bla bla çok incelemeye gerek bile yok anlamak için.
    Dedigim gibi dolar beklendik bişey.. Kriz ise zaten uzun zamandır içinde oldugumuz bir durum. Ancak bankalardan vermiş oldukları faizlerle alakalı en ufak bir hamle gelirse, bu ülkede kimsenin kıçında don bile kalmaz.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan araba almayı düşünüyordum, şimdiye kadar istediğim gibi bişey bulamadım. Bundan sonra da, bulsam bile artık alsam mı almasam mı diye muallaktayım. Eve 2. Araba biraz lüks olacak galiba :/

Dün de ilan 13.200 olan twingoya 11.5 verdim, vermedi sahibi. Araba piyasasında şu an bi kriz yok gibi.
    tWİNgo ya 15 yazan var normaldir vermez...

uluckaban - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hırsızlara ve destekçilerine koymaz.

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eşim bankacı özel bankacılıktan fikir alıyorum her an dolara gömebilirim parayı
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tWİNgo ya 15 yazan var normaldir vermez...
    Yazan var da alan var mı abi o fiyatlara o önemli. Tam istediğim gibi lacivert var bir tane, 16.750 yazmış. Veren var mı, yok. Milletin derdi tamamen ya bir keriz bulursam satarım, ya da fiyatı şişirip cebindrn 5 kurus cıkmadan üst sınıf araçla takas etmek.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    2 yıldır var insanlar geçen yıl paralarını tutu ama bu yıl bitti sanırım bankalar tahmin ediyodu bunu 6-7 ay önce bankada müdüriyette dururken telefon geldi ne neye yatırım yapim diye yüklü dolar dediler kendimce dolar batık falan diyodum içimden bir daha inmedi izmitin büyük şirketlerinden birinin sahibi komşum oda bu yıl patladı kendimizi saymıyorum bile 2 yıldır hazırdan yiyoruz seneyi görmeyiz büyük ihtimal allah sonumuzu hayır eylesin
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıldır var insanlar geçen yıl paralarını tutu ama bu yıl bitti sanırım bankalar tahmin ediyodu bunu 6-7 ay önce bankada müdüriyette dururken telefon geldi ne neye yatırım yapim diye yüklü dolar dediler kendimce dolar batık falan diyodum içimden bir daha inmedi izmitin büyük şirketlerinden birinin sahibi komşum oda bu yıl patladı kendimizi saymıyorum bile 2 yıldır hazırdan yiyoruz seneyi görmeyiz büyük ihtimal allah sonumuzu hayır eylesin
    banka dolar alımı öneriyoruz dediğinde 2.17'di ve almamıştım köpekler gibi pişmanım

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    banka dolar alımı öneriyoruz dediğinde 2.17'di ve almamıştım köpekler gibi pişmanım
    Bizde dinleseydik ev araba nevarsa satıp yatıraydık şuhan tirilyonerdik
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rte cesarete hayranım
    Batıya paralele kafa tutuyosun tamam yargı ordu ok , e ekonominin durumu ***** sağlam temel yok..Neye güvenipte.., neyse bakalım bu sefer kriz yavaş yavaş ama en kötüsü olucak gibime geliyor
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler yurtdisi ekonomi gazeteleri ve finansal analistleri takip ettiginizde aslinda cok daha objektif yorumlar ile karsilasiyorsunuz. Yillarca Milliyet okuru olarak en son 1 yil kadar once milliyet okumayi biraktim. Simdi tekrar actim, daha sayfayi asagiya kaydirmadan ilk 20 haber basligina baktigimda 10 tanesi ciplak kadin resmi, seks ile ilgili haberler, fuhus veya tecavuz ile ilgili haberler iceriyor. Asagilara hic inmedim cunku asagidaki haberlerin haber degeri hic yok. Safi magazin.

Goldman Sachs' in tahmini birebir tutuyor. Onu takip etmenizi oneririm. Dolar secimle beraber 2.70 ustu olacak, yil sonu tahmini de 3 ile 3.30 arasi olarak set edilmis. Bu tahminler yavas yavas revize edilir. Ancak yurtdisi haberlere bakilinca birsey cok enteresan goze carpiyor. Turkiye' nin bu internet yasaklamalari ciddi imaj zedeliyor. Turkiye' nin bunu yapmamasi lazim.

Daha bircok carpici bilgi var adamlarda. En son izledigim bir programda su anda Turkiye uzerinden her yil 30 ila 40 bin adet parali terorist para karsiligi savasmak uzere gecis yapiyormus. Hatta gecenlerde bununla ilgili canli yayinda bir Avrupali Parlementer sitem etti ama Sayin Cumhurbaskanimiz herzamanki gibi lafi agzinin icine sokuverdi adamin sen kimsin diye. Yani Turkiye bir nevi parali terorist ve savascilarin rahatca saklanabilecegi, dinlenebilecegi ve istedikleri yerlere ulasabilecekleri bir ortak Hub yani bulusma noktasi haline gelmis.

Neyse yani yurtdisi haberlerini eger ingilizceniz varsa mutlaka takip edin. Bosverin yurtici gazete ve dergileri. Hicbiri magazinden oteye gidemiyor. Ingilizceniz yok ise derhal INGILIZCE OGRENIN!!!

Takip için önereceğiniz siteler varsa buradan ya da ö.m. ile link verebilirmisiniz?

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlaaar huzur içindeki ülkeme kriz damgası vurdulaaaaar!!! Evet bunlar bunu da yaptılaaaaar !!!
    Charged & Supercharged

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aksarayimiz, otobanlarimiz, 3.koprumuz, 3.havalimanimiz ne gune duruyor

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son iki hafta Türkiye'de tatildeydim,
    durumun kötü olduğunu zaten biliyordum ve bir yerde patlayacağını zaten tahmin ediyordum.
    herşey çok pahalı,5 yıldızlı otel parası gitmiş cebimden ve inanır mısınız nereye gittiği belli değil !!
    market alışverişi yaparken önümde ki insanların 5 tl için, 1 wc kağıdı 1 sirke için kredi kartı uzatmaları benim ve Avrupa'da yaşayan ben gibi insanlar için normal olmayan bir olay.

yakınlarıma söylediğim tek şey şu idi;
    Allah yardımcınız olsun...

mesela bu yaz Türkiye'de tatil yapmayacağım,
    hiç birşey yapmadan harcadığım para ile herşey dahil İspanya'da yaparım tatilimi daha iyi..

diğer yandan üzülüyor muyum Türkiye'nin şuan ki haline?
    her milletin hakettiği şekilde yaşadığına inanıyorum..

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yardımcımız olsun, ne diyelim. Bu gidişat belliydi zaten ama millet olarak kendimizi kandırmaya bayılıyoruz, yumurta kapıya dayanana kadar güllük gülistanlık yaşıyoruz maalesef.

Bu zamanda elde avuçta olan üç beş kuruşu altına mı gömmek mantıklı yoksa dolara mı?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde sebze meyve süt ürünlerine dolar yükseldi diye zam yapılan ülkeyiz

TechTurkey cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marmaray var, ona bineriz
    Dur daha konforlusunu yapiyoruz, ona binin heuhe
    " If everything seems under control, you're just not going fast enough. "

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçim sonuçları ne olacak merakla bekliyorum valla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)